Άτομα για παρέα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Banned
    χαχαχαχαχα νιωθεις ανετα με τους παπουδες

Banned
    Quote Originally Posted by SpongeBob25 View Post
    Καλησπέρα. Έχω περάσει και γω απ αυτήν την φάση και σε καταλαβαίνω...αυτό που ψάχνεις όμως εδώ μέσα δεν είναι και τόσο ζωντανό. Δηλαδή να υπάρχει ένα εικονικό πρόσωπο το οποίο να σου λέει καμια μ@λ@κι@ για να περνάς την ώρα σου. Είμαστε στην ίδια ηλικία και αν δεν ζήσουμε την ζωή μας τώρα τότε πότε???
    Πριν 2 χρόνια έμενα μόνη σπίτι χωρις γονείς και αδέρφια αλλά ήμουν άτυχη γιατί εκείνη την εποχή έφυγαν και οι φίλοι μου (ήταν φοιτητές εδώ), με αποτέλεσμα να μείνω ολομόναχη. Έβαλα αρκετά κιλά αφού δεν έβγαινα απ το σπίτι και το χόμπι μου ήταν το μαγείρεμα και δεν είχα όρεξη να βγω γενικα αφου δεν έμπαινα και στα ρούχα μου. Και το αποτέλεσμα? τα 2 καλύτερα χρόνια απ τη ζωή μου πέρασαν έτσι... Χωρίς νόημα... Απλά υπήρχα...

Άποψη μου είναι να μην παραιτηθείς... Ψάξε για φίλους είτε απο παλιούς γνωστούς να βγείτε για καφέ, είτε μια δουλειά απο όπου μπορείς να κάνεις καινούριες παρέες, ή ακόμα και απο δω (αλλά με πολύ προσοχή γιατί πολλά γίνονται). Αλλά μην κάνεις το λάθος να σπαταλάς τα καλύτερα σου χρόνια σε ένα χαζομηχάνημα το οποίο δεν θα σου δώσει κανένα όφελος... Το έκανα κάποτε και τώρα που έχω συνέλθει βαράω το κεφάλι μου...

Ελπίζω να σε βοήθησαν οι συμβουλές μου... :)
    Μεγάλη παγίδα.
    Προσπάθησε να το διορθώσεις.... :)

Senior Member
    Γεια σου, πέρασε λίγος καιρός απο τη δημοσιευση σου αλλα ειμαι σε παρόμοια φάση κι εγω και στην ιδια ηλικια. Αν θέλεις απλα πες μου πως στέλνω pm η στείλε μου εσυ γιατι ειμαι καινούρια στο forum και δεν βρηκα άκρη :)

Το λυπηρό είναι ότι τα άτομα που νιώθουν ακριβώς έτσι τείνουν να γίνουν η πλειοψηφία μέρα με την ήμερα και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει η διαδικτυακή επικοινωνία αρκεί μέσα από αυτήν να λάβουν τα όποια θετικά και να καταλάβουν ότι εκεί εξω υπάρχουν πολλοί που θέλουν να τους ακούσουν και θέλουν να ακουστούν...απλώς καλό είναι όλοι μας να μην τους προσπερνάμε και να μην τους θεωρούμε ότι είναι ντροπαλοί ή ότι είναι σνομπ ή ότι είναι ξενέρωτοι....κάτι άλλο πολύ πιο βαθύ συμβαίνει με αυτά τα άτομα !!!

Junior Member
    Γεια σου Ναταλία, θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε. Αν θες γράψε μου εδώ γιατί είμαι καινούργιο μέλος και δεν αφήνει να στείλεις προσωπικό μήνυμα.

[email protected]

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Γεια σου, πέρασε λίγος καιρός απο τη δημοσιευση σου αλλα ειμαι σε παρόμοια φάση κι εγω και στην ιδια ηλικια. Αν θέλεις απλα πες μου πως στέλνω pm η στείλε μου εσυ γιατι ειμαι καινούρια στο forum και δεν βρηκα άκρη :)

Member
    Εγώ λέω να μαζευτούμε καμια δεκαριά άτομα να βγούμε για καφέ..
    Χωρίς να παιχτεί ξύλο όμως . . χαχαχ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    χααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχα χαχαχ ελά ρε αλεξ να σε καλα! χαχαχααχαχχααχχααχχαχαχ
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    χαχαχα...αλεξ και εγω το ιδιο σκεφτηκα!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Παντως εγω προσωπικά αν ειναι να γνωρισω καποιον απο κοντα εδω μεσα θα προτιμουσα να ειναι μεγαλυτερης ηλικιας.

Δε ξερω γιατί αλλα οσο πιο μεγαλος ειναι ενας ανθρωπος τοσο περισσότερο με εμπνεει. Αν κανουμε καμια συναντηση και ειστε ολοι γυρω απο την ηλικια μου (25 χρονων) δε θα αισθανομαι καλα αν ο αλλος ειναι 30+, 40+, ή ακομα καλυτερα, 50+ εμπνέομαι περισσοτερο.

Γενικα ισως επειδη μικρος ειχα δεχτει bullying πάντα φοβαμαι τους νεους και ανθρωπους της ηλικιας μου αλλά αυτοι οι φόβοι συνηθως εξαφανίζονται οταν γνωριζω καποιον αρκετά καλα.
    βρε σελτζουκο γιατι βαζεις ταμπέλες? δωσε ευκαιρία στη ζωη ρε αγόρι μου... βλέπεις συνομιλικα ατομα με την ιδια μοναξια με εσενα... και σε χαλαει που ειστε συνομήλικοι?? ..μεσα στην αρνητιλα εισαι.. ασε τις δικαιολογιες για το μπουλινγκ... αμφιβαλλω πολυ σοβαρα αν καποιο παιδι απο αυτα που εκφραστηκαν εχουν τετοια διαθεση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PostMortem View Post
    ..και δεν πιστεύω οτι το εικονικό είναι λιγότερο αληθινό από το μη εικονικό..ι..

Eγω παλι θεωρω οτι εχει κατι το νοσηρο το εικονικο , και αλλοιμονο μην το θεωρησω εξ ισου αληθινο με το μη εικονικο . Το εικονικο , αν δεν καταληξει σε πραγματικη επαφη , ειναι χασιμο χρονου , κατ εμε παντα . Προτιμω να κανω παρεα με τον εαυτο μου . Αλλα δεν ανηκω στην γενια σας .

Page 2 of 2 FirstFirst 12