Results 16 to 30 of 57
-
24-01-2008, 09:35 #16
Originally posted by NikosD.
Καταρχάς, σε παρακαλώ θερμά,
ξεκίνα διαβάζοντας αυτό:
http://www.e-psychology.gr/index.php?option=com_content&task=view&id= 219&Itemid=
Ειμαι σιγουρος οτι στα μπουνιδια εισαι αετος,
αλλα απο μελετη δεν πας καλα....
:cool:
- 24-01-2008, 09:49 #17
παρε οσα εγραψες και βάλε οπου ψέμμα τη λεξη ξύλο.και σκεψου οτι αυτα (με το ξύλο) τα εγραφε η κοπέλα σου για σενα.πώς σου φαινεται?
αν δεν μπορεις να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά της (που γι αυτην το ψέμμα μπορει να ταν ενας τροπος αποφυγης καβγαδων) γιατι να προσπαθήσει να καταλαβει αυτή εσενα? θελεις ολοι οι αλλοι να ακολουθουν το δικο σου σωστο?εχεις αμφισβητήσει ποτέ τον εαυτό σου? [/quote]
Pote to psema den mporei na legete tropos apofigis kavgadon...dioti oloi gnorizoume to psema ine kati pou ferni ola ta alla to mi sevasmo pros to sigkekrimeno atomo to na min iparxi empistosini den iksera ti na pistepso... den iksera pio ine i alithia kai pio to psema..
Tespa mporei kapios na mou pei pos mporei na skeftete afti i kopela??pos mporei na antimetopizi tin oli katastash ?kai pos tha tis vgi afto sto mellon?
24-01-2008, 09:50 #18
Originally posted by Sofia
Originally posted by Leondicrazy
Pouthena to kako +mfono mazi sou se ola ektos sto oti \'\'prospatheis na dikeologisis ti simperifora tis (to psema)
ime anthropos pou pistevei pos to psema ine adikeologito ine gia mena sinonimo tou kakou..giati na ithele na leei psemata se enan anthropo pou opos ipostirize i apopsi,gnomi tis ton agapouse...?den nomizo pos dikeologite me kapion tropo to na les psemata...Kai tha prostheso kati protou matho to proto psema i kopela itan xaroumeni mazi mou \'\'petouse\'\' apo ti xara tis..molis mpike to psema sti sxesh mas ta alakse ola an den mou lege psemata den tha ixa tetia simperifora apenanti tis dioti to psema efere tin 1h sfaliara opos kai h 1h sfaliara efere ton xaraktira mou, eafto mou se toso mionektiko,xamhlo epipedo to na tin xtipiso thanx...
αν δεν μπορεις να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά της (που γι αυτην το ψέμμα μπορει να ταν ενας τροπος αποφυγης καβγαδων) γιατι να προσπαθήσει να καταλαβει αυτή εσενα? θελεις ολοι οι αλλοι να ακολουθουν το δικο σου σωστο?εχεις αμφισβητήσει ποτέ τον εαυτό σου?
Tespa mporei kapios na mou pei pos mporei na skeftete afti i kopela??pos mporei na antimetopizi tin oli katastash ?kai pos tha tis vgi afto sto mellon?
24-01-2008, 10:17 #19
αγαπητέ μου, θελεις να σου πει καποιος πώς μπορει να σκεφτεται αυτη η κοπελα?
ασφυκτιουσε κ πριν την χτυπήσεις, αφου τις περιορισες τα αυτονοητα. την επαφη με αλλους ανθρωπους, τη ζωή που ειχε. Ηθελες να ακολουθει δικους σου κανονες κ κοιτουσες μονο τί θεωρουσες εσυ σωστο αδιαφορωντας για τις δικες της αναγκες. το ξύλο δεν ήταν η μονη μορφή βιας που ασκησες αλλα η δεύτερη. προηγήθηκε η ψυχολογικη βια που ισως και να ειναι εξισου ασχημη.
Οποτε πολυ πιθανον να νιωθει ελευθερη κ απαλλαγμενη, αλλα σιγουρα πικραμενη κ τραυματισμενη.Μπορει να τις εχουν δημιουργηθει μια σειρά απο φοβους που θα κουβαλαει σε επομενη σχεση αλλα μπορει να χει γινει κ πιο δυνατη.
24-01-2008, 10:25 #20
ασφυκτιουσε κ πριν την χτυπήσεις, αφου τις περιορισες τα αυτονοητα. την επαφη με αλλους ανθρωπους, τη ζωή που ειχε. Ηθελες να ακολουθει δικους σου κανονες κ κοιτουσες μονο τί θεωρουσες εσυ σωστο αδιαφορωντας για τις δικες της αναγκες. το ξύλο δεν ήταν η μονη μορφή βιας που ασκησες αλλα η δεύτερη. προηγήθηκε η ψυχολογικη βια που ισως και να ειναι εξισου ασχημη.
Οποτε πολυ πιθανον να νιωθει ελευθερη κ απαλλαγμενη, αλλα σιγουρα πικραμενη κ τραυματισμενη.Μπορει να τις εχουν δημιουργηθει μια σειρά απο φοβους που θα κουβαλαει σε επομενη σχεση αλλα μπορει να χει γινει κ πιο δυνατη.
24-01-2008, 10:30 #21
αυτα μονο η ιδια μπορει να τα γνωριζει. φυσικα κ μπορει να νιωθει θυμο που πιστεψε με δεν ειναι απλα ενας θυμος....μπορει να ναι θυμωμενη πρωτα απο ολους με τον ιδιο της τον εαυτο. που ανεχτηκε αυτα που ανεχτηκε. που δεν μπορεσε να στηριχτει στα ποδια της.
δεν ξέρω αν υπαρχει περιπτωση να γυρισει σε σενα. εσυ πρωτα πρεπει να δεις τί γινεται μεσα σου κ να το αλλαξεις. οχι για να γυρισει πισω η πρωην σου αλλα για να κανεις ωραιες σχεσεις.που θα τις χαιρονται 2.
24-01-2008, 11:41 #22
Ο τιτλος σου λεει:
\"Diavaste kati arketa endiaferon kai doste mia endiaferon apantisi\"
Η απορια σου ειναι η εξης:
\"Tespa mporei kapios na mou pei pos mporei na skeftete afti i kopela??pos mporei na antimetopizi tin oli katastash ?kai pos tha tis vgi afto sto mellon?\"
Τι ακριβως προσπαθεις να διαπιστωσεις,το πως σε καταδεχεται ο κοσμος,ή ποση εντυπωση μας προκαλεις?
Εισαι σαδιστης,ή εγγονι του Χιτλερ που κανει πειραματα βιας για να καταλαβει τις γυναικες καλυτερα?
Τι εισαι??
24-01-2008, 11:48 #23
Originally posted by αγροτης
Ο τιτλος σου λεει:
\"Diavaste kati arketa endiaferon kai doste mia endiaferon apantisi\"
Η απορια σου ειναι η εξης:
\"Tespa mporei kapios na mou pei pos mporei na skeftete afti i kopela??pos mporei na antimetopizi tin oli katastash ?kai pos tha tis vgi afto sto mellon?\"
Τι ακριβως προσπαθεις να διαπιστωσεις,το πως σε καταδεχεται ο κοσμος,ή ποση εντυπωση μας προκαλεις?
Εισαι σαδιστης,ή εγγονι του Χιτλερ που κανει πειραματα βιας για να καταλαβει τις γυναικες καλυτερα?
Τι εισαι??
24-01-2008, 13:18 #24
....να σου πω εγώ τι έκανα μετά από σωματική βία που δέχτηκα?
3 χρόνια kick boxing.
Εύκολα μπορείς να καταλάβεις πόσο τρομοκρατήθηκα και πόσο αποφασισμένη ήμουν να μην το ξαναεπιτρέψω.
Άν εκείνη σκέφτεται κ νιώθει όπως εγώ σκεφτόμουν και ένιωθα τότε, θα σε απέτρεπα από το να προσπαθήσεις.
΄
Να κοιτάξεις ΓΙΑΤΙ φέρθηκες έτσι. Δεν φτάνει να λες \"με συγχωρώ\" χωρίς να είσαι σίγουρος οτι δεν θα πέσεις στην ίδια κατάντια.
Κι επειδή είσαι σχετικά άπειρος, θα σου πρότεινα να το συζητήσεις με κάποιον μεγαλύτερο.
24-01-2008, 14:10 #25
Leondicrazy αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι ευτυχως ειστε και οι δυο πολυ μικροι, οποτε η κατασταση σωνεται αν εσυ πας σε ενα καλο ψυχολογο και αυτη δεν ξανακοιταξει πισω της. Εγω φιλε μου αν ημουν η μανα της τουμπανο θα σε ειχα κανει αφου δεν σε εκανε αυτη. Το ξυλο ειναι για τα ζωα αλλα γενικοτερα η συμπεριφορα σου δειχνει οτι εχεις τρομερα προβληματα και συγνωμη αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι στα 17 σου καθησες και τα ελυσες μονος σου γιατι νομιζω οτι αρκετα απο αυτα τα θεωρεις φυσιολογικες συμπεριφορες. Επειδη ειχα μια παρομοια περιπου εμπειρια σχεσης καποτε, θα σου πω οτι μου πηρε 3 χρονια συμβουλευτικης να το ξεπερασω και τελικα αποφασισα να γινω εγω ψυχολογος γιατι ειδα πως ενας ανθρωπος μπορει να χασει τον εαυτο του. Ελπιζω αν εχεις αλλαξει οπως θελεις να πιστευεις, να την αφησεις ησυχη, αυτη θα ειναι μια καλη αποδειξη οτι κατι εχεις καταλαβει.
24-01-2008, 19:36 #26
Και ναι!!! Μπορει να σε μισησε.
Και εφοσων το δηλωνεισ και μονοσ σου πωσ εισαι αρρωστοσ τοτε φερσου σαν ατομο που θελει να γινει καλα.Πηγενε σε γιατρο .Θα ειναι το πρωτο σωστο βημα....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
24-01-2008, 20:54 #27
Το να λες ψεμματα στον αλλο σε μια σχεση δεν θεωρειτε ποινικο αδικημα.
Αυτο που εκανες εσυ με τη σωματικη κακοποιηση θεωρειται ποινικο αδικημα και πας φυλακη.
Μπορεις να καταλαβεις το λογο που οι νομοθετες φτιαξαν ετσι τους νομους?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-01-2008, 05:36 #28
Φιλε μου ξερω οτι δεν ειναι σωστο να σε κρινω η να σε ειρωνευτω.Δεν θα πω και πολλα γιατι αν πω ισως κανω το λαθος και σε κατηγορησω ενω δεν γνωριζω καν την περιπτωση σου.
Ενας ανθρωπος οταν ειναι καλα με τον εαυτο του δεν συμπεριφερεται οπως εσυ.Ενας ανθρωπος οταν τα εχει καλα με τον εαυτο του δεν νιωθει τοση μεγαλη μειονεξια οπως εσυ.Γιατι για να ζηλευεις ετσι παει να πει οτι το προβλημα δεν ειναι ακριβως η ζηλεια σου αλλα ο εαυτος σου.Αλλο η ζηλεια και αλλο η αρρωστημενη ζηλεια.
Τον εαυτο σου δεν μπορεις να τον συγχωρεσεις γιατι δεν τα πατε καλα μεταξυ σας...
Και οσο αφορα το θεμα βιας ειμαι κατα και τολμω να πω οτι σε τετοιες περιπτωσεις η φυλακη δεν ειναι τιποτα...πρεπει να παθεις οσα εκανες.Οπως τα λεει και ενα ομορφο ρητο.\"Μην κανεις οτι δεν θα θελες να σου κανουν\"...Και το ξυλο δεν ειναι μαγκια,ειναι κακη εκτιμηση του εαυτου σου και μετα ενδειξη μη σεβασμου στο προσωπο που κτυπας.Ασε το κοριτσι ησυχο και ψαξε να τα βρεις με τον εαυτο σου....δυσκολευουν οι καιροι...μην μεινεις μονος γιατι δεν θα επιβιωσεις!
Χαιρεται!"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
25-01-2008, 09:22 #29
εχω ξανακουσει παρομοια στορυ σε διαφορες παραλλαγες.
Η απορια μου τοτε ηταν τι θα εκανες αληθεια βρε συ, αμα η κοπελα εκανε πχ πολεμικες τεχνες και ηταν ληγμενο οτι θα σε τουμπανιαζε αμα κουνιοσουν???
Με ενοχλει που η απαντηση που επαιρνα ηταν να ξυνουν το κεφαλι τους....
Αν μη τι αλλο, περιμενα μια τιμιοτητα, του στυλ οσες ριξω και οσες φαω, αλλα μπα.
Τελος εχω μια απεχθεια προς τους ανθρωπους που ενω εχουν προβλημα δεν θελουν να ασχοληθουν σοβαρα με αυτο, τους θεωρω ανυπαρκτους.
25-01-2008, 11:50 #30
Originally posted by Leondicrazy
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....