Results 76 to 89 of 89
Thread: φτυσιμο , φτου , φτου σου
-
24-09-2015, 01:38 #76
- 24-09-2015, 01:55 #77
Θα σου πω ενα πειραμα απο την ψυχολογια , οταν σπουδαζα οικονομικα , πηρα και ψυχολογια .
Σε ποντικια , σενα κλουβι , οταν αναβαν ενα φως , ειχαν μαθει τα ποντικια , να συνδυαζουν το φως με την παροχη τροφης , τρεχαν σενα συγκεκριμενο σημειο , οπου εγαινε η τροφη , αναμεντοτας την . Οταν το φως ηταν σβηστο , εστω και αν ταχαν αφησει νηστικα , δεν πηγαιναν στο συγκεκριμενο μερος . Μετα απο 2-3 βδομαδες , αλλαξαν τακτικη οι πειματιζομενοι , και οταν αναβαν το φως , μια εβγαινε τροφη , μια δεν εβγαινε τιποτα . Παρατηρησαν οτι τα ποντικια , πλεον τρεχαν με μεγαλυτερη λαχταρα στο αναμμα του φωτος απο πριν , αντι ναδιαφορουν , ως ισως αναμενετο . Αυτο ονομαζεται intermittent reinforcment , απλα μια στο καρφι , και μια στο πεταλο , ισως ειναι μια τακτικη που πιανει και στους ανθρωπους , στις αρχες παντα , την εκανα μικρος , ετσι για πειραμα , και ψιλοδουλευε . Εδειχνα ενδιαφερον , και μετα τοκοβα , οχι για πολυ ωστε να φανω αδιαφορος , και μετα παλι ενδιαφερον , κ.ο.κ
Τωρα μεγαλωσα , και δεν κανω πειραματα με τους ανθρωπους !!!! ισως σε μικρες ηλικιες πιανει , δεν ξερω .
24-09-2015, 08:31 #78
- still searching for the right place.....
Dear elis εσυ μπορεις να πιστευεις στις μεταφυσικες ικανοτητες οποιου θες, τουλ. αυτη η θεοτητα που τα ξερει ολα ας κανει επιτελους κ την τιμη να εξηγησει σε μας τους κοινους θνητους τι ξερει, μη μιλαει με τοσους γριφους κ αντιφασεις, ε, γιατι τα κοινα μυαλα οπως τα δικα μας κουραζονται.
Απο εκει κ περα, οποιοσδηποτε μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του κ να κανει τις υποθεσεις του για τα πολυπροφιλα, εαν λαβει υπ' οψιν τον τροπο κ το υφος γραφης, τις αποψεις που αντιπροσωπευει ο καθενας, τις συμπαθειες/ αντιπαθειες / εμπαθειες που διατηρει, τις πληροφοριες που δινει η αφηνει να εννοηθουν καποιο μελος για τον εαυτο του κλπ κλπ
Ολα αυτα ομως ειναι συμπερασματα, τα οποια ο καθενας τα κραταει για τον εαυτο του. Εαν τα εκφραζει δημοσια κ σε συνεχη βαση, πρεπει να τα τεκμηριωσει, κ μαλιστα οφειλει να το κανει, εφ' οσον του εχει ζητηθει κ απο τα μελη που εχουν μπει στο στοχαστρο η να δωσει τις αποδειξεις που εχει στη Διαχειριση, να πραξει κ αυτη τα δεοντα με τη σειρα της.
Οταν ομως καποια nicks (2 για την ακριβεια), πετανε μονιμως καρφια σε 3ο προσωπο, εχουν κατηγορησει τουλ. 2-3 μελη ως Tomhet, λενε για καποιο μελος οτι ειναι καποιο αλλο, επιμενουν οτι 1 μελος ειναι αλλου φυλου (πχ εγω, κατηγορουμαι ως αντρας χωρις κανενα στοιχειο, τη στιγμη που αρκετα μελη με εχουν γνωρισει απο κοντα), οταν διασυρεται μελος ως "δηθεν ειδικος" , που παγιδευει μελη, τη στιγμη που η εν λογω ειδικος ειναι κανονικοτατη επιστημονας κ συνεργατιδα του e- psychology κλπ κλπ, αυτα δεν ειναι δειγματα εξυπναδας. Δειγματα παραφροσυνης ειναι, που καταληγουν σε καραγκιοζιλικι.
24-09-2015, 14:21 #79
Εγω παντως με τον αρραβωνιαστικο μου ειμαστε 12 χρονια μαζι και παμε στα 13.Θυμαμαι οτι ολα ηταν πολυ απλα.Του αρεσα, μου αρεσε βγαιναμε καθε μερα εξω για βολτα και καφε η ποτο και πλεον οδευουμε προς τον γαμο.Αυτα εν ετη 2003 εγω τοτε ημουν 17 και αυτος 22.
24-09-2015, 15:48 #80
κι εσυ που ξερεις τι στοιχεια εχουν σταλει στην διαχειριση? λογαριασμο θα σου δωσουμε, η μηπως θεωρεις εαυτον, "διαχειριση"?
το τι θα πραξει η διαχειριση ειναι δικο της θεμα.
προς το παρον σε εχει ταραξει στην παρατηρηση.
συμμαζεψου, δεν αντεχουμε αλλο γελιο...
p.s. εχω γνωρισει κι εγω αρκετα μελη που μπορουν να βεβαιωσουν οτι ειμαι η βασιλισσα της αγγλιας...Last edited by Remedy; 24-09-2015 at 16:08.
24-09-2015, 16:52 #81
24-09-2015, 17:00 #82
24-09-2015, 17:44 #83
Φυσικά κ δεν ξέρω,
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης (συκοφαντική δυσφήμιση).
Γιαυτό το λόγο επίσης ξέρουν ότι εάν είχαν εφαρμοστεί έστω κ προσχηματικά οι κανόνες λειτουργίας του forum στην περίπτωση σου, θα είχε μπαναριστεί εδώ κ χρόνια μέχρι κ η τελευταία σου παρανυχίδα.
Αλλά εάν είχες να δώσεις στη Διαχείριση τίποτα στοιχειωδώς αξιόπιστο, θα είχα μπαναριστεί κ εγώ κ όλοι όσοι έχεις κατηγορήσει ως Tomhet, βλέποντας τα φαντάσματα σου.
Το θέμα πάλι ποιός γελάει με ποιόν, άστο, δε σε συμφέρει να το ανοίγεις.........
Από παρατήρηση πάλι, 1 μόνο έχω λάβει ως τώρα, που έχει λήξει κιόλας, κ ας με διαψεύσει επ'αυτού όποιος moderator θέλει (αυτοί τις επιβάλλουν άλλωστε).
ps: για πες λοιπόν Your Majesty...... από πού αποδεικνύεις ότι είμαι άντρας......? (δεν περιμένω απάντηση, τουλ. όχι 1 έστω κ ελάχιστα λογική απάντηση......)Last edited by Aeon; 25-09-2015 at 14:51.
24-09-2015, 17:55 #84
οι συκοφαντιες και οι υστεριες, δεν ειναι αποδειξη ειλικρινειας, το εχω ξαναπει.
ιδιαιτερες σχεσεις δεν εχω με κανεναν.
απλα τυχαινει να ειμαι ειλικρινης και να εχω δικιο..
προς το παρον ο μονος που μπαναριζεσαι, εισαι εσυ. αλλα επανερχεσαι..
τα υπολοιπα συζητα τα με τον χατζατζαρη ,που του κανεις τον παπαγαλο. εγω δεν σου οφειλω καμια εξηγηση και το βασικοτερο, σε βαριεμαι...Last edited by Aeon; 25-09-2015 at 14:52.
24-09-2015, 18:03 #85
"Είσαι ειλικρινής κ έχεις δίκιο...????" Η πρωταπριλιά αργεί ξέρεις, άνοιξε κ κανένα ημερολόγιο!
Δεν περίμενα καλύτερη απάντηση.
Αλλά άμα όντως με βαριέσαι, σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, σίριαλ τις έχεις κάνει τις συκοφαντίες, όπως εγώ ουδέποτε ασχολήθηκα μαζί σου.
Ο χατζατζάρης ποιός είναι.....? Κανείς που πάλι "βαριέσαι να ασχοληθείς", αλλά δεν έχεις αφήσει thread για thread που να μην γράψεις παραληρήματα, κατεβατά κ ραψωδίες με υπονοούμενα εναντίον του.....?
24-09-2015, 18:06 #86
24-09-2015, 18:08 #87
Γέλα κακομοίρα γιατί γελάς μόνη σου...... για λύπηση είσαι. Σου αφήνω για 1 ακόμη φορά το πεδίο ελεύθερο να ρίξεις όσο δηλητήριο θέλεις....... μπας κ νοιώσεις ότι κάτι κάνεις σε αυτή τη ζωή, αφού έτσι μόνο μπορείς να υπάρχεις, πίσω από 1 οθόνη σε 1 forum, πλέκοντας ίντριγκες κ σενάρια.
24-09-2015, 18:12 #88
25-09-2015, 14:52 #89
Κλειδώνω το θέμα.