Κονδυλώματα - HPV . - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    οχι βρε καθολου ισα ισα μου αποσπας την προσοχη απο τα δικα μου προβληματα. Μην διαβαζεις στο ιντερνετ. Ακου το γιατρο σου και μην ψαχνεσαι! το ιντερνετ παντα γραφει τα χειροτερα!!! με την κοπελα τωρα πως τα πατε; σε εχει απομακρυνει λογω του προβληματος;

Member
    Μιλαμε, αλλα οχι οπως πρεπει η αληθεια ειναι ...Δεν ξερω πως θα εξελιχτει ολο αυτο....!!με προβλιματιζει κ αυτο...

Senior Member
    πως εισαι; εισαι καθολου καλυτερα;

Senior Member
    Intro11 μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα οπως σου ειπαν και τα παιδια και το πρωην αγορι μου επαθε το ιδιο καλα εκανες και ενημερωσες την κοπελα σου δεν νομιζω να εχει κατι εκεινη και φυσικα δεν νομιζω να σ κρατησει κακια απλα ανχωνθηκε και εκεινη και οι γυνναικιες βγαινουν εκτοσ εαυτο σε τετοια θεματα αν οχι ολες οι περισσοτερες οτιδηποτε ερωτησεις οι αποριες εχεις μπορει να με ρωτησεις κακ εμενα πρωσοπικα ( ο πατερας μου ειναι γιατρος και ξερω κατι παραπανω) αλλα και ολου εδω στο σαιτ

Senior Member
    Τι ακριβως εχεις στο πεος δηλαδη;;; Σπυρι ειναι η κατι αλλο;;; Γιατι πριν δυο χρονια ειχα κανει σεξ με μια κοπελα και την επομενη εβγαλα ενα μεγαλο σπυρι στην αριστερη μερια στην βαση του πεους στο ιδιο χρωμα με το πεος... Επειδη ντραπικα να παω στον γιατρο εφυγε μονο του. Αυτο ειναι το κονδυλωμα;;
    Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...

Senior Member
    εχω την εντυπωση οτι δεν θα ητανε κονδυλωμα γιατι αυτα θελουν θεραπεια για να σου φυγει μονο του παει να πει οτι μαλλον κατι αλλο θα ητανε. Γιατι δεν το γκουγκλαρεις να δεις;; αν ηταν παρομοιο;

Banned
    πηγαινε και σε εναν 2ο αφροδισιολογο, μπορει να μη χρειαζεται καν καυτηριασμος.. . και απο εδω και περα :
    1. δεν μπαινουμε πουθενα χωρις σκουφακι και
    2. δεν ντρεπόμαστε να ρωταμε τον γιατρουλη μας οτι αποριες εχουμε

Senior Member
    (για να μην ειχε η κοπελα σου σημαινει οτι καποια αλλη σε κολησε.παιδια φοραμε και κανενα προφθλακτικο και γενικοτερα ειναι ωραια να γλυφεις αλλα προσεχουμε.προσεχουμε για να εχουμε)
    μην ανυσηχεις ακολουθησε συμβουλες του γιατρου σου και θα εισαι μια χαρα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Quote Originally Posted by Sofaki View Post
    Μικρέ μου είσαι πολυ καλο παιδι και ευαισθητο. Ειμαι υποχονδριακη και γνωριζω αρκετα πραγματα για διαφορα προβληματα υγειας. Ξερω και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τα κονδυλωματα που εχεις τα εξωτερικα δεν ειναι επικινδυνα. Μπορει η κοπελα σου να εμφανισει και εκεινη. Να της πεις να παει στο γυναικολογο οχι οτι εχει κατι απλα για να σας δωσει συμβουλες. Επισης να ξερεις οτι 80% του ενεργου σεξ. πληθυσμου εχουν ερθει σε επαφη με τον HPV ομως το ανοσοποιητικο το πολεμα και δεν φαινεται σε εξετασεις. Εσυ θα γινεις καλα συντομα, η κοπελα δεν εχει κατι αλλα και να εχει θα κανει τη θεραπεια της και θα τελειωσει το θεμα. Μην αγχωνεσαι! Καποτε αγχωνομουν και εγω με το παραμικρο ομως οι δυσκολιες της ζωης ειναι αλλες και οχι αυτα που περνας. Μη φοβασαι τοσο δεν υπαρχει λογος!
    Καλημέρα.
    Έκανα παράθεση στο ποστ αυτό γιατί συμφωνώ στα περισσότερα και θα σου πω 2-3 πράγματα που ίσως σε βοηθήσουν.Θα διορθώσω όμως αυτό για τις εξετάσεις.Ναι μεγάλο ποσοστό (πάνω από 60%) του πληθυσμού είναι θετικό στον HPV.O ΗPV είναι ο ιός που ευθύνεται για τα λεγόμενα κονδυλώμα.Δεν είναι ότι δεν φαίνεται στις εξετάσεις.Φαίνεται στις εξετάσεις απλά ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ!!!Για να νοσήσει κάποιος ευθύνονται διάφορα θέματα.Το στρες για παράδειγμα.Άμα δεν το ξέρεις ίσως δεν νοσήσεις ποτέ.Αν όμως το μάθεις το άγχος είναι ικανό να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να δεις κονδυλώματα.Γι αυτό και το άγχος ευθύνεται για αρκετές παθήσεις.Ο κακός τρόπος ζωής επίσης είναι αυτός που μπορεί να εμφανίσει τα κονδυλώματα στην επιφάνεια,όπως και το σεξ χωρίς προφυλάξεις από 2 ανθρώπους θετικούς στον HPV...κι άλλα διάφορα.

