Results 1 to 15 of 56
Thread: Με τι έχετε φάει σκάλωμα???
-
17-07-2011, 03:52 #1
Με τι έχετε φάει σκάλωμα???
Θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα για το σκάλωμα που μπορεί να έχει φάει κάποιος..οτιδήποτε είναι αυτό.Είτε σκέψεις,ατμοσφαιρα,τοπίο,κ� �ποιο όνειρο,κάποιο πάθος,φαντασία...οτιδήποτε!
Εγώ λοιπό εδώ και πολλά χρόνια εχω φάει σκάλωμα με τους βρικόλακες.Διααβάζω βιβλία,βλέπω ταινίες...ότιδήποτε που να αναφέρετε σε αυτούς.Μου αρέσει η ατμόσφαιρα..αυτό το σκοτεινορομαντικό...αυτό το γοτθικό στοιχείο με τρελαίνει! Το θέλω παντού γύρω μου..ε,εντάξει σε λογικά πλαίσια όμως δλδ δεν πιστεύω οτί υπάρχουν και οτί είμαι και εγώ βρυκόλακας..:P Πολλοί με αποκαλούν "Βαμπιράκι" και τελευταία ο αδερφός μου με αποκάλεσε "πεθαμενο" χαχαχα! Μπορεί να γελάσετε με όλο αυτό αλλά ήθελα να το μοιραστω..
- 17-07-2011, 06:22 #2
17-07-2011, 10:09 #3
http://www.greekbooks.gr/ProductImag...%91/114742.jpg
Χριστινα κι εγω εχω κολλημα με βρικολακες κ γενικα οτιδηποτε εχει σχεση με τη βικτοριανη εποχη (ονοματα, συνηθειες, ρουχα κτλ)..
Αυτη τη σειρα τη διαβαζα μικρη κ ειχα κολλησει, φανταζομαι την ξερεις ετσι?? εχω αρκετα βιβλια τετοια !!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
17-07-2011, 10:27 #4
17-07-2011, 10:29 #5
Lacry το ξερω το βιβλίο αλλά δυστυχως δεν το διαβασα ποτε!Οπότε θα μου δώσεις καμία ιδέα από βιβλία...έτσι?:D
Το ίδιο και μένα με την Βικτοριανή εποχή..μου αρέσουν οι κορσέδες(τρελαίνομαι)..μου αρέσουν τα τσοκερ(δαντελα)..διάφορα!
17-07-2011, 10:38 #6
ρε συ Χριστίνα έλεος!
Έχουμε την πιο πλούσια γλώσσα στον κόσμο και βάζεις θέμα "με τι έχετε σκάλωμα"?
Εγώ με τα ελληνικά πάντως....:)
17-07-2011, 12:22 #7
Christina82 οταν λες βρυκολακες, εννοεις και τα psy-vampires ή οχι ? καταταλλα γουσταρα κι εγω βρυκολακες παλιοτερα, αλλα με το τελευταιο underworld και μια σχεση που μου τυχε και χωρισαμε καπως περιεργα, ευτυχως το ξεπερασα αυτο το κολλημα. εχω δει καμποσες ταινιες σχετικες παντως, απ'το interview with a vampire μεχρι το lost boys το προσφατο daybreakers κλπ.
το δικο μου σκαλωμα μαλλον εχει να κανει με το γυναικειο σωμα. αυτο σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο λογο αγαμιας, αφου μπορει να συμβει και σε περιοδους που δεν εχω αναγκη. γενικα το θεωρω εργο τεχνης και μπορω να το θαυμαζω με τις ωρες, ειδικα οταν εχει καμπυλες και πιασιματα η αλλη, βρισκω αδυνατο να μην σκαλωσω. ορισμενες γυναικες μου βγαζουν κατι το τοσο παθιαρικο και γευστικο, που ειναι πολυ δυσκολο να αντισταθω και να μην τις δαγκωσω, και θελω να κανω πολυ βρωμικο σεξ μαζι τους, να γινω κυριολεκτικα η τουαλετα τους! σερφαρωντας στο διαδικτυο κατεληξα οτι περισσοτερο ειναι εγκεφαλικο κι αυτο το θεμα, αφου εχει να κανει αμεσα και με το δικο τους μυαλο τους και ειδικα τον τροπο που σκεφτονται και συμπεριφερονται. και στο φορουμ εδω εχουμε κανα δυο τετοιες, δε θα ηθελα να επεκταθω περισσοτερο ομως γιατι θα καταντησω εμετικος και θα με βριζουν παλι...
17-07-2011, 13:15 #8
- In this old house where every door is open
Εγω εχω σκαλωμα με το φαι, τα γλυκα, τη σοκολατα. Μου αρεσει η ζαχαροπλαστικη, να φτιαχνω καινουριες συνταγες, παλιες παραδοσιακες, δυσκολες απλες!! Στη μαγειρικη μου αρεσει να φταιχνω πιτες!!! Εχω κολλημα με την μανιταροπιτα!!! Και γενικα με τα μανιταρια!!! τα λατρευω, και αμα τα πετυχαινω πουθενα τα φωτογραφιζω, τα χαιδευω, τους μιλαω!!! Εχω κολλημα με τον υπνο και με ενα αρκουδι που οσο θυμαμαι τον εαυτο μου θυμαμαι και αυτο! Εχω κολλημα με οτι εχει σχεση με τον υπνο, συμπεριλαμβανομενων πουπουλενιων παπλωματων, λευκων και χρωματιστων κλινοσκεπασματων, πολλων αφρατων μαξιλαριων!! Με οτι παραπεμπει σε ηρεμια, φυση, απλοτητα, ομορφια στο σπιτι μου, οπως μπαλκονια και παραθυρα με θεα σε πρασινο φοντο, λευκο χρωμα νησιωτικο στους τοιχους, μακρια απο κινηση και δρομους! Μαρεσει το χουχουλιασμα, κουβερτουλες, τζακι, ζεστες κουπες σοκολατα, σκι στο βουνο και μετα γευστικο φαγητο σε παραδοσιακη ταβερνα και καπακι καρυδοπιτα με παγωτο βανιλια αγκαλια με το μωρο μου. Φιλακια και αγκαλιτσες, αγαπη και παιχνιδακια, τρελα και ερωτας! Εκδρομες!!!!!!!!!!!! Θελω να παω σε ολο τον κοσμο!!! Πλατσουρισματα σε ανεξερευνητες παραλιες και να κανω τροχο στην αμμο και πατητες στον καλο μου, να παιζουμε σαν παιδια. Εχω κολλημα με την τεχνη, ειδικοτερα τη ζωγραφικη, θελω να παω σε ολες τις πινακοθηκες και τα μουσεια του κοσμου. Με το να βοηθαω τους ανθρωπους.. Εχω κολλημα με την αισθητικη και την καλοπεραση παυλα απολαυση. Με το να ζω τη ζωη!! Προσπαθω να σκαλωσω με αυτην οσο περισσοτερο γινεται!!
υ.γ. Α! Και με τις κρεμες σωματος και τα body butter και τα eau thermale! τρελο κολλημα!!Last edited by λιλιουμ; 17-07-2011 at 13:40.
17-07-2011, 13:22 #9
Εγω αυτη την εποχη εχω σκαλωμα με το World of Warcraft...ενα απο τα καλυτερα (ισως το καλυτερο) παιχνιδια που εχουν φτιαχτει ποτε.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-07-2011, 13:44 #10
17-07-2011, 14:21 #11
ακρως ερωτευσιμη η λιλιουμ! και δε το λεω με βαση μονο οσα εγραψες εδω, αλλα γενικα και για τις αλλες αποψεις σου που σχεδον παντα εγκρινω, και που εισαι απελευθερωμενη! τυχερος οποιος σε εχει, γιατι ξερεις πραγματικα να φροντιζεις τον αλλον, μα και να ζεις τη ζωη οπως πρεπει. ζηλευω.
17-07-2011, 15:08 #12
εχω τρελλο κολλημα με τα καλλυντικα....
ακομα κι αν δεν εχω να φαω,θα βρω να αγορασω καλλυντικα, κι οχι οτι ναναι, θα πρεπει να μου αρεσουν κιολας, αλλιως δεν τα θελω..
καποια μερα μπορει να παω φυλακη για χρεη, για να αγοραζω καλλυντικα...
οταν εχω καιρο να παρω, τα βλεπω στον υπνο μου.. οτι βγηκε ενα καινουριο κραγιον , οτι αγοραζω καλλυντικα η οτι κλεβω καταστηματα καλλυντικων (δεν εχω φτασει μεχρι εκει, αλλα στον υπνο μου το εχω κανει).
ολων των ειδων τα καλλυντικα.
και καλλυντικα περιποιησης προσωπου, και καλλυντικα για μακιγιαζ και το βασικοτερο: αρωματα ...
εχω απο ολα παραπανω απο ενα φυσικα και παιρνω καινουρια χωρις ποτε να τελειωνουν τα παλια.. εχω συρταρια και συρταρακια ολοκληρα, γεματα..
τα αρωματα ειδικα, τα παιρνω παντα μαζι με ολοκληρη την σειρα περιποιησης σωματος, οχι σκετα...
πρεπει να ειναι φοβερο ενα αρωμα και να βγαινει χωρις σειρα σωματος για να το παρω μονο του, διαφορετικα το παιρνω με το σοι του...
δεν τα αγοραζω μονο φυσικα, παρακολουθω σε περιοδικα και στο ιντερνετ για καθε νεα κυκλοφορια, συζηταω στο ιντερνετ με αλλες κολλημεες η με συλλεκτες....
εχει προχωρησει πολυ η κατασταση...
δεν ξερω που θα οδηγηθω...
ειδικα με τα αρωματα εχω ξεφυγει.
εχω και αρωματα που δεν εχω φορεσει ακομα και τα εχω στο κουτι τους.
ειναι τοσα πολλα που δυσκολευομαι και να τα ξεσκονιζω. η κοπελα που καθαριζει, εχει βαρεθει να ασχολειται πλεον γιατι θα επρεπε ολη μερα να ξεσκονιζει αυτα :(
δεν εχω ενα συγκεκριμενο ειδος αρωματος που μου αρεσει, δεν εννοω μαρκα, αλλα ουτε κατηγορια.
η προτιμηση μου αλλαζει με την διαθεση μου.
οταν νοιωθω φλατ περιδιαβαινω πανω απο τα μπουκαλακια και τα μυριζω για να δω ποιο θα ειναι το ευνοουμενο της ημερας η των επομενων ημερων...
οταν ημουν μικρη, το ονειρο μου ηταν να ηταν πατερας μου ο χοντος και να ζω μεσα στα μαγαζια με τα καλλυντικα του...
κανεις δεν με καταλαβαινει απολυτα , αλλα ειναι χαριτωμενο κολλημα και χαμογελουν ...
17-07-2011, 15:13 #13
17-07-2011, 15:28 #14
- In this old house where every door is open
17-07-2011, 15:52 #15
Έβλεπα πριν λίγο στην τιβί πως ακόμα και στις καλύτερες κοινωνίες υπάρχει βία επειδή υπάρχουν άνθρωποι ανεπιθύμητοι, παραγκωνισμένοι, χωρίς δουλειά, χωρίς αγάπη, χωρίς μέλλον, και κυρίως χωρίς βοήθεια.
Έτσι λοιπόν, είτε παει κάποιος στη Σουηδία είτε στην Μοζαμβίκη δεν γλιτώνει από τη βία.
Το περίεργο είναι ότι o Σουηδός που μιλούσε έβλεπε πως η βία έρχεται από αυτούς που δεν έχουν μέλλον, εδώ στην Ελλάδα άραγε πόσοι δεν έχουν.
Viva la Vitoria.