Αν.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59

Thread: Αν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    Στανταρ θα τα ειχανε κανει πλακακια με γραφειο τελετων.οταν δεν βυθιζομαι στον εαυτο μου εχω πλακα ειδικα τωρα που εφτασα σε δοση συντηρησης και επιστρεφει η πολυποθητη ουσια των ψυχωσικων ΝΤΟΠΑΜΙΝΗ!

Με τελετων , ε ? καλο !! δεν ηξερα οτι η ντοπαμινη ειναι η αγαπημενη ουσια των ψυχωσικων , εγω ειμαι της καταθλιψης , αλλο να σου λεω , αλλο να το ζεις !!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα θυμαμαι ολα , ξεχνιουνται αυτα !! λαντοζ ηταν , αχρηστο !! μετα αρχισε η παρελαση αντικαταθλ. , και ακομη πειραματιζομαι , 14 χρονια μετα .
    Οχι ,κατσε , το 98 , ειχα παρει aurorix , αλλα δεν ειχα κατι σοβαρο , και το πηρα μερικες μερες , και βαρεθηκα μετα .
    Ξέρεις γιατί σε ρώτησα; Επειδή το Prozac είχε σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη.... είμαι σίγουρος πως το ξέρεις απλώς δεν το έλεγαν στο κόσμο.... ενώ το γνώριζαν!

Senior Member
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
    ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
    ΓΤ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΟΠ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
    ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγω παιδια αν χρειαζονταν να θαραθευσω κατι τοσο σοβαρο θα το δοκιμαζα γτ φοβαμε τους γιατρούς αμα εχω κατι πχ που θελει χειρουργειο θα το αφησω και ας πεθανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Ξέρεις γιατί σε ρώτησα; Επειδή το Prozac είχε σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη.... είμαι σίγουρος πως το ξέρεις απλώς δεν το έλεγαν στο κόσμο.... ενώ το γνώριζαν!

Για να το λες .....εγω το πηρα 10 μηνες , δεν ειδα τιποτα , και τοκοψα . Αλλα ειχε γινει τρομερο promotion , ειχα διαβασει το ' ακουγοντας το προζακ ' 400 σελ. το 96 , που παρουσιαζε το προζακ/λαντοζ ως θαυματουργο φαρμακο , δλδ αμα διαβαζες το βιβλιο , ειχες πεισθει οτι αυτο ειναι , τελειωσε . Και μαλιστα , ειναι το μονο φαρμακο που ειχε γινει εξωφυλλο στους times αμερικης , αρχες του 90 . Δλδ τεραστια συμφεροντα , που φυσικα ισχυουν και τωρα .
    Απογοητευση .

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    δηλαδη εμεις που καναμε αποπειρα ειμαστε δειλοι?παιρνεις φαρμακα?
    δεν απαντω στην πρωτη ερωτηση.οχι δεν παιρνω,οχι ακριβως.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    δεν απαντω στην πρωτη ερωτηση.οχι δεν παιρνω,οχι ακριβως.
    εαν θα παρεις ποτε και κουβαλησεις αυτο το βουνο της ασθενειας και της φαρμακοθεραπειας και της απογνωσης μπορει να σκεφτεις να κανεις το οτιδηποτε για να απαλλαγεις απο την ψυχικη οδυνη γιατι ειναι οδυνη δεν ειναι πονος.οποτε καλο θα ειναι να μην λεμε δειλους καποιους ανθρωπους που θα αναζητουσαν μια ριψοκινδυνη απαλλαγη.

Senior Member
    Υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν πολυ. Οχι μονο σε ψυχικες ασθενειες αλλα και σωματικες. Αλλωστε η συζητηση περι επιτρεπτης ευθανασιας σε πολλες περιπτωσεις , δινει και παιρνει σε μυριαδες περιπτωσεις. Εγω εχω υποφερει πολυ, σε καποιες φασεις ισως να ημουν καταφατικος στην ερωτηση αυτη, αλλα οχι τωρα πλεον. Και ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που αυτο που υπεφερα εγω, να μοιαζει σαν παιχνιδακι για αυτους (απο την αποψη οτι εχουν υποφερει πολλαπλασια).
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    παιδια εγω με το λεπονεξ εχω μεγαλη πιθανοτητα θανατου αλλα προς στιγμην δε σκεφτομαι να αλλαξω θεραπεια

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν πολυ. Οχι μονο σε ψυχικες ασθενειες αλλα και σωματικες. Αλλωστε η συζητηση περι επιτρεπτης ευθανασιας σε πολλες περιπτωσεις , δινει και παιρνει σε μυριαδες περιπτωσεις. Εγω εχω υποφερει πολυ, σε καποιες φασεις ισως να ημουν καταφατικος στην ερωτηση αυτη, αλλα οχι τωρα πλεον. Και ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που αυτο που υπεφερα εγω, να μοιαζει σαν παιχνιδακι για αυτους (απο την αποψη οτι εχουν υποφερει πολλαπλασια).
    ...απο την αλλη μερια υπάρχουν ανθρωποι που σε σχεση με αυτα που υπέφερες εσυ(οχι προσωπικα) δεν εχουν υποφέρει ποτε!.. δεν εχει νοημα να κοιταμε ουτε τα πολλαπλάσια ουτε το μηδεν... και πιστευω πως ερχεται η ωρα που το ιδιο σου το σωμα σε αναγκάζει, επιτελους να δωσεις λιγη πραγματικη σημασια σε αυτα που αισθανεσαι... βρισκομαστε κοινωνικα σε μια εμπολεμη κατασταση, ο πολεμος απλος εχει πάρει αλλη μορφη, πιο εξελιγμενη.

Senior Member
    @λιγκ η αυτοκτονια δεν ειναι δειλια ειναι αποφαση και δυσκολη μαλιστα..
    ελπιζω να μην σου τυχει ποτε και μονο το διλλημα της...

Senior Member
    αρχικα μην απαντατε ετσι,δεν το ειπα επιθετικα και ουτε ηταν προσβολη για καποιον ηταν απλα η αληθεια.απο εκει που ειμαι μπορεις να κανεις οτι δεν μπορεις να φανταστεις και να συνχωρεθεις.το να αυτοκτονησεις δεν ειναι μεσα σε αυτα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ...απο την αλλη μερια υπάρχουν ανθρωποι που σε σχεση με αυτα που υπέφερες εσυ(οχι προσωπικα) δεν εχουν υποφέρει ποτε!.. δεν εχει νοημα να κοιταμε ουτε τα πολλαπλάσια ουτε το μηδεν... και πιστευω πως ερχεται η ωρα που το ιδιο σου το σωμα σε αναγκάζει, επιτελους να δωσεις λιγη πραγματικη σημασια σε αυτα που αισθανεσαι... βρισκομαστε κοινωνικα σε μια εμπολεμη κατασταση, ο πολεμος απλος εχει πάρει αλλη μορφη, πιο εξελιγμενη.

Εχει σημασια να κατανοεις τον πονο του αλλου και να μην κατακρινεις παντα τις επιλογες του και αυτο εννοουσα με το μηνυμα. Μιας και η οντοτητα ανθρωπος εχει επιζησει τοσα χρονια, οπως οποιοδηποτε δημιουργημα της φυσης , ειναι υπερμαχος της ζωης , αλλιως απλουστατα δεν θα υπηρχε να συζηταει, αλλα δεν μπορουν να μπουν τα παντα στο ιδιο καλουπι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ενας παντως απο τους χειροτερους πονους που μπορεις να προσφερεις σε αυτους που σε αγαπανε, ειναι να αυτοκτονησεις. Για τους πιο πολλους εισαι απλα μια στατιστικη , οχι ομως για αυτους που εχεις αγγιξει στο περασμα σου και ολοι ριχνουμε λιγο - πολυ καποια σκια στο περασμα μας.

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    αρχικα μην απαντατε ετσι,δεν το ειπα επιθετικα και ουτε ηταν προσβολη για καποιον ηταν απλα η αληθεια.απο εκει που ειμαι μπορεις να κανεις οτι δεν μπορεις να φανταστεις και να συνχωρεθεις.το να αυτοκτονησεις δεν ειναι μεσα σε αυτα
    αυτό έλειπε στα 20 σου να θεωρουσες συγχωρεσιμη την αυτοκτονία... οχι αυτο θα ήταν το πιο φρικτο απο όλα.
    και ειναι δηλεια..το ανωτερο ξεσπασμα της..ειναι η μεγαλύτερη παραίτηση!!
    ... ξερω πως ειναι... δεν υπάρχει κανενας λογος να συγχωρεσεις ή να δικαιολογησεις αυτην την πραξη πιστεψε με.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast