Results 16 to 16 of 16
Thread: Iδεοληψιες!!
-
30-05-2008, 20:09 #16
και γω με το seroxat τα καταφερα φιλη μου τωτα σε σχεση με την θεραπεια αν κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν σιγα σιγα θα φυγουν εντελως παντος με το χαναχ ετρωγα φλασιες με ειχε πειραξει ,παντως παιδια μια παρενθεση ειμαστε εμεις εδω και τα λεμε στο ραδιοφωνο που με παιρνουν τηλεφωνο ποσα και ποσα παιδια υποφερουν και δεν το λενε στους γονεις γιατι φοβουνται και μια διεξοδος τους ειναι το ραδιακι και κατι που θα ακουσουνε
αλλη μια παρενθεση οταν δεν ειμαστε ανχωμενοι εχω πιασει τον εαυτο μου να σκευτομαι πιο πολλες αηδιες απλα δεν δινουμε σημασια
εκανα ενα πειραμα εβαλα στο ραδιοφωνο τι σκευτεται καποιος που παει σε ενα καφε να πιεει κατι και θεα ειχε την ανοιχτη θαλλασα
ακουτε ανα ογδοντα τα εκατο τι ομορφος που εχει παει για καφε και ποσες κοπελλες οι αντρες αντιστοιχα τον κοιτανε
ενα 70 τα εκατο παλι το ιδιο με την διαφορα οτι κανει εξιδικευμενες κινησεις να χει στυλ στην καφετερια
ενα 50 τις εκατο ποσο ασχημοι η σεξυ η βλακες ειναι οι αλλοι και σχολια για καποιους που περνανε η λοιπουν
και ενα μεγαλο ποσοστο τι ηπιε που διασκεδασε και ολα αυτα φοναχτα για να τα ακοθσουν οι αλλοι
και κανεις για το ομορφο τοπιο και την φυση ε αμα ειναι ετσι μια χαρα ειμαστε ντιχιχιχιχχιχιχ:P
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....