Results 1 to 15 of 55
Thread: mpampa kai mama emai lesvia..
-
04-09-2015, 23:17 #1
mpampa kai mama eimai lesvia..
Geia sas.Onomazomai Sevh k eimai 22 xronwn apo th Mytilhnh,kai eimai lesvia.Edw kai 6 mhnes exw sxesh me mia kopela apo Karditsa 23 xronwn ekeinh..h sxesh mas gia 5 mhnes htan diadiktuakh,alla prin 1 evdomada hrthe Mytilhnh meiname mazi 14 meres kai kleisame ton 6o mhna mas mazi.Aytes oi 14 meres htan uperoxes,toso omorfes pou se shmeia hmastan aprosextes kai mas katalavan oi goneis mou,giati oi goneis mas den kseroune gia emas thn susthsa ws filh mou.Vevaia den to paradexomai,sunexizw na lew pws einai filh mou.To provlhma omws to duskolotero einai oti h kopela mou se 2 mhnes skeftetai na metakomisei monima edw kai na psaksei gia doulei,sigoura etsi tha karfwthoume alla den einai ekei to thema mas..To provlhma mas einai oti den kseroume pws na milhsoume kai oi 2 stous goneis mas gia tis seksoualikes mas protimhseis.an mporei kapoios-a apo esas na mas vohthisei me ti tropo na to poume.
Last edited by sevh; 05-09-2015 at 22:03.
- 05-09-2015, 10:13 #2
εγω θα λεγα να μη τους μιλησεις δε θα κερδισεις τιποτα απολυτως
κατι αλλο σοβαροτερο εχω εντοπισει ομως γραφοντας ετσι δυσκολευεις την επικοινωνια σου με τους αλλους κ δε σε παιρνει γιατι ειδη υπαρχει προβλημα στην επικοινωνια επειδη κανουν καπιοι σα τους πατουν το καλο μολις ακουνε για λεσβιες αν δυσκολεψεις κ αλλο την επικοινωνια με τους αλλους υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μινεις μονη σου κ να σου στριψει.. δεν εχεις κανενα περιθοριο να γινεις ασυνενοητη.
05-09-2015, 10:19 #3
Θα πρότεινα να μιλήσεις ανοιχτά. Το πιθανότερο είναι να μην καταλάβουν όπως λέει και ο άλεξ, αλλά αν θες να αποδεχτείς τον εαυτό σου, χρειάζεται να μπορείς να μιλάς άνετα για αυτό. Ο λόγος που το λες δηλαδή, δεν είναι για να δώσεις αναφορά τι κάνεις στο κρεβάτι σου, μα για να απελευθερωθείς από τους φόβους σου!
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
05-09-2015, 10:29 #4
εγω διαφωνω με τον αλεξανδρο. σαφως και πρεπει να τους μιλησετε, να ξεκαθαρρισετε το τοπίο και να ζητε ελευθερες με τις επιλογες σας. πρωτα όμως να δειτε τα πρακτικα ζητηματα, να εχετε εξασφαλισει το βιοποριστικο σας και μια στεγη για να μεινετε... υπάρχει περιπτωση να το δουν πολυ αρνητικα, η ψωροκώσταινα ειναι ακομη πολυ πίσω σε αυτα, οτι και να εχετε να αντιμετωπίσετε να τελειωνει στο κατωφλι του σπιτιου σας, να χετε τις δουλίτσες σας και το σπιτακι σας και μετα ολα τα αλλα. για καποιους γονεις ειναι μεγαλο σοκ και θελει χρόνο να καταλάβουν, για καποιους αλλους όχι... ειναι λιγο ζητημα παιδειας -πιστευω-ολο αυτο και δεν εννοω περγαμηνες πανεπηστημίων αλλα καλλιεργεια πνευματος.
επειδη δεν εχω προσωπικη πειρα σε όλα αυτα που λέω, ισως μια επισκεψη σε καποιον ειδικο, να σας πληροφορήσει καλυτερα για το θεμα της προσεγγισης, ενας οικογενειακος συμβουλος για παραδειγμα.
τωρα δεν ξερω αν υπάρχει κατι τετοιο στην αγαπημενη μου Μυτηλήνη, αλλα κατι θα βρειτε...
καλη τυχη- καλη ζωη και τα φιλια μου στην γη των παππουδων μου!!!!!
05-09-2015, 10:32 #5
μαλον δεν εχεις παρει χαμπαρι ακομα που ζεις αν μιλας ανετα γι αυτο ειναι θεμα χρονου να εμφανιστει κανενας .. κ να στα ζαλισει αυτο το κανεις χωρις να φαινετε η βγαζοντας απ εξω τους περισσοτερους εκτος αν εισαι ετοιμος να ακουσεις οτι .. θα μπορουσες να φανταστεις οτι δε θα ακουγες... δε βρισκω κανενα νοημα στο συγκεκριμενο προβληματισμο το πολυ πολυ να τη φερεις σπιτι σου κ να κανεις τη παπια... το να κανεις τη παπια αυτο αρεσει σε ολους..
05-09-2015, 10:42 #6
εσυ προφανως διαφωνεις γιατι αν γινει το βιετναμ μετα απο αυτο στο σπιτι δε θα παθεις κατι εγω ειμαι ισως ο μονος που ταυτιζομαι με οσους γραφω οταν μιλω σοβαρα γιατι προφανως δε μπορεις να προβλεψεις πια θα ειναι η αντιδραση τους ενω αν τη φερεις στο σπιτι μπορει κ καπια στιγμη να το καταλαβουν αλλα ως τοτε ισως το εχουν χωνεψει..
εγω κοιτω το συμφρερον μου γιατι δεν εχω καμια ορεξη να παριστανω το δηθεν αγιο ανθρωπο οταν ειμαι καλος ειμαι πραγματικα καλος κ παντα με οσους το αξιζουν..
κ σ αυτη τη περιπτωση δε βλεπω καμια ενδειξη που να προτρεπει να τους συμπεριφερθω με αυτο το τροπο που γραφεις ενω δε γνωριζω την αντιδραση τους.
05-09-2015, 12:29 #7
ολοι μιλαμε υποθετικα και με τα ισως γινει αυτο και ισως εκεινο.τεσπα εσυ ξερεις τι θα κανεις αμα πιστευεις οτι μπορουν να το δεχτουν οι δικοι σου πεστο αμα οχι μην το λες.μην σκεφτεσε τον κοσμο σκεψου τους δικους σου και πραξε αναλογος.
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
05-09-2015, 12:48 #8
το αν δεχεται κατι καπιος η οχι εξαρταται απο το τι κομπλεξ εχει οσο λιγοτερα εχει τοσο πιο δεκτικος γινεται.αλλιως δε δεχεται απολυτως τιποτα κ απαξιει για ολα.
05-09-2015, 13:41 #9
δεν νομιζω να ισχυει αυτο.ειναι καθαρα θεμα ικανοτιτων του πομπου και οχι κομπλεξ του δεκτη
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
05-09-2015, 16:34 #10
oταν εισαι καλα με τον εαυτο σου δε σε ενοχλει τιποτα
05-09-2015, 20:55 #11
06-09-2015, 00:34 #12
euxaristw polu paidia gia thn vohtheia sas..apla pisteuw oti toulaxiston oi dikoi m goneis den tha to dextoune..dioti zoune sta palia ta xronia..eimai k monaxopaidi akoma pio duskolo..katalavainete exoun alla oneira gia emena.apla me auta ta oneira den tha eimai egw eutuxismenh..k oso afora gia ton oikogeneiako sumvoulo pou mou eipe mia kopela den kserw edw kan an uparxei..
06-09-2015, 00:40 #13
εφοσον πιστευεις οτι δε θα το δεχτουνε δε καταλαβαινω τι νοημα εχει ο προβληματισμος
06-09-2015, 00:41 #14
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΑΝΤΡΑ ΤΕΛΙΚΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑ ΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΖΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-09-2015, 00:49 #15
να παντρευτει αντρα που θα ναι κ αυτος γκει συμπληρωσε..