Results 1 to 10 of 10
Thread: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΕΟΥΔΙ ΕΙΜΑΙ
-
30-05-2008, 13:09 #1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΕΟΥΔΙ ΕΙΜΑΙ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΩΩ ΚΑΤΙ ΦΛΑΣΙΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΝΑΧ REMERON ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΟΜΟΥΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΩΣΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΔΩΣΕ ΤΟ SEROXAT ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΧΑ ΤΤΟΣΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ 150 ΚΙΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΘΕΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΧΑΧΑΧΑ .ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΥΩ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΦΗ ΣΤΡΕΣΑΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΔΙΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .ΠΕΡΝΩ ΜΙΣΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΣΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΒΡΑΔΙ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΟΧΑΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ ΜΑΖΙ ΧΙΧΙΙΙΧΚΑΙ ΤΕΝΤΩΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ Ε ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΧΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΚΟΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ Η ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ .ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΚΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΑΠΑΚΙΑ ΕΚΕΙΝ ΤΡΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ .Α ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
- 30-05-2008, 17:28 #2
φιλε δηλαδη η κατασταση παλευεται??γιατι και γω που αντιμετωπιζω ιδεοληψιες το θεωρω πολυ δυσκολο..υπαρχει αραγε γιατρεια?
30-05-2008, 18:29 #3
Φίλε Μανδαγόρα αν έκανες σεξ με 150 κιλά, πρέπει να ήπιες και λίγο απ τον ...μανδαγόρα στον Χάρι Πότερ....
Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για τη μάχη που δίνεις και απ ότι φαίνεται την κερδίζεις....
30-05-2008, 18:57 #4
Originally posted by Θεοφανία
Φίλε Μανδαγόρα αν έκανες σεξ με 150 κιλά, πρέπει να ήπιες και λίγο απ τον ...μανδαγόρα στον Χάρι Πότερ....
Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για τη μάχη που δίνεις και απ ότι φαίνεται την κερδίζεις....
φιλε
κοιτα φιλε μου και τωρα που σου μιλαο κατι σκευτομαι το θεμα ειναι οτι δεν με ενοχλει λογω φαρμακου περνω το seroxat και απορω γιατι και μενα δεν μου το διναναι τοσο καιρο . οταν ειμαστε καλα δεν διαχοριζουμαι τισα σκεψεις σε κακες και ασχημες πχ τσαντιζομαστε ερωτευομαστε κανουμε καμια βλακει αρρωστενουμε γιατι τα λεω αυτα οταν ειμαστε ανχωμενοι και καπως οπως τωρα αμα τσακοθουμε θα νομιζουμε οτι μας κοινηγανε να μας σκοτωσουν αμα αρρωστησουμε οτι παιθαινουμε και τετοια και διαφορα πχ οτι μας κοβεται η ανασα δεν μασς φτανει η αναπνοη βλεπεις κατι θες να το κανεις η να μην το κανεις διαφορα κουφα απο κακο στον εαυτο σου η στους αλλους .και αφτα συγκρουονται με σενα και βγαινει ολος αυτος ο φορτος .τωρα εγω παντα θα παω στην δουλεια μου αστω και με το ζορι παντως οταν το φαρμακο ενεργησει δεν αισθανεσαι το ανχος και σιγα σιγα και η δευτερη διμοιρια των εκαμ να σε κυνηγαει δεν θα σε νοιαζει ασε που αμα ειμαστε ηραμοι τα βλεπουμε πιο λογικα τα πραγματα. ναι φιλε μου θα γινεις καλα θα ξαναπεσεις θα ξαναγινεις αλλα παντα να θυμασαι οτι ειναι ενας πονοκεφαλο μια γριπη και οτι θα περασει αφου κανεις αγωγη αλλωστε ποναει το κεφαλι περνουμε κατι βηχουμε παλι κατι περνουμε σκεφεται το κεφαλι κοτσανες παλι κατι θα παρουμε
30-05-2008, 18:58 #5
Originally posted by gamder11
φιλε δηλαδη η κατασταση παλευεται??γιατι και γω που αντιμετωπιζω ιδεοληψιες το θεωρω πολυ δυσκολο..υπαρχει αραγε γιατρεια?
30-05-2008, 19:02 #6
Φίλε Μανδαγόρα, μην παρατήσεις την προσπάθεια σου ούτε με τη δίαιτα. Αφού τα φάρμακα σε κάνουν και νιώθεις καλά, εκμεταλεύσου το και χάσε κιλά!!!!
Σου μιλάει μια ομοιοπαθής που κάνει δίαιτα από τότε που γεννήθηκε...
30-05-2008, 19:15 #7
Originally posted by Θεοφανία
Φίλε Μανδαγόρα, μην παρατήσεις την προσπάθεια σου ούτε με τη δίαιτα. Αφού τα φάρμακα σε κάνουν και νιώθεις καλά, εκμεταλεύσου το και χάσε κιλά!!!!
Σου μιλάει μια ομοιοπαθής που κάνει δίαιτα από τότε που γεννήθηκε...
ναι κανω και ποδηλατο χειμωνετος σκετος φιλη μου εσυ φιλη μου τι εχεις?
31-05-2008, 00:02 #8
Εγώ είμαι ομοιοπαθής μόνο στη δίαιτα...
Νομίζω και ελπίζω πως δεν έχω τίποτα, αν και μια βόλτα σε ψυχολόγο θα την κάνω κάποια στιγμή....
31-05-2008, 00:20 #9
XΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
31-05-2008, 00:23 #10
ΧΑ ΧΑ!!!!!
Και σένα που κάνεις μαζί μου!!!
Συγνώμη για το οφ τόπικ....
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....