ξανα στα αντικαταθληπτικα! - αγχωτικη διαταραχη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 146
    Senior Member
    Quote Originally Posted by me lene popi View Post
    κ τι εννοεις ξυπνησες κ δεν ηξερες τι γινοταν τριγυρω σου? :eek:
    Απλά ξύπνησα και δεν ήξερα τι μου γινόταν ενώ καταλάβαινα. Δε μπορώ να στο εξηγήσω... Κάνε Skype θέλω να σου μιλήσω !!! Κάποια πράγματα εδώ δε λέγονται

Senior Member
    Καλημέρα πόπη. Γιατί να μην σε πιάσουν αν σε έπιασαν την 1η φορά; Επειδή το επάγγελμα μου είναι αυτό, γνωρίζω πως αν σε πιάσουν 1 φορά, οι πιθανότητες να σε ξαναπιάσει η ίδια αγωγή είναι μεγαλύτερες και όχι μικρότερες, όπως πιστεύεται.
    Δεν με έχουν πιάσει τα φάρμακα. Αισθάνθηκα μια βελτίωση τη 2η μέρα μόλις, από την 10η-11η όμως, αισθάνομαι μια απίστευτη κούραση, δίψα, ξηροστομία, έχω ξηρά μάτια, υπνηλία, ανυπομονησία και πολύ πολύ στεναχώρια. Τα ζάναξ προσπαθώ να τα αποφύγω γιατί τα ψιλοφοβάμαι. Φοβάμαι δηλαδή μην εθιστώ. Εδώ και αυτά που παίρνω τα φοβάμαι. lol
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Καλημέρα πόπη. Γιατί να μην σε πιάσουν αν σε έπιασαν την 1η φορά; Επειδή το επάγγελμα μου είναι αυτό, γνωρίζω πως αν σε πιάσουν 1 φορά, οι πιθανότητες να σε ξαναπιάσει η ίδια αγωγή είναι μεγαλύτερες και όχι μικρότερες, όπως πιστεύεται.
    Δεν με έχουν πιάσει τα φάρμακα. Αισθάνθηκα μια βελτίωση τη 2η μέρα μόλις, από την 10η-11η όμως, αισθάνομαι μια απίστευτη κούραση, δίψα, ξηροστομία, έχω ξηρά μάτια, υπνηλία, ανυπομονησία και πολύ πολύ στεναχώρια. Τα ζάναξ προσπαθώ να τα αποφύγω γιατί τα ψιλοφοβάμαι. Φοβάμαι δηλαδή μην εθιστώ. Εδώ και αυτά που παίρνω τα φοβάμαι. lol
    Καλημέρα!Τι αγωγή ακολουθείς...??

Senior Member
    Διάβασα παραπάνω την αγωγή σου! Και εγώ ξεκίνησα εσκιταλοπράμη.Αύριο κλρίνω την 2η εβδομάδα και αναμένω...

Senior Member
    Νιώθεις καλύτερα frozen; Εμένα πάει με αναλαμπές. Πολλές φορές μου έρχεται να κόψω την αγωγή αλλά μετά λέω άσε το και συνέχισε.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Νιώθεις καλύτερα frozen; Εμένα πάει με αναλαμπές. Πολλές φορές μου έρχεται να κόψω την αγωγή αλλά μετά λέω άσε το και συνέχισε.
    Ακριβώς έτσι με πηγαίνει και εμένα. Μία ημέρα σχετικά καλά και την άλλη χάλια...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκεφτεί ποτέ να σταματήσω...Απλά αναμένω να με πιάσουν...Φάρμακα ξεκίνησα πέρσι τον Σεπτέμβριο (σιταλοπράμη και ζάναξ). Έκαναν να με πιάσουν σχεδόν τρεις μήνες. Όταν πριν το Πάσχα άρχισε να μου μειώνει σταδιακά την αγωγή έκανα μετά από καιρό υποτροπή..Ενώ με την αρχική δόση αισθανόμουν πολύ καλύτερα. Άλλαξα γιατρό και άλλαξα και αγωγή....Πάλι από την αρχή και αναμονή και υπομονή....Εσύ πώς είσαι σήμερα?

Senior Member
    Σήμερα είμαι ένα τακ καλύτερα. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά και να επικοινωνώ το πρόβλημα μου κυρίως στην μάνα μου, που τελευταία καταλαβαίνει περισσότερο τι μου συμβαίνει. Βέβαια, ως το απόγευμα μπορεί όλο αυτό να έχει αλλάξει.
    Λυπάμαι πολύ που ξαναέπεσες. Ίσως πρέπει να διατηρήσεις παραπάνω την αγωγή. Θυμάμαι, πως όταν παρουσιάζεις υποτροπή, χρειάζεσαι για χρόνο και, την αγωγή.
    Ελπίζω να μην μου κάνει τόσους μήνες να με πιάσει. 3-4 μήνες; Ως τότε θα έχω σμπαραλιάσει.

Senior Member
    Σήμερα είμαι ένα τακ καλύτερα. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά και να επικοινωνώ το πρόβλημα μου κυρίως στην μάνα μου, που τελευταία καταλαβαίνει περισσότερο τι μου συμβαίνει. Βέβαια, ως το απόγευμα μπορεί όλο αυτό να έχει αλλάξει.
    Λυπάμαι πολύ που ξαναέπεσες. Ίσως πρέπει να διατηρήσεις παραπάνω την αγωγή. Θυμάμαι, πως όταν παρουσιάζεις υποτροπή, χρειάζεσαι για χρόνο και, την αγωγή.
    Ελπίζω να μην μου κάνει τόσους μήνες να με πιάσει. 3-4 μήνες; Ως τότε θα έχω σμπαραλιάσει.
    Άκουσε με...θα έρθει και η στιγμή που θα ξεκινήσεις να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα και δεν θα το πιστεύεις....Εξαρτάται από τον οργανισμό το πότε θα πιάσουν τα φάρμακα...Εγώ δεν σου κρύβω ότι είχα απογοητευτεί...Αλλά τελικά με έπιασαν...Απλά ίσως δεν έπρεπε να μου μειώσει την αγωγή η γιατρός.Τώρα αναμένω!Το καλό είναι ότι τα μοιραζόμαστε όλα αυτά μεταξύ μας.Σημαντικό πολύ!

Banned
    Quote Originally Posted by Frozen78 View Post
    Άκουσε με...θα έρθει και η στιγμή που θα ξεκινήσεις να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα και δεν θα το πιστεύεις....Εξαρτάται από τον οργανισμό το πότε θα πιάσουν τα φάρμακα...Εγώ δεν σου κρύβω ότι είχα απογοητευτεί...Αλλά τελικά με έπιασαν...Απλά ίσως δεν έπρεπε να μου μειώσει την αγωγή η γιατρός.Τώρα αναμένω!Το καλό είναι ότι τα μοιραζόμαστε όλα αυτά μεταξύ μας.Σημαντικό πολύ!
    καλη μερα φροζεν, σου απαντησα στο μυν αλλα μαλλον δεν σου ηρθε γτ ξεχασα να σβησω τα αλλα και ειχαν μαζευτει πολλα πάλι. μιλησες με τον γιατρο σου τελικα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλη μερα φροζεν, σου απαντησα στο μυν αλλα μαλλον δεν σου ηρθε γτ ξεχασα να σβησω τα αλλα και ειχαν μαζευτει πολλα πάλι. μιλησες με τον γιατρο σου τελικα?
    Σήμερα θα τον δω rea! Στείλε ξανά το μήνυμα...Εσύ πώς είσαι?

Banned
    φιλτρο 1. μην περιμενεις να σε καταλαβουν οι γονεις, γιατι ετσι καθε φορα που ελπίζεις θα τρως τα μουτρα σου. αν συνειδητοποιήσουν την κατασταση σου, θα ειναι υποχρεωμενοι να πάνε και πιο βαθια και να δουν τα λάθη τους...αν το κανουν αυτο καταστραφηκαν. και πιστεψε με δεν θες να το δουν αυτο.. θα γινουν ερηπια που θα πρεπει εσυ να στηρίζεις. με λίγα λόγια, οταν σου λένε δεν εχεις τιποτα σημαινει εμεις δεν σου καναμε τιποτα ειμαστε αθωοι. και το λένε για να το πιστεψουν αυτοι, απλα σε παιρνει η μπάλα οπως πάντα!
    εσυ ξερεις τι εχεις και τι σε οδηγησε σε αυτο... και δεν ηταν η ελευθερη βούληση! απο εκει και πέρα το τι χρειαζεται να πιστεψουν αυτοι για να υπάρχουν ... δικαιωμα τους!
    αφου εγκαταστησουμε το φιλτρο 1 θα περασουμε και στα υπόλοιπα ;)

Banned
    Quote Originally Posted by Frozen78 View Post
    Σήμερα θα τον δω rea! Στείλε ξανά το μήνυμα...Εσύ πώς είσαι?
    αυτο σου ειχα στειλει, να μιλησεις με τον γιατρο σου, 2 βδομαδες ναυτία ειναι ανυπόφορο! εδω 3 μερες το ειχα και πήγαινα να τρελαθω!...
    υπάρχει λεει μια εξεταση dna πανακριβου 500-600 ε που σου δειχνει ακριβως ποια χαπια χρειαζεσαι για να γινεις καλα, αν εχεις το οικονομικο περιθωρειο να την κανεις... εγω αν ειχα, θα την ειχα κανει στα σιγουρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    αυτο σου ειχα στειλει, να μιλησεις με τον γιατρο σου, 2 βδομαδες ναυτία ειναι ανυπόφορο! εδω 3 μερες το ειχα και πήγαινα να τρελαθω!...
    υπάρχει λεει μια εξεταση dna πανακριβου 500-600 ε που σου δειχνει ακριβως ποια χαπια χρειαζεσαι για να γινεις καλα, αν εχεις το οικονομικο περιθωρειο να την κανεις... εγω αν ειχα, θα την ειχα κανει στα σιγουρα..
    Κοίτα...επειδή έχω κάνει ένα σωρό από εξετάσεις και όλα ήταν καλά, το μόνο πρόβλημα σοβαρό που έχω είναι με τον αυχένα μου. Τρεις κήλες δίσκου και ευθειασμό αυχένα..Η μία κήλη πιέζει και το νωτιαίο μυελό...Ο νευροχειρούργος μου μου έχει ξεκαθαρίσει ότι η περίπτωση μου είναι για χειρουργείο αλλά θα πρέπει να το παλέψουμε συντηρητικά πριν οδηγηθώ εκεί. Μου έχει πει ότι οι ζαλάδες είναι από εκεί. Ο ψυχίατρος μου μου είπε να του πάω σήμερα και την μαγνητική του αυχένα..Οπότε θα δούμε...Δεν παλεύεται ο αυχένας..άστα...

Senior Member
    Η μάνα μου πάντως, έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει συγνώμη για βλακεία που μου έχει κάνει και μου έχει πει. Δεν ήταν συγνώμη εγωισμού. Ήταν κανονική συγνώμη για πράγματα που με ενοχλούν πολύ. Αυτό δεν είναι τουλάχιστον κάτι καλό; Έχεις δίκιο ρέα, απλά μου είναι πολύ δύσκολο πλέον, να αισθάνομαι πως δεν με αποδέχονται ούτε οι γονείς μου. Ειδικά για την ομοφυλοφιλία, έχω κάνει πολύ προσπάθεια και κάθε φορά που το ανέφερα, πάθαιναν σοκ λες και το έλεγα για 1η φορά. Μπορώ να κατανοήσω την έλλειψη ενσυναίσθησης, δεν παλεύω άλλο όμως, να μου μιλάνε για κοπέλες ενώ γνωρίζουν. Θεωρώ πως με κοροϊδεύουν και μου κάνουν κακό αντί για καλό. Επίσης δεν μπορώ να αναλύω τα συναισθήματα μου σε βαθμό κόπωσης και να μου απαντάνε "δεν αισθάνεσαι αυτό, αισθάνεσαι αυτό" ή "είσαι παρεξηγιάρης"... Απλά μου μοιάζει αδύνατο σε ένα σπίτι να ζούμε και να μην επηρεάζομαι από αυτά που λένε και κάνουν.

Senior Member
    Σχετικά με κατάθλιψη,αγχώδεις διαταραχές ένας από τους ισχυρότερους συνδυασμούς είναι Βενλαφαξίνη + Μιρταζαπίνη...
    Βέβαια σε περιπτώσεις που συνυπάρχουν και διαταραχές προσωπικότητας αλλά και ψυχώσεις τα πράγματα είναι διαφορετικά.
    Και χρειάζονται αντιψυχωτικά.

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast