Αν....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 59

Thread: Αν....

Banned

Αν....

Θέλω να σας κάνω μία ερώτηση: Αν έβγαινε ένα πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και έλεγε πως έχουμε συνθέσει μια ουσία η οποία θεωρούμε πως θεραπεύει άμεσα τις ψυχωτικές νόσους, αλλά ακόμα δεν την έχουμε εφαρμόσει σε ανθρώπινο οργανισμό, δεν γνωρίζουμε τις παρενέργειες που επιφέρει, θεωρούμε πως υπάρχει επιτυχής έκβαση σε ποσοστό 50% με ρίσκο το θάνατο, θα προσφερόσασταν ως δείγμα πληθυσμού για την ουσία;

Να σας το πω ωμά, έχεις 50% να θεραπευθείς και 50% να πεθάνεις, θα το δεχόσουν να γίνεις πειραματόζωο της ουσίας ναι ή όχι;

Senior Member
    Δεν θα δεχομουν να παρω ουσια τετοια ...
    1) Γιατι μπορει να πεθανω
    2) Γιατι μπορει να με θεραπευσει ... ειμαι αυτος που ειμαι και δεν θελω να γινω αλλο ατομο. Φυσικα παιρνω φαρμακευτικη αγωγη, αλλα αυτο δεν αλλαζει τον πυρηνα της υπαρξης μου .... οπως μπορει να εκανε ενα τετοιο φαρμακο.

Καποια χρονια ηταν κολαση , τωρα υπαρχει ισορροπια.

Οσον αφορα, τα φαρμακα πολλοι ειναι αυτοι που διαμαρτυρονται για αυτα ... ακομα και εαν επιφερει ενα θανατο στους 100 . 000 και βαλε ... και αρνουνται πεισματικα να τους χορηγηθει ιατρικη αγωγη λογω των παρενεργειων και των αλλαγων που επιφερει.

Εαν υπηρχε ενα μαγικο ραβδακι που θα παρεμενα ουσιαστικα ο ιδιος , δεν θα εξαρτομουν απο φαρμακα ... και ηταν ολα μελι - γαλα στη ζωη μου , τοτε θα ηταν ωραια.

Μια δραματικη αλλαγη στη ζωη μου θα ερθει αν πχ κερδισω το τζοκερ , αλλα εχω τοσο λιγες πιθανοτητες:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑ ΝΑ Σ ΦΥΓΕΙ Η ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΟΧΙ
    ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΟΠΥ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Eιναι κακο ρισκο . Αν το ρισκο ηταν 95% θεραπεια , 5% θανατος , θα δεχομουν .

Senior Member
    ME TIΠΟΤΑ που λέει και ο μικρός μου γιος!!!

Senior Member
    εγω στην ελλαδα δεν θα δεχομουνα γιατι θα λεγανε 50% θανατος και θα ητανε 100%!

Banned
    Η ερώτηση που έκανα ήταν λίγο απατεωνιά... ήθελα να δω αν φοβάστε το θάνατο και τον φοβάστε όλοι.... καλό αυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    εγω στην ελλαδα δεν θα δεχομουνα γιατι θα λεγανε 50% θανατος και θα ητανε 100%!

Εξυπνη παρατηρηση και αληθινη !!!! πλακα εχεις !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Η ερώτηση που έκανα ήταν λίγο απατεωνιά... ήθελα να δω αν φοβάστε το θάνατο και τον φοβάστε όλοι.... καλό αυτό...

Κατσε βρε ντεπ , αλλο τον φοβαμαι , αλλο τον επιδιωκω , δεν ειναι το ιδιο !!! δεν τον φοβαμαι , αλλα δεν βιαζομαι να περασω στην αλλη οχθη !!!

Banned
    Ποιο ήταν το πρώτο σου αντικαταθλιπτικό; θυμάσαι;

Senior Member
    αυτοι που θα διαλεγαν την θεραπεια θα ηταν οι δειλοι...
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εξυπνη παρατηρηση και αληθινη !!!! πλακα εχεις !!
    Στανταρ θα τα ειχανε κανει πλακακια με γραφειο τελετων.οταν δεν βυθιζομαι στον εαυτο μου εχω πλακα ειδικα τωρα που εφτασα σε δοση συντηρησης και επιστρεφει η πολυποθητη ουσια των ψυχωσικων ΝΤΟΠΑΜΙΝΗ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    αυτοι που θα διαλεγαν την θεραπεια θα ηταν οι δειλοι...
    δηλαδη εμεις που καναμε αποπειρα ειμαστε δειλοι?παιρνεις φαρμακα?

Senior Member
    Θέλω να σας κάνω μία ερώτηση: Αν έβγαινε ένα πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και έλεγε πως έχουμε συνθέσει μια ουσία η οποία θεωρούμε πως θεραπεύει άμεσα τις ψυχωτικές νόσους, αλλά ακόμα δεν την έχουμε εφαρμόσει σε ανθρώπινο οργανισμό, δεν γνωρίζουμε τις παρενέργειες που επιφέρει, θεωρούμε πως υπάρχει επιτυχής έκβαση σε ποσοστό 50% με ρίσκο το θάνατο, θα προσφερόσασταν ως δείγμα πληθυσμού για την ουσία;

Να σας το πω ωμά, έχεις 50% να θεραπευθείς και 50% να πεθάνεις, θα το δεχόσουν να γίνεις πειραματόζωο της ουσίας ναι ή όχι;
    Αν καποιος εχει φτασει στο αμην και η ζωη του ειναι μαρτυριο θα το παιξει 50-50 να λυτρωθει με τον εναν η τον αλλο τροπο. Αν αυτο που εχει ειναι εστω υποφερτο μαλλον οχι.

Senior Member
    Ποιο ήταν το πρώτο σου αντικαταθλιπτικό; θυμάσαι;

Τα θυμαμαι ολα , ξεχνιουνται αυτα !! λαντοζ ηταν , αχρηστο !! μετα αρχισε η παρελαση αντικαταθλ. , και ακομη πειραματιζομαι , 14 χρονια μετα .
    Οχι ,κατσε , το 98 , ειχα παρει aurorix , αλλα δεν ειχα κατι σοβαρο , και το πηρα μερικες μερες , και βαρεθηκα μετα .

Page 1 of 4 123 ... LastLast