Starded
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

Thread: Starded

Senior Member

Starded

Αρχικα σταδια καταθλιψης? βασικα να πω οτι ειχα αγχωδη διαταραχη και τωρα παιρναω ΔΠΠ. Πιανω τον εαυτο καθε βραδυ οταν γυρναω σπιτι να ειμαι στεναχωρημενος, εχουν γινει καποια επεισοδια με την πρωην μου και αυτες τις μερες ειμαι καπως down, οταν γυρναω σπιτι δεν εχω ορεξη για 2 ωρες.. το εχει παθει καποιος/α ???

Senior Member
    Χαλαρωσε φιλε...ειναι φυσιολογικο μερικες φορες να μαστε και λυπημενοι.Ασε τον εαυτο σου ελευθερο κι μην αγχωνεσαι

Banned
    τι επεισοδια γινανε με την πρωην σου ?

Banned
    οι αυπνίες ειναι συνηθως το σήμα κατατεθεν της καταθλιψης, πιστευω.
    τα στοιχεια που μας εδωσες ειναι πολυ λιγα... πρεπει να μπεις πιο βαθια στην αναζητηση σου. επικοινωνησε με το σκοταδι σου, γιατι νιωθεις νταουν? γιατι δεν εχεις όρεξη? τι σκεφτεσαι? τι νιωθεις? ..παρατηρησε και ακουσε τον εαυτο σου και πάρε οσες περισσοτερες πληροφορίες μπορεις απο εκει. ψαξου πιο βαθια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οι αυπνίες ειναι συνηθως το σήμα κατατεθεν της καταθλιψης, πιστευω.
    τα στοιχεια που μας εδωσες ειναι πολυ λιγα... πρεπει να μπεις πιο βαθια στην αναζητηση σου. επικοινωνησε με το σκοταδι σου, γιατι νιωθεις νταουν? γιατι δεν εχεις όρεξη? τι σκεφτεσαι? τι νιωθεις? ..παρατηρησε και ακουσε τον εαυτο σου και πάρε οσες περισσοτερες πληροφορίες μπορεις απο εκει. ψαξου πιο βαθια!
    ειχα 2 χρονια σχεση , χωρισαμε φετος το χειμωνα.. μετα απο μερες εμαθα οτι με κερατωσε 5 φορες ε την επιασα και της λεω προσεχε τι κανεις γιατι αυτα πανε στομα σε στομα. Δεν εδωσε σημασια. εχει 4 εβδομαδες που πηγα σε ενα παρτυ με την παρεα μου, σε καποια στιγμη φευγω με ενα παιδι επειδη ειχαμε ελλειψη απο αλκοολ.. αιντε τρεχα τωρα σε καβα να παρεις μπουκαλια.. τελος παντων κανουμε αυτο το δρομολογιο γυρναμε στο παρτυ ερχεται με πιανει ο κολλητος μου και μου λεει, θα ερθει εδω η πρωην σου. εκεινη την στιγμη ολη η χαρα που ειχα μεσα μου χαθηκε.. μετα απο κανα τεταρτο την εβλεπα μπροστα μου και γυρνουσα συνεχεια πλατη, δεν ηθελα να την βλεπω καθολου ωσπου ερχεται και με χαιρεταει, οταν με χαιρετησε το μονο που εφτιαχνα ηταν να την κοιταω στα ματια τιποτα αλλο και αρχιζα να θυμαμαι ποσο πολυ την αγαπουσα.. Αρχισαν ξανα τα αισθηματα μου για αυτην.. δεν αντεξα λεω στην παρεα μου μη μου δωσετε να πιω τιποτα.. αν θα πιω θα μεινω στον τοπο.. δεν αντεχα την εβλεπα συνεχεια μπροστα μου και γαμιοταν η ψυχη μου.. λεω δε παει στο διαολο φερτε μου τσιγαρα.. παλι δεν αντεχα παιρνω τον αδερφο μου τηλ του λεω τσακισου και παρε με απο εδω.. ερχεται κατευθειαν και γυρναω σπιτι.. να ξαπλωνω και να μην ειμαι ησυχος να την σκεφτομαι συνεχεια, ε τι στην ευχη παιρνω ταξι και γυρναω ξανα στο παρτυ.. να βλεπω ολα τα ατομα να ειναι πιτα δε δινω σημασια.. παιρναει καμια ωρα αρχιζουν τα παραπονα απο τους γειτονες ε και τι να κανουμε λεμε σε ολους αιντε τον πουλοπουλο.. ε φευγουν ολοι απο την αυλη καθονται εξω απο το σπιτι.. επιανα φιλες μου και ρωτα τι να κανω, ηθελα να παω να την φασωσω αλλα κατι με κρατουσε πισω, ξερω τι ειναι αυτο το κατι! χωρισαμε στους 8 μηνες και λεω σε ενα παιδι να την παει στο παγκακι που ειχαμε πρωτοφασωθει, παω εκει λεω στον αλλον να φυγει, αφου εφυγε το παιδι με την αλλη απλα κοιταζομασταν ε λεω απο μεσα τι στο διαολο μονο θα κοιταζομαστε? κανω κινηση και τραβιεται πισω την τραβαω προς τα εμενα και φασωθηκαμε.... ωραιαα παμε στο παρτυ τωρα. αφου ρωτουσα ατομα τι να κανω τι να κανω ε καποια στιγμη μου γυρισαν τα νευρα, παω την πιανω και λεω θελω να σου μιλησω.. φευγουμε απο το τσουρμο και μου λεει. τι θες? το μονο που εφτιαχνα ηταν να την κοιταω στα ματια δεν της απαντησα μου ξανα λεει τι θες με νευριασμενο υφος.. και της λεω ξερεις τι θελω? μου λεει ναι, αλλα δεν γινεται. τελος παντων γιατι νευριασα.. τωρα που αρχισαν τα σχολεια ειχαμε τετραωρα ε και μετα κλασσικα για καφε.. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.. ποτε γελουσα ποτε νευριασα ποτε στεναχωριομουν..
    γιατι οι στιγμες περνανε πανε και πισω δε γυρνανε σα του ρολογιου τους δεικτες που πισω δε γυρνανε

Banned
    στα 2 χρόνια ... σε κερατωσες 5 φορες???... αληθεια τωρα ή εβαλες εναν αριθμο υπερβολης???...
    πως το εμαθες αυτο το πραγμα και δεν λαλησες παλικαρι μου... 5 φορες στα 2 χρονια???... μπουτι δεν εκλεινε ( ηλίθιο αστειακι για να χαλαρωσεις) και πάμε απο την αρχη, πιο αναλυτικα για να καταλάβω...

Senior Member
    ναι τα εμαθα απο τον κολλητο της και μετα την επιασα και της ειπα τα εκανες ολα αυτα? μου απαντησε με ενα κλασικο οχι.. εγω δεν τα εκανα ποτε αυτα.. την επομενη μερα μιλουσαμε στο φβ και τα παραδεχτηκε, αν και το μονο που με εντυπωσιασε.. θα στο στειλω με Pm! να γυρισω στο θεμα μου, αυτη η στεναχωρια που εχω μπορει να ειναι σταδιο καταθλιψης?
    γιατι οι στιγμες περνανε πανε και πισω δε γυρνανε σα του ρολογιου τους δεικτες που πισω δε γυρνανε

Banned
    κατσε ρε πουλακι μου γιατι θα με τρελανεις... πήγε με 5 αλλους αντρες ενω ησασταν μαζι και δεν θυμωσες?

Banned
    για το θεμα σου δεν ξερω..πάντως σιγουρα αν το μαθαινα εγω αυτο... ε θα υπήρχε μια κατασταση περιεργη μεσα μου...ειδικα αν δεν μπορουσα να ξεκολησω...

Senior Member
    θα τα πουμε ολα στο pm!

Banned
    phatox εισαι στο σχολειο οπου υπαρχουνε απειρες κοπελες για να γνωρισεις να τους πιασεις το μπλα μπλα ε κανε κινηση με αλλη κοπελα ετσι και αλλιως φαινετε οτι δεν την θελεις, βασικα νομιζω δεν ξερεις καν τι θελεις αλλα φαινεται οτι δεν σε τραβαει αυτη η κοπελα απλα ειναι το σιγουρο το στανταρ ειναι που λενε οτι εχεις δεσει το γαιδαρο σου , η προσωπικη μου συμβουλη ειναι να γνωρισεις αλλη κοπελα.....