Results 61 to 75 of 129
-
18-09-2015, 16:25 #61
Ρε φιλε σοβαρα απο τα ναι και τα οχι των μελων κρινεις αν δεχτηκες λεκτικη βια? Εγω ο ιδιο που ειμαι..κατηγορουμενος σου σου ειπα οτι ναι εχεις δεχτει. Την προκαλεσες εσυ και την δεχτηκες δικαιολογημενα για μενα απλα επρεπε ισως σε πιο μικρη ενταση και να ανεβαζα στοφες οσο ανεβαζες εσυ τα μπινελικια που αρχισες. Τωρα γιατι κρατας σκορ και το γραφεις και σε μελη? Για να σε λυπηθουν? Κοιτα να κανεις το καλυτερο για τον εαυτο σου και μην ζητιανευεις ουσιαστικα αγαπη και συμπαρασταση αλλα κερδισε τα και οχι εδω αλλα στην πραγματικη σου ζωη. Ενα σχολιο εκανα αρχισες να βριζεις και απο χθες μεχρι σημερα ολο το φορουμ με αυτη την ιστορια ασχολειται λες και δεν εχει αλλη δουλεια. Κοιτα τον πραγματικο σου εαυτο και προσπαθησε να παλεψεις με τους δαιμονες σου και ασε την ψηφιακη εικονα σου για το ποιος εχει δικιο και ποιος οχι. Ειπαμε εσυ ξεκινησες εγω συνεχισα πιο χοντρα και τερμα.
- 18-09-2015, 16:26 #62
Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είναι σύνθετη η συζήτηση. Έχεις τικάρει το ψιλοαϋπνίες με Bold που σημαίνει πως αυτό, ήταν προσβολή για εσένα και λογικό, διότι αισθάνθηκες πως υποτίμησε την προσπάθεια σου. Εκείνος μπορεί να έκρινε απλώς επιπόλαια και να απάντησε πολύ χύμα στο κύμα, δίχως πρόθεση να σε προσβάλλει, αν και εντάξει, θεωρητικά, καλό είναι να σκεπτόμαστε τη θέση του άλλου. Είναι δικό του "πρόβλημα" το να μην μπορεί να σκεφτεί πως εσύ καταβάλλεις προσπάθεια, οπότε μετά, του λες το φλοκ-μπλοκ-στοκ και το μαγκάκο μου, σκεπτόμενη πως το παίζει μάγκας, σε λέει άσχετη και οι βρισιές πήγαν κι ήρθαν. Θεωρω πως κάνατε λάθος και οι δύο. Πάντα είμαστε λάθος και σωστοί και οι δύο. Ας πούμε πως εδώ, εσύ ρέα έχεις το λάθος κατά 35% και ο φλοκ κατά 55%. Το υπόλοιπο 10%, ας πούμε πως είναι οι εξωτερικοί παράγοντες.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
18-09-2015, 16:27 #63
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΡΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΕΥΡΑ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΙΘΗΣΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-09-2015, 16:28 #64
cc μου μην εμπλεκεσαι συναισθηματικα με αυτο προς θεου δεν θελω να προκαλεσω κανενος τα νευρα, μια ηρεμη συζητηση κανουμε και μεχρι εκει...συμφωνιες και διαφωνιες ειναι απολυτα σεβαστες για ολους..αυτο ειναι δεδομενο.. ακομα και για τον φλοκ.. εξαλλου μετα απο αυτο το θρεντ ακομα και αν ηθελε να βλάψει καποιο μελος ...δεν νομιζω οτι θα το καταφερνε!
18-09-2015, 16:29 #65
18-09-2015, 16:33 #66
Εμένα είναι παρών. Ούτε όχι, ούτε ναι.
χαχ
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
18-09-2015, 16:33 #67
φλοκ ..επειδη φορτιζουμε την κατασταση ... ας μην απανταμε αλλο και ας αφησουμε τα υπολοιπα μελη να πουν την αποψη τους... ετσι και αλλιως προπορευεσαι..4-1.. μεχρι το βραδυ θα κρινουμε το αποτελεσμα...και μιλαμε μετα...οκ?
18-09-2015, 16:36 #68
Δεν είναι θέμα νίκης. Ούτε αν πούμε όχι, εσύ θα πρέπει να ξεστεναχωρηθείς. Αφού αισθάνεσαι στεναχωρημένη, πρέπει να το συζητήσεις με τον φλοκ. Αυτό που σε πείραξε δηλαδή, χωρίς χαρακτηρισμούς-και οι δυο.
18-09-2015, 16:37 #69
Φιλος οπως ο καθενας λεει τις εμπειριες του ετσι και εγω ειπα το πως ξερω την δραση της κανναβης. Το να σου προκαλεσει ολα αυτα που γραφει η Ρεα μπορει να το κανει μονο αν εχεις προδιαθεση για κατι. Αυτο ναι να το δεχτω αλλα οχι οτι δημιουργει κατι τετοιο. Απο εκει και περα αυτο που περιγραφει η Ρεα αν συμβει θα συμβει μια στις χιλιες ας πουμε ενω τις αλλες 999 θα συμβει αυτο που ειπα για τις ψιλοαυπνιες. Αυτη ειναι η μεση κατασταση ενος που σταματαει το χορτο και η..εξαρτηση που λενε καποιοι απλα δεν υφισταται στο μεγαλυτερο μερος των χρηστων. Τωρα αν ο αλλος εχει θεματα μεσα σου και του βγει αναποδα μπορει αλλα δεν σημαινει οτι θα παρουμε αυτο σαν δεδομενο αλλα το τι συμβαινει τις περισσοτερες φορες. Αυτο ομως που εγραψες οτι ακυρωνω την αποψη καποιου η τον προσβαλλω επειδη εχω αλλη αποψη για το θεμα δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει. Ειπες οτι θα σε στεναχωρουσε αν ελεγα αυτο που ειπα επειδη εσυ θα ειχες κανει την προσπαθεια σου. Οκ σεβαστη η προσπαθεια σου αλλα εγω επειδη εσυ μπορει να εισαι ο ενας στους χιλιους που λεγαμε ειμαι υποχρεωμενος να πω ψεματα η να μην μιλησω καθολου?
18-09-2015, 16:43 #70
Προπορευομαι? Διαβασες το τελευταιο που σου εγραψα και αυτο που εχεις να πεις ειναι οτι προπορευομαι και να περιμενουμε μεχρι το βραδυ να...κρινουμε το αποτελεσμα? Δηλαδη απο ολη αυτη την ιστορια αυτο ειναι που θα κρατησεις? Ουτε η συμπεριφορα σου που ηταν απαραδεκτη ουτε εγω να κρατησω οτι αντεδρασα πιο ασχημα απο οσο ισως επρεπε ουτε οι γνωμες ολων αυτων που μπηκαν να πουν κατι και να ασχοληθουν με την αφεντια μας και προσπαθησαν να τεκμηριωσουν το οτι ειπαν κανοντας καταθεση αποψεων ουτε τιποτα Ρεα? Το ..σκορ σε καιει εσενα? Μαλιστα.
18-09-2015, 16:45 #71
- still searching for the right place.....
Παιδιά (τώρα θα με βρίσετε κ οι 2 μαζί)......
Πιστεύω ότι όσο το συνεχίζετε, τόσο υποτιμάτε τους εαυτούς σας. Δεν γίνεται ενήλικες άνθρωποι, η 1 να κρίνει το αν δέχθηκε επίθεση κάνοντας δημοσκόπηση κ κρατώντας το σκορ κ άλλος να παίρνει τη μεζούρα κ να παίζει την κολοκυθιά "μου είπες - σου είπα.......". Έχετε αποδείξει κ οι 2 ότι μπορείτε πολύ καλύτερα από αυτό. Σκοπός είναι να καταλάβουμε ο καθένας τί λάθη έκανε κ να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο, όχι να βγάλουμε ετυμηγορία ότι η 1 έφταιξε 22,8% κ ο άλλος 77,2%.
Η μεν Ρέα είναι 1 ειλικρινέστατο κ χύμα παιδί, έξω καρδιά κ πάνω απ'όλα καλή καρδιά, οκ χωρίς να θέλω να την προσβάλλω, καμιά φορά παρασύρεται κ γίνεται οξύθυμη (άλλωστε κ η ίδια παραδέχεται ότι έχει νεύρα κ ότι περνάει φάση απεξάρτησης).
Ο φλοκ είναι πάλι ευαίσθητος, καλοπροαίρετος κ να τον έχω πιάσει (στα πράσα, ναι!) να βγάζει κ 1 σπάνιο ρομαντισμό κ ιδεαλισμό. Από την άλλη, γίνεται ισχυρογνώμων αν κάποιος διαφωνεί μαζί του.
Δεν σας κρίνω, άλλωστε ποιά είμαι εγώ που θα σας κρίνω......? Απλά βλέπω 2 ανθρώπους που αδικούν τον εαυτό τους, έχουν 1 απείρως καλύτερη πλευρά, κ αυτή τη στιγμή όμως παίζει μπάλα ο κακός τους εαυτός. Κρίμα είναι για σας κ που εκνευρίζεστε κ χαλάτε τη ζαχαρένια σας, κ για την ενέργεια που σπαταλάτε.
Σόρυ, δεν το παίζω δήθεν "ανώτερη", αλλά αξίζετε κ χαραμίζεστε με αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή.....
18-09-2015, 16:47 #72
Θα στο πω αλλιώς. Αν έλεγες διαφωνώ, γιατί εμένα συνέβη αυτό, δεν θα με στεναχωρούσε. Επειδή το "έντυσες" υπερβολικά όμως, φαίνεται, πως ακυρώνεις την προσπάθεια του άλλου. Πρόσεξε, γράφω φαίνεται, δεν είπα πως αυτό κάνεις. Οπότε μπορώ να καταλάβω πως ένιωσε η ρέα. Απλά είναι καλό να μιλάς σε α' πρόσωπο και όχι με τόσο αναλυτική αρνητική περιγραφή, πάνω στον λόγο του άλλου, διότι τότε, ο άλλος αισθάνεται άσχημα, ειδικά αν έχει προβλήματα όπως εμείς.. ψυχολογικά, χαμηλή αυτοεκτίμηση και άλλα τέτοια. Αυτό. Φιλικά και προς εσένα και προς την ρέα.
18-09-2015, 16:49 #73
ωραια η mariposa7.
18-09-2015, 16:49 #74
σου ειπα η δικαιολογημενη βια δεν ειναι βια... δεν ειμαι θυμα λεκτικης επιθεσης αν τα θελε ο απ αυτος μου.. αν εγω τα προκαλεσα ή αν το αξιζα... ναι θελω το σκορ...θελω να ξερω... το κανω για μενα ... κανε πισω σε αυτο τωρα και ασε τα μελη να μιλησουν ελευθερα, βλέπεις εγω δεν απανταω σε κανενα μελος αλλο για να μην σε προκαλω...καντο και εσυ λοιπον...τι φοβασαι?
18-09-2015, 16:55 #75