ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 83
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Από εμένα θα διαβάζετε μόνο αλήθειες, θέλεις επειδή φταίει το χάπι, δεν ξέρω αλλά μόνο αλήθειες....
    Δυστυχώς είναι όλα αλήθεια όσα έγραψες στην προπροηγούμενη σελίδα. Άλλο που ο μέσος Έλληνας προτιμάει τα ευχάριστα ψέματα. Αυτή η γενιά του πολυτεχνίου έσπειρε τον όλεθρο πέρα απο κάθε αμφιβολία! Εντάξει υπάρχουν κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις μεταξύ αυτών. Ενω βρήκα δουλειά, μου τη λένε πάλι οι συγγενείς τώρα οτι δεν κάνω τίποτα για να ανεξαρτητοποιηθώ και κάτι άλλες μ@λ@κίες! Δεν μπορώ άλλο!

Senior Member
    οχι ειναι αχρηστοι και ολοι εχουν ψυχολογικα προβληματα απο το πολυ καθισιο αμπελοφιλοσοφοι δεν εχουν καμια ελπιδα να αγωνιστουν για τιποτα και απεναντι σε τιποτα οι αλβανοι ειναι δεκα φορες πιο προκομενοι και πιο αξιοι η ανυπαρκτη μη χεσω γενια του πολυτεχνιου γιατι ενα ψεμμα ηταν δεν υπηρχε ποτε ουτε πολυτεχνειο ουτε νεκροι σε αυτο κατα τα αλλα ειναι μακραν καλυτερη απο την σημερινη γιατι πολυ απλα γνωριζε να δουλευει για το συμφερον τους οι σημερινοι ειναι εντελως χαπατα παρολη την μορφωση γιατι αλλο εξυπνος και αλλο ξυπνιος μιλαγα με εναν αλβανο και μου ειπε σε περιπτωση συραξης δεν εχετε καμια ελπιδα θα σας καταπιουμε ζωντανους με τι θα πολεμησετε με αυτους?και μου εδειχνε κατι ιμο και κατι τρεντυ εδω που τα λεμε δικιο ειχε γελαγα και εγω ενω για κλαμματα ειμαστε

Quote Originally Posted by ironman View Post
    η ανυπαρκτη μη χεσω γενια του πολυτεχνιου γιατι ενα ψεμμα ηταν δεν υπηρχε ποτε ουτε πολυτεχνειο ουτε νεκροι σε αυτο κατα τα αλλα ειναι μακραν καλυτερη απο την σημερινη γιατι πολυ απλα γνωριζε να δουλευει για το συμφερον τους
    Διαφωνώ οτι είναι καλύτεροι γιατι αυτοί μετέδωσαν αυτόν τον τρόπο ζωής στους νεότερους, δηλαδή, τον τρόπο του "Ψήφισε τον τάδε βουλευτή για να μπεις στο δημόσιο", κλπ. Η εγκατάλειψη της επαρχίας και χωριών ξεκίνησε απ'τα μέσα του '50 και κορυφώθηκε τη δεκαετία του 80.

μιλαγα με εναν αλβανο και μου ειπε σε περιπτωση συραξης δεν εχετε καμια ελπιδα θα σας καταπιουμε ζωντανους με τι θα πολεμησετε με αυτους?
    Μην πιστεύεις οτι λέει ο καθένας. Ανώτερο στρατό έχει η Ελλάδα. Και σε ανθρώπινο δυναμικό, άλλα και σε εξοπλισμό.

οχι ειναι αχρηστοι και ολοι εχουν ψυχολογικα προβληματα απο το πολυ καθισιο αμπελοφιλοσοφοι δεν εχουν καμια ελπιδα να αγωνιστουν για τιποτα και απεναντι σε τιποτα οι αλβανοι ειναι δεκα φορες πιο προκομενοι και πιο αξιοιοι σημερινοι ειναι εντελως χαπατα παρολη την μορφωση γιατι αλλο εξυπνος και αλλο ξυπνιος
    Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Πολλοί απ'αυτούς μάλιστα έχουν επιστρέψει στα χωριά τους, στις καλλιέργιες.

και μου εδειχνε κατι ιμο και κατι τρεντυ εδω που τα λεμε δικιο ειχε γελαγα και εγω ενω για κλαμματα ειμαστε
    Στο εξωτερικό (ειδικά στις δυτικές χώρες) να δεις τι emo και trendyδες υπάρχουν.

Senior Member
    ασε φιλε και η ιταλια ειχε ανωτερο δυναμικο και εξοπλισμο και τους πεταξαμε στη θαλασσα δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια ετσι ειναι της απλας και της μασας ωραια οσο πιστεευε οτι πρατει σωστα η γενια του πολυτεχνειου επρατε τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην τι κανει η νεολαια για να το αλλαξει αυτο??προτιμαει να αραξει στον καναπε και στο πλευστεισον και να επαναστατει απο το φβ παρα να παει εξω απο την βουλη και να τα κανει ολα ρημαδι ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλαζουν τα πραγματα ας εχει λοιπον η νεα γεννια το πολυτεχνειο της αλλα ποιος εχει κοτσια πλυση εγκεφαλου ολοι ερμαια του υπολογιστη δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι κανεις δεν ειναι διατεθημενος να αλλαξει επισης πληρη αδιαφορια και απαξιωση για την πολιτικη αφηνουν τους γερους και τους πατεραδες παλι να πανε να ψηφησουν πιο σταρχιδιστες απο τους νεοελληνες δεν εχω δει καθονται στην καφετερια πινουν φρεντο καπουτσινο και λενε βαυγδουπα δεν με νοιαζει η πολιτικη και να παω να ψηφισω δεν αλλαζει κατι ενω στην καφετρια θα επελθουν ουσιαστικες αλλαγες στην ζωη τους μπορει φιλε να μην σε ενδιαφερει η πολιτικη αλλα θα ενδιαφερθει η πολιτικη για εσενα

ασε φιλε και η ιταλια ειχε ανωτερο δυναμικο και εξοπλισμο και τους πεταξαμε στη θαλασσα δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια ετσι ειναι της απλας και της μασας ωραια οσο πιστεευε οτι πρατει σωστα η γενια του πολυτεχνειου επρατε τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην τι κανει η νεολαια για να το αλλαξει αυτο??προτιμαει να αραξει στον καναπε και στο πλευστεισον και να επαναστατει απο το φβ παρα να παει εξω απο την βουλη και να τα κανει ολα ρημαδι ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλαζουν τα πραγματα ας εχει λοιπον η νεα γεννια το πολυτεχνειο της αλλα ποιος εχει κοτσια πλυση εγκεφαλου ολοι ερμαια του υπολογιστη δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι κανεις δεν ειναι διατεθημενος να αλλαξει επισης πληρη αδιαφορια και απαξιωση για την πολιτικη αφηνουν τους γερους και τους πατεραδες παλι να πανε να ψηφησουν πιο σταρχιδιστες απο τους νεοελληνες δεν εχω δει καθονται στην καφετερια πινουν φρεντο καπουτσινο και λενε βαυγδουπα δεν με νοιαζει η πολιτικη και να παω να ψηφισω δεν αλλαζει κατι ενω στην καφετρια θα επελθουν ουσιαστικες αλλαγες στην ζωη τους μπορει φιλε να μην σε ενδιαφερει η πολιτικη αλλα θα ενδιαφερθει η πολιτικη για εσενα
    Το οτι δεν πάνε να ψηφήσουν και αφήνουν τους γέρους είναι όντως ενα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι οτι τους επηρεάζει αυτό άμεσα. Η που κάνουν επανάσταση απ'τον καναπέ και FB. κλπ. Ολόκληρη ιστορία.

Senior Member
    τι λετε μια χαρα ειναι η νεα γενια,μια χαρα για να παιρνει πιπες σε τουαλετες,στο να παει στα μπουζουκια,στο να το παιζουν επαναστατες αλλα να εχουν αφης και λεφτα καθε μηνα στην τραπεζα,στο να νομιζουν οτι κανουν τεχνη κανοντας κατι που το εχουν κανει ηδη δεν ξερω και εγω ποσος κοσμος,στο να νομιζουν οτι κανουν κατι δημιουργηκο επειδη αρεσει σε 10 χιπστρερ φυλους τους,στο να κανουν τατου και να βαφουν μαλλια για να το παιζουν ψαγμενια και κουλτουρα,στο να πινουν και να τους εκμεταλευεσε...μια χαρα ειναι η νεα γενια δεν βλεπω κατι λαθος,το μονο κακο ειναι οτι υπαρχουν και εξερεσεις(ειρωνικα ολα τα παραπανω)
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Quote Originally Posted by legalize View Post
    τι λετε μια χαρα ειναι η νεα γενια,μια χαρα για να παιρνει πιπες σε τουαλετες,στο να παει στα μπουζουκια,στο να το παιζουν επαναστατες αλλα να εχουν αφης και λεφτα καθε μηνα στην τραπεζα,στο να νομιζουν οτι κανουν τεχνη κανοντας κατι που το εχουν κανει ηδη δεν ξερω και εγω ποσος κοσμος,στο να νομιζουν οτι κανουν κατι δημιουργηκο επειδη αρεσει σε 10 χιπστρερ φυλους τους,στο να κανουν τατου και να βαφουν μαλλια για να το παιζουν ψαγμενια και κουλτουρα,στο να πινουν και να τους εκμεταλευεσε...μια χαρα ειναι η νεα γενια δεν βλεπω κατι λαθος,το μονο κακο ειναι οτι υπαρχουν και εξερεσεις(ειρωνικα ολα τα παραπανω)
    Όλα αυτά που αναφέρεις γίνονται επίσης και σε δυτικές χώρες. Ας το δούμε λίγο επι του πρακτέου. Όπως ανέφερε και παραπάνω ο ironman πως η νεολαία δεν πάει να ψηφίσει και αφήνει στα γερόντια και στους βολεμένους την τύχη της χώρας, την επανάσταση απ'τον καναπέ, το fb, και τις παραλίες και τα ρέστα, αυτά είναι πάρα πολύ σοβαρά λάθη που κάνει η νεολαία και έχει δίκιο σ'αυτό. Στην πραγματικότητα, μόνο η νεολαία απέμεινε ως τελευταία ελπίδα για να ανοικοδομηθεί η χώρα. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, άλλα αν το δούμε λιγάκι καλύτερα, οι γέροι και της γενιάς του πολυτεχνίου δεν πρόκειται ποτέ ν'αλλάξουνε μυαλά. Αυτοί την έζησαν τη ζωή τους και δεν τους νοιάζει πια. Εμείς τι κάνουμε απο'δώ και πέρα.

Senior Member
    φυγοπονοι ειναι ολοι και αυτοι που μπορουν να κανουν κατι οι πιο συνηδητοποιημενοι φευγουν στο εξωτερικο θα μου πεις και τι να κανουν να μεινουν με την γερουσια και την σαπιλα?οχι βεβαια με το μελλον του δεν παιζει κανενας αλλωστε δεν ειναι ευκολη επιλογηηι ξενιτια οι υπολοιποι δε γαμιεται μασα ξαπλα σελφι και εχει ο θεος ισως λεω ισως μεσα απο αυτη την κριση να ξαναγινουμε ανθρωποι αλλα δεν το βλεπω ευκολο εδω ο αλλος δεν εχει να φαει και δεν παει να δουλεψει δυο μεροκαματα να μην κουραστει ενταξει μωρε αφου δεν ειναι μονιμη δουλεια δεν εχει ενσημα τι να παω να κανω ολα στο πιατο πιστευω τα θελουν και να γκρινιαζουν μεσα απο το φβ

Senior Member
    εγω παντως δεν διατιθομαι να κανω κατι για αυτη την χωρα να σου πω την αληθεια

Senior Member
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΠΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ελις αυτος ειναι ενας απο τους λογους που δεν θελω να ασχοληθω

Senior Member
    σημερα πηγε να με πατισει ενας πιτσιρικας με bmw και πουκαμισο πανω σε πεζοδρομο και μιλουσε και στο κινητο.εγω του ειπα ησυχα και ευγενικα "τι κανεις ρε μ@λ@κ@??"(ειμουν απο την μερια του οδηγου και ειχε ανοιχτο παραθυρο) και ο τυπος απλα με εβρισε και μου ειπε να φυγω.......................τι να πεις??!!!....

Senior Member
    δεν σεβετε τιποτα η νεολαια στις μερες μας!!!

Senior Member
    ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΒΑΔΙΖΕΙ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΒΑΔΙΖΕΙ;
    ε ναι τι να λεμε....

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast