Αν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι για μένα επειδή εγώ δεν μπορώ... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 109
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Ναι, αν θέλεις. Νομίζω έχω να σου πω γνώμη για τον φόβο γιατί έχω και προσωπική πείρα.
    Εγώ προσωπικά ξεπέρασα έναν φόβο μου μέσα από δυσάρεστες καταστάσεις και με όπλο τον θυμό μου
    Λοιπον, από μικρή φοβόμουν το σκοτάδι, τα φαντάσματα, τους διαβόλους, τους κλέφτες, και γενικά φοβόμουν να μείνω μόνη μου, ειδικά τα βράδια. Όταν τύχαινε να λείψει ο άντρας μου από το σπίτι το βράδυ πήγαινα στο πατρικό μου να κοιμηθώ. Η φαντασία μου έπλαθε μορφές και παρουσίες που με έκαναν να μην μπορώ να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή, πριν μερικά χρόνια, άρχισαν να συμβαίνουν πολύ δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή μου, το ένα πίσω από το άλλο. Πολύ σοβαρά και πολύ δυσάρεστα! Ένα βράδυ, εν μεσω αυτών των καταστάσεων, έμεινα μόνη μου στο σπίτι. Στην αρχή είχα όλα τα φωτα ανοιχτά και την τηλεόραση μαζί και καθώς περνούσε η ώρα έκλειναν τα μάτια μου από τη νύστα αλλά και στον παραμικρό θόρυβο με έπιανε φρίκη και ξυπνούσα.
    Κάποια στιγμή που κοιμήθηκα είδα έναν εφιάλτη και ξύπνησα. Εκείνη τη στιγμή που ξυπνούσα ένιωσα έναν απέραντο θυμό και ένα αίσθημα αδικίας σε βάρος μου και σκέφτηκα : Εγώ αυτά που θεωρώ απαίσια και τρομαχτικά τα έζησα στην πραγματική μου ζωή, δεν μπορεί να με τρομάξει κανένα φάντασμα πλέον ! Άι σιχτίρ από κει χάμω! είπα από μέσα μου. Και από τη αγανάκτησή μου δεν ξαναφοβήθηκά. Κατάφερα να πείσω τον εαυτό μου οτι είναι τεράστια αδικία να έχω τόσες στεναχώριες και επιπλέον να φοβάμαι να ξεκουραστώ λίγο. Από τότε, κάθε φορά που πάει να με πιάσει φόβος λέω μέσα μου: Όχι, είναι άδικο! Είναι άδικο! Και το πιστεύω αυτό που λέω. Είναι άδικο! Και τελικά δεν με πιάνει φόβος.
    μου αρεσει

Senior Member
    Ναι, αν θέλεις. Νομίζω έχω να σου πω γνώμη για τον φόβο γιατί έχω και προσωπική πείρα.
    Εγώ προσωπικά ξεπέρασα έναν φόβο μου μέσα από δυσάρεστες καταστάσεις και με όπλο τον θυμό μου
    Λοιπον, από μικρή φοβόμουν το σκοτάδι, τα φαντάσματα, τους διαβόλους, τους κλέφτες, και γενικά φοβόμουν να μείνω μόνη μου, ειδικά τα βράδια. Όταν τύχαινε να λείψει ο άντρας μου από το σπίτι το βράδυ πήγαινα στο πατρικό μου να κοιμηθώ. Η φαντασία μου έπλαθε μορφές και παρουσίες που με έκαναν να μην μπορώ να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή, πριν μερικά χρόνια, άρχισαν να συμβαίνουν πολύ δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή μου, το ένα πίσω από το άλλο. Πολύ σοβαρά και πολύ δυσάρεστα! Ένα βράδυ, εν μεσω αυτών των καταστάσεων, έμεινα μόνη μου στο σπίτι. Στην αρχή είχα όλα τα φωτα ανοιχτά και την τηλεόραση μαζί και καθώς περνούσε η ώρα έκλειναν τα μάτια μου από τη νύστα αλλά και στον παραμικρό θόρυβο με έπιανε φρίκη και ξυπνούσα.
    Κάποια στιγμή που κοιμήθηκα είδα έναν εφιάλτη και ξύπνησα. Εκείνη τη στιγμή που ξυπνούσα ένιωσα έναν απέραντο θυμό και ένα αίσθημα αδικίας σε βάρος μου και σκέφτηκα : Εγώ αυτά που θεωρώ απαίσια και τρομαχτικά τα έζησα στην πραγματική μου ζωή, δεν μπορεί να με τρομάξει κανένα φάντασμα πλέον ! Άι σιχτίρ από κει χάμω! είπα από μέσα μου. Και από τη αγανάκτησή μου δεν ξαναφοβήθηκά. Κατάφερα να πείσω τον εαυτό μου οτι είναι τεράστια αδικία να έχω τόσες στεναχώριες και επιπλέον να φοβάμαι να ξεκουραστώ λίγο. Από τότε, κάθε φορά που πάει να με πιάσει φόβος λέω μέσα μου: Όχι, είναι άδικο! Είναι άδικο! Και το πιστεύω αυτό που λέω. Είναι άδικο! Και τελικά δεν με πιάνει φόβος.
    Καλημέρα!

Πρέπει να φύγω για τη δουλειά σε καμιά ώρα και δεν θέλω να βγω έξω, κάνει κρύο... :( Κι είναι σκοτεινά και τρομάζω...

Επιγραμματικά γιατί δεν έχω ξυπνήσει ακόμα καλά, φοβάμαι μήπως σε μία σχέση αναγκαστώ να έχω επαφή χωρίς να το θέλω, δηλαδή για παράδειγμα να μην νιώθω καλά εκείνη την στιγμή και να το πω ή απλά να το δείξω αλλά παρόλα αυτά να μην μου δώσει ο άλλος σημασία...κι αυτό το φοβάμαι λόγω ενός γεγονότος που συνέβη στο παρελθόν...
    Γράψε ότι νομίζεις και θα το συζητήσουμε όταν γυρίσω...
    Πάντως δεν νιώθω καθόλου καλά τώρα, μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ κι άλλο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σε μια ωρα, θα εχει ξημερωσει εντελως κυκνα, οποτε αδικα φοβασαι...

οσο για την "επαφη", προτρεχεις και δημιουργεις περιττα αγχη στον εαυτο σου.
    δεν θα βρεθεις κατευθειαν στην "επαφη".
    γνωρισε πρωτα καποιον, υποψηφιο...
    οταν προκυψει, θα φροντισεις να γνωριστεις πρωτα καλα με τον ανθρωπο, να σου εμπνεει εμπιστοσυνη και οταν γινουν ολα αυτα, θα του πεις οτι εχεις αγχος με το θεμα και θελεις να προχωρησετε απαραιτητα με τους δικους σου ρυθμους.
    οποιος δεν το σεβαστει αυτο, του το κοβεις.
    εννοειται οτι θα εχεις γνωριστει τοσο καλα με το ατομο πριν προχωρησετε, που θα εισαι βεβαιη οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει βιαιος και οτι σε κατανοει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε μια ωρα, θα εχει ξημερωσει εντελως κυκνα, οποτε αδικα φοβασαι...

οσο για την "επαφη", προτρεχεις και δημιουργεις περιττα αγχη στον εαυτο σου.
    δεν θα βρεθεις κατευθειαν στην "επαφη".
    γνωρισε πρωτα καποιον, υποψηφιο...
    οταν προκυψει, θα φροντισεις να γνωριστεις πρωτα καλα με τον ανθρωπο, να σου εμπνεει εμπιστοσυνη και οταν γινουν ολα αυτα, θα του πεις οτι εχεις αγχος με το θεμα και θελεις να προχωρησετε απαραιτητα με τους δικους σου ρυθμους.
    οποιος δεν το σεβαστει αυτο, του το κοβεις.
    εννοειται οτι θα εχεις γνωριστει τοσο καλα με το ατομο πριν προχωρησετε, που θα εισαι βεβαιη οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει βιαιος και οτι σε κατανοει.
    Γεια σου Ρέμεντυ, δεν πρόλαβα την απάντηση σου το πρωί...

Ζορίστηκα σήμερα στη δουλειά, μάλλον επειδή ξεκίνησε με άσχημη διάθεση η μέρα...τουλάχιστον ευτυχώς όπως είπες όταν βγήκα έξω είχε πια ξημερώσει...αλλά το κρύο κρύο, τουλάχιστον δεν έβρεξε πάλι...πιστεύω κι ελπίζω πως θα συνέλθω απλά είναι οι πρώτες φθινοπωρινές και σκοτεινές μέρες που κάνει γι' αυτό και μου κακοφαίνεται αλλά θα τις συνηθίσω, πού θα πάει;

Τώρα για το άλλο θέμα, αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι αν υπάρχει κανείς που δεν θα γίνει βίαιος ενώ του είναι τόσο εύκολο ή αν όλοι είναι σαν κι εκείνον... :confused: Μου κάνει εντύπωση η τόση καλωσύνη, να αγνοήσει κάποιος την επιθυμία του για χάρη μου...δεν έχω συνηθίσει έτσι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    you got to live it to believe it που λενε...

Quote Originally Posted by aggelos11 View Post
    Cicada αν ησουν στην θεολογικη αθηνας την πεμπτη παιζει να μας ειδες με την παρεα μου.Ειχαμε παει να δωσει ενας φιλος μας και καναμε κατι καρναβαλια,οποτε αποκλειεται να περασαμε απαρατηρητοι.

Πιστευω οτι η πιστη σε υπερφυσικα πραγματα,στις ψυχικες ασθενειες κανει τα πραγματα χειροτερα.Εγω ειμαι θεος και επαθα ιδεοψυχαναγκαστικη με το οτι οι αλλοι γυρω μου ειναι δαιμονισμενοι.Αν πιστευα κιολας κι ειχα ψιλοψαχτει σε αυτα,τωρα μπορει να εκανα τον κοκορα στην ομονοια.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    μιλα με το γιατρο ισως σου χρειαστει να στα αυξησει....

με τα λογια δε γινεται τιποτα αμα δεν ειναι απο ειδικο ψυχολογο και μακροχρονια.

πρεπει να πας στον ψυχιατρο πριν σου καουν και αλλα εγκεφαλικα κυτταρα !!

με τα λογια δε γινεται τιποτα, πρεπει να παρεις χαπια ολα τα αλλα ειναι φουμαρα !!

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα προσπαθήσω... :)

Εγώ από εφημερίδες έπαιρνα την "Ημερησία" όσο είχε δώρο βιβλία της Ιζαμπέλ Αλιέντε, δεν ξέρω αν σου αρέσει το διάβασμα...εμένα ναι κι η Αλιέντε είναι η αγαπημένη μου συγγραφέας...

Να μου πεις τι πήρες...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    μιλα με το γιατρο ισως σου χρειαστει να στα αυξησει....

με τα λογια δε γινεται τιποτα αμα δεν ειναι απο ειδικο ψυχολογο και μακροχρονια.

πρεπει να πας στον ψυχιατρο πριν σου καουν και αλλα εγκεφαλικα κυτταρα !!

με τα λογια δε γινεται τιποτα, πρεπει να παρεις χαπια ολα τα αλλα ειναι φουμαρα !!
    Με όλο το σεβασμό διαφωνώ, εγώ βοηθιέμαι απ' όσα μου λένε τα παιδιά εδώ κι ας μην είναι ειδικοί...βοηθιέμαι κι από το γεγονός ότι απλά μου μιλάνε κι έτσι νιώθω λιγότερο μόνη...
    Θα πάω στο γιατρό μόλις μπορέσω αλλά θα προτιμούσα να μην τ' αυξήσουμε κι άλλο, ήδη παίρνω πολλά φάρμακα...θα δούμε...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα!

Πρέπει να φύγω για τη δουλειά σε καμιά ώρα και δεν θέλω να βγω έξω, κάνει κρύο... :( Κι είναι σκοτεινά και τρομάζω...

Επιγραμματικά γιατί δεν έχω ξυπνήσει ακόμα καλά, φοβάμαι μήπως σε μία σχέση αναγκαστώ να έχω επαφή χωρίς να το θέλω, δηλαδή για παράδειγμα να μην νιώθω καλά εκείνη την στιγμή και να το πω ή απλά να το δείξω αλλά παρόλα αυτά να μην μου δώσει ο άλλος σημασία...κι αυτό το φοβάμαι λόγω ενός γεγονότος που συνέβη στο παρελθόν...
    Γράψε ότι νομίζεις και θα το συζητήσουμε όταν γυρίσω...
    Πάντως δεν νιώθω καθόλου καλά τώρα, μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ κι άλλο...
    Αν εξηγήσεις από πριν οτι έχεις μια ευαισθησία σε αυτόν τον τομέα, τότε δεν θα έχςις πρόβλημα, θα σε καταλάβει. Αν δεν σε καταλάβει τότε να τον κάνεις πέρα. Να κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο που βλέπεις οτι σε νιώθει και σε καταλαβαίνει.

Senior Member
    Αν εξηγήσεις από πριν οτι έχεις μια ευαισθησία σε αυτόν τον τομέα, τότε δεν θα έχςις πρόβλημα, θα σε καταλάβει. Αν δεν σε καταλάβει τότε να τον κάνεις πέρα. Να κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο που βλέπεις οτι σε νιώθει και σε καταλαβαίνει.
    Καλημέρα! :)

Κρυώνω, νομίζω πως σιγά σιγά πρέπει να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα...επίσης ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή και να μην έχω να πάω στη δουλειά και να ξυπνήσω ότι ώρα θέλω το πρωί...

Τώρα όσον αφορά το επίμαχο θέμα, πιστεύεις ότι όσο καλός και να δείχνει κάποιος δεν θα εκμεταλλευτεί την σωματική μου αδυναμία αν σε κάποια προσωπική μας στιγμή δεν θέλω/δεν μπορώ να την συνεχίσω; Γιατί μερικές φορές μου έρχεται στο μυαλό εκείνο το γεγονός και με τρομάζει οπότε δεν θέλω πια...

Senior Member
    :confused:

Senior Member
    Είναι κανείς εδώ; :confused: Ξύπνησα πολύ νωρίς και θέλω να μιλήσω με κάποιον...

Senior Member
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΙΛΕΙΤΕ .....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΙΛΕΙΤΕ .....................
    Χα χα, καλημέρα! :) Τελευταία μέρα ξεκούρασης σήμερα, σνιφ! Πώς πέρασε (σχεδόν) έτσι γρήγορα το Σαββατοκύριακο; Πάλι νιώθω πως δεν κατάφερα μέχρι στιγμής τουλάχιστον να χαλαρώσω αρκετά...εσύ πάλι ξύπνιος αξημέρωτα;

Senior Member
    Καλημερα ! εμ , τα Σαβατοκυριακα παντα περνανε γρηγορα . Κοιμηθηκα αργα , γιατι μπηκα σενα τσατ παγκοσμιου εμβελειας , και προσπαθουσα να γραψω γρηγορα , και γραφω με τοενα χερι , και επαθα υπερενταση απο την προσπαθεια , και ακομη να μου περασει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλημερα ! εμ , τα Σαβατοκυριακα παντα περνανε γρηγορα . Κοιμηθηκα αργα , γιατι μπηκα σενα τσατ παγκοσμιου εμβελειας , και προσπαθουσα να γραψω γρηγορα , και γραφω με τοενα χερι , και επαθα υπερενταση απο την προσπαθεια , και ακομη να μου περασει .
    Α, κατάλαβα...γιατί όμως με το ένα χέρι, έπαθες τίποτα;

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast