αντε παλι!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Member
    ειχα ενα προβλημα με το εντερο μου οταν γεννησα. δεν μπορουσαν να καταλαβουν τι εχω εκαναν μερικη κολονοσκοπηση κ βρηκαν πως εχω διαβρωμενο εντερο πηραμε δειγμα κ βγηκε μη ειδικη κολλιτιδα. επρεπε να κανω κ ολικη αλλα φοβομουν κ ολο το ματαιωνα τελικα την εκανα κ ολα ειναι καλα το εντερο μου επανηλθε κ εγω αισθανομαι ανακουφηση. σε ευχαριστω πολυ για το ενδειαφερον. αληθεια αν επιτρεπετε βεβαια ?η δικια σου εξεταση ηταν καλη?

Junior Member
    Μπράβο Αρετή χαίρομαι, αν και είμουν σίγουρος, που όλα είναι οκ.

Εγώ είχα κάνει την εξέταση επειδή είχαμε ιστορικό στην οικογένεια. Είχαμε βρει ένα μικρό πολύποδα ο οποίος και αφαιρέθηκε επιτόπου, χωρίς πόνο τίποτα. Έτσι για πλάκα. Φυσικά ήταν καλοήθης. Φαίνεται και με το μάτι. Τέτοιοι πολύποδες έχουν πολλοί και αρκετοί από αυτούς αν δεν τους αφαιρέσεις μετά από αρκετά χρόνια (10+) μπορεί να γίνουν και κακοήθεις.

Το θέμα είναι ότι ενώ μπορούμε όλοι να κάνουμε μια εξέταση μέχρι στα 40 με 45 μας και να είμαστε σίγουροι (φυσικά μετά θέλει κάθε 5 χρόνια) πολλοί, οι περισσότεροι, δεν το κάνουν και ανακαλύπτουν άσχημες καταστάσεις που θα μπορούσαν να είχαν προβλεφθεί για πλάκα.

Η εξέταση Αρετή πως σου φάνηκε? Η ένεση?

Member
    δυστηχως σε αυτο ατυχησα επειδη καποιο σημειο του εντερου μου ηταν δυσκολο πηρε καμια ωρα η εξαταση κ ετσι ξυπνησα κ τα ενιωθα ολα πονεσα αρκετα αλλα οχι κ σε σημειο που να μην αντεχετε. εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα ξερεις μεχρι να μου τυχουν ολα αυτα δεν περιμενα πως θα μπορουσα να κανω μια τετοια εξεταση. φανταζομαι πως καπως ετσι σκεφτονται κ οι αλλοι. λαθος βεβαια. χαιρομαι κ σε σενα που πηγαν ολα καλα.

Member
    καλησπερα αρετη .τωρα καταφερνα να μπω... την εκανες τελικα ετσι??χαιρομαι πραγματικα .. μακαρι να ημουν στην θεση σου.... ειπες πως ο πονος αντεχετε ετσι?παντος πιστευω οτι βοηθησε κ ο gordon που εξηγησε πως ειναι αυτη η εξεταση...Εγω παντοσ ομολογω οτι ειμαι πολυ δειλη κ ντρεποναι για αυτο.... τι να πω ... μονο αν λυποθημησω κ με παει καποιος να την κανω μονο τοτε θα την κανω... ουφ ! Φανταζομαι να την εκανα κ αυτην την στιγμη να ημουν ευτιχισμενη... παντος μπραβο σου αρετ το ειπες κ το εκανες συγχαρητηρια απο εμενα...

Member
    γεια σου dream84. μακαρι να μπορουσα να σε πεισω να την κανεις, καταλαβαινω το αγχος σου κ πιστεψε με εκεινες της 2 μερες το αγχος κ ο φοβος στο κοκκινο, αλλα μολις πηγα εκει δια μαγειας χαθηκαν ολα λεω εδω ειμαστε επιτελους. δεν εχεις ιδεα τι ανακουφιση ενιωσα οταν πηρα τα αποτελεσματα τωρα ειμαι μια χαρα, το αγχος μου ειναι σε χαμηλα επιπεδα κ πια χαμογελαω κ γιατι πηρα το θαρρος κ την εκανα αλλα κ γιατι ειδα πως ημουν καλα. κ φυσικα ευχαριστω παρα πολυ τον gordon γιατι μιλουσαμε οταν ημουνα σε αυτην την διαδικασια κ με βοηθησε πολυ. ευχομαι να την κανεις κ μην αισθανεσαι δειλη ειναι μια δυσκολη εξεταση κ με ανθρωπους που εχω μιλησει που δεν εχουν καποιο προβλημα το βρισκουν δυσκολο. δειλια ειναι να μην παραδεχομαστε τους φοβους μας κ να ζουμε σε ενα ψεμα εμεις ειμαστε απο τους δυνατους πιστεψε με!!!!!!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12