Results 16 to 30 of 83
Thread: ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ;
-
10-09-2015, 21:08 #16
Εγω εχω να πω για τον Παναγιωτη , που εχουμε αναπτυξει μια φιλικη σχεση , οτι παρολα τα τεραστια προβληματα υγειας που αντιμετωπιζει , οτι ειναι ενας Μαχητης , με ολη την σημασια της λεξης . Δεν το βαζει κατω , ας εχει τα μυρια οσα , ψαχνει τις λυσεις μονος , δεν επαφιεται σε γιατρους , μεχρι κι εγω τον ρωταω ( ειναι ο μονος στο φορουμ που μουπροσφερει μια ουσιαστικη βοηθεια ) . Τον παραδεχομαι πληρως .
Για την νεα γενια , το μονο που μπορω να πω , ειναι οτι ο ναρκισσισμος τους εχει εξακοντιστει στα υψη , εχω 3 ανηψια , ουτε στοχους εχουν , ολο μενα μπλιμλικι στο χερι ( αυτα τα πως τα λενε ) , εχουν δεκαδες ντουλαπες με ρουχα , αλλα οχι οτι κι οτι , ολα μαρκα , σινιε . Ειναι φαντασμενα , και μεκνευριζουν , γιατι εμεις δεν ειμασταν ετσι . Ουτε απαιτητικοι , με στρατιωτικο χιτωνιο πηγαιναμε σχολειο , ηταν της μοδας τοτε .
Δεν εχει νοημα να βρουμε ποιος φταιει , το θεμα ειναι τι μπορει να γινει απο δω και περα , δεν θα κανω τον δικαστη ., ουτε κι εχω τυψεις . Δεν εκανα κατι στραβο .
- 10-09-2015, 21:15 #17
10-09-2015, 21:17 #18
Nαι ρε χαμένοι βολεψάκηδες ζητήστε τα ρέστα από τα παιδάκια που από τη μαλακία που σας έδερνε τη δεκατία του '80 και του '90 ζητάτε τα ρέστα γιατί σας ήρθε ο λογαριασμός και θέλετε η νεολαία να καθαρίσει. Αει να χαθείτε ρε... Αν έχετε ίχνος τσίπας πάνω σας ανεβείτε στην Ακρόπολη και πέστε από κάτω, αλλά δεν έχετε τα κότσια να κάνετε ούτε αυτό! Το μοναδικό που έχετε μάθει να κάνετε είναι να λέτε νεολαία σώσε με ή γιατί η νεολαία δεν βγάζει το φίδι από τη τρύπα. Ρε αει πνιγείτε από εκεί πέρα βόδια έχετε και το θράσος να τους ζητάτε τα ρέστα. Καταστρέψατε τη χώρα με τις επιλογές σας και εξαναγκάζονται χωρίς να το θέλουν να φύγουν εξωτερικό και τους λέτε και γιατί. Γιατί οι γονείς τους δηλαδή εσείς φροντίσατε να κάνετε ζωή και κότα, λες και η Ελλάδα είναι κανα κοπτήριο... Ρε ουστ από εδώ λαμόγια έχετε το θράσος να μιλάτε για πολιτικά!
10-09-2015, 21:32 #19
Ντεπ , το εξακοντιζεις κατηγοριες , ειναι το ευκολοτερο πραμα . Το λεω επειδη ανηκω στην γενια αυτη που λες , ειμαι 54 , και δεν εχω τυψεις , αφου δεν εκανα κατι στραβο , Η δεκαετια των 80s , ηταν για ολο τον κοσμο μια δεκαετια με καινοτομιες και ξεγνοιασια , και δουλειες . Αν ανεβηκε στην εξουσια ενας Παπανδρεου , το 81 , και εφερε την χωρα στην ατη κατασταση αυτη , βαλτα με αυτους που τον ψηφιζαν . Τοτε η πασοκ ψηφιζες , η ΝΔ , δεν υπηρχε κατι αλλο , εγω νδ ψηφιζα , δεν υπηρχε αλλο κομα .
Δεν κανω τον κριτη , γιατι δεν εχει νοημα , αλα ουτε και θιγομαι , η μια γενια τα ριχνει στην αλλη . Εγω δεν τα ριχνω πουθενα , ειναι πολυ δυσκολο να κανεις αναλυση και να βγαλεις ετυμηγορια .
10-09-2015, 21:44 #20
Να σου πω κάτι η ΝΔ τη τριετία 90-93 το έριξε το χρέος ε; Τα έκανε όλα τέλεια ο γκαντέμης.... Εντάξει πες ότι ποιήμα θες μόνο να ξέρεις πως δεν είμαι 25 αλλά είμαι 38!!!
10-09-2015, 21:57 #21
Οχι , δεν το εριξε η ΝΔ το χρεος , συνεχισε την ιδια τακτικη , δεν υποστηριζω κομματα . Το 38 τι σχεση εχει ? δεν σε καταλαβαινω , τα δυο κομματα συγκεντρωναν ενα 80% , υπηρχε πολωση και φανατισμος θυμαμαι . Το να κατηγορεις εναν ολοκληρο λαο , τι νοημα εχει ? υπηρξαν πολλοι διορισμοι στο δημοσιοτα τελευταια 25 χρονια , ρουσφετια εννοειται , εκει αποδιδω την ριζα του κακου . Το 1980 ειχαμε 250.000 δημ. υπαλ. , και το 2000 1.000.000 , χρειαζεται αλλη εξηγηση ? δημ. υπαλ. δεν ειμαι , αλλα κατι επρεπε να ψηφισεις τοτε , η νδ η πασοκ . Τι να ψηφιζα , κκε ? οχι βεβαια . Πεθανε το 89 ο κομμουνισμος , και καλως , τωρα πεθαιναι κι καπιταλισμος , αλλαζει ο κοσμος , δεν μπορουμε να εμποδισουμε τον ρου της ιστοριας .
10-09-2015, 22:00 #22
εγω πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημα που εχουν οι νεοι ειναι οτι νομιζουν οτι το να πινουν κ να καπνιζουν ειναι κατορθωμα επειδη καπιοι τους ειπαν να μη το κανουν ΧΩΡΙΣ να τους εξηγισουν ΓΙΑΤΙ να μη το κανουν ετσι αποκτουν κακες συνηθειες που οταν μεγαλωσουν μπορει να γινουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
10-09-2015, 22:08 #23
Tώρα τα λες σωστά. Ότι ένας ολόκληρος λαός πιάστηκε κότσος από δύο κόμματα, ότι ήθελε η επαρχία να αφήσει τα χωριά και ήθελε να μετακομίσει στις μεγαλουπόλεις για να κάνουν τη μεγάλη ζωή. Πες ότι ήμασταν ψώνια γιατί ενώ το κράτος μας προειδοποιούσε να στηρίξουμε την Ελληνική παραγωγή εμείς θέλαμε να ψωνιζούμε εισαγόμενα. Πες ότι το ανόητο ΠΑΣΟΚ για μικροκομματικά συμφέροντα τη δεκαετία του '80 αντί να στηρίξει έναν νεοδημοκράτη που είχε βιομηχανία λεωφορείων τα οποία λεωφορεία τα αγόραζαν Ελβετοί!!!!! προτίμησαν να αγοράσουν τα Ικαρους της Ουγγαρίας με αντάλλαγμα ντομάτες!!! Πες όμως και από την άλλη ότι ο Τσοβόλας είχε ζητήσει την έκδοση εντάλματος για την Ωνάση επειδή φοροδιέφευγε και επειδή της τα πήρε τα πρόστιμα και αναγνώρισε τη τιμιότητα του, έκανε δωρεά το Ωνάσειο.
Πες ότι ψηφίζαμε ανόητους και βγάλαμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια γιατί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τότε ήθελε να παραστήσει τον Ευρωπάιο και όχι τον Έλληνα τρομάρα του!
Το 38 σου το είπα για να σου δείξω πως ζούσα τότε και θυμάμαι πάρα πολλά σκηνικά παρόλο που δεν είχα δικαίωμα ψήφου και να σου πω την αλήθεια προσωπικά δεν έχει τύχει να ψηφίσω ποτε καλώς ή κακώς!
10-09-2015, 22:44 #24
Αυτα που γραφεις , ντεπ , αληθευουν , τα βλεπαμε , μαλλον ο πατερας μου τα εβλεπε ,γιατι το 70 γυρισαμε απο Γενευη , οπου μεναμε οικογενειακως , και ηθελε να ξαναπαμε πισω!! τα σκαναλα διαδεχονταν το ενα το αλλο με καταιγιστικο ρυθμο , αλλα μειναμε εδω , ειχε φτιαξει πλεον μεγαλη επιχειρηση ο πατερας μου . Για τα εισαγομενα το θυμαμαι , ειχε και διαφημιση η TV . Αλλα οντως ειχαμε ξενομανια , το εβλεπα . Το πασοκ εκανε το 75 % της ζημιας , και ενα 25% η νδ , περιπου . Αναγκαστικα ψηφιζαμε ανοητους , αυτοι υπηρχαν , οχι οτι βελτιωθηκε τωρα η κατασταση !! οι ιδιοι αχρηστοι , ανεπαγγελτοι κανουν κουμαντο , και δεν βλεπω καμμια λυση στον οριζοντα . Απλως περιμενεις , ουτε κι εγω ξερω τι .
10-09-2015, 22:48 #25
σε μια χωρα οπου ο σοσιαλισμος δεξιογερνει, ο κουμουνισμος δεξιογερνει... τελικα η πραγματικη δεξια εκανε την λιγοτερη ζημια... γιατι σου λέει κυριε εγω ειμαι δεξια τελεια και παυλα... αυτο που βλέπεις παιρνεις...τα αλλα τα λαμογια που το παιζανε και επαναστατες, φαγανε απο το πολυτεχνειο, φαγανε απο τα σωματια ,φαγανε απο τις μιζες, φαγανε απο τα γροτικα φαγανε - φαγανε - φαγανε...και το ξεραμε οτι τρωγανε και δεν καναμε τιποτα, γιατι τρωγαμε και εμεις... σε ποια αλλη χωρα η πλειοψηφεια του λαου εχει τουλαχιστον 2 σπιτια ενα στην πολη και ενα εξοχικο, σε ποια αλλη χωρα δουλευανε τα νυχτερινα μαγαζια μεχρι πρωιας καθημερινες και κανανε τετοιους τζιρους? σε ποια αλλη χωρα στα στενα και στα σοκακια υπάρχουν μαγαζια? σε ποια αλλη χωρα πληρωνουνε φροντιστηρια υποχρεωτικα για το καθε παιδι?
μια χωρα 10 εκατομυρίων πλυθησμο, ποσους δημοσιογραφους εχουμε, ποσους γιατρους ποσους επιστημονες και ποσους ελευθερους επαγγελματίες και εμπορους ... η αναλογια ξεπερναει καθε λογικη...πως θα απορροφηθουν αυτα τα ποσοστα?
και ποσους αγροτες?? ... και πόσους οικοδόμους??? γιατι η μανα ελληνιδα ηθελα να σπουδασει το παιδί της, και ΟΛΑ δανεικα...
οταν οι ελληνες εμποροι εισαγωγεις πηγαιναν στις μεγαλες ευρωπαικες εκθεσεις... εβλεπες τον ευρωπαιο ...τον γερμανο να προσκυναει με το κεφαλι κατω και οτι πει ο ελληνας μονο κοκκινο χαλι δεν στρωνανε ...φευγανε κοντεινερ για ελλαδα που σε χωρες με διπλασιο και τριπλασιο πλυθησμο δεν εφευγαν... ω ναι φιλοι μου ειναι γνωστο το ρητο η ελλαδα ήταν η πιο φτωχη χωρα με τον πιο πλουσιο λαο... το επιτρεψαμε γιατι τρωγαμε και εμεις ...οχι γιατι δεν ειχαμε επιλογη τι να ψηφισουμε... ξεραμε οτι ειναι δανεικα ...ξεραμε οτι θα τα βρουμε μπροστα μας ολα και δεν το σταματησαμε
(ασχετο μακ αποφασισα ταικβοντο )
10-09-2015, 22:50 #26
10-09-2015, 22:55 #27
Ταεκβοντο ε ? πολυ βαρβαρο βρε παιδι , αν και δεν το ξερω . Αμα σου αρεσει ομως ...........
10-09-2015, 23:06 #28
Γιαυτο παιδιααααααααα...........
https://www.youtube.com/watch?v=PHIvtsZdmKQ
τον αγαπω απλα :DΕίναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
10-09-2015, 23:09 #29
Πεθαίνω κλαίω.... έχουν βάλει μουσικό χαλί από WWE Undertaker :D :D :D :D
Πωπω τι μου θύμισες τώρα τον έβλεπα και έλιωνα...
10-09-2015, 23:15 #30
Ολο ακουσε το...το τελος ειναι κορυφη αχαχαχαχαχαχα
Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα