ζωα εναντιον ανθρωπων - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω παντως πηγαινω σε ψυχιατρο , εχω καταθλιψη βλεπεις , εσυ τι εχεις ?

Α , και τωρα που το ειδα , you've just been erased !! ( το σχολιο ) .
    δεν ξερω τι ακριβως, δεν εχω παει ποτε μου, μερικες φορες εχω δει οπτικα οραματα, μαλλον οταν εχω πολυ αγχος σιμβαινει, ειμαι αντικοινωνικος χωρις φιλους δηλ κομπλεξικος...καταθλιψη, μπορει να ειμαι και μαζοχιστης, οχι στο κρεβατι....γενικα ενα ματσο χαλια.με τους συγγενης τα παω αρκετα καλα δηλαδη το μονο που εχουν καταλαβει ειναι οτι δεν θελω να παντρευτω

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δεν ξερω τι ακριβως, δεν εχω παει ποτε μου, μερικες φορες εχω δει οπτικα οραματα, μαλλον οταν εχω πολυ αγχος σιμβαινει, ειμαι αντικοινωνικος χωρις φιλους δηλ κομπλεξικος...καταθλιψη, μπορει να ειμαι και μαζοχιστης, οχι στο κρεβατι....γενικα ενα ματσο χαλια.με τους συγγενης τα παω αρκετα καλα δηλαδη το μονο που εχουν καταλαβει ειναι οτι δεν θελω να παντρευτω

Nα πας σενα ψυχιατρο . Kαι δεν αστειευομαστε σε αυτο το φορουμ με ψυχικες ασθενειες .

Eντοπισα τον loading που σουστελνε πμ. για να καλυψει το ποστ του , νομιζεις οτι εισαι πιο εξυπνος ε ?
    Last edited by Macgyver; 16-09-2015 at 21:37.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Loading... View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..

Τοβαλα τελευταιο για να φαινεται . Και θα το ξαναβαλω .

Banned
    Ο λογος , ρεα ,ειναι οτι υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι -ες , και στην πραματικη ζωη , και παντα θα εχουν ενα κακο λογο να πουν , ετσι απο φθονο , η απο δηθεν εξυπναδα , πχ loading .
    Μην κρινεις απο τον εαυτο σου ,που εισαι καλοπροαιρετη , δεν ειναι ολοι ετσι .
    Εχω συναντησει πολυ τον φθονο στη ζωη μου , αφου ξερεις μερικα πραματα για μενα , απο κεινο το πμ , που σουστειλα , καταλαβαινεις , ε ?
    ...οχι δεν το καταλαβαινω... και μαλλον ουτε προκειται και ποτε... το θεμα φθονος ειναι για μενα ειναι η πιο ηλίθια σταση ζωης... το βρίσκω πάντα απυθμενα βλακωδες... οταν φθονω, ντρεπομαι για μενα...γιατι δεν ειναι κατι που σου ξεφευγει ή που καταφερες να το εκλογικευσεις. ο φθονος ειναι πάντα ξεκαθαρροςκαι αντι να προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο εκει το καλλιεργουμε... τι να πω... οκ ...

Senior Member
    Δε πα να το βάλεις όσες φορές θες; Εγώ το έγραψα γιατί έχω ακούσει οτι θέλουν λάδωμα οι χορδές αν δεν τις χρησιμοποιείς συχνά... πού πήγε το μυαλό σου τώρα εσένα...;

Με τόσες απαντήσεις που προσπαθούσες να με εκνευρίσεις χωρίς επιτυχία ήταν όλα οκ, τώρα που σε πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα ξαφνικά πειράχτηκες. Άσε μας ρε φίλε. Σοβαρέψου όταν στο ζητάει ο άλλος και μην παίζεις τον πονηρό.

Και σαν να μην φτάνει αυτό δεν μπορείς να χωνέψεις οτι μόνος μου αμύνομαι απ'την αρχή.
    Οπότε καταλήγεις να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια για πμ και παρασκήνια και κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τον nikos2 που δεν τον γνωρίζω προσωπικά.
    Τί να καλύψει; Χιονοστιβάδα έριξε και κάλυψε τα ίχνη μου;
    Εκεί είναι το μήνυμά μου και ούτε πρόκειται να κάνω edit γιατί σκέφτομαι πριν μιλήσω σε κάποιον που δεν γνωρίζω προσωπικά. Εσύ να το βλέπεις που κάνεις 59 edits σε κάθε ποστ.

Και αν θες να ξέρεις κιόλας, σε γνώστο σου άτομο πήγαινε το πμ, που υποσχέθηκα να απαντήσω από χθες και δεν είμαι αγενής, αλλά έτσι όπως ψάχνεσαι για στιχομυθία κάθε φορά, δεν έχω καταφέρει καν να το τελειώσω. Δεν έχω κάτι να κρύψω, τσέκαρε το προφίλ μου όσο θες.

Θες να σταματήσεις τις εξυπνάδες κάποια στιγμή λοιπόν; Επιλογή σου είναι αν θα συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Να φαινεται , δεν θα το κρυψεις .

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης...

Ετσι , για να φαινεται το επιπεδο σου .

Εγω την αναφορα μου την εκανα ηδη .

Senior Member

Αστειευομαστε με ψυχικες νοσους ? ασε ναα το κρινει η διαχειρηση , εχω κανει αναφορα .

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης...

Να και η απολογια σου , ας το κρινει η διαχειρηση .

Senior Member
    μαλλον εισαι μπερδεμενος.
    θετεις ενα ηθικο ερωτημα υο οποιο μαλλον περιμενεις να απαντηθει με την λογικη
    θα μπορουσες να ρωτησεις γιατι εχει δωσει λεφτα για σπιτι ενω θα μπορουσε να μενει σε τσαντιρι και με την διαφορα να ταισει πολλους ανθρωπους και να τους σωσει απο την πεινα κτλ

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Να και η κακοηθεια του ' ασθενουντος ' .

Senior Member
    Μάλιστα, οπότε σταματάς τις εξυπνάδες τώρα που νομίζεις οτι με εξέθεσες και αρχίζεις την κλάψα.

Ποια απολογία; Σε δικαστήριο νομίζεις οτι βρίσκεσαι;
    Αλλα ναι έτσι νομίζεις οτι λύνονται τα θέματα εδω μέσα, με χωροφύλακες και όχι με καλή συμπεριφορά. Φτάνει που τώρα θυμήθηκες οτι μπορείς να θιχτείς.

Τι έγραψες αλήθεια; Οτι δεν έχεις βιολί; Ή οτι είσαι περισσότερο του πιάνου;

Δε σ'αφήνει ο εγωισμός ρε Macguyver να λειτουργήσεις.

Σου ζητάω δημοσίως συγνώμη αν σε έθιξα, περισσότερο απ' ό,τι με έθιξες εσύ. Χαλάρωσες; Μην πάθεις τίποτα και δεν μπορείς να θιχτείς πάλι μετα.

Είσαι ανεκδιήγητος πάντως. Έχω τόσα λίγα ποστς μέσα σε μισό χρόνο, και η επιμονή σου με έκανε να τα αυξήσω κατα ένα τεράστιο ποσοστό αναλογικά.

Banned
    Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ της Μαριπόζα γιατί κάπως έτσι το σκεφτόμουν κι' εγώ, ειδικά στο σημείο που λέει πως τα χρήματά του ο καθένας τα ξοδεύει όπως και όπου θέλει...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος χαμός, σε φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ βρισκόμαστε, που υποτίθεται πως πριν γράψει κάποιος κάτι, πρέπει να μπορεί και να ΘΕΛΕΙ να μπαίνει στην θέση του άλλου. Υπάρχουν άτομα που μπαίνουν με χάλια ψυχολογία ψάχνοντας μια λύση, μια παρηγοριά, τρόπους να σκοτώνουν την ώρα τους, και στο τέλος μ' αυτά που βλέπουν βγαίνουν χειρότερα. Πόσες φορές ήθελα να γράψω κάτι, όπως τώρα ή χθες που είχα ποστάρει π.χ, και μπαίνοντας ξανά να ξενερώνω με το κλίμα που επικρατεί εδώ μέσα; Είναι ανάγκη να προσβάλλονται τα μέλη μεταξύ τους; Μια νορμάλ συζήτηση δεν μπορεί να γίνει δηλαδή, χωρίς να υπάρχουν χαρακτηρισμοί, ειρωνίες και επιθετικότητα όπως "κομπλεξικοί, μαλακiες, φθόνος και δήθεν εξυπνάδα;" Και μετά ο καθένας να προσπαθεί να δείξει ποιός άρχισε τί, ποιος έχει επίπεδο, ποιος είναι έξυπνος κλπ, λες και τα μέλη είναι στραβά και χαζά... Ποιό το νόημα; Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου Macguver αλλά φαίνεται πως δύσκολα δέχεσαι την αντίθετη άποψη -με επιχειρήματα-. Αγνόησες το ποστ μου, μετά σου έχει γράψει κάτι σχετικό και η Μαριπόζα, πάλι έλεγες πως αλλού είναι η ουσία, αρχίζεις τις απειλές σε άτομα που προσπαθούν να αμυνθούν, κάνεις σενάρια χωρίς αποδείξεις και τα βγάζεις στην φόρα, δεν απαντάς σ' αυτά που σου γράφουν/ρωτάνε (και αρχίζουν έτσι οι παρεξηγήσεις και οι κατηγορίες), τι είμαστε δηλαδή εδώ; Να φοβόμαστε να μιλήσουμε; Ακόμη κι' εγώ που γράφω τώρα, φοβάμαι να το ποστάρω μήπως βρεθεί κάποιος να μου επιτεθεί ή να βγάζει άκυρα συμπεράσματα. Τελοσπάντων, ας μην το συνεχίσω γιατί πάω γυρεύοντας για κατηγορία... Ας πάμε λοιπόν στην "ουσία" του thread:

"Μου δινεις , σου δινω , δεν μου δινεις , δεν σου δινω , και δεν δινω πενταρα τι κανουν μερικα εκατομ. συμπολιτες μου , που τετοιους καιρους πεινανε , στην κυριολεξια . Αλλα μην δουμε σκυλο , γατο , αδεσποτο , α , το καημενο !!!! δλδ αν ο φιλος μου , εβρισκε και 2ο γατι , χτυπημενο , επρεπε να το μαζεψει κι αυτο ? "

Το έγραψα και πριν. Κακό πράγμα οι γενικεύσεις... Χρησιμοποιείς α' πληθυντικό, λες και όλοι οι άνθρωποι λειτουργούν ή σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Παίρνεις μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων (αυτούς που αγαπάνε υπερβολικά τα ζώα αλλά αδιαφορούν για τους ανθρώπους) και βγάζεις το συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι έτσι είναι και κρίνεις ακόμα και τις καλές τους πράξεις επειδή για σένα θα ήταν καλύτερο να έκαναν κάτι άλλο... Αυτό δεν είναι λογική. Αν ήθελε να μαζέψει και το 2ο γατί, αν ήθελε να ξοδέψει άλλα τόσα χρήματα, μαγκιά του. Δεν πέφτει σε κανέναν λόγος. Το έχεις γράψει και μόνος σου πως αρκετοί πιστεύουν πως οι άνθρωποι είναι αχάριστοι, πως έχουν πληγωθεί κλπ, οπότε πιθανών να βρήκαν παρηγοριά στα ζώα, αυτό τους γεμίζει οπότε ό,τι κάνουν το κάνουν με την ψυχή τους, δεν υπάρχει λόγος να το κρίνουμε μιας και δεν ενοχλούν κανέναν, απεναντίας. Αυτός που κρίνει απ' τον καναπέ του όμως, θα ήταν καλύτερο να κοιτάξει με ποιο τρόπο θα καλύψει τα κενά του, για να νιώθει σωστός και γεμάτος κάνωντας αυτό που θεωρεί Ο ΙΔΙΟΣ καλό, τότε δεν νομίζω να τον ένοιαζε και τί κάνουν οι υπόλοιποι. Ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί :)

Senior Member
    Moonlight , εξεθεσες τηναποψη σου , αντιθετη με την δικη μου , με κοσμιο τροπο , ειναι δικαιωμα σου να εχεις την αποψη σου , οπως κι εγωτην δικη μου .
    Δεν κατεφυγες σε προκλητικους χαρακτηρισμους , και σε προσωπικη επιθεση . Δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι σε κατι . Και γενικως δεν επιτιθεμαι σε αλλα μελη , το τονιζω σε πολλα ποστ μου σε αυτο το θρεντ ' δεν διαπληκτιζομαι με αλλα μελη ' γραφω , αλλα αν καποιος προβαινει σε προσβλητικους χαρακκτηρισμους , ασχετους με το θεμα , οπως πχ. η ηλικια μου και η ικανοτητα μου για σεξ , και να με προκαλει συνεχως να διαπληκτιστω μαζι του , χρησιμοποιοωντας συνεχως προκλητικες δηλωσεις , εκει αλλαζει τελειως το πραμα .
    Και η αναφορα στην διαχειρηση , δεν συνιστα απειλη .
    Tωρα το τι διαφορες εχω με τον loading δεν νομιζω οτι σε αφορα .

Senior Member
    Να σου πω... 'ντάξει... άσ'το να πάει στο διάολο. Δεν σ'ακούω και πολύ καλά και δεν θα το συνεχίσω παρότι πήγαινες και ακόμη πας γυρεύοντας. Μέχρι και στους άλλους απαντάς επιλεκτικά. Δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνεις επίτηδες ή αν απλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Τις σεξουαλικές σου επιδόσεις δεν τις γνωρίζει κανείς εδώ μέσα και στην ηλικία (που είσαι τυχερός) που έχεις φτάσει, έπρεπε κάποια πράγματα να τα παίρνεις λίγο αλλιώς. Δεν ξεχνάω οτι αυτό το μέρος μπορεί να είναι κάτι που κι εσύ ίσως να το χρησιμοποιείς για να ηρεμήσεις. Μην το παίζεις τόσο υπεράνω όμως γιατί θα ξεμείνεις από άτομα που δέχονται να προσποιούνται τους από κάτω.

Κάνε ό,τι θες με τις αναφορές, δεν δίνω δεκάρα. Ρίξε από μία σε κάθε μου ποστ. Μέχρι και οι "θεατές" βλέπουν ποιος παίζει άμυνα και ποιος επίθεση. Αν έχεις μπερδευτεί, πάρ'το thread απ'την αρχή και θα το ξεκαθαρίσεις.

Από 'μένα, συγνώμη και ΤΕΛΟΣ. Σκέψου το και δείξε τον σεβασμό που αναλογεί.

Banned
    Moonlight , εξεθεσες τηναποψη σου , αντιθετη με την δικη μου , με κοσμιο τροπο , ειναι δικαιωμα σου να εχεις την αποψη σου , οπως κι εγωτην δικη μου .
    Δεν κατεφυγες σε προκλητικους χαρακτηρισμους , και σε προσωπικη επιθεση . Δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι σε κατι . Και γενικως δεν επιτιθεμαι σε αλλα μελη , το τονιζω σε πολλα ποστ μου σε αυτο το θρεντ ' δεν διαπληκτιζομαι με αλλα μελη ' γραφω , αλλα αν καποιος προβαινει σε προσβλητικους χαρακκτηρισμους , ασχετους με το θεμα , οπως πχ. η ηλικια μου και η ικανοτητα μου για σεξ , και να με προκαλει συνεχως να διαπληκτιστω μαζι του , χρησιμοποιοωντας συνεχως προκλητικες δηλωσεις , εκει αλλαζει τελειως το πραμα .
    Και η αναφορα στην διαχειρηση , δεν συνιστα απειλη .
    Tωρα το τι διαφορες εχω με τον loading δεν νομιζω οτι σε αφορα .
    Ξαναδιάβασε την 2η παράγραφο του ποστ μου μέχρι εκεί που γράφω "ποιο το νόημα;" και θα καταλάβεις γιατί με αφορά, όχι μόνο εμένα αλλά όλους όσους μπαίνουν σ' αυτό το φόρουμ, και όλους όσους σκέφτονται την ψυχολογία ΚΑΙ των άλλων... Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί στα εισαγωγικά που έβαλα ήταν δικά σου λόγια, ακριβώς επειδή δεν δέχτηκες την αντίθετη άποψη που την μεταφράζεις ως "επίθεση", για ποιό λόγο ακόμα δεν έχω καταλάβει... Όταν προσβάλλεις κάποιον, κατανοώ απόλυτα την ανάγκη να αμυνθεί και στην συνέχεια να το γυρίσει σε επίθεση.

Τέλος να πω πως δεν χρειάζεται συνεχώς να λες "δεν διαπληκτίζομαι με μέλη" γιατί είναι κάτι που θα κρίνουν οι άλλοι ανάλογα με τις πράξεις σου. Το λες και το ξαναλες για να το πιστέψεις ενώ ΗΔΗ αυτό κάνεις ρίχνοντας πάντα αλλού το φταίξιμο. Τελοσπάντων, έχουμε μάτια και βλέπουμε, καθώς και αντίληψη για να κρίνουμε... Αυτά από μένα. Δεν ξέρω αν θα ξαναγράψω στο φόρουμ καθώς δεν μου κάνει καλό αυτό το περιβάλλον (και φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους που αντιμετωπίζουν τέτοιες συμπεριφορές ή κάθε φορά που μπαίνουν για να ξεχαστούν ή να βρουν παρηγοριά να τα κοιτάνε όλα αυτά), και ξαναλέω πως αυτός είναι ο λόγος που το ξαναγράφω...

Καλή συνέχεια.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast