Results 31 to 45 of 57
-
25-01-2008, 21:18 #31
Οι γονεισ σου τι λενε?
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 01-02-2008, 21:52 #32
Μου εχουν πεσει τα μαλλια με αυτα που ακουω.......aphelia δεν γινεται να συμφωνουμε περισοτεροοο....Leondicrazy καλα θα ηταν αντι να συγχωρησεις τον εαυτο σου τοσο ευκολα να κατσεις και αποδεχτεισ οτι διελυσες μια προσωπικοτητα για να ικανοποιησεις το υπερογκο εγω σου...ημουν και εγω στην θεση της σκοπελας(με λιγοτερο ξυλο)...αποφασισε να σηκωσει χερι πανω μου μπροστα σε ολουσ μου τουσ φιλους στην σχολη μου.....ηρθε η αστυνομια κ δεν ξερεις ποσο μετανοιωσα που δεν κατεθεσα μηνυση....απο τοτε εκανα να πατησω στη σχολη πανω απο 2,5 χρονια και οταν πηγαινα νομιζα πως ολοι κοιτουσαν και ξεραν ποσο αδυναμη ημουν....το κακο ειναι πως δεν τον εστειλα πακετο στην μανα του τον κρατησα να τον εχω να τον καμαρωνω κι απο πανω..κ παρολο που εχουμε χωρισει πια δεν θα μπορεσεις ποτε να καταλαβεις ποσα κομπλεξ,ποσες ανασφαλειες ποση ελλειψη εμπιστοσυνης στον εαυτο της και στους υπολοιπους.....δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κακο της εκανες.....και εσυ σε συγχωρεσες τοσο γρηγορα???τοσο απλα???????μαθε λοιπον πως αυτη δεν θα σε συγχωρεσει ποτε κ ακομη αν σου πως το εκανε δεν θα ειναι αληθειαα.....
για αυτο λοιπον μη το περνας ετσι στο ντουκου....Αυτοσυγχωρεθηκες ε και ολα καλα????και την θες και πισω απο πανω????????? ΤΙ Σ.....ΤΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ????
ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΗΣΥΧΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ(γιατι τον εχει χασει εντελως) ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΨΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΙΑΙΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ.
αυτα τα λεω εγω που ημουν καποτε στην θεση της κοπελας με τη μονη διαφορα οτι εκατσα πολλα χρονια μαζι του και δεν ετρωγα και καθε μερα ξυλο...
01-02-2008, 21:54 #33
εχω κανει και μερικα λαθακια λογω κεκτημενης ταχυτητας αλλα νομιζω πως βγαινει το νοημα
02-02-2008, 00:22 #34
Το μόνο λάθος που έκανες (και δεν ήταν λαθάκι) ήταν ότι το ανέχτηκες την πρώτη φορά
ΥΓ κατάλαβα ότι εννοούσες τα typosbeen good, been bad. WILL GO ON
02-02-2008, 01:14 #35
justme εχεις πολυ δικιο...τωρα ομως το καταλαβα...τοτε εψαχνα να βρω την δικαιολογια(πχ ειχε τα νευρα του,κατι του συνεβη κτλ)αλλωστε το ειπα ποσο εχω μετανοιωσει που δεν κατεθεσα μηνυση τοτε και ειχα πανω απο 15 μαρτυρες....αλλα και δεν ηθελα κ τι θα ελεγα στην μανα μου(ηταν και αλλο ενα θεμα που με απασχολουσε,βλακειες.....δεν θα επρεπε να με απασχολησει καθολου...)εδω με χτυπουσε ειχα σκισμενα και πρησμενα χειλη και ματια καμια φορα(αναλογα...)και δεν πηγαινα στο σπιτι στην οικογενεια μου(σε αυτα τα χαλια????),καθομουν μονη μου στην αθηνα.......σε ευχαριστω παντως
ευχομαι η κοπελιτσα να εχει περισσοτερο μυαλο απο μενα και να μεινει μακρια.....κανενας κ καμια δεν το αξιζει αυτο...
02-02-2008, 01:50 #36
for U little penny
http://www.mysmiley.net/imgs/smile/happy/happy0025.gifbeen good, been bad. WILL GO ON
02-02-2008, 01:55 #37
:P:D ευχαρισστω πολυ καλε/η μου....
02-02-2008, 14:00 #38
Φίλε Leondicrazy, εκτός από την κοπέλα αυτήν, έχεις κάνει σχέση με κάποια άλλλη; Αν ναι, πως ήταν η συμπεριφορά σου μέσα στη σχέση αυτή; Η ίδια όπως και σε αυτήν που ανέφερες; Και γενικά θα ήθελα να ξέρω πως είναι οι σχέσεις σου γενικά με τους υπόλοιπους ανθρώπους (φίλους,οικογένεια κτλ).
02-02-2008, 17:09 #39
Εγω γιατι πιστευω οτι ο τυπος μας δουλευει...τελοσπαντων..
03-02-2008, 01:30 #40
Ακόμα και το να σκεφτείς να ξεστομίσεις (άντε καλά να ξεδαχτυλογράψεις) αυτά με τέτοια πιστηκότητα κάτι σημαίνει.....
been good, been bad. WILL GO ON
03-02-2008, 15:00 #41
Originally posted by justme
Ακόμα και το να σκεφτείς να ξεστομίσεις (άντε καλά να ξεδαχτυλογράψεις) αυτά με τέτοια πιστηκότητα κάτι σημαίνει.....Originally posted by justme
Ακόμα και το να σκεφτείς να ξεστομίσεις (άντε καλά να ξεδαχτυλογράψεις) αυτά με τέτοια πιστηκότητα κάτι σημαίνει.....
03-02-2008, 15:03 #42
Κοίτα να σου μείνει ό,τι διάβασες.
03-02-2008, 16:21 #43
Originally posted by Leondicrazy
.... kapios na mou dosei mia apantisi pou pragmatika tha mou mini kai tha me voithisi tha tou ime evnomon.
Αν πάλι νιώθεις ότι τα όσα λες τόσο καιρό και ... παραμυθιάζεις τον εαυτό σου και τον συγχωρείς και παραξενεύεσαι που το κορίτσι \"ενδέχεται -το αχάριστο- και να μή σε θέλει πιά\" .. δε σου φτάνουν , δε σου είναι πια ΑΡΚΕΤΑ και κάτι ... παραπάνω χρειάζεσαι για να ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ .. (πχ κάποιον ειδικό ... λέω εγω τώρα !)
ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑ-ΠΟΛΥ-ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΌΨΗ ...
πολύ-πολύ φιλικά ...
03-02-2008, 20:20 #44
L-d-crazy, η απαντηση που 8α σου εμενε 8α ηταν αν ολοι μας λεγαμε: μπραβο καλα της εκανες....δεν 8ες να δεχτεις ποσο λα8ος συμπεριφορα εχεις και επομενως δεν θα καταλαβεις ποτε τι ειπαμε εμεις εδω μεσα...οταν θα παψεις να δικαιολογεις τον εαυτο σου και δεχτεις και κατανοησεις πως η συμπεριφορα σου ειναι προβληματικη,τοτε θα δεις κ τι ειπωθηκαν εδω μεσα...αποδεξου οτι εχεις προβλημα γιατι αν τοσο νεος εχεις τετοια συμπεριφορα μεγαλωνοντας μονο να χειροτερεψει προκειται...κ θα ειναι κριμα......
και καταλαβε πως εδω μεσα(απο τον λιγο καιρο που ειμαι εδω) δινουν συμβουλες και ακουν πολυ προσεκτικα και απαντουν σαν να συμβουλευουν τον/την αδερφη τους..εγω αυτο εχω λαβει...
06-02-2008, 00:11 #45
να ακόυσεις ποσεχτικά εδώ είναι φύσει αδύνατο..γιαυτό και πολλές φορές γίνονται παρεξηγήσεις που μπεδεύουν τις καταστάσεις ακόμα περισσότερο..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....