ασφαλιστικο φαρμακα και συνταξεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

ασφαλιστικο φαρμακα και συνταξεις

Μηπως ξερει κανεις τι γινεται με αυτα ολα τα θεματα γιατι εχω μπερδευτει λιγο θα εχουμε να παρουμε τα φαρμακα μας με τις συνταξεις τι θα γινει ειναι ενα θεμα που μας απασχολει ολους, συγνωμη που ρωταω αλλα λογω της υψηλης δοσης φαρμακων που παιρνω αδυνατω να παρακολουθησω τις εξελιξεις
    Επισης τι γινεται με τις υπολοιπες παροχες θα κοπουν και αυτες?

Senior Member
    κανεις δεν ξερει η δεν ενδιαφερεται????

Senior Member
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγώ πάντως δεν ξέρω...κι εγώ είχα φοβηθεί όταν έγινε το θέμα το καλοκαίρι με το αν θα μείνουμε στο ευρώ κλπ για το αν θα έχω να παίρνω τα φάρμακα μου και για την ώρα ευτυχώς βολεύεται το ζήτημα, αν δεν βολευόταν θα το είχατε καταλάβει γιατί θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα...
    Οπότε αν ξέρει κανείς κάτι που δεν ξέρω κι εμένα μ΄ενδιαφέρει, ήθελα απλά να το πω...

Άρη, αν θέλεις να πεις τί φάρμακα παίρνεις; Αν όχι, δεν πειράζει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    εσυ συγκεκριμενα γιατι να ξερεις αλλα οποιος ξερει ας μας πει τι γινεται

Senior Member
    κυκνε ξερω τα φαρμακα αλλα γιατι να σου τα πω γιατρος εισαι η νοσοκομος :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αρης31 View Post
    κυκνε ξερω τα φαρμακα αλλα γιατι να σου τα πω γιατρος εισαι η νοσοκομος :)
    Όχι...τίποτα από τα 2...απλά ήθελα να δω αν είναι κανένα ίδιο με τα δικά μου...δεν πειράζει... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    τα φαρμακα σιγουρα θα μπορουμε να τα παιρνουμε γιατι το κοστος αμα δε παρουμε φαρμακα ειναι μεγαλυτερο απο το να μας τα δινουν.

οποτε μη αγχωνεστε...

εχουμε απο τις πιο βαριες αναπηριες, δεν ειναι παιξε γελασε. σαν τελευταιους θα μας τα κοψουν αμα ειναι.... ασε που θα υπαρχει κοινωνικη κατακραυγη γιατι θα ειναι χωρις φαρμακα οι σχιζοφρενεις με το πριονι...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Εγω προσωπικα δεν εχω ιδεα απο αυτα. Θα ηθελα ομως να ρωτησω , εαν παρεις συνταξη λογω αναπηριας για ψυχολογικους λογους , δυνασαι καποια στιγμη να την κοψεις και να εργαστεις κανονικα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    @κιπ ναι μπορεις απλα την κοβεις ομως δεν ξερω αν επειδη εχουμε ψυχιατρικο ιστορικο μας παρουν σε δουλεια!
    πχ ο συντροφος εχει μια ανιατη παθηση και επαιρνε συνταξη και τωρα την εκοψε για να βρει δουλεια

Senior Member
    Δεν εχω δει και πολλες δουλειες βασικα να ζητανε ψυχιατρικο ιστορικο ... ασχετα αν σε κλειστες κοινωνιες καποια πραγματα γινονται .... βουκινο :P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    @ισχυει αυτο που λες για τις μικρες κοινωνιες και γω δεν εφυγα μονο για να σπουδασω απλα δε με σηκωνε το κλιμα ουτε και οι ανθρωποι εκει
    οσο για το ιστορικο το εχω ακουσει γενικα αλλα θελω να ελπιζω οτι δε θα το κανουν

Senior Member
    εγω ειμαι στα σκαρια να τη κοπανησω στη γερμανια για δουλεια, εμαθα πως μολις δηλωθω κ καλα θα μπορω να παιρνω τα φαρμακα μου απο κει, λετε να χω καλη μεταχειρηση?

Senior Member
    :confused: εγω ακομη δεν καταλαβαινω τι γινεται, βλεπω τηλεοραση αλλα ολα τα γεγονοτα τρεχουν πολυ γρηγορα

Senior Member
    στο ικα ξερω για να παρεις συνταξη λογω ψυχικης ασθενειας πρεπει αναλογα με την ηλικια που εισαι να εχεις ενα αριθμο ενσημων. π.χ αν εισαι 30 χρονων να εχεις καπου στα 1500
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Page 1 of 2 12 LastLast