πιστευετε σε καποια ανωτερη δυναμη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 88
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχω περασει την ηλικια που ερωτευεσαι αβλεπει . Αυτο που κανω , σε μια ενδιαφερουσα γνωριμια , ειναι οτι δεν λεω ποτε τις πραματικες μου αποψεις , ολο λεω ,ναι εχεις δικιο , ναι στο ενα , ναι στο αλλο , ναι στα παντα , ωστε η αλλη να ξεδιπλωσει τον πραματικο της χαρακτηρα , αφου καταλαβαινει οτι εχει να κανει με καποιον του χεριου της , στην πορεια βγαζω τα συμπερασματα μου , και αποφασιζω αν αυτο που βλεπω μου κανει η δεν μου κανει . Γι αυτο οταν εχω φυγει απο σχεσεις , η αλλη ουτε καταλαβε το γιατι .
    χμμ.. ενδιαφερουσα τακτικη...αλλα τελικα εκεινη πως σε μαθαινει? ... εναν τυπο ναι σε όλα σιγουρα θα το απερριπτα

Senior Member
    Δεν εχω τετοια κολληματα , ρεα , εγω πιστευω σε ενα Θεο , στον Χριστο , και στους Αγιους , της προτιμησεως μου παντα !! τωρα πως το λενε αυτο , δεν με απασχολει . Ουτε εχω καταλαβει τι πιστευουν οι καθολικοι , οι ορθοδοξοι , οι προτεσταντες , τα βρισκω χαζα αυτα . Αλλο αγαπαω τους ανθρωπους , αλλο τους εμπιστευομαι , οι ανθρωποι , ως θνητοι , δεν εχουν τις ιδιοτητες του Θεου , η τελοσπαντων , ενος υπερτατου πνευματος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χμμ.. ενδιαφερουσα τακτικη...αλλα τελικα εκεινη πως σε μαθαινει? ... εναν τυπο ναι σε όλα σιγουρα θα το απερριπτα

Αμα ειναι ξυπνια , γιατι οι γυναικες ειστε πιο ξυπνιες απο μας τους αντρες σε αυτα τα θεματα , θα με καταλαβει , την τακτικη μου ομως οχι .

Senior Member
    ... εναν τυπο ναι σε όλα σιγουρα θα το απερριπτα

Οταν λεω ναι σε ολα , δεν εννοω , πεταει ο γαιδαρος πεταει , αλλα γενικα δεν φερνω αντιρρησεις στην αρχη . Πανω στο διμηνο εχει δειξει το πραμα .

Εσυ ρεα , τι χαρακτηριστικα ψαχνεις σεναν αντρα ?

Banned
    Οταν λεω ναι σε ολα , δεν εννοω , πεταει ο γαιδαρος πεταει , αλλα γενικα δεν φερνω αντιρρησεις στην αρχη . Πανω στο διμηνο εχει δειξει το πραμα .

Εσυ ρεα , τι χαρακτηριστικα ψαχνεις σεναν αντρα ?
    σε αυτη τη φαση που ειμαι... το μονο που ψαχνω ειναι τα νευρα μου - τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγω!!..χαχαχα
    αλλα γενικα κιολας δεν ξερω να σου πω... να ειναι ο ηρωας μου και να ειμαι η μουσα του... (δεν ξερω αν βγαζω νοημα τωρα με αυτο που λέω... )

Banned
    Δεν εχω τετοια κολληματα , ρεα , εγω πιστευω σε ενα Θεο , στον Χριστο , και στους Αγιους , της προτιμησεως μου παντα !! τωρα πως το λενε αυτο , δεν με απασχολει . Ουτε εχω καταλαβει τι πιστευουν οι καθολικοι , οι ορθοδοξοι , οι προτεσταντες , τα βρισκω χαζα αυτα . Αλλο αγαπαω τους ανθρωπους , αλλο τους εμπιστευομαι , οι ανθρωποι , ως θνητοι , δεν εχουν τις ιδιοτητες του Θεου , η τελοσπαντων , ενος υπερτατου πνευματος .
    αρα ναι στον θεο και οχι στην θρησκεια... ουτε και εγω τα ξερω μην νομιζεις...οτι θυμαμαι απο τα θρησκευτικα του σχολειου και του κατηχητικου που με εστελνε η μαμα μου για να γινω καλο παιδι :ρ... τι απιστευτη φαση και αυτη!..ουτε χρονο δεν αντεξα..στην αρχη μου αρεσε γιατι ελεγαν ιστοριουλες παραβολες και τετοια... μετα αγαπησα σφοδρα τον λευτερη και παρατησα το κατηχητικο και πήγαινα στην καφετερια που συχναζε ο "αλητης με το παπακι" χαχαχαχαχα ανεπιδεκτη μαθησεως!!

Senior Member
    σ
    αλλα γενικα κιολας δεν ξερω να σου πω... να ειναι ο ηρωας μου και να ειμαι η μουσα του... (δεν ξερω αν βγαζω νοημα τωρα με αυτο που λέω... )

Aπολυτως κατανοητο . Ωραια τα λες , λιγα λογια , και περιεκτικα , χωρις πολλα πολλα .

Μαλιστα εχω ενα βιβλιο , ' παντρεψου την μουσα σου ' , Jan Phillips , οποτε στο ιδιο κλαμπ ειμαστε !!!!!

Banned
    Aπολυτως κατανοητο . Ωραια τα λες , λιγα λογια , και περιεκτικα , χωρις πολλα πολλα .

Μαλιστα εχω ενα βιβλιο , ' παντρεψου την μουσα σου ' , Jan Phillips , οποτε στο ιδιο κλαμπ ειμαστε !!!!!
    δεν το εχω ακουσει ποτε, θα το ψαξω τωρα...καλο?

Senior Member
    Εξαιρετικο !! σε καθε πλαι της σελιδας , εχει και αποφθεγματα σοφιας , θα σου αρεσουν . Θα σου γραψω μια κριτικη στο τελος
    Τι θεσπεσια πανδαισια ειναι αυτο το βιβλιο , ετσι γεματο που ναι με εμπνευση , σοφια και χαρα . Η ζαν φιλλιπς μας διηγειται την ιστορια της και τιμα τις ιστοριες αλλων με ανοιχτη καρδια και γενναιοδωρο πνευμα που σε τρεφει απ την πρωτη κι ολας σελιδα . Θα αγαπησετε καθε παραθεση κειμενου , καθε ιστορια , καθε υποδειξη . Χρειαστηκε να το αρπαξω πολλες φορες απ την νεαρη ενηλικη κορη μου που εχει καταγοητευτει απ αυτο για να μπορεσω να το διαβασω κι εγω .
    Ρεα , ειναι ιστοριες ανθρωπων , διανθισμενες οπως ειπαμε αποσταγματα σοφιας , τα αποσταγματα σοφιας ειναι καταπληκτικα . Το πηρα το 2002 , εκδοσεις ' ΚΥΒΕΛΗ ' , δεν ξερω αν θα το βρεις , ειναι 250 σελιδες , αρα θα κανει πρπ 15 ευρω ?

Banned
    Εξαιρετικο !! σε καθε πλαι της σελιδας , εχει και αποφθεγματα σοφιας , θα σου αρεσουν . Θα σου γραψω μια κριτικη στο τελος
    Τι θεσπεσια πανδαισια ειναι αυτο το βιβλιο , ετσι γεματο που ναι με εμπνευση , σοφια και χαρα . Η ζαν φιλλιπς μας διηγειται την ιστορια της και τιμα τις ιστοριες αλλων με ανοιχτη καρδια και γενναιοδωρο πνευμα που σε τρεφει απ την πρωτη κι ολας σελιδα . Θα αγαπησετε καθε παραθεση κειμενου , καθε ιστορια , καθε υποδειξη . Χρειαστηκε να το αρπαξω πολλες φορες απ την νεαρη ενηλικη κορη μου που εχει καταγοητευτει απ αυτο για να μπορεσω να το διαβασω κι εγω .
    Ρεα , ειναι ιστοριες ανθρωπων , διανθισμενες οπως ειπαμε αποσταγματα σοφιας , τα αποσταγματα σοφιας ειναι καταπληκτικα . Το πηρα το 2002 , εκδοσεις ' ΚΥΒΕΛΗ ' , δεν ξερω αν θα το βρεις , ειναι 250 σελιδες , αρα θα κανει πρπ 15 ευρω ?
    ναι το εψαξα στο ιντερνετ .. γιατι οχι..αν ειναι τοσο καλο οσο λες

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Θα πρέπει να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων συνομιλητών σου και όχι να είσαι τόσο απόλυτος. Έχεις ήδη βάλει υβριστικές ταμπέλες σε όσους τολμάνε να πιστεύουν στον χριστιανισμό ή γενικά σε αυτά που δεν πιστεύεις εσύ. Δημοκρατία έχουμε, να σου θυμήαω και πρέπει να γίνονται όλες οι απόψεις σεβαστές, έστω και αν διαφωνούμε μεταξύ μας.
    Δεν μπορούν όλες οι απόψεις να είναι ούτε σεβαστές ούτε αποδεκτές. Σεβαστό είναι μόνο το δικαίωμα του καθένα να εκφράσει την άποψή του.

Senior Member
    ΚΟΥΙΖ !! Βρες μου εδω μεσα αγαπητε νουμακ , ποιος ειναι ο φανατικος και ποιος ο μη φανατικος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    καμια αντιφαση.... το ένα δεν αναιρει το άλλο (αυτό είναι αντιφαση)!!

ΟΛΑ είναι πιθανα μεχρι να αποδειχτεί το αντιθετο το θεμα βεβαίως είναι τι πιστευει κανεις...
    Αν εσυ θες να πιστευεις ότι καποιος θεουλης (όπως τον οριζουν παντα οι θρησκείες) επλασε τα δις των δις των αστρων και καπου σε ένα μοριο του συμπαντος δημιουργησε το τελειο δημιούργημα του... και αφησε και μια παρθενα εγγυο για να γεννησει τον γιο του ο οποιος πεθανε αλλα μετα εγινε ζομπι..... ε νταξ πιστευε το ετσι και αλλιως η μαζικη παρακρουση είναι επιστημονικα αποδεκτη

Μιας και είμαι φαν της θεωριας των αρχαιων εξωγήινων εχω μια άλλη προσεγγιση στα θεματα αυτά...

Τωρα αν βαλουμε την λογικη μπροστα και προσπαθήσουμε να τα ερμηνεύσουμε... οντως υπαρχει ένα κενο στην δημιουργια του ανθρωπου και κυριως της λευκης φυλης... ο homo sapiens ΔΕΝ είναι προιον εξέλιξης εμφανιστηκε ξαφνικα στον πλανητη γη... ενας θρησκος θα πει ο θεουλης επλασε τον αδαμ και την ευα.... ενας αγνωστικιστης θα πει ΔΕΝ ΞΕΡΩ... και ενας αθεος που πιστευει όμως στην θεωρια της ευφυούς παρέμβασης, όπως εγω, θα πει ότι ισως ισως στο αχανες συμπαν υπαρχει νοημον ζωη ανωτερη διανοιας και τεχνολογιας ικανη να δημιουργησει ή να τροποποιησει την ζωη....

ΕΙΝΑΙ αυτές οι οντοτητες ΘΕΟΙ?? μονος ενας ηλίθιος η ένα προβατο θα το πιστευε...

που είναι η αντιφαση? από την μια εχουμε ένα παραμυθακι για 9χρονα και από την άλλη μια πιθανη προσεγγιση μενει να αποδειχτεί
    Σου θυμιζει κατι αυτο το ποστ , αγαπητε νουμακ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    ΣΥμφωνουμε απολυτα ότι εχουμε δημοκρατια και οι αποψεις ολες είναι σεβαστες... και η δικια μου αποψη στην οποια δεν χρησιμοποιησα υβρις (και συμφωνα με τα λεγομενα σου πρεπει να σεβαστείς) είναι ότι οσοι πιστεουν σε θρησκειες είναι ψυχικα ασθενείς και αιτιολογησα....

αν δεν υπηρχαν πχ θρησκείες και η πλυση εγκεφαλου από την βρεφικη ακομα ηλικια και ερχοταν καποιος και σουλεγε ότι οι νεκροι αναστενοντε και οι παρθενες γεννανε δεν θα τον εκλεινες στο ψυχιατρειο??

η αν σου ελεγε ότι αν πεθανει σε ιερο πολεμο θα παει στον παραδεισο με 40 παρθενες δεν θα ελεγες ότι είναι τρελος για δεσιμο?? ε?
    Αυτο σου θυμιζει κατι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Θα πρέπει να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων συνομιλητών σου και όχι να είσαι τόσο απόλυτος. Έχεις ήδη βάλει υβριστικές ταμπέλες σε όσους τολμάνε να πιστεύουν στον χριστιανισμό ή γενικά σε αυτά που δεν πιστεύεις εσύ. Δημοκρατία έχουμε, να σου θυμήαω και πρέπει να γίνονται όλες οι απόψεις σεβαστές, έστω και αν διαφωνούμε μεταξύ μας.
    Αυτο????????????????

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast