Μια ιστορια αγαπης. Μετά? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Member
    Quote Originally Posted by kapa9 View Post
    Ας πουμε οτι ηταν ενα αγορι και ενα κοριτσι. Ηταν συμφοιτητες αλλα γνωριστηκαν πολυ αργα στο τελευταιο ετος. Αλλα οι συνθηκες δεν τους επετρεψαν να ειναι μαζι. Προσπαθησαν αλλα δεν μπορεσαν να ειναι μαζι. Της εξεφρασε τα συναισθηματα του αλλα η αποσταση ηταν ο χειροτερος εχθρος. Το κοριτσι δεν αρνηθηκε ουτε και δεχτηκε κατι του ειπε απλα οτι τα πραγματα μεταξυ τους ειναι δυσκολα θα μεινουν μακρια αλλα ισως καποια στιγμη συμβει ακτι και μπορεσουν να ειναι μαζι. Το αγορι πιστευει οτι το κοριτσι εχει αισθηματα για εκεινον η θελει να πιστευει... Τωρα πια χωρισαν πηγαν ο καθενας στο σπιτι του, αλλα το αγορι δεν μπορει να τη ξεχασει. Τη σκεφτεται συνεχεια, δεν εχει ματια για αλλη κοπελα, θλιβρετε απιστευτα οταν αναλογιζετε ποσα ηθελε να της πει για κεινον και δε θα της τα πει ποτε,ποσα θα ηθελε να μαθει για εκεινον αλλα δε θα τα μαθει ποτε, ποσες συζητησεις θα ηθελε να κανουν κι ομως δε θα τις κανουν ποτε. Αλλα περισσοτερο το τρελαινει η σκεψη οτι ισως δεν την ξαναδει ποτε απο κοντα... ΥΓ. Το αγορι ειμαι εγω. Μη με ρωτησετε γιατι εγραψα αυτην την ιστορια οπως την εγραψα. Ουτε εγω ξερω, ισως να ηθελα να τη μοιραστω με καποιον. Με συγχωρειτε για τον υπερβολικο συναισθηματισμο αλλα ετσι νιωθω...μπορειτε να με κραξετε αν θελετε δε θα σας παρεξηγησω. Συγνωμη για το μεγαλο μου ποστ. Ευχαριστω για το χρονο σας

"Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγόρι. Ζούσε σε μια πολιτεία. Το αγόρι αυτό είχε μια βαθιά επιθυμία. Να φτάσει στην πιο μακρινή πολιτεία του κόσμου, εκεί που ζούσε η πιο όμορφη βασιλοπούλα, και να την κάνει δικιά του. Δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει, το αγόρι φεύγει από το σπίτι του............................................ .................................................. .................................................. ................................
    Έπειτα από πολλά εμπόδια, το αγόρι φτάνει στη μακρινή πολιτεία. Ζητά να δει τη βασιλοπούλα. Μόλις τον βλέπει εκείνη, θαμπώνεται από την ομορφιά του. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα".

Ελπίζω να το πιάσεις το μήνυμα, φίλε kapa9. Συνοπτικά: μια ζωή την έχουμε. Κάνε ό,τι σου λέει η καρδιά σου. Κι ας περάσεις από 100 εμπόδια, κι ας φας τα μούτρα σου, κι ας μην γίνουν όλα έτσι όπως τα ονειρεύτηκες. Φτάνει που το προσπάθησες και το δοκίμασες. Καλή τύχη!Go on!

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απ οτι καταλαβα το σιγα- σιγα εχει ηδη γινει.
    μιλαει για "ιστορια αγαπης¨, οχι για ξεπετα .:rolleyes:
    οταν υπαρχει ιστορια αγαπης και στην συνεχεια προκυπτει η αποσταση, η το λυνεις, η το κοβεις, αν αγαπας φλογερά.
    δεν γνωριστηκαν τωρα.
    αφου λεει γνωριστηκαν λιγο πριν το τελος των σπουδων τους ... ε και τωρα και εγω σε αυτην την ηλικια αγαπουσα παραφορα και μοναδικα... πφφφφ με μπερδεψε ο νεος μας!!!!!

Senior Member
    σχεση απο αποσταση ειναι ανεκδοτο.και οταν λεω αποσταση δεν εννοω να πηγενοερχεστε και να βλεποσαστε 2-3 μερες τι βδομαδα...αφου σε παιρνει και χωρις να την παιρνεις τηλ σημαινει οτι ενδιαφερετε,το μονο που δεν ξερουμε ειναι αν σε εχει βαλει friend zone ή στην καβατζα αμα δεν σε εχει βαλει σε αυτα τα δυο πολυ πολυ πολυ ασχημα μερη τοτε τα νεα ειναι ευχαριστα,εχεις πολλες ελπιδες και ας εμενε και στην αλασκα!!!!!!!!!!
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    ψαχτο και σκεψου αμα σε εχει βαλει σε αυτες τις κατηγοριες.αλλα υπαρχει λυση και σε αυτο
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Page 2 of 2 FirstFirst 12