Πρόβλημα με γείτονα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Banned

Πρόβλημα με γείτονα

Επειδή τα αντικαταθλιπτικά με κάνουν καλύτερο άνθρωπο θέλω να σας εκθειάσω κάτι που αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια στη γειτονιά μου και να μου πείτε όχι οι συγγενείς, δεν με ενδιαφέρει η άποψη των συγγενών, θέλω οι ίδιοι οι ασθενείς να μου πούνε τι να κάνω.

Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει λείψει ποτέ από το σπίτι, που σημαίνει πως δεν έχει κλειστεί ποτέ σε ψυχιατρείο και δεν έχω σκοπό να το κάνω εγώ πηγαίνοντας για παράδειγμα στον εισαγγελέα και κάνοντας παράπονα αν θα τον κλείσουν κιόλας. Δεν θα είμαι εγώ αυτός, είμαι σίγουρος πως αποκλείεται να ακολουθεί αγωγή, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο, γιατί αποκλείεται να έχει ακόμα και βιβλιάριο απορίας, δεν είναι το άτομο που θα κάνει ενέργειες τέτοιες. Έχει παραιτηθεί εντελώς εδώ και πολλά χρόνια από τη ζωή.

Σκέφτομαι τώρα που διάβασα τη κατηγορία σας και νιώθω σίγουρος κατά ένα μεγάλο ποσοστό, πως πάσχει από κάποιου είδους ψύχωση, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για αυτόν. Έρχεται και χειμώνας. Θα μου πείτε αργά το θυμήθηκα και θα σας πω έχετε δίκιο αλλά τώρα ξεκίνησα να γίνομαι καλός άνθρωπος που παίρνω φάρμακα. Πείτε μου ρε παιδιά τι να κάνω;

Αν μου προτείνετε να πάω στον εισαγγελέα, θα τον κλείσουν μέσα στο ψυχιατρείο; Και πως είναι τα ψυχιατρεία; Θα περνάει καλά ή θα τον κακομεταχειρίζονται και θα τον χτυπάνε; Θα τον αφήσουν ελεύθερο μετά; Θα τον κρατήσουν για λίγο ή θα τον κρατήσουν για πάντα και θα τον κλείσουν σε αποθήκη ψυχών; θα καλυτερεύσει η ζωή του μετά από αυτό ή αν για παράδειγμα παίρνει φάρμακα;

Δώστε μου ρε παιδιά τα φώτα σας... Το κράτος σε άτομα που πάσχουν απο ψυχιατρικές νόσους δίνει παροχές; πχ δωρεάν ρεύμα; κάποια λεφτά; κάτι τέλος πάντων;
    Last edited by Deleted-Member09102015; 11-09-2015 at 13:11.

Senior Member
    Δεν μας αναφερεις καν οτι εχεις συζητησει με το ατομο και θες να μπεις τοσο βαθια στο να τον βοηθησεις, που γραφεις αν πρεπει να καλεσεις εισαγγελεα κλπ? Οχι δεν νομιζω, ειναι ελευθερο ατομο και δεν παραβιασε καμμια νομοθεσια.

Αληθεια πως ξερεις οτι δεν ισχυουν αυτα που γραφεις δλδ οτι δεν παιρνει φαρμακα , δεν παιρνει χρηματα απο το κρατος κλπ?

Με λιγα λογια δεν τον εχεις καν γνωρισει , δεν βλεπω καποια περιγραφη προσωπικοτητας ....μονο κατι σαν την "ιστορια της ζωης του...."
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Ώραια τώρα που το διάβασες το έκανα και έντιντ μην τυχόν το διαβάσει κανας γείτονας καμια ημέρα και κάνει κάτι που θα στοιχήσει στον άνθρωπο. Για αυτό δεν αναφέρομαι στη ζωή του για να τον προστατέψω. Θέλω να μου πεις σε παρακαλώ πολύ αν έχεις κάνει σε δημόσιο ψυχιατρείο, αν πρέπει να μπει. Αν θέλεις να σου πω τα πάντα σε πμ δημόσια δεν γράφω για τη δική του προστασία. Πες για τον α ή β λόγο κάποιος άλλος γείτονας τη ψάξει βρεθεί στο φόρουμ και διαβάσει το νήμα και πει α λένε να το κλείσουνε, κάτσε να το κλείσω, χωρίς να έχει διαβάσει όμως ποτέ πως είναι τα ψυχιατρεία, θα με φάνε οι τύψεις μετά. Να ξέρεις πως η γειτονιά μεγαλώνει ηλικιακά και τη φέρνει στα όρια. Δεν είναι δύσκολο να τον κλείσουνε... Το θέμα είναι πρέπει; Μπορεί να του χορηγηθεί μια αγωγή χωρίς να χρειαστεί να τον κλείσουνε; Αυτά θέλω να μάθω εγώ. Τώρα αν θέλεις μπορώ σε πμ να σου πω τα πάντα για αυτόν. Με μεγάλωσε αυτός ο άνθρωπος.... και θέλω να κάνω κάτι καλό για αυτόν. Δεν θα μου πει την αλήθεια όμως, θα φοβηθεί και δεν θα μου τη πει. Ούτε εγώ θα την έλεγα στη θέση του. Θα σκεφτόμουν έρχεται ένα πρωί μετά από δεκαετίες να μου πεις τι; Οτι ενδιαφέρεται για εμένα; Ρε ουστ θα έλεγα. Θα προσπαθήσω να του μιλήσω αλλά δεν θα ανοιχθεί. Δέξου τα ως δεδομένα αυτά που σου λέω... και αν θέλεις ρώτα με ότι θες σε πμ να σου πω. Δεν θέλω να τον παρατήσω άλλο, τώρα που ξέρω τι παίζει, ήδη με έχουν πιάσει τύψεις!

Banned
    ................................
    Last edited by Deleted-member-15102015; 11-09-2015 at 14:13.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Ώραια τώρα που το διάβασες το έκανα και έντιντ μην τυχόν το διαβάσει κανας γείτονας καμια ημέρα και κάνει κάτι που θα στοιχήσει στον άνθρωπο. Για αυτό δεν αναφέρομαι στη ζωή του για να τον προστατέψω. Θέλω να μου πεις σε παρακαλώ πολύ αν έχεις κάνει σε δημόσιο ψυχιατρείο, αν πρέπει να μπει. Αν θέλεις να σου πω τα πάντα σε πμ δημόσια δεν γράφω για τη δική του προστασία. Πες για τον α ή β λόγο κάποιος άλλος γείτονας τη ψάξει βρεθεί στο φόρουμ και διαβάσει το νήμα και πει α λένε να το κλείσουνε, κάτσε να το κλείσω, χωρίς να έχει διαβάσει όμως ποτέ πως είναι τα ψυχιατρεία, θα με φάνε οι τύψεις μετά. Να ξέρεις πως η γειτονιά μεγαλώνει ηλικιακά και τη φέρνει στα όρια. Δεν είναι δύσκολο να τον κλείσουνε... Το θέμα είναι πρέπει; Μπορεί να του χορηγηθεί μια αγωγή χωρίς να χρειαστεί να τον κλείσουνε; Αυτά θέλω να μάθω εγώ. Τώρα αν θέλεις μπορώ σε πμ να σου πω τα πάντα για αυτόν. Με μεγάλωσε αυτός ο άνθρωπος.... και θέλω να κάνω κάτι καλό για αυτόν. Δεν θα μου πει την αλήθεια όμως, θα φοβηθεί και δεν θα μου τη πει. Ούτε εγώ θα την έλεγα στη θέση του. Θα σκεφτόμουν έρχεται ένα πρωί μετά από δεκαετίες να μου πεις τι; Οτι ενδιαφέρεται για εμένα; Ρε ουστ θα έλεγα. Θα προσπαθήσω να του μιλήσω αλλά δεν θα ανοιχθεί. Δέξου τα ως δεδομένα αυτά που σου λέω... και αν θέλεις ρώτα με ότι θες σε πμ να σου πω. Δεν θέλω να τον παρατήσω άλλο, τώρα που ξέρω τι παίζει, ήδη με έχουν πιάσει τύψεις!

Δεν καταλαβες τι εγραψα .... αναφερεσαι σαν να μην υπαρχει , αλλα θες να τον βοηθησεις. Δεν τον εχεις γνωρισει και δεν αναφερεσαι στην προσωπικοτητα του καθολου. Καταρχην θα επρεπε να γνωρισεις πρωτα τον ανθρωπο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    -----------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 11-09-2015 at 14:19.

Senior Member
    Τεσπα , οκ δεν διαβασα και εγω καλα ... λες οτι τον ξερεις. Αλλα τα προηγουμενα γραφομενα σου δειχνουν αλλο. Τεσπα , δεν μπορουμε να συμβουλεψουμε αν δεν γραφεις μηπως καταλαβει καποιος οτι μιλας για καποιον αλλον!!!!!!! και αφηρημενα τι να απαντησουμε. Παντως μαλλον δεν εχεις καν δικαιωμα να ανακατευτεις.

Senior Member
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 11-09-2015 at 14:22.

Banned
    Αναγράφονταν πριν την επεξεργασία του κειμένου Macgyver, στην αρχική έκδοση. Θυμάσαι ποτέ να έβγαλα από το μυαλό μου ιστορίες?

Banned
    Mακ κάνε έντιντ το κείμενο σου σε παρακαλώ πολύ...

Banned
    Μαριπόζα και εσύ...

Senior Member
    ---------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    Στο παρον νημα , κατοπιν προσωπικου μηνυματος δεν μπορουν να δοθουν απαντησεις γιατι δεν εχει διατυπωθει σωστα. Οσον αφορα το πμ , απαντω εδω χωρις φυσικα να εκθετω την ανωνυμια καποιου δεν ξερω εαν πρεπει να αναλαβει η κοινωνικη μεριμνα ως φαινεται ... δεν νομιζω να αλλαξει κατι στη ζωη του με περισσοτερες παροχες απλως ... εντελως αφηρημενη γνωμη, απο καποιον που δεν ειναι μεσα στο προβλημα (εννοω εμενα).

Senior Member
    -------------------------------------------------------------

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν το καταλαβα , πριν την επεξεργασια του κειμενου ? δεν καταλαβαινω .
    Ο θεματοθετης επεξεργαστηκε το αρχικο κειμενο στο οποιο απαντουσε ο χρηστης mariposa7

Page 1 of 2 12 LastLast