Results 31 to 39 of 39
Thread: Κονδυλώματα - HPV .
-
21-09-2015, 02:53 #31
Περνανε οι μερες κ σε μια βδομαδα παω γιθα επανεξεταση..ας ελπισουμε οτι θα υποχωρησουν.
Last edited by intro11; 22-09-2015 at 12:48.
- 22-09-2015, 19:13 #32
22-09-2015, 22:44 #33
Απλά είπα να ρωτήσω..Κακό είναι .. ;;
Προσπαθώ να το πάρω όσο πιο χαλαρά μπορώ το όλο θέμα ..
Αλλά δεν γίνεται, διοτί δεν έχω έναν άνθρωπο να πω 2 κουβέντες .
Τουλάχιστον είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να εκμυστηριευτώ το προβλημά μου με εσας .
Ntoubroutza σε ευχαριστώ πολύ ασχολήσε .
14-10-2015, 00:31 #34
Παιδιά καλησπέρα, απλα είχα την ανάγκη ξανά να πω το θέμα μου .
Η επανεξέταση έγινε, αλλά πάλι εβγάλα και άλλα σε διαφορετικό σημείο .
Αλλά έχω μια απορία. Γίνεται να έχω βγάλει και στο πρωκτό μου .. ; Διακρίνο μια φαγούρα και κάπως σαν να έχω συγκαεί (αλλα δν είναι συγκαμα).
Αρα η ερωτηση μ ειναι η εξης γντ να εχω και στν πρωκτο μου κονδυλωματα ; Και σε περιπτωση π αναρωτηθητε, ειμαι στρεητ και δν εχω κανει κατι τετοιο.
Απλα ντρεπομαι να ρωτησω τν γιατρο μ γτ τν εχω ταραξει στις ερωτησεις. μια συντομη απαντηση παρακαλω.
14-10-2015, 03:20 #35
να μην νταπεις να ρωτησεις οτιδηποτε γιατι προεχει η υγεια σου αυτη την στιγμη! βρες εναν καλο γιατρο, κανε ο,τι εξεταση απαιτειται και θεραπεια..
κοιταξε να το ψαξεις καλα, να ενημερωθεις απο καλους ειδικους, να ακολουθησεις αυτα που θα σου πουν κι ασε τις ντροπες.
με σωστη διαχειριση το θεμα μπορει να σταθεροποιηθει και να εισαι μια χαρα. απλως μην το αφησεις.
α και προσοχη απο εδω και περα με τις σεξουαλικες σου επαφες. τα κονδυλωματα κολλανε ακομη και με χρηση προφυλακτικου, οποτε ενημερωσου απο τον γιατρο σου τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.
καλη τυχη και μην αγχωνεσαι! αφου το αντιληφθηκες εγκαιρα, κι αν προσεχεις δεν υπαρχει προβλημα!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
14-10-2015, 14:19 #36
To θέμα είναι οτι εχω αγχωθει ..
Δεν μπορω να κοιμηθω πια .. Και αν κοιμηθω μετα ξυπναω απογευματα κ χανω ολη την μερα μου .
Με το καθετι παραμικρο νομιζω οτι εχω κατι .
Νμζω οτι πασχω απο νοσοφοβια .
Γινομαι υπερβολικος συνεχεια πλενω τα χερια μ κ δν θελω να με ακουμπαει κανεις .
Ειναι προβλημα αυτο π εχω η ειναι φυσιολογικο ;
22-10-2015, 12:52 #37
Καλησπέρα και πάλι.
Να μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις τον γιατρό σου.Αυτή είναι η δουλειά του κι έχει αντιμετωπίσει πολλά τέτοια.Όσον αφορά τα κονδυλώματα,στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζονται στο πέος,στην βάλανο,στην γύρω περιοχή και στον πρωκτό.Σε σπάνιες περιπτώσεις στο στόμα,και σε άλλα σημεία.Με το ότι υπάρχει περίπτωση να έχεις στον πρωκτό,δεν σημαίνει αυτό που νομίζεις.
Μη φοβάσαι και μην αγχώνεσαι.Δεν θα πάθεις τίποτα.Πήγαινε στον γιατρό σου.
Το άγχος δυσχαιρένει την κατάσταση.Μην αγχώνεσαι!!! :)
...και μην τα πειράζεις συνεχώς και νιώθεις ότι είσαι γεμάτος!!!
22-10-2015, 12:56 #38
τα εξωτερικά κονδυλωματα παντως σπανια ειναι επικινδυνα. φανταζομαι αυτο στο εχουν πει. μπορουν να καυτηριαστούν. αλλα πηγαινε και βγαλτα αν σε αγχωνουν τοσο.
23-10-2015, 06:39 #39
δεν ειναι ακριβως νοσοφοβια, απο την αποψη οτι εσυ οντως επαθες κατι (κολλησες κονδυλωματα). οι νοσοφοβικοι απλως φοβουνται, χωρις να εχουν κατα τ' αλλα την ταδε ασθενεια που βαζει το μυαλο τους.
ειναι λογικο να βρισκεσαι σε ανησυχια, οταν τιθεται θεμα υγειας. Δηλαδη το αγχος στην προκειμενη περιπτωση δεν ειναι παθολογικο.
Μοναχα να μην υπερβαλεις και να πλαθεις σεναρια με το μυαλο σου. οπως ξερεις και συ απο τις επισκεψεις σου στον γιατρο τα κονδυλωματα ειναι ελεγχομενα. οποτε μεινει σε αυτο και χαλαρωσε. ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου σου και ζησε την ζωη σου.. εξαλλου με το να το σκεφτεσαι ολη μερα δεν κερδιζεις κατι!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic