Πρόβλημα η Κουταμάρα στν εγκέφαλο ;;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Member

Πρόβλημα η Κουταμάρα στν εγκέφαλο ;;;

Θα ήθελα να ανοίξω και άλλο ένα θέμα το οποίο με απασχολεί πολύ καιρό τώρα .

Ας ξεκινήσω λοιπόν . Σχεδόν όλοι κ όλα μ σπάνε τα νεύρα . Θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαστε για καφέ και να πω στν άλλο να σκάσει επειδή μιλούσε.
    Η όταν μου λένε το ίδιο πράγμα 2 φορές ..εκεί είναι που τα πέρνω .Όταν μου μιλάνε ..καμιά φορά δν θέλω να ακούσω και κάθομαι και ακούω με το ζόρι για να μην διμιουργήσω τυχόν παρεξηγήσεις .
    Επίσης δεν ξέρω τι με πιάνει ...Αλλά με φτιάχνει το να σπάω εγώ αλουνού τα νεύρα..Δηλ βλέπω τον-την να έχει σκάσει...κ εγώ απλα γελάω .Και το όλο θέμα είναι οτι το προκαλώ εγώ.
    Σε γενικές γραμμές δεν έχω όρεξη για τίποτα...Όταν πάω να ξεκινήσω κάτι πχ. το γυμναστήριο που ήμουν καλοδιατηρημένος απλά το σταμάτησα επειδή δν είχα όρεξη ..
    Οπως κ αν βρω κάποια δουλειά, διάσβαμα, η οτιδήποτε .Δεν έχω στόχους στν ζωή μου . Δεν ξέρω πιο θα είναι το επόμενο βήμα μου . Κάθομαι τα βράδια κ σκέφτομαι οτι δεν έχω κάνει τίποτα στν ζωή μου.Άσχετα αν είμαι μικρός.Με πιάνει άγχος όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά.προσπαθώ να ξεχνίεμαι ..αλλά ξανά τα ίδια...μου κατεβένουν όλα τα άκυρα στο μυαλό...Σαν να μην θέλω να ησυχάσω.
    Ώρες ώρες είμαι ΟΚ ..Σαν να μν τρέχει τίποτα..αλλά οταν μου τα θυμίζουν πχ. απο μια κουβέντα η όταν δώ κάτι...με ξαναπιάνει .
    Έχω αδυνατήσει ..θέλω να ξεκινήσω πάλι γυμναστήριο..αλλά κάτι με κρατάει στο κρεβάτι κ δν με αφήνει να σηκωθώ.
    Μπορεί όλα αυτά π έγραψα να σας φένονται ηλίθια .. κ να με περνάτε για καναν φαντασμένο. αλλα έτσι είναι τα πράγματα .
    Δεν βλεπω κάτι στην ζωή π να είναι ενδιαφέρον .

Senior Member
    ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΓΙΑΤΡΕΥΤΑΙ
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΥΧΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εισαι μικρος , οπως λες , δεν εχεις κατι παθολογικο απ οτι φαινεται , νευρικουλης εισαι , μην αναστατωνεσαι με ψιλολογια , αλλα παιδια εδω εχουν σοβαροτατα προβληματα , βεβαια το προβλημα του κεθενος ειναι το μεγαλυτερο γι αυτον , κατανοητον . Δεν σε μεμφομαι .