UNDER PRESSURE ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
    Senior Member

UNDER PRESSURE ..

Δεν βλέπω πουθενά ελπίδα καμιά πόρτα να ανοίγει όπως πριν 9 χρόνια που ξεκίνησα φρέσκια κι ορεξάτη τη σχολή μου .. κι αν υπάρχει μια μικρή για πόσο ..Σκέφτηκα λοιπόν στα 32 μου να πάω να παρακολουθήσω μια δεύτερη ζαχαροπλαστικής ! Πριν πάω να γραφτώ ξέσπασα σε δάκρυα .. 32 χρονών άνεργη και χωρίς ακόμα να έχω κάνει ένα παιδί κι αν κάνω πως θα το μεγαλώσω ? Ο τομέας μου μαστίζεται από ανεργία η φύση του επαγγέλματος δίχως ώρες δίχως μέρες με χαμηλές απολαβές ..Πήγα κλαμμένη με ημικρανία να θέλει να μου πέσει το κεφάλι κάτω με το στομάχι κόμπος διασπασμένη .. ετοιμοροπη να λυποθημήσω ... ολοι μου έλεγαν μην σε νοιάζει για τα χρόνια κι άλλοι ξεκίνησαν μεγαλύτερη αυτή την ειδικότητα αν είσαι καλή το μάιο θα δουλεύεις .. κι αν δουλεύω το Μάιο - Οκτώμβρη τα δίδακτρα του έτους θα τα έχω βγάλει .. υπέγραψα την εγγραφή μηχανικά σε κατάσταση κατάρρευσης ...Ξέσπασα σε δάκρυα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου κάτι άλλο από αυτό που αγαπούσα και σπούδασα .. κι όμως μπροστά μου υπήρχε μια πιο ασφαλής λύση ..μετά είπα μέχρι τα 34 θα σπουδάζω που είναι επιτέλους μια δουλειά πως να βρω ψάχνω ψαχνω ψάχνω .. Παρακολούθησα δυο μέρες μαθημάτων πήρα και βιβλία .. δεν ήταν επουδενί αυτό που φανταζόμουν άλλο να γουστάρεις να φτιάχνεις κανένα κέικ με μουσικούλα και στολισμένο δέντρο κι άλλο να παράγεις μαζικά γλυκά να φάει ένας λόχος ! Κάνω και δίαιτα ... εδώ και μήνες και όταν είδα μπροστά μου τόνους ζάχαρη κ βούτυρα μου ήρθε μια καταπλάκωση ! Έβλεπα τα μικρότερα παιδιά εκεί να γουστάρουν τρελά και θυμήθηκα κι ότι και εγώ κάποτε ήμουν σε μια τάξη που υπήρχαν παιδιά που δεν ήξεραν γιατί κατέληξαν στο συγκεκριμένο τμήμα και αδιάφορα ... όσο και να θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου σε όλους τόσο καιρό την πρώτη μου σχολή την αγαπούσα .. την αγάπησα την ερωτεύτηκα ... έφαγα τα νιάτα μου στις ανυσηχίες γι αυτό .. ακόμα κι ο άνδρας που πόνεσα ακόμα κι αν δεν έγινε τίποτα ασχολιόταν με αυτό ..και δεν βλέπω προοπτική καμία και εξέλιξη από πουθενά ... Την δεύτερη μέρα βίωνα πένθος .. άρνηση να δεχτώ την αλλάγη ... άρνηση να δεχτώ ότι δεν θα ξαναασχοληθώ με ότι αγαπώ και που δεν έχω την ευκαιρία ... άρνηση να κάνω κάτι που δεν γουστάρω τόσο ..στην προηγούμενη σχολή βίωσα και λίγο πόλεμο γιατί πρέπει να κάνεις εσύ αυτό που σου αρέσει ... πραγματικά τότε σάστισα δεν ήξερα τι να απαντήσω...θεωρούσα άκυρη την ερώτηση και αυτονόητη την απάντηση ...Αν αύριο τουλάχιστον έβρισκα μια δουλειά να μην συνεχίσω να σπουδάζω μεχρι τα 34! αλλά πουθενά ..τίποτα ψάχνω και μηδέν ...δεν ξέρω αν θα τα παρατήσω ή αν θα συνεχίσω μου λένε να συνεχίσω και να τα παντρέψω τα δύο επαγγέλματα κι ότι και αυτή τη σχολή θα την αγαπήσω κι ότι μπορεί να τα συνδηάσω .. μου φαίνονται όλα βλακείες ..δεν ξέρω ...το μόνο που νοιώθω είναι άρνηση ημικρανία σφίξιμο στο στομάχι τάσεις λιποθυμίας .. χασούρα ! Πήγα στο περίπτερο για τσιγάρα και ζήτησα ένα φρέντο καπουτσίνο με μια ζαχαρίνη ! τέτοια φάση ! Ζήτησα να μου δώσουν μια εβδομάδα να σκεφτώ και να απαντήσω .. Στο μεταξύ ψάχνω ψάχνω ψαχνω μήπως βρω μια άκρη .. και είμαι ξανά στο τίποτα ...στο πουθενά .. .νομίζω κλωτσάω την τύχη μου ?! Επίσης νοιώθω ρεζίλι που ξέσπασα σε δάκρυα ... ένοιωθα απίστευτη πίεση απίστευτο άγχος .. έτοιμη να καταρεύσσω ! Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω και πως να σκεφτώ και τι θα γίνει ...
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

ακολουθεις αγωγη?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Constantly Curious παίρνω Ω 3 6 9 + St John s Wart + σίδηρο με complex B ...κ κάνω τη θεραπεία μου για learning disorder mild that s all

Μπλοκαρισμενη εισαι μπροστα στο διλλημα το οποιο κατα συνεπεια σου φερνει σωματικες ενοχλησεις. Δεν ξερω πως να το θεσω, εχω περασει απο πιεση αποφασεων με τα αναλογα συμπτωματα. Θετεις τον Χρονο ως προταιρεοτητα ενω κανονικα ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ προταιρεοτητα. Εισαι σε αρνηση επειδη οι προσδοκιες σου καταρριφθηκαν.
    Αναλογισου τεχνικες που μαθαινεις στη θεραπεια σου ετσι ωστε να μετατοπιστει η σκεψη που προκαλει ασφυκτικη πιεση.

Banned
    χελωνιτσα μου, εγω ξεκινησα σχολη δραμματικης τεχνης στα 31 μου... ήταν μια σπουδη που γουσταρα να την κάνω... δεν ξερω τι σπουδασες και ειναι κριμα να μην μπορεις να κανεις αυτο που αγαπάς ... για σχολες μαγειρικης ..ειναι ενα κορεσμενο επαγγελμα πάντως, και γενικα ειναι λίγο απατη...και αν δεν ειναι το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σου, σου προτεινω να μην το ακολουθησεις.
    αν θες να ακολουθησεις κάτι ψαξε κατι που να σου κεντριζει το ενδιαφερον τουλάχιστον.
    κοριτσι μου μην αυτομαστιγωνεσαι...ειναι δυσκολες οι εποχες που ζουμε σε καθε τομεα, δεν εκανες κατι λάθος και ουτε φταις... εισαι ατυχη οπως οι περισσοτερες μας σε αυτο απλα.
    αλλα εγω το φιλοσοφισα... ακολουθα αυτο που σε κ@βλωνει.. και όπου σε πάει... μπορει να μην βρισκεις τωρα αλλα οσο εχεις τα ματια σου ανοιχτα θα βρεθει η ευκαιρία... το πιστευω αυτο 1000%
    για τα βιοποριστικα της υπόθεσης, εχεις καποια στηριξη οικονομικη απο τους δικους σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μπλοκαρισμενη εισαι μπροστα στο διλλημα το οποιο κατα συνεπεια σου φερνει σωματικες ενοχλησεις. Δεν ξερω πως να το θεσω, εχω περασει απο πιεση αποφασεων με τα αναλογα συμπτωματα. Θετεις τον Χρονο ως προταιρεοτητα ενω κανονικα ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ προταιρεοτητα. Εισαι σε αρνηση επειδη οι προσδοκιες σου καταρριφθηκαν.
    Αναλογισου τεχνικες που μαθαινεις στη θεραπεια σου ετσι ωστε να μετατοπιστει η σκεψη που προκαλει ασφυκτικη πιεση.
    Nαι το ίδιο είπε και ο γιατρός που με παρακολουθεί ... ως προς τι υπολογίζεις το χρόνο ? και του απάντησα όσο αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση και την δημιουργία οικογένειας ..έχω φίλες που κάνουν τώρα το πρώτο τους παιδί 9 μήνες μέσα + 1 χρόνο κοντά του .. σύνολο σχεδόν 2 χρόνια .. και εγώ τώρα ξεκινάω να αλλάξω καριέρα! Έχοντας ανακατέψει την άμμο της θαλάσσης ! Συνηθίζω να λέω στον εαυτό μου τώρα θα έπρεπε να έχεις κάνει καριέρα , τώρα θα έπρεπε να έχεις κάνει οικογένεια ...Ποια καριέρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ... και ποια οικογένεια .. δεν είμαι πλέον δεκαετία 20 ( με την αυτοπεποίθηση έχω χρόνο μπροστά να γίνουν όλα και να τα συνδηάσουμε και ) ...Διάλεξε τι πρέπει να κάνεις , διάλεξε και τι να διαλέξεις όταν δεν υπάρχει μια διέξοδος, μια βοήθεια , ένα φως ! Όλοι ενθουσιάστηκαν εντωμεταξύ και μου είπαν να κάνω το βήμα να αποβάλλω το πένθος .. και τα τοιάυτα .. ωραία όλα αυτά όταν είσαι νεός ! Και από την άλλη δεν είμαι κ τόσο μεγάλη είναι η τελευταία μου ευκαιρία να "ανοίξω μια πόρτα" πριν πάω 35 που σε πολλές δουλειές βάζουν όριο ... ηλικιακό ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χελωνιτσα μου, εγω ξεκινησα σχολη δραμματικης τεχνης στα 31 μου... ήταν μια σπουδη που γουσταρα να την κάνω... δεν ξερω τι σπουδασες και ειναι κριμα να μην μπορεις να κανεις αυτο που αγαπάς ... για σχολες μαγειρικης ..ειναι ενα κορεσμενο επαγγελμα πάντως, και γενικα ειναι λίγο απατη...και αν δεν ειναι το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σου, σου προτεινω να μην το ακολουθησεις.
    αν θες να ακολουθησεις κάτι ψαξε κατι που να σου κεντριζει το ενδιαφερον τουλάχιστον.
    κοριτσι μου μην αυτομαστιγωνεσαι...ειναι δυσκολες οι εποχες που ζουμε σε καθε τομεα, δεν εκανες κατι λάθος και ουτε φταις... εισαι ατυχη οπως οι περισσοτερες μας σε αυτο απλα.
    αλλα εγω το φιλοσοφισα... ακολουθα αυτο που σε κ@βλωνει.. και όπου σε πάει... μπορει να μην βρισκεις τωρα αλλα οσο εχεις τα ματια σου ανοιχτα θα βρεθει η ευκαιρία... το πιστευω αυτο 1000%
    για τα βιοποριστικα της υπόθεσης, εχεις καποια στηριξη οικονομικη απο τους δικους σου?
    Μια εξάδα αυγά φτιάχνει μια ομελέτα δια δυο σε μια οικογένεια .. απο κει και πέρα ούτε βγαίνω ούτε ψωνίζω ούτε εξαλλοσήνες ...δεν είναι λύση όμως .. εσσαεί όμως ... και σίγουρα ένας ενήλικος θέλει την ανεξαρτησία του ..κ την αυτοεκπλήρωση του ..Εκεί που πορώθηκα ΡΕΑ μου ήταν φέτος που έκανα σεμινάρια πρώτων βοηθειών .. μέχρι Σεπτέμβρη ήταν οι αιτήσεις για ένα υποΙΕΚ νοσοκομείου ... για νοσηλευτής πανελλήνιες και ΤΕΙ σύνολο 5 χρόνια ! Άλλο παιδαγωγικά σε ΙΕΚ κοίταζα το πρόγραμμα που ήμουν κ της θεωρητικής ΦΟΥΛ ενθουσιασμός ...= αρνητικές προοπτικές πρωτιμόνται απόφοιτη Α.Ε.Ι. Τ.Ε.Ι. με τα μεταπτυχιακούλια τους ...εκεί ναι αυτομαστιγώνομαι που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα και θα το σκεφτόμουν αν με είχαν καθοδηγήσει σωστά όχι από οικογένεια αλλά καθηγητές αλλά ούτε αυτό έγινε .. αλλά στα 2ο είχα μπει σ ένα λούκι να εξελιχθώ στο επάγγελμα να κάνω τίποτα δουλειές τύπου εξυπηρέτησης πελατών ..και γενικά ότι θα γούσταρα να κάνω = ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ή δεν έχει προοπτικές απορροφησης ενώ Ζαχαροπλαστική = άμεση αποκατάσταση ..ως εργατάκι !δεν λέμε να γίνει κι ο ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ !..
    Last edited by turtle; 15-11-2015 at 14:06.

Member
    Η αρωστεια των νέων που την πηρατε από μας...!!!θέλετε όλα αυτά που δεν κάναμε.....μόνο που τα έχετε αλλά δεν το πιστεύετε και γω τώρα αρχίζω να πιστεύω πως στην πραγματικότητα δεν κάνω κάτι λάθος εγώ. Απλα πίστευα πως οι άλλοι τα κάνουν όλα σωστά....!!!!έχεις τόσα πολλά πίστεψε με και ευχαρίστησε τον εαυτό σου γι αυτά.....!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rita-2 View Post
    Η αρωστεια των νέων που την πηρατε από μας...!!!θέλετε όλα αυτά που δεν κάναμε.....μόνο που τα έχετε αλλά δεν το πιστεύετε και γω τώρα αρχίζω να πιστεύω πως στην πραγματικότητα δεν κάνω κάτι λάθος εγώ. Απλα πίστευα πως οι άλλοι τα κάνουν όλα σωστά....!!!!έχεις τόσα πολλά πίστεψε με και ευχαρίστησε τον εαυτό σου γι αυτά.....!!!!
    Rita 2 δεν κατάλαβα λέξη ..

turtle το χω πολυ το θεμα με το χρονο, το βαζω για υπνο πλεον για να μην πανικοβαλλομαι. Ασε δε οι συγκρισεις,μεγαλο λουκι. Για παρτο λιγο αλλιως, εισαι αυτη που εισαι, εξελισσεσαι - ψαχνεσαι και μελετας τα βηματα σου. Ο γαμος-η οικογενεια-το παιδι ειναι ενα υπεροχο κεφαλαιο για συζητηση με ειδικο γιατι την απαντηση που ψαχνεις και το βαρος της επιθυμιας το ξερεις μονη σου.
    Εμενα οταν με πιανουν οι εντονες φορτισεις προσπαθω να σκεφτω, ποσο γελοια θα μου φαινονται μετα απο καποια χρονια. Για σκεψου δλδ τους αγωνες σου, τις επιτυχιες σου και ποσο λιγο εχεις χαρει για αυτες ??? Να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου. Μην επιτρεπεις στον τρομακτικο κοσμο των φοβιων να σε καπελωνουν.
    Αυτος ο αγωνας ειναι αδυσωπητος, παλευω με αυτον και για αυτο παιρνω θαρρος και στα οριοθετω.

Senior Member
    Constantly Curius .. το ένστικτο μου λέει πως τελειώνοντας αυτή τη σχολή με περιμένει ένα 8ώρο ρουτίνας αλλά με μισθό κ ασφάλεια..μετά λέει πως "πάγωσα" και "αδράνησα" στην δουλειά που αγαπώ όταν έπαψα να αισθάνομαι ασφαλής πρώτα σαν άνθρωπος μετά οικονομικά γιατί έτσι δημιουργήθηκαν οι προυποθέσεις όσο κι αν το ήθελα .. Βέβαια θα ήμουν καλά και με μια δουλειά υπαλλήλου αλλά δεν βρίσκω πουθενά κάτι σίγουρο .. αν ασχοληθώ με ζαχαροπλαστική τότε θα έχω περισσότερες επιλογές εάν και είμαι ένα άτομο με τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα και να κάνω πατινάζ στα βούτηρα και να ελέγχω το πόσες φουσκίτσες έχει κάνει η ζάχαρη ! η τερηδόνα τα κιλά τα ίδια ! δεν είναι κάτι το όποιο ποτέ μπήκα στον κόπο να προβληματιστώ ! Τον αν κάνει κρακ η creme broule δεν ήταν ποτέ στις ανησυχίες μου ! Γιατί στην ηλικία αυτών των παιδιών θυμάμαι τον εαυτό μου να τρέφομαι με γάλα σόγιας και corn flakes άντε και κανά φρουτο και να περπατάω χιλιόμετρα όποτε αν έβλεπα μπροστά μου κρέμα απλώς θα την χλαπάκιαζα σε 3 δεύτερα χωρίς γευσιγνωστικές αηδίες !!! Κατ άλλα στο να μου κάνει κλικ και να μου δείξει καμία φωτεινή ένδειξη να πάω προς τα κει ή προς τα δώ τίποτα το νοιώθω να είναι freeze ! I need help ... αλλά πραγματικά δεν υπάρχει εδώ που είμαι κ δεν την βρίσκω ..

Banned
    οκ τοτε θα σου πω την απάτη της υπόθεσης για να ξερεις τι σουγινεται... μετα την πληθωρα τηλεοπτικων εκπομπων όλοι μα όλοι στραφηκαν σε αυτες τις σχολες...4 περιπτωσεις ασχετων μεταξύ τους ανθρωπων που γνωριζω την πάτησαν.... ναι οι σχολες οι ιδιες υποτιθεται οτι σου βρισκουν δουλεια...στην πραγματικοτητα όμως οι εργοδότες απλα προσλαμβανουν χαμηλομισθα εργατικα χερια λόγω ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ .. και ενω βαζουν τα δυνατα τους , για να παραμεινουν μετα την πρακτικη τους να απορροφηθουν καπου αυτοι οι ανθρωποι...μετα την πρακτικη τους στελνουν ...οι σχολες θησαυριζουν ..οι επιχειρησεις παιρνουν δουλοπάροικους χαμηλόμισθους και μετα την πρακτικη τους πετανε και παιρνουν τον αντικαταστουν με τον επόμενο σπουδαστη... σχεδον όλα τα ξενοδοχεια πλεον αυτο κανουν...
    με αποτελεσμα τοσα και τοσα παιδια να μενουν ανεργα με το διπλωμα κωλοχαρτο στο χερι!
    οι νοσηλευτες απο την αλλη που τοσο επιπολαια και σκληρα εγκατελειψες σαν ιδεα ... λογω 5 ετης φοιτησης ... ακομα και σαν φοιτητες μπορουν να εργαστουν ως αποκλειστικοι σε ιδιωτες ... για ηλικιωμενους κτλ ... το χαρτι απο το σεμιναριο εστω που εκανες ειναι ενα φοβερο συν για αυτην την κατευθυνση και μπορεις να κοιτας προς τα εκει και να βρεις εργασια για να προσεχεις καποιο ηλικιωμενο ατομο ή ενα παιδι...υπάρχει ζητηση σε αυτον τον τομέα για εργασια και αν το γουσταρεις χελωνιτσα μου νομιζω οτι πρεπει να το ψαξεις..και του χρόνου με το καλο μπαινεις σε αυτην την σχολη δεν εισαι60!! νεα κοριτσια ειμαστε μη με νευριαζεις.... !!!!! και 38 να την τελειωσεις θα εχεις απορροφηθει σε εργασια απο πολύ πιο νωρις! που και στα 38 μας πάλι μπουμπουκια θα μαστεεεεε!! (κριιισηηη χαχαχα)

Banned

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οκ τοτε θα σου πω την απάτη της υπόθεσης για να ξερεις τι σουγινεται... μετα την πληθωρα τηλεοπτικων εκπομπων όλοι μα όλοι στραφηκαν σε αυτες τις σχολες...4 περιπτωσεις ασχετων μεταξύ τους ανθρωπων που γνωριζω την πάτησαν.... ναι οι σχολες οι ιδιες υποτιθεται οτι σου βρισκουν δουλεια...στην πραγματικοτητα όμως οι εργοδότες απλα προσλαμβανουν χαμηλομισθα εργατικα χερια λόγω ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ .. και ενω βαζουν τα δυνατα τους , για να παραμεινουν μετα την πρακτικη τους να απορροφηθουν καπου αυτοι οι ανθρωποι...μετα την πρακτικη τους στελνουν ...οι σχολες θησαυριζουν ..οι επιχειρησεις παιρνουν δουλοπάροικους χαμηλόμισθους και μετα την πρακτικη τους πετανε και παιρνουν τον αντικαταστουν με τον επόμενο σπουδαστη... σχεδον όλα τα ξενοδοχεια πλεον αυτο κανουν...
    με αποτελεσμα τοσα και τοσα παιδια να μενουν ανεργα με το διπλωμα κωλοχαρτο στο χερι!
    οι νοσηλευτες απο την αλλη που τοσο επιπολαια και σκληρα εγκατελειψες σαν ιδεα ... λογω 5 ετης φοιτησης ... ακομα και σαν φοιτητες μπορουν να εργαστουν ως αποκλειστικοι σε ιδιωτες ... για ηλικιωμενους κτλ ... το χαρτι απο το σεμιναριο εστω που εκανες ειναι ενα φοβερο συν για αυτην την κατευθυνση και μπορεις να κοιτας προς τα εκει και να βρεις εργασια για να προσεχεις καποιο ηλικιωμενο ατομο ή ενα παιδι...υπάρχει ζητηση σε αυτον τον τομέα για εργασια και αν το γουσταρεις χελωνιτσα μου νομιζω οτι πρεπει να το ψαξεις..και του χρόνου με το καλο μπαινεις σε αυτην την σχολη δεν εισαι60!! νεα κοριτσια ειμαστε μη με νευριαζεις.... !!!!! και 38 να την τελειωσεις θα εχεις απορροφηθει σε εργασια απο πολύ πιο νωρις! που και στα 38 μας πάλι μπουμπουκια θα μαστεεεεε!! (κριιισηηη χαχαχα)
    Ρέα μου να είσαι καλά ! Είσαι πολύ κατατοπιστική ! Πραγματικά και μ ένα όταν είδα τόση διαφήμιση κάτι δεν μου πήγε καλά ..Θα το σκεφτώ πολύ αυτό που είπες ! Σημείωση εμένα μου είπαν πως επειδή είμαι μεγαλύτερη σε ηλικία θα παίρνω το βασικό 750+ ευρώ για περισσότερα χρήματα ενώ τους νέους τους παίρνουν για 400-500 ευρώ ! στα ξενοδοχεία να προσθέσω επίσης πως διαβάζοντας τις σημειώσεις αρχικά διαπίστωσα πως για να κάνει κάποιος κάτι δικό του ! Θέλει αξιοσέβαστο ποσό ! Και ότι κάποια από τα παιδιά της τάξης θα απασχοληθούν αμέσως στις επιχείρησεις ήδη υπάρχουσες και πιασμένες των πατεράδων , αδελφών ....Σε ότι αφορά ξανά πανελλήνιες για πρόσβαση στη νοσηλευτική την τετραετία ... αχ είχα ξαναδώσει στα 28 το είχα βάλει πρώτη επιλογή και έγραψα σκατά δεν ξέρω γιατί ενώ ειχα διαβάσει φταίει ότι έκανα 5 μήνες προετοιμασίας χωρίς φροντιστήρια θες ? Δεν ξέρω πάντως πήγα να πάρω μια ανάσα τότε και πήγα στο γέρο διαολίκο !!! Μετά ανακουφισα την όρεξη με τα σεμινάρια ! Όσο αφορά το υποΙΕΚ νοσοκομείου που λέγαμε ... αυτό είναι καθαρά σε βγάζει για ξεσκάτωμα .. να το πω κι έτσι .. κι όχι στη θέση ευθήνης !
    Last edited by turtle; 15-11-2015 at 15:44.

Banned
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Μια εξάδα αυγά φτιάχνει μια ομελέτα δια δυο σε μια οικογένεια .. απο κει και πέρα ούτε βγαίνω ούτε ψωνίζω ούτε εξαλλοσήνες ...δεν είναι λύση όμως .. εσσαεί όμως ... και σίγουρα ένας ενήλικος θέλει την ανεξαρτησία του ..κ την αυτοεκπλήρωση του ..Εκεί που πορώθηκα ΡΕΑ μου ήταν φέτος που έκανα σεμινάρια πρώτων βοηθειών .. μέχρι Σεπτέμβρη ήταν οι αιτήσεις για ένα υποΙΕΚ νοσοκομείου ... για νοσηλευτής πανελλήνιες και ΤΕΙ σύνολο 5 χρόνια ! Άλλο παιδαγωγικά σε ΙΕΚ κοίταζα το πρόγραμμα που ήμουν κ της θεωρητικής ΦΟΥΛ ενθουσιασμός ...= αρνητικές προοπτικές πρωτιμόνται απόφοιτη Α.Ε.Ι. Τ.Ε.Ι. με τα μεταπτυχιακούλια τους ...εκεί ναι αυτομαστιγώνομαι που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα και θα το σκεφτόμουν αν με είχαν καθοδηγήσει σωστά όχι από οικογένεια αλλά καθηγητές αλλά ούτε αυτό έγινε .. αλλά στα 2ο είχα μπει σ ένα λούκι να εξελιχθώ στο επάγγελμα να κάνω τίποτα δουλειές τύπου εξυπηρέτησης πελατών ..και γενικά ότι θα γούσταρα να κάνω = ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ή δεν έχει προοπτικές απορροφησης ενώ Ζαχαροπλαστική = άμεση αποκατάσταση ..ως εργατάκι !δεν λέμε να γίνει κι ο ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ !..
    Ασχολούμε με τον τουρισμό από τα 19 και είμαι 29.
    Πολλές ώρες,χωρίς τα λεφτά κι ένσυμα που είναι κανονικά και για ρεπό το συζητάμε!
    Ειδικά αυτές τις εποχές.Σύγχρονο δουλεμπόριο,αν θεωρείς αυτό άμεση αποκατάσταση!!!

Page 1 of 3 123 LastLast