Results 1 to 13 of 13
Thread: Μία τριπλά δύσκολη κατάσταση
-
27-09-2015, 03:34 #1
Μία τριπλά δύσκολη κατάσταση
Είμαι τρίτη Λυκείου και το πρόβλημα είναι οτι ακριβώς όταν άρχιζαν τα καλοκαιρινά φροντιστήρια ήταν η περίοδος που κατάλαβα οτι μου αρέσουν οι κοπέλες. Δεν θέλω να βάλω μια ταμπέλα στον εαυτό μου ( gay ή bi) αλλά το σιγουρο είναι οτι μου αρέσουν οι κοπέλες και το κατάλαβα γιατί ερωτεύτηκά την διπλανή μου στο φροντιστήριο. Δεν έχω ιδέα αν αυτή είναι streigth ή όχι. Γενικά δεν έχει μιλήσει ποτέ για αγόρια και πέρσυ είχε πει όχι σε κάποιον συμμαθητή μας που της ζήτησε να βγούνε αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι πάντα φιλική μαζί μου ,δηλαδή έρχεται να κάτσει δίπλα μου, μου μιλάει αν και δεν είμαι και πολύ εξωστρεφής και πάντα χαίρεται όταν με βλέπει. Βέβαια αυτό είναι φυσικό γιατί κι εγώ όταν τη βλέπω έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και γενικά όλα τα συμπτώματα του να είσαι ερωτευμένη στα 17 σου. Βασικά πιστεύω οτι αν ήξερα στα σίγουρα οτι δεν υπάρχει ελπίδα ( ας πούμε αν μάθαινα οτι της αρέσει κάποιος) θα την ξεπερνούσα. Η αμφιβολία είναι που με τρελαίνει. Τριπλά δύσκολη λοιπόν η κατάσταση γιατί πρώτον μόλις κατάλαβα οτι δεν είμαι streight σε μια συντηριτική κοινωνία σαν την Ελληνική και φοβάμαι για το πως θα με αντιμετωπίσει η κοινωνία του Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Δεύτερον, γιατί η κοπέλα που ερωτεύτηκα είναι όπως είπα διπλανή μου στο φροντιστήριο πράγμα που δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ στο μάθημα φέτος που απο τα μαθήματα θα κριθεί το μέλλον μου. Και τρίτον γιατί δεν έχω ξανακάνει ποτέ σχέση και είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο σε όλους τους εφήβους να αρχίσουν την ερωτική τους ζωή πόσο μάλλον στους gay. Μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή για το πως να την ξεπεράσω; Πιστεύετε οτι αν της μιλήσω θα είναι καλύτερα τα πράγματα; Επίσης, αν υπάρχουν κι άλλοι gay έφηβοι στo forum. Εσείς πως το αντιμετωπίσατε; Πως μπορεί κάποιος gay να βρει σχέση ή γενικά ανθρώπους που να βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση; Ευχαριστώ από πριν για το ενδιαφέρον όσους βοηθήσουν με κάποια απάντηση.
- 27-09-2015, 11:10 #2
( gay ή bi)
27-09-2015, 13:16 #3
καλα καταρχην μαθε αν ειναι και αυτη λεσβια και μετα βλεπεις τι θα κανεις οχι τιποτα μην χανεις και την συγκεντρωση αδικα
27-09-2015, 13:35 #4
Αυτό θέλω να μάθω αλλά δεν έχω ιδέα πως. Δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά ωστε να αρχίσω κουβέντα για αγόρια και να πάρω πληροφορίες. Και πάει σχολείο και σε άλλη περιοχή άρα δεν έχουμε κοινούς γνωστούς για να μου πουν κάτι περισσότερο γι αυτήν. Άσε που και να ήταν κι αυτή λεσβία μπορεί να μη μου το έλεγε. Κι εγώ δεν νομίζω οτι θα το έλεγα έτσι εύκολα σε κάποιον απλό γνωστό μου. Άρα ακομα κι αν κατάφερνα να της ανοίξω συζήτηση για σχέσεις πάλι θα έμενα με την αμφιβολία.
27-09-2015, 14:34 #5
φβ ο μεγαλυτερος ρουφιανος
27-09-2015, 14:59 #6
Δυστυχώς δεν έχει φβ και γενικά δεν ασχολείται με social media.
27-09-2015, 15:25 #7
Τι λες να της πιασεις στην συζητηση σχετικα με αυτο το θεμα..δηλαδη καπως ετσι "για πες,παιζεται κατι με κανεναν?"
27-09-2015, 15:45 #8
θα ήταν τελείως ξακάρφωτο γιατί δεν γνωριζόμαστε καλά. Θα με περνούσε για τελείως χαζοχαρούμενη μάλλον ,αν δεν με έχει περάσει ήδη, γιατί με πιάνει έτσι κι αλλιώς νευρικό γέλιο όταν την βλέπω πόσο μάλλον όταν θα πάω να τη ρωτήσω για κάτι τέτιο. Βέβαια ίσως αυτό θα κάνω τελικά γιατί σίγουρα είναι πολύ λιγότερο ξεκάρφωτο από το να πάω να της πω οτι μου αρέσει. Πιστεύεις οτι θα ήταν τελείως λάθος να της πω οτι μου αρέσει; Φοβάμαι οτι θα γελάσει αλλά ίσως αν φάω χιλόπιτα να μπορέσω να την ξεχάσω και να προχωρήσω μια και καλή.
27-09-2015, 16:10 #9
ναι ειναι λαθος για αρχη ρωτα τι παιζει με αγορια ΓΕΝΙΚΑ μαλλον ρωτα αν της αρεσει κανενας οχι αν εχει κανει τιποτα με κανεναν η τι παιζει τωρα αν παρεις αρνητικες απαντησεις παιζει να ειναι και αυτη λεσβια δεν ξερω αν ακουγεται υποτιμητικο που λεω λεσβια αλλα δεν το λεω για να χλευασω
27-09-2015, 16:11 #10
ανακάλυψες την σεξουαλικη σου ταυτοτητα.. συγχαρητηρια!...τώρα βημα βήμα θα πρέπει να ενημερωθείς πάνω σε αυτό.. τι σημαινει gay.. τι σημαινει gay εφηβη, πως θα λειτουργεις απο δω και πέρα? θα το ανακοινώσεις ή σκοπεύεις να το κρύβεις ...τι συνέπειες θα έχει όλο αυτο στη ζωη σου... ναι ζουμε σε μια κοινωνία συντηρητική...αλλα απο την παιδεία ξεκινουν όλα... έκανες καλα που εξωτερικευτηκες εδω...αλλα πρέπει να απευθυνθεις και σε πιο ειδικούς σε αυτα τα θεματα...δες αν υπάρχει καποιο φορουμ για την ομοφυλοφιλία, ή ενας ειδικος στο θέμα.. ενας ψυχολογος..
δεν ειναι προβλημα η σεξουαλικη σου επιλογη, αλλα είναι προβλημα η αμόρφωτη κοινονια οπου ζουμε και ωφειλεις να ενημερωθεις για 2-3 πράγματα... πριν μπεις στην διαδικασια να διεκδικήσεις μια συντροφο!
και πίστεψε με αν το κανεις αυτο ...θα ξεμπερδευτουν πολλα πραγματα μέσα σου!
καλη τυχη κορίτσι μου :)
27-09-2015, 16:42 #11
οχι μην πεις οτι σου αρεσει ακομα,μεχρι να μαθεις περισσοτερα για αυτην...:)
27-09-2015, 21:21 #12
Ευχαριστώ fenia, θα προσπαθήσω να πάω προς τα κει τη συζήτηση μήπως και μάθω τίποτα παραπάνω. Γενικά δεν το κρύβω οτι είμαι λεσβία στους γνωστούς μου αν και πολλοί δεν το ξέρουν γιατί δεν έχει τύχει να κάνουμε τέτοιου είδους συζήτηση. Πάντως θα μπορούσα αν καταφέρω να της ανοίξω συζήτηση να αφήσω να εννοηθεί οτι είμαι λεσβία και να κόψω αντιδράσεις. rea ευχαριστώ για τις συμβουλές :) δεν το κρύβω ,έτσι το έχουν ήδη μάθει οι περισσότεροι από το οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον. Η αλήθεια είναι οτι στο Λύκειο είναι λίγο δύσκολο να βρεις κοπέλα αλλά ελπίζω οτι στο πανεπιστήμιο που γνωρίζεις περισσότερους ανθρώπους τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
27-09-2015, 22:19 #13
ετσι μπραβο αισιοδοξια...και να μην βρεις στο λυκειο,στο πανεπιστημιο θα εχεις 1.000.000 περισσοτερες ευκαιριες ;) ευχαριστω που σε βοηθησα!