Μην αγχώνεσαι!Μην ρίχνεις ευθύνες στον ευατό σου.Ο HPV μπορεί να μεταδοθεί και με προφυλάξεις αλλά σίγουρα σε πολύ μικρότερο ποσοστό.Για παράδειγμα,αν υπάρχει μια πληγή στην εξωτερική περιοχή λόγω ξυρίσματος ή κάτι άλλο,τα σωματικά υγρά είναι ικανά να μεταδόσουν τον HPV.Αλλά είπαμε,σε πολύ μικρότερο ποσοστό.

ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!ΓΕΝΙΚΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.
    Για παράδειγμα ''ώχ κάναμε και στοματικό με τα κονδυλώματα και διάβασα για καρκίνο του φάρυγγα,λες να έχουμε καρκίνο???''' Κι άλλα τέτοια κουλά.
    Χαλάρωσε....

Δυστυχώς η παιδεία στην χώρα μας δεν βοηθά ούτε στην ενημέρωση αλλά ούτε στην πρόληψη.Το μόνο που κάνει είναι να τρομοκρατεί χωρίς λόγο. '''ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ AIDS''
    Και πίσω από αυτό,αφήσαμε τα παιδιά μόνα τους να μάθουν τα πάντα μόνα τους.Χωρίς βοήθεια.Χωρίς ενημέρωση.Εκτρώσεις σε μικρές ηλικίες,αφροδίσια νοσήματα και ψυχικές ασθένειες ο απολογισμός όλου αυτού!!!
    Last edited by Deleted-member-220416; 11-09-2015 at 10:02.

Banned
    Quote Originally Posted by venom View Post
    Τι ακριβως εχεις στο πεος δηλαδη;;; Σπυρι ειναι η κατι αλλο;;; Γιατι πριν δυο χρονια ειχα κανει σεξ με μια κοπελα και την επομενη εβγαλα ενα μεγαλο σπυρι στην αριστερη μερια στην βαση του πεους στο ιδιο χρωμα με το πεος... Επειδη ντραπικα να παω στον γιατρο εφυγε μονο του. Αυτο ειναι το κονδυλωμα;;
    Σπάνια φεύγουν μόνα τους

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    (για να μην ειχε η κοπελα σου σημαινει οτι καποια αλλη σε κολησε.παιδια φοραμε και κανενα προφθλακτικο και γενικοτερα ειναι ωραια να γλυφεις αλλα προσεχουμε.προσεχουμε για να εχουμε)
    μην ανυσηχεις ακολουθησε συμβουλες του γιατρου σου και θα εισαι μια χαρα
    Δεν συμφωνώ.Γενικά οι γυναίκες αφήνουν λίγο το τεστ παπ.
    Για το προφυλακτικό συμφωνώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Σπάνια φεύγουν μόνα τους
    Εμενα εφυγε... Γι αυτο αναρωτιεμαι
    Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...

Banned
    Quote Originally Posted by venom View Post
    Εμενα εφυγε... Γι αυτο αναρωτιεμαι
    Υπάρχουν περιπτώσεις σε συγκεκριμένα σημεία που φεύγουν μόνα τους αν δεν είναι σε όξυνση,αλλά σπάνια.

Member
    Παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας μου..δινεται δυναμη και το εκτιμω...
    Πηγα στν δερματολογο μου και καναμε καυτηριαση...η κοπελα μου εκανε τεστ παπ και ειναι πεντακαθαρη ..Θα ξανακανουμε σε 3 μηνες παλι για σιγουρια.
    Απο την αλλη πλευρα εγω ειμαι ακομα στρεσαρισμενος με τν κατασταση μ ...Νομιζω οτι βγαζω και αλλα.καθε τι σπιρακι που βλεπω η οτιδιποται αλλο μου μπαινει αυτη ι ιδεα..
    Πλεον κλεινω μηνα που δν μπορω να κοιμη8ω..το ξερω ειναι ηλιθιο..αλλα δεν μπορω....εχουν περασει 2 βδομαδες απο την θεραπεια μου..εχουν φυγει ''τα σπυρακια'' κ απλα ειναι η πληγη τωρα...απορια..μετα απο ποσο καιρο μπορω να κανω σεξ με τν κοπελα μου ...;;

Senior Member
    Αν εχει περασει μια βδομαδα απο τον καυτιριασμο μπορεις να κανεις σεξ ...ρωτα ομως και τον γιατρο σου για σιγουρια
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast