Αν.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 59

Thread: Αν....

Banned
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @λιγκ η αυτοκτονια δεν ειναι δειλια ειναι αποφαση και δυσκολη μαλιστα..
    ελπιζω να μην σου τυχει ποτε και μονο το διλλημα της...
    δεν υπάρχει περιπτωση να μπορεις να το πιστευεις αυτο και να βγαζει καποιο νοημα μεσα στο κεφαλι σου :mad:!!.. ακου αποφαση και δυσκολη μαλιστα...μιλαμε για την απόλυτη απαξιωση της ζωης
    και σε όλους ερχεται το δίλημμα.. γιατι ΕΙΝΑΙ ο πιο ευκολος δρομος, οσο περισσοτερα τα προβλήματα τοσο εντονοτερο το δηλιμμα... για αυτο θεωρω αγωνιστες αυτους που παλευουν...και αυτοι ειναι οι πραγματικοι ηρωες της ζωης.
    ακου "δυσκολη αποφαση" ...με συγχισες πρωι πρωι :mad::mad::mad:

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εχει σημασια να κατανοεις τον πονο του αλλου και να μην κατακρινεις παντα τις επιλογες του και αυτο εννοουσα με το μηνυμα. Μιας και η οντοτητα ανθρωπος εχει επιζησει τοσα χρονια, οπως οποιοδηποτε δημιουργημα της φυσης , ειναι υπερμαχος της ζωης , αλλιως απλουστατα δεν θα υπηρχε να συζηταει, αλλα δεν μπορουν να μπουν τα παντα στο ιδιο καλουπι.
    οχι οταν εισαι 20!...εκει δεν νομιζω οτι πρεπει να δειχνεις κατανόηση... σε αυτην την ηλικία οπως ο φιλος μας λεγκ πρεπει να εχεις οσο μπορεις αλλες προτεραιωτητες και αλλα στανταρ για την ζωη...ουτε κατανόηση ουτε χαπια... μονο την βαθια υπέροχη αθωοτητα και αδιαφορία σε κατι τοσο μα τοσο λάθος να γνωριζεις απο τοσο νωρις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι οταν εισαι 20!...εκει δεν νομιζω οτι πρεπει να δειχνεις κατανόηση... σε αυτην την ηλικία οπως ο φιλος μας λεγκ πρεπει να εχεις οσο μπορεις αλλες προτεραιωτητες και αλλα στανταρ για την ζωη...ουτε κατανόηση ουτε χαπια... μονο την βαθια υπέροχη αθωοτητα και αδιαφορία σε κατι τοσο μα τοσο λάθος να γνωριζεις απο τοσο νωρις.
    Δεν ειναι τυχαιο που τα παιδια που εχουν καταλαβει τι εστι πονος εχουν ισως καποιο ιστορικο ψυχωσης , αλλωστε το ποσοστο αυτοκτονιας εβηφων με σχιζοφρενεια ειναι εξαιρετικα υψηλο , το 50% θα προσπαθησει να δωσει τελος στη ζωη του και κατα μηκος χρονου μεσα σε 30 χρονια με αυτη τη ασθενεια ενα 15 % πεθαινει κυριως απο αυτοκτονιες.

http://www.schizophrenia.com/szfacts.htm
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν ειναι τυχαιο που τα παιδια που εχουν καταλαβει τι εστι πονος εχουν ισως καποιο ιστορικο ψυχωσης , αλλωστε το ποσοστο αυτοκτονιας εβηφων με σχιζοφρενεια ειναι εξαιρετικα υψηλο , το 50% θα προσπαθησει να δωσει τελος στη ζωη του και κατα μηκος χρονου μεσα σε 30 χρονια με αυτη τη ασθενεια ενα 15 % πεθαινει κυριως απο αυτοκτονιες.

http://www.schizophrenia.com/szfacts.htm
    τρομακτικα ποσοσστα!! ... ειναι θλιβερο και αδικο

Senior Member
    @ρεα πως μπορεις να το λες αυτο αν δεν ξερεις τι εχει περασει ο αλλος?
    εχω φασεις που θα ηθελα να ειμαι νεκρη και αυτο οχι απο δειλια αλλα απο πονο ανιατο...
    το να θελει καποιος να ξεφυγει το βαφτιζεις δειλια?
    ξερεις τι παει να πει μισω τη ζωη μου???
    δηλαδη θεωρεις καλο να ζεις μονο και μονο για τους αλλους??
    τεσπα..

Senior Member
    @ρεα δεν εχω κατι εναντιον σου αλλα προσπαθησε να καταλαβεις και την οπτικη των αλλων...

Senior Member
    @ρεα δεν εχω κατι εναντιον σου αλλα προσπαθησε να καταλαβεις και την οπτικη των αλλων...
    πες τα εσωτερικη ειμαστε ψυχωσικουληδες και στραβωμενοι με ολους και με ολα.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

.........................
    Last edited by Deleted-member-19102015; 16-09-2015 at 02:02.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Το μόνο ψυχοφάρμακο που θα δοκίμαζα ποτέ στη ζωή μου θα ήταν ένα που θα το προγραμμάτιζες ώστε να σβήνει αναμνήσεις που δε σου αρέσουν.
    τετοια να μας λες να μας εμψυχωνεις εμας που το πιο πιθανο ειναι να τα παιρνουμε εφ ορου ζωης.

............................................
    Last edited by Deleted-member-19102015; 16-09-2015 at 02:02.

Senior Member
    δεν ανεφερα οτι δεν εχεις προβληματα εισαι στην ενοτητα των ψυχωσικων και το 90% παιρνει φαρμακα και δεν τα θελουν οι περισσοτεροι λογω παρενεργειων συν τις εισαγωγες σε ψυχιατρεια. θα βρεις πολλα ποστ τα οποια γραφουνε κοβω τα φαρμακα η ψυχωση χωρις φαρμακα κτλ.σκεψου μονος εαν αυτο που γραφεις εδω ενθαρυνει κανεναν.δεν σου ζητησε κανενας να γραψεις δημοσια το πως λειτουγει η το τι επιπτωσεις εχει το γαιδουρινο σου πεισμα.

ok ζητώ συγνώμμη αν σε πρόσβαλλα που απλά είπα την γνώμη μου σε ένα υποθετικό ερώτημα και γιαυτό έσβησα τα ποστ μου

Senior Member
    rea συμφωνω
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    ok ζητώ συγνώμμη αν σε πρόσβαλλα που απλά είπα την γνώμη μου σε ένα υποθετικό ερώτημα και γιαυτό έσβησα τα ποστ μου
    τοσο απλα? επειδη ο κακος των θαντερκατς σου εκανε μπουλιν εσυ και ζητας συγνωμη και αποσυρεις αυτο που εγραψες?

Banned
    @ρεα πως μπορεις να το λες αυτο αν δεν ξερεις τι εχει περασει ο αλλος?
    εχω φασεις που θα ηθελα να ειμαι νεκρη και αυτο οχι απο δειλια αλλα απο πονο ανιατο...
    το να θελει καποιος να ξεφυγει το βαφτιζεις δειλια?
    ξερεις τι παει να πει μισω τη ζωη μου???
    δηλαδη θεωρεις καλο να ζεις μονο και μονο για τους αλλους??
    τεσπα..
    η επιτομη της δηλειας που την περιγραφεις σε 5 γραμμες!

μην μπερδευεσαι η δηλεια ειναι η αρνηση του να παλεψεις, η φυγη. ολοι οσοι εφτασαν σε αυτο το σημειο υποφέρουν και μαλιστα ολοι θεωρουν τον πόνο τους ανιατο και μπορει και να ειναι...αλλα η λυση δεν ειναι η φυγη.

με αυτην την λογικη και οι αναπηροι θα επρεπε να αυτοκτονουν .. καθε φορα που πετυχαινω εναν τυφλο να περιμενει στο φαναρι καποιον περαστικο να τον περασει απεναντι, μονο και μονο για να ξαναπεριμενει στο επομενο φαναρι τον επόμενο περαστικο και αυτη να ειναι η καθημερινότητα του, αισθανομαι περηφανη για το ειδος μας για την δυναμη της ψυχης μας.

δεν σε κραταει η δηλεια σου στην ζωη, αλλα η αγαπη σου για την ζωη, ακομα και τωρα που υποφερεις..που ολες σου οι λογικες λένε το αντιθετο, εσυ εισαι εδω μαζι μας, ακομα και αν ο πονος σου σε εχει κανει φαντασμα...υπαρχει μεσα σου μια αχνη ελπίδα..απο αυτην την κλωστουλα κρατιεσαι και το παλευεις.. και αυτο ειναι επισης δυναμη ψυχης.

και μπορει τωρα να σου γραφω ολα αυτα και αυριο να φουνταρω απο τον 3ο οροφο.. αλλα μην γελιεσαι...απο δηλεια θα το εχω κανει και θα το κανω εις γνωσην μου!
    νομιζα οτι η απελπισια μου με οδηγησε στην απομόνωση, εκανα λάθος οταν με ειδα να κρυβομαι πανικοβλητη απο ντροπη οταν τυχαια με συναντησε το παρελθον μου... η δηλεια με απομόνωσε
    η απελπισια ειναι αυτη που μπορει να σε ελευθερωση απο τον ψυχαναγκασμο της λάθος πορειας σου
    ο πονος ειναι το σημαδι οτι ακομα αισθανεσαι...αρα ακομα ζεις...αρα αν οχι σημερα καποια στιγμη θα βρεις τροπο να ζησεις
    η μαγκια ειναι να βρεις την θεληση να γουσταρεις να ζησεις για σενα...οχι για τους αλλους

αυτη ειναι η θεση μου περι δηλειας και αυτοκτονίας και πίστεψε με ...εχω συναντησει όλες τις οπτικες.. εσενα ολα αυτα μπορει να σου φενονται σαχλαμαρες και δικαιωμα σου...αλλα αν ειναι να το κανεις ..μην ξεγελας τον εαυτο σου, δεν ειναι ποιηση το κλασιμο μεντας η αχαριστεια και η προδωσία και ο φονος.

ουτε κ γω εχω κατι εναντιον σου...μαλλον το αντιθετο, εχω κατι υπέρ σου...οταν εσυ η ιδια εισαι εναντιον σου. και μονο οτι σε επεισα να ασχοληθεις με αυτο... και ελπιζω ολοψυχα να σε επεισα να καταλάβεις ποσο μαλακας εισαι οταν σκεφτεσαι ετσι... γιατι απο αυτο κρεμεται όλη σου η ζωη!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast