φιλιες ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: φιλιες ?

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αυτο το βιολογικο σωμα χρειαζεται υπνο , παω για ξεκουραση ... ωραια συζητηση:)
    Καλο υπνο, για πρακτικους λογους δε μπορω να καλυψω αυτη τη στιγμη την ελλειψη. Μιλαμε...:)

Banned
    οι πιθανοτητες να συνενοηθεις με καπιον στο φβ αν δεν ειναι κ φιλος σου σε αλλες σελιδες κλπ ειναι ελαχιστες αλλα μπορει να συμβει κ αυτο..
    οσο για τις διαδυκτιακες φιλιες το προβλημα δεν ειναι αυτες αλλα οτι οι ανθρωποι ειναι ελαχιστα καταρτισμενοι πανω σε αυτο κ ετσι δεν ξερουν πως να κανουν φιλους με αυτο το τροπο πολοι πχ νομιζουν οτι βαζοντας μια φωτογραφια εκει ετσι θα κανουν φιλους αλλα αυτο ειναι μια αυταπατη αφου αυτο που δινει τις κατευθυνσεις ειναι το μυαλο κ οχι οι φωτογραφιες αρα αν δεν υπαρχουν κατευθυνσεις δεν υπαρχουν κ φιλοι

τωρα αν καπιος παρουσιαζει μια διαφορετικη εικονα του εαυτου του αν παρουσιαζεις κ συ την ιδια διαφορετικη εικονα μπορει ετσι να καταλαβεις οτι ειναι αυτος ο καταληλος για να συνενοηθεις μαζι του κ εστω κ αν αυτο δε γινει αμεσα μπορει να γινει αργοτερα.δε συνενοησαι μονο με το πραγματικο αλλα ταυτιζοντας κ το εικονικο.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οι πιθανοτητες να συνενοηθεις με καπιον στο φβ αν δεν ειναι κ φιλος σου σε αλλες σελιδες κλπ ειναι ελαχιστες αλλα μπορει να συμβει κ αυτο..
    οσο για τις διαδυκτιακες φιλιες το προβλημα δεν ειναι αυτες αλλα οτι οι ανθρωποι ειναι ελαχιστα καταρτισμενοι πανω σε αυτο κ ετσι δεν ξερουν πως να κανουν φιλους με αυτο το τροπο πολοι πχ νομιζουν οτι βαζοντας μια φωτογραφια εκει ετσι θα κανουν φιλους αλλα αυτο ειναι μια αυταπατη αφου αυτο που δινει τις κατευθυνσεις ειναι το μυαλο κ οχι οι φωτογραφιες αρα αν δεν υπαρχουν κατευθυνσεις δεν υπαρχουν κ φιλοι

τωρα αν καπιος παρουσιαζει μια διαφορετικη εικονα του εαυτου του αν παρουσιαζεις κ συ την ιδια διαφορετικη εικονα μπορει ετσι να καταλαβεις οτι ειναι αυτος ο καταληλος για να συνενοηθεις μαζι του κ εστω κ αν αυτο δε γινει αμεσα μπορει να γινει αργοτερα.δε συνενοησαι μονο με το πραγματικο αλλα ταυτιζοντας κ το εικονικο.
    Σωστόοοοοοοος....

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ειμαι αισιοδοξο ατομο .... αν στο τελος τα κανουμε μανταρα κακο του κεφαλιου μας:P

Κι εγω μια απο τα ιδια . Αισιοδοξος , αλλα............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θελω να αναφερθω στις φιλιες που γινονται διαδικτυακα . Δεν εχει σημασια ποσους φιλους εχεις στο φεις , αλλα ποσους φιλους εχεις στην πραματικη ζωη . Οι ' φιλιες ' οι διαδυκτιακες ειναι κατ εμε κατι νοσηρο , δεν νοειται φιλια που να παραμενει στον γραπτο λογο , μετα απο ενα διαστημα πρεπει αυτη η ' φιλια ' πρεπει να προχωρησει σε συναντηση η να διακοπει . Αυτοι που εμενουν στις διαδυκτιακες φιλιες , ειτε παρουσιαζουν μια διαφορετικη εικονα του εαυτου τους , απο την πραματικη , ειτε στερουνται κοινωνικων και επικοινωνιακων δεξιοτητων , ειτε προκειται για νεα παιδια , που εχουν εθιστει σε αυτον τον τροπο επικοινωνιας . Δεν αναφερομαι στο φορουμ αυτο , που μπορει ο αλλος να εχει ενα προβλημα , και να μην ειναι εις θεση να κανει φιλους , η να βγει στον εξω κοσμο .
    Προσωπικα , ουτε φεις εχω , ουτε προκειται ναποκτησω , θεωρω αρρωστημενο αυτον τον τροπο επικοινωνιας . Ειμαι στο φορουμ , εξ αιτιας μιας καταθλιψης , και μολις περασει , θα βγω στον πραματικο κοσμο , και δεν θα ξανασχοληθω με τα μεσα μαζικης δικτυωσης , η τελοςπαντων με διαδυκτιακες επαφες .
    Ποια ειναι η αποψη σας για αυτον τον τροπο επικοινωνιας
    ?
    προσωπικα, στο φεις εχω μονο φιλους και συνεργατες απο την "εξω" ζωη. δεν εχω ουτε εναν ιντερνετικο φιλο , εκει. οποτε? πως θα αξιολογουσες αυτη την περιπτωση?

νομιζω οτι το ολο φαινομενο που αναλυεις γινεται προβλημα οταν ασχολειται κανεις με το ιντερνετ αναγκαστικα, χωρις να το γουσταρει, ισως μαλιστα αντιπαθωντας το κιολας, οπως προκυπτει απο τον τροπο που εκφραζεσαι γι αυτα που νοιωθεις.

νοιωθεις δηλαδη οτι προσεγγισες το ιντερνετ ΕΠΕΙΔΗ ενοιωθες/νοιωθεις για καποιο διαστημα ασθενης, η χωρις κεφια για την 'εξω" ζωη.
    καποιοι ασχολουμαστε με το ιντερνετ ΠΑΡΟΛΟ που εχουμε ικανοποιητικες (κατ εκτιμηση) δραστηριοτητες στην"εξω" ζωη. δουλεια, φιλους, σχεση, η οτι τελος παντως θεωρειται ικανοποιητικη δραστηριοτητα για τον καθενα.

εκει ειναι το θεμα σου.

εισαι στο ιντερνετ ενω δεν σου λεει και πολλα, το ψιλοαντιπαθεις, δεν την βρισκεις και ιδιαιτερα με την τεχνολογια, εν ολιγοις, "αναγκαιο κακο" για περιορισμενο διαστημα κι οταν θα βγαινεις εξω οσο επιθυμεις, δεν θελεις να μπαινεις στο ιντερνετ.
    εγω ειμαι στο ιντερνετ απο επιλογη, παραλληλα με την εξω ζωη κι οχι σε αντικατασταση αυτης, γιατι ειναι η δουλεια μου με υπολογιστες, την βρισκω απιστευτα με την τεχνολογια και θα το κανω και το μελλον ειτε εξακολουθησει να πηγαινει καλα η "εξω" ζωη, ειτε στραβωσει.

κατα τα αλλα, δεν θεωρω την φιλια κατι απολυτο που υφισταται μονο ολοκληρο η καθολου.
    υπαρχει βαθμος επικοινωνιας, οικειοτητας, γνωριμιας, εμπιστοσυνης, κοινων αποψεων, συμπαθειας, κοινων εμπειριων ,κλπ.
    σε μια ιντερνετικη φιλια, μπορουν να υπαρξουν αυτα σε καποιο βαθμο, οπωσδηποτε ομως οχι στον βαθμο που μπορουν να υπαρξουν αν το ιδιο το ατομο το γνωρισεις και το κανεις παρεα και απο κοντα.
    υπαρχει λοιπον "ταβανι" σε μια ιντερνετικη γνωριμια αν δεν γινει και πραγματικη.
    αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ειλικρινεια, φιλικο συναισθημα, διασκεδαση, καλες προθεσεις ,κλπ

μπορει να συμβει να κανεις συντομα πραγματικη μια ιντερνετικη γνωριμια και να σου λεει πολυ λιγοτερα απο μια αλλη γνωριμια που για οποιονδηποτε λογο, εχεις μονο στο ιντερνετ .
    Last edited by Remedy; 22-09-2015 at 18:01.

Senior Member
    Σωστο , ρεμ , αντιπαθω αυτον τον τροπο επικοινωνιας , και βρισκομαι αναγκαστικα εδω , ισως ομως το αντιπαθω , γιατι στην παρουσα φαση , δεν ειμαι εις θεση να βγαινω τσαρκες , και το κανω με το ζορι , να περναει η ωρα , αν ηταν ομως η επιλογη μου , μπορει και να μου αρεσε . Αλλα αναφερομαι σε νεα παιδια , που ειναι κολλημενα σε αυτον τον τροπο επικοινωνιας , οχι σε σενα , που δεν εισαι πιτσιρικα , και εχεις και φιλους στην πραματικη ζωη , εκει αλλαζει το πραμα . Θα καταλαβω αν μου αρεσει το ιντερνετ , μονο οταν συνελθω εντελως , και θαχω επιλογες , εξω φιλους , και διαδικτυακους , τωρα δεν ειμαι εις θεση να κρινω . Ειναι θολωμενη η κριση μου , οχι αμεροληπτη , το γνωριζω .
    Ειναι σαν αυτο που λεω , αλλο να μπαινεις στο λεωφορειο απο δικη σου επιλογη , μπορει και να το διασκεδασεις , και αλλο να μπαινεις επειδη δεν εχεις αλλη επιλογη , εκει ειναι αγγαρεια . Εχεις τις μοτοσυκλεττες σου , ταυτοκινητο σου , το σκουτερ σου , χρηματα για βενζινες , και λες , δεν παω με το λεωφορειο , μωρε , να κανω και μια βολτα !!!

Banned
    Εγώ θα μιλήσω προσωπικά για εμένα. Ασκώ ένα επάγγελμα σε συγκεκριμένο τομέα, ο οποίος στηρίζεται στο μικρόβιο της αναζήτησης της αλήθειας. Αυτό με κάνει να απεχθάνομαι το ψέμα γιατί έτσι γαλουχήθηκα από το πανεπιστήμιο μέχρι σήμερα δηλαδή μιλάμε για 20 χρόνια! Για αυτό και φροντίζω στις 10 πρώτες λέξεις που θα πω να αναφέρω τον τομέα που εργάζομαι ώστε να προϊδεάσω το συνομιλητή μου και να του πω έμμεσα μην μου πεις ψέμα. Οι φίλοι δεν λένε ψέματα μεταξύ τους έτσι δεν είναι; Ε οκ αν μου πει κάποιος ψέμα από το πιο αθώο μέχρι το πιο σύνθετο, αν είναι άντρας θα του το πω κατάμουτρα και θα του το αποδείξω αλλά θα είναι face to face. Αν είναι γυναίκα και με θεωρεί ανόητο, τότε θα τη ταπεινώσω την επόμενη ημέρα, αν με θεωρεί έξυπνο και μου πει ψέμα θα είμαι ευγενικός μαζί της, δεν θα τη ταπεινώσω να της αποδείξω το πόσο χαζή είναι, αλλά δεν θα της μιλήσω και ποτέ ξανά. Δίκαιο έτσι δεν είναι;

Υ.Γ Ένας φιλόσοφος έλεγε το εξής: Το κριτήριο επιστημονικότητας μιας θεωρίας είναι η δυνατότητα διάψευσης της. Γάτος ο φιλόσοφος κάτι ήξερε....

(Αυτό ισχύει και στη φιλία, τη διαδικτυακή! )

Καλημέρα κόσμε :)
    Last edited by Deleted-Member09102015; 23-09-2015 at 02:19.

Senior Member
    ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Αυτή που δεν μπορείς να κάνεις εσύ ρε μεγάλε.... Ο ψεύτης είναι χαζός και πιάνεται εύκολα, γιατί είναι θέμα χρόνου ο ίδιος να δώσει τον εαυτό του... Για αυτό και ο θυμόσοφος λαός έχει βγάλει το εξής γνωμικό: "Θέλει η ******* να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"

Senior Member
    Last edited by elis; 23-09-2015 at 14:08.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=rtCcwCXBuAs

Μια χιουμοριστικη αποψη για το φεις , η οποια δεν διαφερει απ την δικη μου ...............

Page 2 of 2 FirstFirst 12