Είμαι ψυχικά ασθενής ή όχι???? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Τα φάρμακα πάντως ποτέ δεν τα κόβουμε μαχαίρι γιατί αν υποτροπιάσει κάποιος γίνεται χειρότερα.Αν για παράδειγμα έχεις προδιάθεση για ψύχωση θα καταλήξεις να έχεις παραλήρημα και ψευδαισθήσεις,θα αυξηθεί η δόση,θα γίνεις κουρέλι!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε νουμακ , επειδη δεν πιστευεις εσυ , δεν μπορεις να καταδικαζεις αυτους που πιστευουν ως ψυχωσικους . Εχεις την αποψη σου , αλλα γιατι δεν την κρατας γα τον εαυτο σου ? ειναι δειγμα αλαζονειας να ακυρωνεις 5 δις ανθρωπων .
    φιλτατε MacGyver νομιζα ότι εδώ είναι φορουμ ανταλλαγης αποψεων οποτε γιατι να την κρατησω για τον εαυτο μου? το να μου λες να την κρατησω για τον ευατο μου φανταζει φασιστικες πρακτικες...

δεν ακυρωνω 5δις ανθρώπους απλα λεω ότι είναι ψυχικα ασθενείς και οι περισσοτεροι βαριας μορφης...

ΠΧ. δεν είναι ψυχωσικος καποιος που πιστευει ότι οι νεκροι ανασταινοντε και οι παρθενες γενανε μετα από παρεμβαση ανωτερων οντοτήτων (αγγελων)
    ή δεν είναι ψυχωσικος καποιος που πιστευει ότι αν πεθανει πολεμώντας θα παει στον παραδεισο με 40 παρθενες??
    αν αυτος δεν είναι ο ορισμος του ψυχωσικου τοτε ποιος είναι?

Senior Member
    Eνταξει , αγαπητε noumac , πραγματι ειναι δικαιωμα σου να γραψεις οτι σου αρεσει . Αλλα , οντας θρησκευομενος , δεν πιστευω σε αυτα που γραφεις , ειναι τραβηγμενα , αν και καποιοι θρησκοληπτοι πιθανον να τα πιστευουν . Υπαρχει και η υγιης πιστη , χωρις υπερβολες , σε μια ανωτερη δυναμη . Εγω την λεω , πχ Αγιο ταδε , Χριστο , η ξερω γω τι . Ανοιξα ενα τετοιο θεμα σημερα , αμα δεν βαριεσαι , γιατι δεν γραφεις κατι τις !!!

Senior Member
    εγω παντως δυο φορες που τα εκοψα αποτομα κατεληξα στο ψυχιατρειο οποτε αν ειναι να κανεις κατι πολυυυ σταδιακα

Senior Member
    Δεν εισαι ψυχιατρικές ασθενής αλλα ψυχικά ευάλωτη Τι να κανείς όμως αν τα φάρμακα θεωρούνται η λύση γιατί οι άλλες μέθοδοι θεραπείας ειναι χρονοβόρες κ όχι τόσο κερδοφόρες
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    κοιτα @ολγα δεν πρεπει να κανουμε διαγνωσεις εδω... το θεμα ειναι τι εσυ οριζεις για τον εαυτο σου..

Senior Member
    Η Ολγα ειναι μια χαρα κοριτσι , αλλα εχει φαει ενα κολλημα με την εμφανιση της , και τα κιλα της , και τον γαμο , κατα ταλλα ειναι εξυπνη και καλοπροαιρετη .

Γεια σου Δελφινακι! χαθηκες! η δουλιτσα πως παει?

Senior Member
    εχεις δικιο οτι αμα πας σε ψυχιατρο και εχεις καποιο αγχος θα σε χαπακωσουν και θα σε βγαλουν ψυχωτικη για μια ζωη.

βεβαια και αυτο δεν ειναι κακο ουτε ρετσινια, μια ασθενεια ειναι οπως και το παρκινσον πχ.

αμα εισαι αγχωδης σαν ατομο παρε καναβιδιολη που δεν εχει και παρενεργειες ή πηγαινε σε εναν ομοιοπαθητικο για καποιο βοτανο.

επισης ρωτα το γιατρο πως να τα κοψεις....

τα κοβουν τα χαπια πολυ σιγα σιγα αλλιως μπορει να παθεις ζημια.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Πήγα σε έναν ομοιοπαθητικό μάπα και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα εφόσον έχω γνωμάτευση γιατρού με διάγνωση άτυπης ψυχικής διαταραχής θα πάω και σε έναν άλλον ο οποίος είναι παγκοσμίως φήμης....για να δούμε

Senior Member
    Ρε συ Ολγα , το προβλημα σου ειναι καθαρα ψυχολογικο , οχι ψυχιατρικο , δεν χρειαζεσαι φαρμακα , εναν ψυχολογο χρειαζεσαι , δεν μαρεσει να σου λεω τι χρειαζεσαι , αλλα εξυπνη εισαι , καπως πρεπει να ξεκολλησεις απο τις σκεψεις που κανεις , και σε τρωνε .

Senior Member
    Αν οι σκέψεις που κανείς δεν επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου τότε ίσως μπορείς να τα καταφέρεις με εναλλακτικό τροπο αν όμως ξεφευγεις κ εισαι εντελώς στο κόσμο σου τότε η λύση ειναι τα αντιψυχωτικο
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Page 3 of 3 FirstFirst 123