ξανα στα αντικαταθληπτικα! - αγχωτικη διαταραχη - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 146 of 146
    Senior Member
    Quote Originally Posted by me lene popi View Post
    αυτη η βαλεριανα κανει τελικα τιποτα???? ακουσα για αγχος ειναι καλο κ το βαλσαμοχορτο 3 φορες τι μερα αλλα λενε απαγορευεται αν περνεις αντικαταθληπτικα!
    η βαλεριανα οντως βοηθαει, η θεραπεια μου φυσικη δηλαδη.. κοκα κολα, σοκολατα, χυμους, καφεδες και βαλεριανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Phatox View Post
    η βαλεριανα οντως βοηθαει, η θεραπεια μου φυσικη δηλαδη.. κοκα κολα, σοκολατα, χυμους, καφεδες και βαλεριανα.
    καλο ειναι να κοψεις τους καφεδες αν εχεις τετοια προβληματα!! δεν ξερω για αλλους αλλα προσωπικα εμενα με πειραζουν πολυ οταν ειμαι σε τετοια κατασταση!!!!!

Senior Member
    καλο ειναι να κοψεις τους καφεδες αν εχεις τετοια προβληματα!! δεν ξερω για αλλους αλλα προσωπικα εμενα με πειραζουν πολυ οταν ειμαι σε τετοια κατασταση!!!!!
    ο ψυχολογος μου λεει οτι ο καφες ειναι αντιαγχωτικος.. με τους φοβους σου πως πας?

Senior Member
    με τις ωρες μου ειμαι!!!τωρα πχ ειμαι παρα πολυ καλα! νιωθω οτι δεν με χαλαει τιποτα (αλλα ας μην το γρουσουζεψω) !!! συνηθως τα πρωινα ειμαι ανυσηχη !!!!!!

αυτο με τον καφε πρωτη φορα το ακουω!! οταν παθαινα τιε κρισεις πανικου τους ειχα κοψει εντελως επειδη μου τους προκαλουσε!!!! 1-2-3-10 δεν ηταν τυχαιο! γινομουν πιο ευερεθιστη!

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑ https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8

Senior Member
    καλησπερααααα!!! σημερα εγινε ενα μεγαλο θαυμα!!!! ξυπνησα αρκετα καλα!!! καμια σχεση με το κουρελι των αλλων ημερων!! ενα πραγμα με ανησυχει ομως, δεν μπορω να φαω κανονικα ..δεν εχω κ πολυ ορεξη... εσεις πως εισαστε σημερα????

Senior Member
    καλησπερααααα!!! σημερα εγινε ενα μεγαλο θαυμα!!!! ξυπνησα αρκετα καλα!!! καμια σχεση με το κουρελι των αλλων ημερων!! ενα πραγμα με ανησυχει ομως, δεν μπορω να φαω κανονικα ..δεν εχω κ πολυ ορεξη... εσεις πως εισαστε σημερα????
    Γεια σου,
    φαινεται οτι τα αντικαταθληπτικα αρχιζουν να δρουν.
    Για την ορεξη σου μην ανησυχεις ,τα ιδια ειχα και εγω για 2-3 εβδομαδες οταν τα αρχισα.
    Ετρωγα οσο μπορουσα σιγα σιγα ,και μετα σταδιακα επανηλθε και μαλιστα απολαμβανα το φαγητο οσο ποτε!
    καλη συνεχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    Γεια σου,
    φαινεται οτι τα αντικαταθληπτικα αρχιζουν να δρουν.
    Για την ορεξη σου μην ανησυχεις ,τα ιδια ειχα και εγω για 2-3 εβδομαδες οταν τα αρχισα.
    Ετρωγα οσο μπορουσα σιγα σιγα ,και μετα σταδιακα επανηλθε και μαλιστα απολαμβανα το φαγητο οσο ποτε!
    καλη συνεχεια.
    σε ευχαριστω κωστα !!!! :) καλη συνεχεια κ σε σενα!! ολα να σου πανε καλα!!!!

Senior Member
    Παίρνεις μπρος πεννυ.. Εγώ σήμερα ήμουν χάλια... Κάθε πρωί ξυπνάω πάω σχολείο και μετά για καφεδάκι αλλά για κακή μου τύχη βλέπω την πρώην μπροστά μου όπου κι αν πάω...

Senior Member
    phatox αν το προβλημα σου ειναι η πρωην κ παθαινεις φρικες κοιτα να ξεκολλησεις κ να πας παρακατω!! ολοι στην ηλικια σου τα περασαμε κ τα περναμε ακομη!!! ειναι πολυ πιο ευκολο να χαλιεσαι για ενα "γκομενακι" αντι να σε ταλαιπωρει μια διαταραχη ή καταθληψη ή οτιδηποτε!!! καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι ο λογος αυτος που μπορει καποιος να φαει κρισεις πανικου ή να αγχωνεται ομως μακαρι τα προβληματα να εμεναν σε αυτο το επιπεδο!! την υγεια σου κοιτα να εχεις ..κ την σωματικη κ την ψυχικη ειναι το πιο σημαντικο κ γκομενακια θα ερθουν πολλα!

Senior Member
    Αν είχα κρίσεις πανικού από την πρώην μου τώρα θα βρισκόμουν φυλακή

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910