Results 16 to 30 of 146
-
15-09-2015, 21:01 #16
Ποπη, μη μπαινεις στο τριπακι... -εχω αυτο, ειναι το ιδιο, δεν ειναι, ισως μεν αλλά... ! Σε γεμιζεις πολυυυ αγχος και σου στερεις οξυγονο. Ξεκινησες να γραφεις τι θα συζητησεις στην ψυχοθεραπεια?
- 15-09-2015, 21:07 #17
ναι εχω κανει μια μικρη λιστα με θεματακια που με απασχολουν! ειναι κακο που ολη μερα δεν κανω τιποτα μεχρι να νιωσω ξανα ετοιμη? αυριο εχω μια κοινωνικη υποχρεωση να δω πως θα βγω απο το σπιτι!!!! εσυ πως εισαι αυτο το διαστημα?
15-09-2015, 21:15 #18
Ειμαι σε αναρωση, απεξαρτηση(ετσι ονομαζω την περιοδο αυτη) και λογω σοβαρων θεματων προσπαθω να χαιρομαι επι 1000 στιγμες ηρεμιας και κρατω το νου απασχολημενο να μην κανει αναλυσεις σεναρια καταστροφικα.;)
Χαιρομαι για τη λιστα:)
Στα κοινωνικά τωρα μιας και το ανεφερες... πως λειτουργεις συνηθως ?
15-09-2015, 21:33 #19
σου ευχομαι ηρεμια και μονο χαρες!!!!
πως ημουν ή πως ειμαι γιατι εχει μεγαλη διαφορα!! ;) ημουν παρα πολυ κοινωνικη κ νομιζω πως ημουν ευχαριστη παρεα!! ειδικα με ατομα που μου το εβγαζαν γινομουν πολυ χαβαλετζου! σε αγνωστους νομιζω φαινομουν το γλυκο ευγενικο κοριτσακι! ....νευρικη ειμαι γενικα αλλα δεν το δειχνω!!!! απο τη μερα που ξεκινησα τα χαπια κ παλι μου βγηκε εσωστρεφια κ αγοραφοβια!! δεν θελω να βγενω!!! οριζοντιοθηκα στο κρεβατι κ καθομαι στο λαπτοπ! φοβαμαι βασικα μην με πιασει κατι εξω κ πρεπει να εξηγουμε σε ολους τι κ πως! οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν μονο αν εχουν βιωσει κατι παρομοιο!!!νιωθω να πιεζομαι αυτη τη στιγμη αν βγω εξω!!!
15-09-2015, 21:38 #20
15-09-2015, 21:44 #21
Σε νιωθω πολυ, εκει που θα πας θα ειναι πολυ δικος σου ανθρωπος μαζι? Εμενα με βοηθαει καπως αυτο νοητικα, να εχω και εναν ανθρωπο να νιωθω οτι αν πανικοβληθω θα με καλμαρει. Ειναι απαραιτητο να πας? Αν ναι σκεψου κατι καλο σε αυτο... κατι που αρεσει σε εσενα. Οσο για το οριζοντιωθηκα... ενταξει οταν εχουμε πολλες σκεψεις η αληθεια ειναι δεν αντεχουμε και τις σκεψεις των αλλων. Φυσικο να συμβαινει. Κανε μια δοκιμη και αν δυσαρεστηθεις... τοτε απλα λες -σας ευχαριστω για ολα,προεκυψε κατι πρεπει να φυγω:)
Σε ευχαριστω πολυ για την ευχηηηη...Η ηρεμια ερχεται και χανεται αλλα ο αγωνας μου ειναι να μην το ρουφαω βαθια ως το μεδουλι το ερεθισμα.
15-09-2015, 21:45 #22
15-09-2015, 21:51 #23
γεια σου πόπη, περαστικά σου εύχομαι!! Με εντυπωσιάζει που έχουμε εντελώς διαφορετική συμπεριφορά στο φάρμακο. Εγώ ήμουν κλειστός πριν χωρίς φίλους και τώρα που παίρνω το φάρμακο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, νιώθω να πνίγομαι. :S Βγαίνω έξω και προσπαθώ να μιλώ στον κόσμο, όσο μπορώ δηλαδή.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
15-09-2015, 21:56 #24
θα εχω μαζι 2 δικους μου ανθρωπους και το "καλο" δικο μου ζαναξ :D λογικα θα το παλεψω !!!! c.curious πολυτιμες οι συμβουλες σου κ με ενθαρυνεις πολυ!!! μεσα απο την καρδια μου σε ευχαριστω πολυ που μπενεις στον κοπο να μου απαντας μου φτιαχνεις τη διαθεση!!! :)
phatox οχι δεν εχω skype! αλλα θα με ενδιαφερε πολυ ακομη κ εδω να ακουσω τι εχεις να μου πεις και ποια ειναι η δικη σου ιστορια!
15-09-2015, 21:58 #25
15-09-2015, 22:11 #26
η δικια μου ιστορια... γαμησετα και αφησε τα!! τον χειμωνα αρχισα να καπνιζω χορτο (κανναβης) στο συνολο καπνισα 24 φορες την τελευταια φορα που καπνισα επαθα badtrip, το λεει και η λεξη bad-trip και ταυτοχρονα κριση πανικου. τις επομενες μερες ειχα σκεψεις οτι θα πεθανω στον υπνο μου και αλλα πολλα, απειρο κλαμα επειδη μετανιωσα για αυτο που εκανα στην ζωη μου. τις επομενες μερες ειχα αιματολογικες και καρδιολογο, στις αιματολογικες ολα ηταν κομπλε και στην καρδια μου το ιδιο. ο καρδιολογος με ξερει απο μικρο και λογικα καταλαβε τι επαθα, μας ειπε να παμε σε ψυχικο κεντρο. πηγα εγω και η μανα μου αλλα εκει ηταν οντως τρελλαδικο, ειπα οτι αγχωνωμαι πολυ και μου εδωσαν κατευθειαν χαπιαν, δεν τα ακουμπησα μεχρι που πηγα σε ηδιωτη ψυχολογο. Του ειπα τι επαθα και μου ειπε οτι εχω αγχωδη διαταραχη με στοιχεια κρισης πανικου, μου εδωσε μια κανονικη θεραπεια που μεσα περιεχει βαλεριανα. Βεβαια ξυπναω ενα ωραιο σαββατο και να μην καταλαβαινω τι γινεται τριγυρο μου, στελνω μηνυμα στον ψυχολογο και μου λεει, αν τα αλλα χαθηκαν η μειωθηκαν ειμαστε κομπλε Dont worry! σχεδον 1 μηνα περναω την αποπροσωπωποιηση, απλα δε δινω σημασια στο προβλημα μου και μερα με την μερα μου μειωνεται
15-09-2015, 22:15 #27
Σήμερα είναι η 14η μέρα που παίρνω αντικαταθλιπτικό και αντιψυχωσικό. Παίρνω 1η φορά, για κρίσεις πανικού, άγχος, ΙΨΔ και κατάθλιψη. Νιώθω πολύ στεναχώρια, μια παράξενη ανυπομονησία, πως κάτι θέλω να κάνω και δεν έχω όρεξη να μένω σπίτι, σαν να το βαριέμαι, σαν να με πιάνει πανικός. Προτιμώ να με πιάσει έξω με κόσμο, παρά στο σπίτι για κάποιο λόγο. Παίρνω άλλο φάρμακο όμως, εσκιταλοπράμη. Για μένα, να προσπαθήσεις για γνωσιακή-συμπεριφορική, θα σε βοηθούσε γιατί έχεις δομημένο λόγο και φαίνεσαι αναλυτική κοπέλα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
15-09-2015, 22:47 #28
μολισ με πιασουν τα χαπια θα ξεκινησω ναι!!!!! ελπιζω να βοηθησει!!! σε επιασαν απο 14η μερα?? μπραβο!!! εμενα γυρω στις 17 με 20 εκαναν να με πιασουν τα σιπραλεξ την προηγουμενη φορα! απογοητευομαι καμια φορα φοβαμαι μηπως αυτη τη φορα δεν με πιασουν δεν ξερω ειμαι ανυπομονη! αυτα τα συμπτωματα που λες ανυπομονησια στεναχωρια τα εχω κ εχω αν δεν παρω ζαναξ κ πολλα αλλα!!!
15-09-2015, 22:59 #29
phatox ξερω πως με την καναβη γενικα αν εχεις προδιαθεη για καποια ψυχωση η διαταραχη θα σου τη βγαλει!! κ εγω δεν ημου αθωο κοριτσακι παλιοτερα! εκανα καναβη για χρονια κ ενα διαστημα σε καθημερινη βαση! το τελευταιο διαστημα ειχε αρχισει να με χαλαει πολυ μου εβγαζε αγχος και θυμαμαι πως μου εβγαζε αρκετες ασχημες σκεψεις κ το εκοψα παρα πολυ ευκολα οπως κ τα υπολοιπα που σαν χαζο-μικρο κ ανοητο κοριτσακι μπηκα στο τριπακι να δοκιμασω! εγω την φρικη την επαθα απο lsd περασα τις καλυτερες κ τις χειροτερες στιγμες της ζωης μου! οταν εφαγα το bad trip (με lsd)νομιζα πως θα τρελλαθω! παρακαλουσα να φυγει η ουσια απο τον οργανισμο μου να συνελθω! εκοψα ολα αυτα !! μετα απο μισο χρονο μου βγηκαν οι κρισεις πανικου! ο γιατρος μου που τα ξερει ολα αυτα που εκανα δεν ριχνει το βαρος ουτε στο lsd και στο μπαντ τριπ που εφαγα ουτε στην καναβη ! με τα εκστασι που παιζουν με την σερετονινη μπορει να γινει ομως κατι τετοιο!!! δεν ξερω........στην αρχη νομιζα πως πληρωνα τις αμαρτιες που εκανα ( .. δεν μπορω να πω πως ημουν κ καμια καμενη..εκανα αρκετα αλλα ειχα μετρο κ ξερω πως ολοι το ιδιο λενε..αλλα το λεω κ το εννοω ..εδω που κρυβομαι πισω απο μια οθωνη δεν εχω λογο να πω ψεματα) τελοσπαπτων μετα απο τοσα χρονια που ΔΕΝ ακουμπησα τιποτα απο ολα αυτα μολις σταματησα τη θεραπεια μου με τα σιπραλεξ ξεκιναω παλι απο το 0! κ φοβαμαι να παρω μεχρι κ ζαναξ μετα απο τισ βλακιειεσ ολες που εχω κανει!!!
15-09-2015, 23:04 #30
κ τι εννοεις ξυπνησες κ δεν ηξερες τι γινοταν τριγυρω σου? :eek: