Results 31 to 45 of 89
Thread: φτυσιμο , φτου , φτου σου
-
22-09-2015, 11:26 #31
- still searching for the right place.....
Για αρχή να πω ότι όποιος "κολλάει" με το φτύσιμο, είτε άντρας είτε γυναίκα, έχει σοβαρό πρόβλημα αυτοσεβασμού κ αυτοεκτίμησης. Κ όλως τυχαίως, πρόκειται για τα ακριβώς ίδια πρόσωπα, τα οποία δεν θα εκτιμήσουν ή θα βαρεθούν σύντομα την καλή συμπεριφορά κ το ενδιαφέρον του άλλου (γιαυτό κ ουδέποτε αισθάνθηκα καμιά συμπόνοια για όσους ταλαιπωρούνται σε αυτήν την κατηγορία).
Όπως επίσης καλύτερα να μη σχολιάσω την τακτική κάθε μ@λ@κισμένου, άντρα ή γυναίκας (βέβαια για να είμαι ειλικρινής πιο συχνά οι γυναίκες το κάνουμε), που κουβαλάει τα 1002 κόμπλεξ κ απωθημένα, κ φέρεται άθλια/ προσβάλλει/ περιφρονεί/ υποβιβάζει τον όποιο άτυχο ή άτυχη τον/την πλησιάσει, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ως η super γκόμενα/ γκόμενος, που σπέρνει χυλόπιτες. Υπάρχει κ ο ευγενικός τρόπος απόρριψης (δε λέμε αν φυσικά ο ενδιαφερόμενος/η επιμένει συνέχεια), δεν είναι ανάγκη να πληγώσεις ή να προκαλέσεις σύνδρομα στον άλλον/η.
Όσο για τα υπόλοιπα, για μένα μιλώντας πάντα, υπάρχει 1 λεπτή κόκκινη γραμμή, που κάνει όλη τη διαφορά. Δηλ. τί σημαίνει "φτύσιμο" κ το "παίζω δύσκολος/η".......?
Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, είναι ωραίο ο άλλος/η να δείχνει το ενδιαφέρον του/της, εντός ορίων. Δηλ. εάν δεν πέσω με τη 1 κ περιμένω να δω εάν κ κατά πόσο ο άλλος θα με διεκδικήσει κ θα το παλέψει, χωρίς όμως να τον γράφω ή να τον απορρίπτω εμφανώς (αλλά κρατώντας 1 μετρημένη ή θετική στάση), αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν τον θέλω, αλλά ότι θέλω να καταλάβω κ ποιός είναι αυτός κ κατά πόσο με θέλει ο ίδιος ή είμαι "1 εύκολη λύση". Στο κάτω- κάτω, κάτι που το αποκτάς εύκολα δεν το εκτιμάς κ ιδιαίτερα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τον έχω τον άλλο γραμμένο ή τον περιφρονώ μέχρι να αποφασίσω, ή μέχρι να "πέσω". Κ έτσι όπως θέλω ο άλλος να με κερδίσει, αντιστοίχως θέλω να μπω στη διαδικασία να τον κερδίσω κ εγώ. Ποτέ δεν θα εκτιμούσα ούτε θα υπολόγιζα κάποιον που σέρνεται πίσω μου, ανεξαρτήτως του πώς θα του φερθώ, γιατί αυτό δείχνει έλλειψη αξιοπρέπειας. Η μαγκιά κ για τον άντρα κ για τη γυναίκα είναι τόσο στο "ψήσιμο" όσο κ στο μετά (αφού έχει δέσει το γλυκό) να διεκδικεί ο 1 τον άλλο, διατηρώντας όμως τη θέση κ την αξιοπρέπειά του.
Για το αντίθετο άκρο βέβαια, δεν έχω λόγια...... δεν υπάρχει πιο εγγυημένη μέθοδος για να μη σε πλησιάζει άνθρωπος, από το να δείχνεις λιγούρι ή απελπισμένη. Το ωραίο , κ αυτό που συντηρεί το ενδιαφέρον βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο: να διεκδικεί ο 1 τον άλλον, χωρίς κάποιος από τους 2 να δίνει ή να δέχεται φτύσιμο, να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, χωρίς όμως να έχει ο 1 τον άλλο δεδομένο. Άμα δεθεί ο γάιδαρος, χάνεται αυτομάτως κ το ενδιαφέρον. Γιατί κακά τα ψέμματα, κανείς δεν "έχει ψηλά" κάποιον/α, για τον/την οποίο/α να ξέρει ότι ασχέτως της συμπεριφοράς του/ της, από την καλύτερη έως τη χειρότερη, δεν κουνιέται πόντο από δίπλα του/της. Ιδανικό θεωρώ το να προσπαθεί ο 1 τον άλλον να τον κερδίζει κάθε μέρα, το πράγμα γίνεται μαγεία. Αλλά θέλω πολλά, το ξέρω!
- 22-09-2015, 11:50 #32
Οπως παντα σωστη , μαριποζα !! καλα τα λες !!
22-09-2015, 12:05 #33
22-09-2015, 12:37 #34
Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα για τους περισσότερους εντός Ελλάδας είναι ότι έχουν μια συγκεκριμένη άποψη για το άλλο φύλο και αυτό αφήνουν να τους επηρεάζει στις συναναστροφές τους. Τι θέλω να πω. Οι περισσότεροι λένε ότι γουστάρουν μια απλή κοπέλα της διπλανής πόρτας ενώ όταν θα δουν την τύπισσα με τον τουπέ στο μπαρ θα γουστάρουν με χίλια και θα την κοιτάνε σαν ξερολούκουμο, δεν θα τη σνομπάρουν, αντίθετα θα την επιβεβαιώσουν. Αυτό αυτόματα στα μάτια ενός κοριτσιού χωρίς τουπέ θα μεταφραστεί ως "για να σε γουστάρουν πρέπει να έχεις ύφος χιλίων καρδιναλίων". Αντίστοιχη φάση και με τα αγόρια. Και τελικά ένα μεγάλο μέρος του κόσμου πέφτει σε αυτή την παγίδα.
Επίσης αν και συμφωνώ ότι πολλές κοπέλες φέρονται σαν απροσάρμοστα αν τις πλησιάσει άντρας, το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες στην Ελλάδα. Τι θέλω να πω. Στην Ελλάδα δεν θα σου πιάσει άντρας κουβέντα εκτός κι αν του αρέσεις εμφανισιακά και θέλει να κάνει κάτι μαζί σου, ενώ π.χ. στη χώρα που βρίσκομαι τώρα μου πιάνουν συνέχεια κουβέντα στο μπαρ ή στο γυμναστήριο απλά για να περάσει η ώρα. Έτσι κι εγώ είμαι πολύ πιο ανοιχτή εδώ να πιάσω κουβέντα γιατί ξέρω ότι ο άλλος απλά θέλει να περάσει την ώρα του και τέλος πάντων θα το προχωρήσει αν γουστάρει μετά από τις πέντε λέξεις που θα ανταλλάξουμε δηλαδή θα γουστάρει κατά ένα μέρος το ποια πραγματικά είμαι. Όχι σαν τους Έλληνες που μου έχει τύχει σε αεροπλάνο μετά από τρεις ώρες πτήσης και ενώ κάθονταν πίσω από εμένα και τη φίλη μου και μας κοιτούσαν να μας λένε: "ε, συγνώμη, μήπως θέλετε να πάμε για καφέ;". Κάτσε ρε συ, πες μου πρώτα μια κουβέντα να δεις, θα σου απαντήσω κάτι έξυπνο; Ταιριάζει καθόλου το χιούμορ μας; Επικοινωνούμε; Δηλαδή εκείνη την ώρα τι μου δείχνεις; Ότι οκ είμαι γλυκούλα εξωτερικά και φαίνεται ότι οι πιθανότητες να αρνηθώ είναι λιγότερες; Για μένα στην Ελλάδα η έλλειψη επικοινωνίας είναι αμφίδρομη. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν οι μεν να βλέπουν τους δε σαν εξωγήινους. Να ανοιχτούν, να αρχίσουν να πλησιάζουν κόσμο χαλαρά και ό,τι προκύψει.
22-09-2015, 13:09 #35
Ανοιξατε ενα πολυ καλο θεμα, στο οποιο θα ηθελα να πω και γω την γνωμη μου .
Σαν πιτσιρικας που ειμαι αυτο ''το παιζω δυσκολη-τν γραφω'' εχει καταντησει αιδια πλεον.
Νταξ δεν ειπα ... παιξε τν δυσκολη ..Μν το παρατραβας ομως .. Χανεται το ενδιαφερον μετα .
Η το αλλο που στελνεις μνμ κ απανταει μετα απο 3-4 ωρες ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Το μονο που καταφεραν ηταν να με ξενερωσουν τπτ παραπερα.
Και στο τελος..η μαγκια ειναι οτι οι ρολοι αντιστρεφονται ...και ενδιδεις αναλογα .
22-09-2015, 13:11 #36
Σωστότατη, ακριβώς αυτό! Βέβαια, το ότι στην Ελλάδα άλλα θέλουμε στη θεωρία, κ άλλα (για την ακρίβεια τα αντίθετα) κάνουμε στην πράξη, ισχύει παντού, όχι μόνο στις σχέσεις των 2 φύλων, κ δεν είναι καθόλου τυχαία τα χάλια μας....... Αλλού κοιτάμε κ αλλού πηγαίνουμε.
Κ να προσθέσω ότι η Ελλάδα έχει κ τα τρελά προβλήματα της "εικόνας" κ του εύκολου δρόμου σε όλα. Το 1ο συνεπάγεται ότι όλοι σχεδόν είναι κολλημένοι με το image τους, τη μόδα, τη "μούρη" που πουλάνε κ το στυλάκι τους, κ γενικά με το ο,τιδήποτε συνιστά την επιφάνεια, οπότε κ χάνεται όλη η ουσία. Σε πολλούς κ πολλές μάλιστα, εάν τους πεις να είναι ο εαυτός τους, δεν ξέρουν καν πώς είναι αυτό, οι σκέψεις του "τί εντύπωση δίνω" έχουν γίνει 2η, αν όχι 1η φύση. Πολλή μα πολλή δηθενιά, ανασφάλεια κ κόμπλεξ. Το image έχει γίνει 1 τείχος, πίσω από το οποίο οχυρώνονται κ πουλάνε 1 εαυτό, που δεν είναι ο πραγματικός τους, ενίοτε δε τους καταπιέζει κιόλας. Το 2ο είναι ίσως απόρροια της τακτικής της μέσης ελληνικής οικογένειας να καλομαθαίνει απίστευτα τα παιδιά. Αποτέλεσμα, γινόμαστε βολεψάκηδες σε όλα, κ μέσα σε αυτά κ στις ανθρώπινες σχέσεις. Μπορεί κάποιος να θέλει 1 μακροχρόνια σχέση, να θέλει την χ κοπέλα, να ...... , να........ , αλλά άμα πρόκειται μόνο να έρθει εύκολα, άμεσα, απροβλημάτιστα κ στο πιάτο. Αν χρειαστεί να ξεβολευτούν, να κάνουν υποχωρήσεις, να διεκδικήσουν, να προσπαθήσουν, εκεί ........ ούτε για πλάκα, καλύτερα το αραλίκι με θέα το ταβάνι.
22-09-2015, 13:56 #37
22-09-2015, 14:43 #38
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Οχι δεν ειπα αυτο δεν ξερω πως ηταν στην δικη σου γενια ( αν και δεν νομιζω πως ειναι και τοσο"παλια")αλλα τωρα υπαρχει η εκμεταλλευση αντρων αλλα και γυναικών ( το 2 πιο σπανια) λογω οικονομοκων οροβληματων η το απλα για να μην ειμαι μονος-η....οσο για το αν με γνωριζεις παντα μπορεις ν με μαθεις οπως και εγω εσενα
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
22-09-2015, 14:45 #39
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
22-09-2015, 15:39 #40
22-09-2015, 17:21 #41
η καλυτερη τακτικη, ειναι να μην εχεις τακτικη.
το να θελει καποιος φτυσιμο για να κολλησει, ειναι δικο του προβλημα και βεβαια δεν ειναι καλη ενδειξη για σχεση γιατι δειχνει καποιον μαζοχα και χωρις αυτοεκτιμηση.
αυτο που συμβαινει ομως κατα κορον, ειναι να μπερδευουμε την 'τακτικη φτυσιματος" με τον ανθρωπο που εiναι αξιοπρεπης, αυτοφωτος και δεν παρακαλαει. αυτον θελουμε, οχι καποιον που μας φτυνει.
ναι, ειναι βλακεια να θελεις να σε φτυσουν για να ασχοληθεις.
ειναι πολυ λογικο ομως να μην θελεις να ασχοληθεις με ενα ατομο που χωρις να εχετε κατι ιδιαιτερο δειχνει needy, ανασφαλες, φαινεται να κανει κρα για σχεση και για να φορτωσει την αγχωμενη υπαρξη του επανω σου.
αλλο το ενα και ΑΛΛΟ το αλλο.
22-09-2015, 18:05 #42
Δεν μπορώ να πω πως είμαι προκατειλημμένος για μόνιμη αποτυχία. Απλώς, όλες αυτές οι κακές εμπειρίες πού'χω βιώσει μου ρίχνουν τη διάθεση και σκέφτομαι αρνητικά ως αποτέλεσμα. Απ'την άλλη όμως, έτσι και μου συνέβαινε κάτι θετικό σ'αυτό, εκτός οτι θα ανέβαινε η διάθεσή μου πάρα πολύ, άλλα και θα άρχιζα να σκέφτομαι και αλλιώς.
Αρνητικά προδιατεθειμένος είμαι, ως αποτέλεσμα όλων αυτών των που μου έχουν συμβεί. Αλλα δεν το ξεκόβω απ'την αρχή, οτι είμαι χαμένος απο χέρι. Απλώς, όταν μου συμβαίνει, το φοβόμουν οτι θα γίνει.
Επίσης για τα γυαλιά ηλίου μου, ένα συμβάν.
Είμαι στον Ηλεκτρικό καθισμένος στην αριστερή μεριά του τρένου και καθώς μπήκαν επιβάτες (δεξιές πόρτες) στον σταθμό μου φάνηκε οτι είδα έναν παλιό συμμαθητή μου και γύρισα καλά το κεφάλι μου (φορώντας γυαλιά ηλίου) προς τα δεξιά προσπαθώντας να εστιάσω το βλέμμα μου σ'αυτόν (που τελικά δεν ήταν, απλά έμοιαζε). Τέλος πάντων, κατα τη διάρκεια αυτού, η κοπέλα που καθόταν στην ανάποδη θέση μπροστά δεξιά μου κάνει μια γρήγορη κίνηση και φοράει τα γυαλιά ηλίου της ενώ είχε λίγο λιγότερο φως ηλίου σε σχέση με μερικά λεπτά πιο πριν που δεν τα φόραγε.
22-09-2015, 18:16 #43
22-09-2015, 18:23 #44
Εγώ επιμένω οτι είναι Ελληνική νοοτροπία αυτό και το λέω έχοντας ζήσει για λίγα χρόνια στο εξωτερικό + οτι έχω πάει και διακοπές εκεί πολλές φορές. Καταρχάς, η Αγγλίδα και η Ελληνίδα είναι 2 ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικοί άνθρωποι. Δε μπορούν να συγκριθούν, ούτε συμπεριφέρονται το ίδιο η μια με την άλλη. Το ίδιο και οι Αμερικάνες. Μόνο εδώ στην Ελλάδα γίνεται αυτό το φτύσιμο. Παρόλο που δε μιλάω με τίποτα σε άγνωστες κοπέλες, σε ξένη θα μίλαγα πιο άνετα.
22-09-2015, 18:34 #45
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα