Έχετε νιώσει ποτέ ότι ώρες ώρες συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον σας; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 88
    Quote Originally Posted by Impulse View Post
    εχω νιωσει πολλες φορες αυτην την αλληλουχια ασχημων συμβαντων να το πω,και ειναι οντως ασχημο συναισθημα...κατα την αποψη μου εχεις μια σειρα απο ατυχη συμβαντα οσο αφορα τον ερωτικο τομεα αλλα οι παραγοντες αυτοι που συμβαλλουν σε αυτην την ατυχη συγκυρια ειναι πολυδιαστατοι και δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια τι φταιει...μπορει π.χ να βγαζεις μια σοβαροτητα παραπανω απο οτι πρεπει η ο τροπος προσεγγισης να μην φερνει τα προσδωκομενα αποτελεσματα παραδειγματα φερνω δεν σε γνωριζω για να σου πω με σιγουρια....παντως ο κοσμος τα τελευταια χρονια ειναι απομονωμενος σχετικα και λογω των οικονομκων συγκυριων πιο "κουμπωμενος"...προσωπικα δεν ειχα ποτε καποιο θεμα με τα αγορια αλλα τα τελευταια χρονια αρχισα να κολλαω και το φλερτ ειναι ανυπαρκτο και αρχιζω να ανησυχω χαχα ....
    Όχι απλά άσχημο συναίσθημα είναι, γίνεται ακόμη χειρότερο όταν έχω αποκλειστικές αποτυχίες τόσα χρόνια σερί. Δε θά'λεγα τόσο οτι φταίει αποκλειστικά ο τρόπος μου. Και το feedback που θα λάβω θα παίξει ρόλο.

Quote Originally Posted by Impulse View Post
    θα ελεγα σαν συμβουλη να το παρεις λιγο πιο χαλαρα και να εισαι ανοικτος και ας πεις που χαζα που λεει ο λογος,οι αντρες με χιουμορ αρεσουν σε εμας προσωπικα το θεωρω πολυ σημαντικο κομματι ....
    Εννοείς οταν μιλάω γενικά σε κοπέλα, ή όταν μιλάω σε άγνωστη; Γιατι αν λες το δεύτερο, εγώ δε μιλάω σε άγνωστη όχι γιατί φοβάμαι μην πω κάποια χαζομάρα, άλλα δεν ξέρω να πω τίποτα απολύτως. Κολλάω με άγνωστη. Δε μου βγαίνει κι ας έχω χιούμορ.

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΤΗ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ
    ΤΙ ΦΤΙΑΝΣ Ε ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΤΗ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ
    ΤΙ ΦΤΙΑΝΣ Ε ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ
    Πέρα απ'την πλάκα τώρα, εγω δεν κάνω τέτοια πράγματα. Δεν είναι το στυλ μου.

Senior Member
    ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ
    ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Πέρα απ'την πλάκα τώρα, εγω δεν κάνω τέτοια πράγματα. Δεν είμαι τέτοιος.
    Το ζητούμενο είναι αν θες να έχεις αποτελέσματα σε κάποιον τομέα της ζωής σου που δεν είχες μέχρι τώρα,να κάνεις κάτι που δεν έκανες μέχρι τώρα.Αν συνεχίζεις να ενεργείς με τον ίδιο τρόπο,δε πρόκειται να δεις βελτίωση

Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Το ζητούμενο είναι αν θες να έχεις αποτελέσματα σε κάποιον τομέα της ζωής σου που δεν είχες μέχρι τώρα,να κάνεις κάτι που δεν έκανες μέχρι τώρα.Αν συνεχίζεις να ενεργείς με τον ίδιο τρόπο,δε πρόκειται να δεις βελτίωση
    Το να κάνω κάτι και να φερθώ σαν κάποιος που δεν είμαι με κάνει πολύ ψεύτικο. Δε φταίει αποκλειστικά ο τρόπος μου. Ας πούμε, τι παραπάνω συγκεκριμένα να κάνω;

Οταν μάθω τι άλλο μπορεί να γίνει για να επιτύχω αποτελέσματα στις διαπροσωπικές μου σχέσεις,θα σε ενημερώσω.Προσωπικά δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνω ψεύτικος για να έχω αποτελέσματα.Ξέρω όμως ότι πρέπει να βελτιώσω αυτό που είμαι για να έχω αποτελέσματα.Αλλο βελτιώνω και άλλο γίνομαι ψεύτικος.Αλλά δε ξέρω πως.
    Την τελευταία φορά πέρισυ τον νοέμβριο που είχα πάει σε ψυχολόγο εδώ στην πόλη μου και είπα το πρόβλημά μου,μου έλεγε κάτι χαζά για μένα του στυλ "για να γίνεις πιο κοινωνικός όταν πας σε ένα μαγαζί,χαιρέτα τον ταμία,πες καλημέρα-καλησπέρα" κάτι που κάνω ήδη και δε με βοήθησε πουθενά και κάπου εκεί κατάλαβα ότι χαμπάρι δεν πήρε απο το πραγματικό μου πρόβλημα

Member
    Πάντως, wjsrp, το να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις ό,τι ακριβώς σε εκφράζει σε βοηθάει πάρα πολύ και σου δημιουργεί ασφάλεια. Το να βγείς από τα νερά σου και μάλιστα απότομα, μπορεί να αποβεί ολέθριο. Αν θες μία γυναικεία συμβουλή, μας αρέσει πολύ ο ευγενικός τρόπος προσέγγισης. Ειδικά, αν δεν το 'χεις με άγνωστες κοπέλες, όπως αναφέρεις, μια πολύ καλή λύση για σένα είναι να ενταχθείς σε ομαδικές δράσεις και να προσπαθήσεις σιγά σιγά να γίνεις φίλος με τις κοπέλες. Με το μαλακό. Δοκίμασέ το.

Member
    Την τελευταία φορά πέρισυ τον νοέμβριο που είχα πάει σε ψυχολόγο εδώ στην πόλη μου και είπα το πρόβλημά μου,μου έλεγε κάτι χαζά για μένα του στυλ "για να γίνεις πιο κοινωνικός όταν πας σε ένα μαγαζί,χαιρέτα τον ταμία,πες καλημέρα-καλησπέρα" κάτι που κάνω ήδη και δε με βοήθησε πουθενά και κάπου εκεί κατάλαβα ότι χαμπάρι δεν πήρε απο το πραγματικό μου πρόβλημα

Αυτό προφανώς στο ανέφερε για να σου δείξει πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις κατάματα τους "φόβους" σου. Για παράδειγμα, αν κάποιος είναι πολύ ντροπαλός με τις κοπέλες, μία πρακτική λύση είναι να προσεγγίζει άγνωστες κοπέλες στο δρόμο, στο μετρό, στο λεωφορείο κ.τ.λ. και να τις ρωτάει το ο,τιδήποτε (π.χ. πού είναι η τάδε τράπεζα;) Αν το κάνει ανελλιπώς, θα του γίνει "βίωμα" και θα αρχίζει να συνηθίζει να μιλάει σε γυναίκες. Και μετά πάει σε επόμενα βήματα: πιάνει συζήτηση στην ουρά (σούπερ μάρκετ, εφορίες κ.τλ.) και ούτω καθεξής.

Ποτέ δεν είχα θέμα να ρωτήσω τον οποιοδήποτε άνθρωπο άντρα ή γυναίκα κάτι που πράγματι ψάχνω.Το θέμα είναι ότι αφού ρωτήσω αυτό που όντως θέλω και πάρω απάντηση,μετά δε ξέρω πως να συνεχίσω την κουβέντα.Και αυτό εγώ ως kozchr δεν το έχω μόνο με γυναίκες αλλά και με άντρες.αν υπάρχει να πω κάτι που ξέρω,δεν έχω πρόβλημα να αναπτύξω συζήτηση.πχ προχθες πάω στα public να χαζέψω κανένα κινητό και ο άγνωστος πωλητής βλέπει στο χέρι μου το smartwatch που έχω πάρει απο κίνα και με ρωτάει σχετικά με αυτό.Μιλήσαμε κανένα 5λεπτο και αφού του εξήγησα ότι με ρώτησε,μετά με ευχαρίστησε και αυτό ήταν
    Η χθες πάω στο γνωστό μου supermarket και μπροστά μου ήταν μια κυρία που εκτός απο τα άλλα ψώνια είχε κάτι νερά που παίρνω συνέχεια και βλέπω την πωλήτρια για πολλοστή φορά να ψάχνει το χαρτάκι με τον κωδικό του προϊόντος.Οπότε πετάγομαι και της λέω τον κωδικό και μένει με το ανοιχτό το στόμα.ε τοσες φορές που αγόρασα τον έχω μάθει απέξω
    Θέλω να πω δηλαδή όταν έχω και ξέρω τι να πω,δε μασάω να μιλήσω οπουδήποτε

Quote Originally Posted by féerie View Post
    αν κάποιος είναι πολύ ντροπαλός με τις κοπέλες, μία πρακτική λύση είναι να προσεγγίζει άγνωστες κοπέλες στο δρόμο, στο μετρό, στο λεωφορείο κ.τ.λ. και να τις ρωτάει το ο,τιδήποτε (π.χ. πού είναι η τάδε τράπεζα;) Αν το κάνει ανελλιπώς, θα του γίνει "βίωμα" και θα αρχίζει να συνηθίζει να μιλάει σε γυναίκες. Και μετά πάει σε επόμενα βήματα: πιάνει συζήτηση στην ουρά (σούπερ μάρκετ, εφορίες κ.τλ.) και ούτω καθεξής.
    Δεν είναι καθόλου τόσο απλό. Αμα ήταν έτσι, δε θά'χα τόσο πρόβλημα. Παίζει πολύ ρόλο άμα κάποιος το έχει για να το κάνει αυτό, δηλαδή, να μιλήσει σε άγνωστες σε ολα αυτά τα μέρη που ανέφερες. Εγώ για παράδειγμα, δεν το έχω με τίποτα, και φυσικά υπάρχουν πολλοί άντρες. Οχι αποκλειστικά λόγω φόβου, άλλα επειδή δεν ξέρω τι να πω. Εγώ αν μίλαγα με κοπέλα θα ήταν μόνο μέσα σε κάποια παρέα, η γνωστή οπο κοινό χώρο.

Ποτέ δεν είχα θέμα να ρωτήσω τον οποιοδήποτε άνθρωπο άντρα ή γυναίκα κάτι που πράγματι ψάχνω.Το θέμα είναι ότι αφού ρωτήσω αυτό που όντως θέλω και πάρω απάντηση,μετά δε ξέρω πως να συνεχίσω την κουβέντα.Και αυτό εγώ ως kozchr δεν το έχω μόνο με γυναίκες αλλά και με άντρες.αν υπάρχει να πω κάτι που ξέρω,δεν έχω πρόβλημα να αναπτύξω συζήτηση.πχ προχθες πάω στα public να χαζέψω κανένα κινητό και ο άγνωστος πωλητής βλέπει στο χέρι μου το smartwatch που έχω πάρει απο κίνα και με ρωτάει σχετικά με αυτό.Μιλήσαμε κανένα 5λεπτο και αφού του εξήγησα ότι με ρώτησε,μετά με ευχαρίστησε και αυτό ήταν
    Η χθες πάω στο γνωστό μου supermarket και μπροστά μου ήταν μια κυρία που εκτός απο τα άλλα ψώνια είχε κάτι νερά που παίρνω συνέχεια και βλέπω την πωλήτρια για πολλοστή φορά να ψάχνει το χαρτάκι με τον κωδικό του προϊόντος.Οπότε πετάγομαι και της λέω τον κωδικό και μένει με το ανοιχτό το στόμα.ε τοσες φορές που αγόρασα τον έχω μάθει απέξω
    Με εκφράζει απόλυτα αυτό.

Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Δεν είναι καθόλου τόσο απλό. Αμα ήταν έτσι, δε θά'χα τόσο πρόβλημα. Παίζει πολύ ρόλο άμα κάποιος το έχει για να το κάνει αυτό, δηλαδή, να μιλήσει σε άγνωστες σε ολα αυτά τα μέρη που ανέφερες. Εγώ για παράδειγμα, δεν το έχω με τίποτα, και φυσικά υπάρχουν πολλοί άντρες. Οχι αποκλειστικά λόγω φόβου, άλλα επειδή δεν ξέρω τι να πω. Εγώ αν μίλαγα με κοπέλα θα ήταν μόνο μέσα σε κάποια παρέα, η γνωστή οπο κοινό χώρο.
    Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Τι έχεις να χάσεις; Δεν κάνεις κάτι κακό. Αφού έχεις καλές προθέσεις. Δεν πας να τεμαχίσεις άνθρωπο, κουβέντα πας να ανοίξεις. Ξεκίνα με το γυμναστήριο που γράφτηκες. Βάλε στόχο να ρωτάς κάθε φορά που πηγαίνεις μία διαφορετική κοπέλα από κάτι σχετικό με το γυμναστήριο (υπάρχουν άπειρες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις). Και πήγαινε επίσης διαφορετικές ώρες και μέρες κάθε φορά, μη βλέπεις όλο τα ίδια πρόσωπα. Αν δεν θελήσεις την αλλαγή, η αλλαγή δεν θα έρθει ποτέ! Το να λέμε "δεν μπορώ", τι νόημα έχει; Μια ζωή την έχουμε. Άρπαξε τις ευκαιρίες. Και μια φιλική συμβουλή που έχω να σου δώσω: θέλουμε να μας μιλάτε και να μας προσεγγίζετε. Αυτό που μας ενοχλεί είναι να κοιτάτε με τις ώρες και να μην μας πλησιάζετε. Τότε ξενερώνουμε απίστευτα.

Member
    Ωραία. Τότε γιατί δεν ξεκινάς να πας κάπου όπου θα ξέρεις τι να πεις και θα σου είναι πιο εύκολη η συνέχεια της κουβέντας; Οι γνώσεις που έχεις μπορούν να μετατραπούν σε χόμπυ;

Αυτό το έχω κάνει ήδη όσο μπορούσα και έκανα αρκετούς γνωστούς.Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με κινητά και υπολογιστές και όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μέλος σε διάφορα τεχνολογικά φόρουμ στην Ελλάδα βοηθώ και βοηθιέμαι απο άλλα άτομα και έχω βγει και με κάποια άτομα για καφέ απο την πόλη μου και την Αθήνα (καλώς ή κακώς οι περισσότεροι είναι εκεί) αλλά γενικά δεν βρήκα τρόπο να ταιριάξω μαζί τους γενικότερα και να ενταχθώ στην παρέα τους.Και φυσικά ένα θέμα που προκύπτει είναι ότι όλα αυτά τα άτομα που έχω γνωρίσει μέσα απο εκεί,δεν ειναι της ηλικίας μου.Ολοι μα όλοι θα είναι μεγαλύτεροι απο 5 ως 20 χρόνια και οικογενειάρχες.Οπότε εκει προφανώς και δεν ταιριάζω ως γενικότερη παρέα.Πόσο μάλλον μέσω αυτού μου το χόμπυ,να βρω κοπέλα..

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast