παιζουμε κρυφτουλι ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το πιστευω αυτο να σου πω το κρυφτουλι αρεσει σε πολυ κοσμο οταν λες ξεκαθαρα τι σκεφτεσαι δημιουργεις ακραιες συμπαθειες κ ακραιες αντιπαθειες ενω οταν διχνεις ουδετερος γινεσαι αντικειμενο θετικης κριτικης απο ολους.

Λες , Αλεξ , ε ?

Θεωρώ οτι αναλογα τον τροπο που κρυβομαστε(ουσιες, συμπεριφορα,σχέσεις) και το ΑΙΤΙΟ του κρυψίματος καποια στιγμη θες δεν θες θα βγεις απο αυτο( θα πεταξεις π.χ το ψεμμα αλλά ισως πας στο αλλο ακρο και δε λες κουβεντα, θα πεταξεις τη ζαχαρη και θα το ριξεις στο αλατι κ.ο.κ). Ειναι γεγονος οτι ο εγκεφαλος σκαρφιζεται πολλα τεχνασματα για να μας "προστατευσει" απο την αληθεια μας.

Εφοσον το αιτιο κρυβει πονο, απογνωση, θλιψη ή και επιθετικοτερα ενστικτα τοτε πολυ απλα αρχιζουμε τα ο ταδε ειναι κλεπτομανης, ειναι ψευτης/τρα, ειναι εκεινο το αλλο το παρα αλλο...
    Για βαλε ομως οτι μεγαλο ποσοστο δε μπαινει ποτέ στη διαδικασια να αναρωτηθει καν αν κρυβεται ή οχι. Εκει αρχιζουν οι αφορισμοι διαχωρισμοι.

Προσωπικα οταν συνδεομουν συναισθηματικα με ανθρωπους και καναμε μια κουβεντα γιατι το χειριζονται με -κρυφτουλι- η απαντηση ηταν απλη---δε ξερω αλλο τροπο--- για να επιβιωσω. Ε ναι...οταν δεν εισαι ετοιμος λογικοτατο να χρησιμοποιειες το μεσο που σε βοηθα να ζεις. Το εχω κανει και νιωθω.

Ισχυει περιτρανα το κρυψιμο -- Ισως ομως καπως ετσι γεννηθηκαν και οι τεχνες, για να εκφρασουν τα ανομολογητα.

Συνηθως η παρεμβαση των τριτων για το βγαλσιμο της μασκας ερχεται οταν το εκαστοτε κρυψιμο βλαπτει εντονα και κανα 2 πιο διπλα. Πανω σε αυτο αλλωστε και ο Φουκω ανελυσε το πως η κοινωνια απορριπτει και περιθωριοποιει για δικους της λογους με νομοθετικη εντολη το "διαφορετικο".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    .
    Για βαλε ομως οτι μεγαλο ποσοστο δε μπαινει ποτέ στη διαδικασια να αναρωτηθει καν αν κρυβεται ή οχι. Εκει αρχιζουν οι αφορισμοι διαχωρισμοι

Ισχυει περιτρανα το κρυψιμο -- Ισως ομως καπως ετσι γεννηθηκαν και οι τεχνες, για να εκφρασουν τα ανομολογητα.

Συνηθως η παρεμβαση των τριτων για το βγαλσιμο της μασκας ερχεται οταν το εκαστοτε κρυψιμο βλαπτει εντονα και κανα 2 πιο διπλα. Πανω σε αυτο αλλωστε και ο Φουκω ανελυσε το πως η κοινωνια απορριπτει και περιθωριοποιει για δικους της λογους με νομοθετικη εντολη το "διαφορετικο".
    Αυτο λοιπον με την τεχνη , δεν τοχα σκεφτει ποτε . Σωστη παρατηρηση . Οτι μερικοι δεν μπαινουν ποτε στην διαδικασια να αναρωτηθει αν κρυβεται η οχι , που ολοι καπου κρυβομαστε , αληθευει , αλλα οσο πιο βαθυ ειναι το κρυψιμο , τοσο πιο πολυ θα πονεσει αν το βγαλεις στην επιφανεια , ιδιως αν εχουν πεασει τα χρονια , εκει δεν παραδεχεσαι τιποτα , γιατι αν παραδεχθεις οτι μια ζωη , ειχες τοποθετησει την ' σκαλα ' σου , σε λαθος τοιχο , μπορει να καταρρευσεις . Νεος εισαι πιο ευπλαστος . Αυτο για τον Φουκω δεν τοξερα , ενδιαφερον ειναι .
    Η παρεμβαση τριτων , δεν νομιζω οτι ειναι αποτελεσματικη , θα τους βγαλει το ' θυμα ' ειτε κακοηθεις , ειτε ανοητους , αμα του βγαλουν και αλλα 3-3 που ειναι αλληλενδετα , εκει μπαινει σε πληρη φαση αρνησης . Τωρα εαν αν ο κολλητος μου , επι 35 χρονα μου πει κατι ασχημο για μενα , θα με βαλει δσε σκεψεις , γιατι με ξερει πολυ καλα , και ειναι καλοπροαιρετος , αλλα ποσοι εχουν κολλητους τοσα χρονια ? και εσεις οι γυναικες , δεν εχετε την φιλια που εχουμε εμεις οι αντρες , σπανια το συναντας .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο λοιπον με την τεχνη , δεν τοχα σκεφτει ποτε . Σωστη παρατηρηση . Οτι μερικοι δεν μπαινουν ποτε στην διαδικασια να αναρωτηθει αν κρυβεται η οχι , που ολοι καπου κρυβομαστε , αληθευει , αλλα οσο πιο βαθυ ειναι το κρυψιμο , τοσο πιο πολυ θα πονεσει αν το βγαλεις στην επιφανεια , ιδιως αν εχουν πεασει τα χρονια , εκει δεν παραδεχεσαι τιποτα , γιατι αν παραδεχθεις οτι μια ζωη , ειχες τοποθετησει την ' σκαλα ' σου , σε λαθος τοιχο , μπορει να καταρρευσεις .
    Οταν βλεπεις ομως σκετο τοιχο και οχι παραθυρο θες δε θες θα τη μετακινησεις... ενστικτο επιβιωσης...

Η γυναικεια φιλια ειναι παρεξηγημενη υποθεση. Καταρχας η εννοια ΦΙΛΙΑ εχει υπερ αλλοιωθει.
    Φιλος με τον εαυτο σου τον ιδιο μπορεις να σαι ? Αν ναι...τοτε ισως γινεις και φιλος του αλλου.

Senior Member

Η γυναικεια φιλια ειναι παρεξηγημενη υποθεση. Καταρχας η εννοια ΦΙΛΙΑ εχει υπερ αλλοιωθει.
    Φιλος με τον εαυτο σου τον ιδιο μπορεις να σαι ? Αν ναι...τοτε ισως γινεις και φιλος του αλλου.
    Για να το λες , δεν εχω δει ομως την ενταση και διαρκεια της αντρικης φιλιας σε συγκριση με την γυναικεια φιλια , πιο ευκολο ειναι αντρας-γυναικα φιλοι , εχω 2 γυναικες φιλες , απο παλια , και η μια ειναι πρωην . Εννοειται οτι πρωτα πρεπει νασαι καλος φιλος του εαυτου σου , να βρισκεις ενδιαφερον σε αυτον , για να δημιουργησεις φιλιες . Δεν ξερω και πολλους αντρες παντως που ναχουν κολλητους επι χρονια , μαλλον κανεναν δεν ξερω !!! ειμαι εξαιρεση , αλλα ειμαι πολυ καλος φιλος του εαυτου μου !! συνηθως με τον γαμο , αν και ο κολλητος μου ειναι παντρεμενος , εγω ποτε , οι συνθηκες και οι προτεραιοτητες αλλαζουν , ευθυνες , παιδια κλπ. ενω ακομα ασχολουμαι με τις μοτοσυκλεττες μου , τα χομπυ μου , δεν λογοδοτω σε κανεναν , ξυπνω οτι ωρα μουρθη , δεν σκοπευω να παντρευτω , εκτος αν μου την δωσει καποια κατακεφαλα !!!! εσυ ?

εσυ ?
    Εχω ΜΙΑ αληθινη φιλη 15 χρονια. Την αποκαλω αληθινη γιατι θα μου πει την αληθεια που βλεπει ακομα και αν εμενα θα με ζορισει και τουμπαλιν. Υπαρχει ενας αλληλοσεβασμος και θαυμασμος στην ιδιαιτεροτητα της καθε μιας. Ολες οι αλλαγες στις ζωες μας δεν επιτρεψαμε να μας αποξενωσουν αλλά με κουβεντα διαφωνια καταληγουμε καθε φορα πως και για τις δυο αξιζει η σχεση να κρατησει. Αυτο.

Με το εσυ? τι εννοεις macqyver?

Senior Member
    Σπανιο αυτο , 15 χρονια . Με το εσυ εννοω πως βλεπεις τον γαμο ?

Με το εσυ εννοω πως βλεπεις τον γαμο ?
    Τον βλέπω....................με κυαλια !
    Πως να προχωρησεις σε συζευξη ζωων οταν δεν κουμανταρεις την δικη σου ηδη ?
    Το κατακεφαλα ...οι ενδορφινες σε οδηγουν στο ονειρο της πληρης ενοτητας που αποτελει ουτοπια.
    Να μπω στο εν κατακλειδι γιατι με τριγυριζει ιωση και νιωθω κομματια. Γαμος ισον Ωριμοτητα εαυτου που προχωρει αγκαλιαζοντας το ετερον ημισυ και οχι σφαζοντας.
    Ειμαι κυνικη βλεποντας τις ελλειψεις αλλά ευτυχως εχω ακομα μια μικρη σπιθα εντος που πιστευει στο θεσμο και την αξια του.
    Σε καλυψα?

Senior Member
    χα χα χα !! κυαλια , ε ? καλο ! ναι με καλυψες . Ευτυχως κυνικος δεν εχω γινει , παραμενω αθεραπευτα ρομαντικος .
    Περαστικα ευχομαι ,να πας να ξαπλαρεις .

παραμενω αθεραπευτα ρομαντικος .
    Πως οριζεις ή περιγραφεις τον ρομαντισμο σου? Δε θα ξαπλαρω ...αρνουμαι. Σε ρωταω καθοτι αναφερεις πως μεχρι στιγμης κανεις οτι επιθυμεις για εσενα. Αρα στις σχεσεις σου με ποια εννοια νιωθεις ρομαντικος? στελνεις τριανταφυλλα ας πουμε?

Banned
    Λες , Αλεξ , ε ?
    οι ανθρωποι γενικοτερα γοητευονται απο το αγνωστο γιατι εχουν παντα μια ελπιδα οτι θα ειναι καλυτερο απο το γνωστο τους για αυτο κ παιζουν κρυφτο μ τον εαυτο τους κ τους αλλους θελει θαρρος να σαι ο εαυτος σου

Banned
    Εχω ΜΙΑ αληθινη φιλη 15 χρονια. Την αποκαλω αληθινη γιατι θα μου πει την αληθεια που βλεπει ακομα και αν εμενα θα με ζορισει και τουμπαλιν. Υπαρχει ενας αλληλοσεβασμος και θαυμασμος στην ιδιαιτεροτητα της καθε μιας. Ολες οι αλλαγες στις ζωες μας δεν επιτρεψαμε να μας αποξενωσουν αλλά με κουβεντα διαφωνια καταληγουμε καθε φορα πως και για τις δυο αξιζει η σχεση να κρατησει. Αυτο.

Με το εσυ? τι εννοεις macqyver?
    ετσι ειναι εχεις ενα πληθος γνωστων κ με ΕΝΑΝ δυο ερχεσαι πιο κοντα ε δε γινεται να σαι κοντα με ολους ταυτοχρονα...

Senior Member
    Πως οριζεις ή περιγραφεις τον ρομαντισμο σου? Δε θα ξαπλαρω ...αρνουμαι. Σε ρωταω καθοτι αναφερεις πως μεχρι στιγμης κανεις οτι επιθυμεις για εσενα. Αρα στις σχεσεις σου με ποια εννοια νιωθεις ρομαντικος? στελνεις τριανταφυλλα ας πουμε?

Τελικα εγω ξαπλαρα , κι εριξα υπνακον βαθυ !! ρομαντικος , ε ? ειμαι πεπεισμενος οτι θα βρω μια κοπελα ,( οπως οταν ημουν 24 -32 εχα βρει , μεγαλος ερωτας ) να την ερωτευτω σφοδρα , και αμα ερψτευτω σφοδρα , και τρανταφυλλα στελνω , και σαρανταφυλλα , και εκατονταφυλλα , κανω οτι θελει η ιδια , εκτος απο μπουζουκια ( εκει δεν παω με τιποτα ) , θα παμε κρουαζιερες , ταξιδακια , οπου θελει ιη ιδια , οτι θελει να της το αγορασω ( μεχρι ενος οριου , εκειειμαι συνετος ) , θελω να την βλεπω χαρουμενη , δειπνα ρομαντικα , περιπατους στην Πλακα ( οχι της πλακας ) χερι χερι , αγκαλιες πολλες απο μενα , για σεξ δεν πολυλυσσαω ειμαι βολικος κι ολιγαρκης , αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω καμμια που ναμου τραβαει τοσο το ενδιαφερον .
    Αμα σαρεσει το χιουμορ μου , διαβασε την τελευταια παραγραφο στο ' φοβαμαι ' .

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οι ανθρωποι γενικοτερα γοητευονται απο το αγνωστο γιατι εχουν παντα μια ελπιδα οτι θα ειναι καλυτερο απο το γνωστο τους για αυτο κ παιζουν κρυφτο μ τον εαυτο τους κ τους αλλους θελει θαρρος να σαι ο εαυτος σου

Οτι θελει θαρρος νασαι ο εαυτος σου , αληθευει , Αλεξ . Ολοι ( σχεδον ) στην αρχη παρουσιαζουν εναν καλυτερο εαυτο απο τον πραματικο ,και αυτο ειναι πολυ χαζο .

Τελικα εγω ξαπλαρα , κι εριξα υπνακον βαθυ !! ρομαντικος , ε ? ειμαι πεπεισμενος οτι θα βρω μια κοπελα ,( οπως οταν ημουν 24 -32 εχα βρει , μεγαλος ερωτας ) να την ερωτευτω σφοδρα , και αμα ερψτευτω σφοδρα , και τρανταφυλλα στελνω , και σαρανταφυλλα , και εκατονταφυλλα , κανω οτι θελει η ιδια , εκτος απο μπουζουκια ( εκει δεν παω με τιποτα ) , θα παμε κρουαζιερες , ταξιδακια , οπου θελει ιη ιδια , οτι θελει να της το αγορασω ( μεχρι ενος οριου , εκειειμαι συνετος ) , θελω να την βλεπω χαρουμενη , δειπνα ρομαντικα , περιπατους στην Πλακα ( οχι της πλακας ) χερι χερι , αγκαλιες πολλες απο μενα , για σεξ δεν πολυλυσσαω ειμαι βολικος κι ολιγαρκης , αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω καμμια που ναμου τραβαει τοσο το ενδιαφερον .
    Και τι εγινε με την κοπελα? Λαθος στιγμη? Αλλες προταιρεοτητες?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast