ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Γεια σε ολους οσους τυχει να διαβασουν τον πονο μου η ετυχε γιατι εχω γραψει αρκετα αυτο το καιρο.Η ιστορια μου ειναι τραγικη εχασα τον αντρα μου πριν ενα μηνα και βρεθηκα στο πουθενα.Θανατος ξαφνικος πονος αβασταχτος.Εμεινα στη μεση του ωκεανου χωρις δυναμεις χωρις εσοδα χωρις τιποτα με τρια κοριτσια.Η απογνωση μου ειναι τεραστια δε ξερω πως θα τα βγαλω περα οι εκρεμμοτητες που αφησε ο αντρας μου πολλες και μπερδεμενες δε βγαζω ακρη απο πουθενα.Προσπαθω να βρω μια αρχη στο κουβαρι και ειναι ολα τοσο μπερδεμενα που ειναι σαν να μην κανω τιποτα.Απ τη μια το πενθος απ τηναλλη οι εκρεμμοτητες με εχουν λιωσει και ακομα ειμαι στην αρχη.Ηταν ελευθερος επαγγελματιας αυτο λει πολλα για τα μπρερδεματα ικα εφοριες ταμεια πραγματικα εχω χασει τα μυαλα μου η θα τρελαθω η θα πεθανω.Ας μου πει καποιος οτι θα πανε καλα τα πραγματα οτι καποια στιγμη θα βαλω μια σειρα.Δεν ειμαι μονη με βοηθουν οπως μπορουν ατομα φιλικα αλλα και παλι ακρη δε βγαινει τη μια ετσι την αλλη αλλιως.Το πενθος και ολο αυτο αρχιζουν να με καταβαλουν.Δεν ξερω αν καποιος βρεθηκε στη θεση μου με τοση απελπισια και τι εκανε ?πως να σταθω ορθια με τι κουραγιο με ποια δυναμη?Ισως με βαρεθηκατε οσοι ετυχε να ξαναδιαβασετε απο μενα αλλα δεν εχω αλλη διεξοδο γραφωντας τα σε σας και διαβαζοντας τα λογια σας ανακουφιζομαι λιγο.Οι γνωστοι πολλες φορες με κουραζουν .Μου λενε οτι μπορουν για παρηγορια εγω δε τη βρησκω ομως κανεις δε ξερει ακριβως την εκταση του προβληματος.Εμεινα μονη παντου νοιωθω μονη ακομα περισσοτερο και μεσα στον κοσμο εχασα την αξια της ζωης.Εχω τα παιδια μου τα αγαπω και μ αγαπουν αλλα ειναι και αυτο δυσκολο πως να στηρηξει η μια την αλλη εχουμε καθε μια το πενθος στο δικο της μετρο.Ωρες ωρες μου σαλευει πραγματικα.Υπαρχει ελπιδα?

Senior Member
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΑΜΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΡΑΚΙ
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΤΕΣΠΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
    ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    αυτο ακριβως σκεφτομουν πριν κατι ωρες η εκταση του θεματος ισως δεν εχουν προσδιορισει πως ακριβως ειναι το θεμα οχι επειδη το κανουν επιτηδες αλλα επιδη δυσκολευονται να το αντιληφθουν να σου πω δε βαρεθηκα το εχω συνηθισει...

Senior Member
    Μακαρι elis μια μερα να σας γραψω και να σας πω ουι κατι λυθηκε μακαρι.Θελω πολυ να το πιστεψω αν και τωρα που γραφω δε το πιστευω καθολου.

Senior Member
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ
    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕ Σ ΔΙΝΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ

Ασπασία διαβασα τα ποστ σου, δεν τολμουσα να απαντησω για πολλους λογους.
    Θεωρω τεραστιο κεφαλαιο την απωλεια και εμενα ανιδεη για να δωσω συμβουλες. Εγραψες πως εχεις καποιους ανθρωπους διπλα σου αλλά δεν αρκει.
    Αν εισαι ανθρωπος που πιστευει και εχεις εδω και χρονια καποιον πνευματικο ισως εκει να αντλησεις μεγαλυτερη δυναμη για τον καθημερινο σου αγωνα.
    Αν οχι, μπορεις να στραφεις σε δημοσιο ψυχολογο? Θα μου πεις, εχω θεματα γραφειοκρατικα, τρια παιδια, υποχρεωσεις ... για αυτα ειμαι ?

-Λιγος χρονος για την ψυχη σου ειναι απαραιτητος!

Banned
    Ας μου πει καποιος οτι θα πανε καλα τα πραγματα οτι καποια στιγμη θα βαλω μια σειρα.
    σιγουρα τα πας καλυτερα απο το να μη μιλαγες καθολου.

Senior Member
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΙΔΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΑ ΑΟΠ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ ΘΛΙΨΗΣ ΑΟΠΓΝΩΣΗΣ ΚΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΟΠ ΠΕΝΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Senior Member
    ασπασια μου συλληπητηρια!!! σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα κ να βρεις τη δυναμη να το παλεψεις ολο αυτο!!!!