ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ε ως εδω!! χωριζουμε !!τα μαζευω και πάω στη μαμα μου!!!... κτηνος!!!
    εσυ με την πρωτη δυσκολια με παρατασ μετα φταιω εγω;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν εχω καταλαβει, τι παθαινουν οσοι κανουν συναντησεις απο δω και τους τρωει η μαυρη τρυπα απο την επομενη μερα...
    εχει συμβει τουλαχιστον 3 φορες απ οσες θυμαμαι ετσι προχειρα, ειτε με πολλα μελη ειτε με λιγα.
    ελπιζω να ειναι καλα στην υγεια τους ολοι για αρχη και να μην ειχαν δραματικες εκπληξεις με τις "γνωριμιες" κατα δευτερον..
    χαχαχα...το τριγωνο των βερμουδων σε φορουμ!!..καλα εσυ ρεμεντυ εισαι παλιο μελος...ποτε δεν ετυχε να συναντηθεις? ..τελικα ο μονος που εχει ξεφυγει απο την "καταρα" ειναι ο μακ γιατι αααν θυμαμαι καλα εχει συναντηθει με μελη.

Senior Member
    εγω δεν εχω συναντηθει με κανενα παντωσ και στο αμεσο μελλον δεν το βλεπω με καμια παναγια
    και ουτε τα κουτσομπολια που παιζουν ξερω απλα γραφω τισ σκεψεισ μου γιατι δεν ειμαι καλα

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εσυ με την πρωτη δυσκολια με παρατασ μετα φταιω εγω;
    εννοειτε οτι φταις εσυ!!!... εγω οπως και να το δεις το πραγμα, εχω ΠΑΝΤΑ δικιο!!!

Senior Member
    εσεισ που εχετε παντα δικιο να πατε να κοιταχτειτε για να μπορεσουμε να ζησουμε κι εμεισ που εχουμε παντα αδικο
    μασ εχετε κανει τη ζωη πατινι με το σκεπτικο σασ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα...το τριγωνο των βερμουδων σε φορουμ!!..καλα εσυ ρεμεντυ εισαι παλιο μελος...ποτε δεν ετυχε να συναντηθεις? ..τελικα ο μονος που εχει ξεφυγει απο την "καταρα" ειναι ο μακ γιατι αααν θυμαμαι καλα εχει συναντηθει με μελη.

Με ενα μελος εχω συναντηθει , αλλα εχω τηλεφωνηθει με αρκετα , αντρες -γυναικες .

Senior Member
    οτι προβληματα εχετε σχεδον ολα τα εχω αντιμετωπισει και τωρα ειμαι σχετικα καλα παντωσ αυτο να ξερετε

Senior Member
    Ε καλά δεν χρειάζεται να συναντηθείς για να σε πιάσουν στο στόμα τους κάποιες εδώ μέσα... Αν δεν έχει η άλλη ζωή και έχει ως χόμπι την κατινιά δεν χρειάζεται να προσδοκά συνάντηση για να σε κουτσομπολέψει και να πει κακίες για σένα... Εμείς έχουμε ζωή και δεν ασχολούμαστε μαζί τους απλά... χαχαχα
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Με ενα μελος εχω συναντηθει , αλλα εχω τηλεφωνηθει με αρκετα , αντρες -γυναικες .
    ναι αλλα εσυ δεν εξαφανηστηκες!...το αλλο μελος εξαφανηστικε?... υπάρχει οντως η "καταρα"?

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εσεισ που εχετε παντα δικιο να πατε να κοιταχτειτε για να μπορεσουμε να ζησουμε κι εμεισ που εχουμε παντα αδικο
    μασ εχετε κανει τη ζωη πατινι με το σκεπτικο σασ
    το ριξες και παλι αποψε το φαρμακι σου, και εκανες ξανα να κλαιει το κοριτσακι σουυυυυ!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Ε καλά δεν χρειάζεται να συναντηθείς για να σε πιάσουν στο στόμα τους κάποιες εδώ μέσα... Αν δεν έχει η άλλη ζωή και έχει ως χόμπι την κατινιά δεν χρειάζεται να προσδοκά συνάντηση για να σε κουτσομπολέψει και να πει κακίες για σένα... Εμείς έχουμε ζωή και δεν ασχολούμαστε μαζί τους απλά... χαχαχα
    κατα φωνη!!!...για σενα ρωταγα σε αλλο θρεντ!!!...ρε γατουλη - ρε γατουλη - ρε γατουλη ... που εισαι , γιατι δεν μου μιλας ?????????

Senior Member
    Σε ποιο θέμα ρέα μου; Σήμερα είπα να έρθω να πειραματιστώ λίγο. Να γράφω και να ελέγχω 2-3 φορές μόνο όσα έγραψα. Ακόμη ταλαιπωρούμαι δυστυχώς. Εσύ είσαι καλά;
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Σε ποιο θέμα ρέα μου; Σήμερα είπα να έρθω να πειραματιστώ λίγο. Να γράφω και να ελέγχω 2-3 φορές μόνο όσα έγραψα. Ακόμη ταλαιπωρούμαι δυστυχώς. Εσύ είσαι καλά;
    δεν θυμαμαι...οπου σε εβρισκα! χαχαχα
    καλα ειμαι εγω ...ξερεις τωρα τα γνωστα!... με το σπιτακι σου ενταξει? μετακόμησες?

Senior Member
    να στο πω απλα με αποριψατε εσεισ με απεριψε ο πατερασ μου με απεριψαν οι φιλοι μου με απεριψαν ολοι εγω θα καθομαι και θα σασ λεω
    ποσο μικροι και αχρηστοι αποδειχτηκατε και φυσικα θα μιλαω διαφορετικα απο σασ παντα με θεσατε εκτοσ κοινωνιασ ολοι σασ και ειστε υπευθυνοι για οτι κι αν γινει μονο αμα παρω αποζημιωση για αυτα που περναω θα σασ συγχωρεσω ετσι για να εξηγουμαστε

Senior Member
    Δεν έχω μετακομίσει ακόμη. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνδέσω τη ΔΕΗ και ελπίζω, μέσα στον Γενάρη να μετακινηθώ. Θα ήθελα να έχω και ίντερνετ για να μετακινηθώ πιο εύκολα.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast