Μελατονινη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    πόση παραπάνω πια!! Με τόσο άγχος τον έχουμε κάψει από παντού! :p
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    πόση παραπάνω πια!! Με τόσο άγχος τον έχουμε κάψει από παντού! :p

Ελα ντε , ενα καρο φαρμακα , η βαλεριανα μας μαρανε ? τη βαλεριανα την χουμε για ορεκτικο ! και τη μελατονινη για επιδορπιο !1

Senior Member
    Quote Originally Posted by Phatox View Post
    διαβασα οτι αν περνεις βαλεριανα σε καθημερινη βαση, ο εγκεφαλος θα παθει βλαβη.
    Σοβαρά? Που το διάβασες αυτό? Εγώ πάντως παίρνω ένα χάπι το βράδυ αλλά όχι κάθε βράδυ, όταν βλέπω ότι έχω πολύ υπερένταση. Περνούν μέρες που δεν έχω πάρει καθόλου. Τώρα αν πάθω κάτι, πιστεύω ότι περισσότερο κινδυνεύω από την έλλειψη ύπνου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ελα ντε , ενα καρο φαρμακα , η βαλεριανα μας μαρανε ? τη βαλεριανα την χουμε για ορεκτικο ! και τη μελατονινη για επιδορπιο !1
    χαχαχα εεε το λουλουδάκι μας πείραξε!! :p
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Ρε παιδια , τι βαλεριανες , μελατονινες και σαχλες , εχω παρει τα τελευταια 12 χρονια περιπου 32.000 ζαναξ , κι ακομα εδω ειμαι , ακμαιος και δυνατος ( γυμναζομαι ) !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ρε παιδια , τι βαλεριανες , μελατονινες και σαχλες , εχω παρει τα τελευταια 12 χρονια περιπου 32.000 ζαναξ , κι ακομα εδω ειμαι , ακμαιος και δυνατος ( γυμναζομαι ) !
    πες τα βρε Άγγελε! Όλα μας πειράζουν, το ότι ζούμε μέσα στα χημεία γενικότερα δεν μας πειράζει. Τώρα μεταξύ μας όλο αυτό κάπου θα οδηγήσει. Η παρέμβαση στη φύση οδηγεί σε λάθος δρόμο. Οι φαρμακοβιομηχανίες επίσης. Μεγάλη κουβέντα άνοιξα και δεν έχω χρόνο να γράψω αλλά όλοι πολλοί το γνωρίζουμε

Senior Member
    Ετσι ειναι Δημητρα . Ο καρκινος εχει 5πλασιαστει τα 15 τελευταια χρονια , λογω μολυνσης της ατμοσφαιρας , τα ζωα που τρωμε τρεφονται με μεταλλαγμενες ζωοτροφες , κι εμεις επισης , δλδ διυλιζουμε τον κωνωπα , και καταπινουμε την καμηλο . Τον χαλασαμε τον πλανητη . Τετοιοι ειμαστε .
    Οοοοολα για το χρημα , ο απολυτος αρχων .

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Σοβαρά? Που το διάβασες αυτό? Εγώ πάντως παίρνω ένα χάπι το βράδυ αλλά όχι κάθε βράδυ, όταν βλέπω ότι έχω πολύ υπερένταση. Περνούν μέρες που δεν έχω πάρει καθόλου. Τώρα αν πάθω κάτι, πιστεύω ότι περισσότερο κινδυνεύω από την έλλειψη ύπνου!
    δεν πολυ το πιστευω, ηρεμησε! η βαλεριανα βοηθαει στον υπνο και στο αγχος. στην θεραπεια μου εχει βαλει μεσα βαλεριανα 2 χαπακια 1 ωρα πριν κοιμηθω. Αλλα επειδη εγω ειμαι κατα των χαπακιων την εχω σταματησει και τωρα ξανα αρχισα την βαλεριανα για να ειμαι ξεκουραστος την επομενη μερα. την βαλεριανα δεν την ειχα ακουσει και οταν πηγα στο φαρμακειο μου ειπαν οτι υπαρχουν πολλες μαρκες απο βαλεριανες, δε ξες τι να εμπιστευτεις απο εταιριες

Senior Member
    μπορώ να γράψω ποια βαλεριάνα παίρνω εδώ?

Senior Member
    Ναι Δημητρα , γραψε εγω παιρνω την ταδε , αλλα δεν σημαινει οτι την συστηνω .

Senior Member
    παντως παιδια εγω επαιρνα σιρκαντιν (μελατονινη) και δε μου εκανε τιποτα και το γυρισα στα ταβορ

Banned
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Ηθελα και γω να παρω το εν λογω συμπληρωμα, ωσπου διαβασα σε ξενα forums οτι προκαλει τρομακτικους εφιαλτες σχεδον σε οσους ολους το δοκιμασαν και σε μερικες περιπτωσεις υπνικη παραλυση (ξυπνας και δεν μπορεις να ανοιξεις τα ματια, δεν μπορεις να μιλησεις, δεν μπορεις να κουνηθεις για 1-2 λεπτα).
    Τα υπνωτικα ηρεμιστικα τυπου vulbegal για περιστασιακη χρηση μου φαινονται πιο ασφαλη.
    Συμπληρώματα είναι όλα αυτά οπότε το θέμα είναι το πόσο βοηθάς τον οργανισμό σου ώστε να δεχθεί τα συμπληρώματα.Τι θέλω να πω.Τι να το κάνεις αν πάρεις μελατονίνη και πίνεις 10 καφέδες την ημέρα ή 10 μπύρες.Δεν υπάρχει νόημα.Για να βοηθήσουν όλα αυτά χρειάζεται κι ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής,όπως και πρόγραμμα ύπνου που είναι απαραίτητο για την παραγωγή μελατονίνης από τον οργανισμό.

Όσο για τους εφιάλτες μπορεί να είναι και λόγω βαθύ ύπνου μετά από καιρό.

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι αυτά τα συμπληρώματα χρειάζεται χρόνο για να ''δράσουν'' και να φέρουν τις φυσιολογικές τιμές στον οργανισμό.Πάντα με την βοήθειά μας όπως είπα.Δεν είναι ντεπόν αναβράζον ,ούτε και ηρεμιστικό για να το πάρεις να κοιμηθείς.Πρέπει να τα ξεχωρίσει κάποιος αυτά....

Senior Member
    Εγω παιδια χρησιμοποιω μελατονινη , την γνωριζω καμμια 20ετια , ουτε εφιαλτες , ουτε παρενεργειες μου φερνει , μια χαρα κοιμαμαι , την χρησιμοποιω μονο για να επαναφερω τον κιρκαδιακο ρυθμο στα ισα του , οχι για χορταση !!! παντως ενα κουτακι , το καθαριζω σε 2-3 μηνες .

Page 2 of 2 FirstFirst 12