Δυσκολιες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Banned
    μακαρι να εβρισκα και εγω καποιον και να με παραμελουσε απο φόρτο εργασιας!!.. που οι περισσοτεροι στην ηλικία σου ακομα απο τα ετοιμα της μαμας και του μπαμπα τρωνε και δουλευουν ενα οχταωρο καθιστικης εργασίας και κανουν σαν να δουλευουν 10ωρα σε ορυχεια... τι να λέμε τωρα...ασε.. θα βγει και η δικιά σου στην "αγορα" και θα δει τι κερεπούρια παιζουν και τοτε θα καταλάβει και θα εκτιμήσει ...

Junior Member
    Ρεα μου,μη νομιζεις και γω σε γραφειο ειμαι πολυεθνικης.Απλα κυνηγησα πολυ το να φτασω ψηλα.Οσο μας επιτρεπει και η κατασταση στη χωρα.Τουλαχιστον τοσο σκεψη που εχω ριξει,μου κανει καλο για την επομενη,οταν ειμαι ετοιμος,η ακομα ακομα αν γυρισει και η ιδια.

Junior Member
    Μεχρι και αδεια ανευ αποδοχων πηρε για να παει στη πολη της,στην οικογενεια της.Παροτι ειμαι φουλ στο motivation για να προχωρησω ψυχολογικα,η κατασταση ξεφευγει.Θα μου πειτε ρε φιλε 2 βδομαδες ειναι,αλλα πρεπει να της μιλησω καποια στιγμη.Απο την αλλη δε γινεται να θαψω αυτο το συναισθημα οτι καποια στιγμη θα γυρισει.Απασχολω τον εαυτο μου και τον πουσαρω σκληρα,αλλα νιωθω σαν να προετοιμαζομαι παντα για αυτη...Ψυχολογια και σχεσεις τωρα...

Banned
    Quote Originally Posted by alxpro View Post
    Μεχρι και αδεια ανευ αποδοχων πηρε για να παει στη πολη της,στην οικογενεια της.Παροτι ειμαι φουλ στο motivation για να προχωρησω ψυχολογικα,η κατασταση ξεφευγει.Θα μου πειτε ρε φιλε 2 βδομαδες ειναι,αλλα πρεπει να της μιλησω καποια στιγμη.Απο την αλλη δε γινεται να θαψω αυτο το συναισθημα οτι καποια στιγμη θα γυρισει.Απασχολω τον εαυτο μου και τον πουσαρω σκληρα,αλλα νιωθω σαν να προετοιμαζομαι παντα για αυτη...Ψυχολογια και σχεσεις τωρα...
    χμ... τι θα λεγες να πήγαινες μια βολτιτσα στην πολη της το σκ? αν μη τι αλλο σιγουρα αυτο θα εκτιμηθει ;)

Junior Member
    Αν σου πω οτι φοβαμαι κιολας να την δω...με κολλαει το γεγονος οτι 2 βδομαδες τωρα λεει συνεχως οτι δε σκεφτεται γυρισμο..Αν πλεον μ εχει βγαλει απο την ζωη της,δε μ γουσταρει κλπ θα παω σα βρεγμενο γατι και θα φυγω.εχουμε κ γενεθλια..2/10 γω επομενη μερα αυτη.
    Σκεψου να παω γω τωρα κ να παρταρει αυτη...χαχαχα epic fail.Η αληθεια ειναι οτι μ ψηνει ομως

Banned
    χαχαχα... λες να την πετυχεις πάνω σε μια μπαρα να χορευει θα ζησω ελευθερο πουλι...χαχαχα...πέρ απο την πλακα οκ εσυ ξερεις καλυτερα :) και χρονια σου-σας πολλα

Junior Member
    Ευχαριστω.Οσο και να θελω,πιστευω πλεον οτι το καλυτερο ειναι να μεινει ελευθερη και ηρεμη.Πιστευω στη δυναμη της αγαπης,και οτι οι εντονες σχεσεις ωριμαζουν απο τετοιες δυσκολιες.Δεν εχω ιδεα αν θα ξανασμιξουμε,αλλα δουλευω παρα πολυ τον εαυτο μου και τα λαθη μου.
    Πιστευω οτι αν ηρεμησει,θα θελει να μιλησει με αυτον τον ανθρωπο που περιμενε 2.5 χρονια αλλα δε πηρε οσα επρεπε.Δε μπορω να πιστεψω οτι ειναι cool και ολα οκ,μετα απο ολα οσα ελεγε.Βεβαια οτι μονο αδεια ανευ αποδοχων που πηρε κ κατεβηκε στο χωριο της δειχνει οτι εχει μια εσωτερικη πιεση

Banned
    σιγουρα! ..και ειδικα στις μερες μας δεν ζητας τετοια πραγματα απο τους εργοδότες σου, ρισκαρεις πολλα ... ελπίζω και εκεινη να την βοηθησει αυτο .. και να καταλάβει και εκεινη τα λάθη της ..

Member
    Σοβαρός άνθρωπος που πήρε τέτοιες αποφάσεις όπως η πρώην σου...τις έχει σκεφτεί πολύ καλά εδώ και καιρό έχει καταστρώσει τα επόμενα βήματα του και θα γυρίσει μόνο αν τα βρεί σκούρα για αυτά που έχει αποφασίσει. Πιθανόν να έχει βρεί και άλλον έτσι λειτουργούν οι γυναίκες. Αν θές κάποιον που θα γυρίσει πίσω επειδή δεν θα βρεί αυτά που θέλει στον επόμενο τότε μάλλον είσαι λάθος γιατί πολύ γρήγορα θα ξαναφύγει. Μην παρακαλέσεις άλλο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπλεχτείς στο λαβύρινθο λάθος σκέψεων για κάποιον που έχει πάρει τις αποφάσεις του. Στα λέω γιατί την έχω πατήσει και δεν άκουγα καθαρά μυαλά και όχι όπως το δικό μου που ήταν βαριά άρρωστο. Θα μπλεχτείς πολύ άσχημα στο παιχνίδι της.

Junior Member
    Αυτο προσπαθω να αποφυγω...να μη μπλεχτω στο μυαλο της και στις αποφασεις της.Να μη μενω δεσμιος.Ναι εχω καταλαβει ποτε κιολας ξεκινησε να το σκεφτεται.
    Εχω αρχισει κ νιωθω λιγο ξενος να πω την αληθεια.Αλλα ειναι μικρο το χρονικο διαστημα,για να προχωρησω οπως θελω.Το μονο που θα ζητουσα απο κεινη ειναι να μιλησουμε.τπτ αλλο,αλλωστε παιζει να εχει αλλαξει τοσο η σκεψη της που να μην μπορουμε πλεον ετσι κ αλλιως

Senior Member
    Ρεα,να γινω κατανοητος.2.5 χρονια γενικοτερα,δε μπορουσα να δωσω αυτα που ζητουσε.Ειτε γιατι δε μου εβγαινε(πχ συγκατοικηση),ειτε γιατι ειχα στοχο να πετυχω επαγγελματικα.Οταν την παραταγα σπιτι της η με περιμενε και δε πηγαινα,λογω κουρασης,οταν πολλα ΣΚ δε συναντιομασταν γιατι ηθελα να αποφορτιστω, και διαφορα ακομα η επιλογη που εκανε ηταν κατανοητη.
    Ηταν πολυ παθιασμενη,ηθελε σχεδον τα παντα απο μενα,αλλα θεωρω οτι απο τα μεσα Αυγουστου αρχισε να βλεπει οτι οι υποσχεσεις μου δεν γινονταν πραγματικοτητα.Ναι πιεστηκε,και γιαυτο ξαφνικα γυρισε τον διακοπτη και απλα εξαφανιστηκε.Μεχρι και σημερα μου λενε προχωρα,γιατι εκεινη εχει κανει βηματα για να βρει τον εαυτον της.Δεν υπαρχει αλλος,απλα ψαχνει την ηρεμια της και καποια στιγμη οταν το αισθανθει θα δει τι θα κανει.
    Αρκετες φορες της φωναζα(δεν την εβρισα ποτε) πραγμα που την σκοτωνε.Γενικα ηταν πολυ ευαισθητη,και εγω προσπαθουσα να ισορροπησω μεταξυ λογικης & συναισθηματος.Δυστυχως εχασα το συναισθημα μου και 2 βδομαδες σα ζομπι ειμαι.
    Γενικα δε μιλαει απο οσο ξερω για μενα,δε θελει να ακουει τπτ απολυτως.Φοβαμαι οτι αν δε νιωθει οτι ειμαι δω για κεινη θα με ξεχασει.Απο την αλλη επειδη ηταν εντονη σχεση δε μπορει να με εχει απορριψει ετσι απλα.
    Η αληθεια ειναι οτι αν θελει θα γυρισει απλα για μια συζητηση.Μονο αυτο ζηταω γω κ τπτ αλλο.Μια ευκαιρια να με ακουσει.Τωρα δεν υπαρχει τροπος και φοβαμαι μηπως δεν μου δωθει αυτη η ευκαιρια...
    Απο την αλλη,αν δε με θελει πλεον,ειναι ενα θεμα που πρεπει να το δω...
    Ο/η φιλος feerie νομιζω εχει πεσει διανα...και σε ευχαριστω

ΥΓ.συγγνωμη για το συντακτικο,αλλα γραφω απο κιν και με δυσκολευει;)
    Είχες άλλες προτεραιότητες και προφανώς δεν την ήθελες αρκετά απ' όσα γράφεις.
    Απλά την είχες δεδομένη.
    Αυτή τη στιγμή μιλάει ο εγωισμός σου και η συνήθεια.
    Ακόμη κι αν γυρίσει, μετά από λίγο θα κάνεις τα ίδια.
    Εκτός αν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι έχεις αλλάξει προτεραιότητες. Δεν το πιστεύω και ακόμη κι εσύ, δεν έχεις ακόμη τη νηφαλιότητα να το πεις με σιγουριά.
    Ο επιμένων νικά, όταν είναι πολύ σίγουρος για το στόχο του και όχι επειδή εγωιστικά θέλει να επιτύχει κάτι. Αλλιώς, μπορεί να καταλήγει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, άσκοπα.
    Από την άλλη, καλό είναι να ξεχωρίζουμε την επιμονή από την εμμονή.
    Όταν πρόκειται για άλλους ανθρώπους, η πίεση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τους φέρει και να τους κρατήσει κοντά μας.
    Αυτό συμβαίνει ή δεν συμβαίνει.
    Στη δική σας περίπτωση νομίζω ότι ήταν φανερό από την αρχή πως άλλα ήθελε ο ένας και άλλα ο άλλος.
    Καιρός να το αποδεχτείς και να την αφήσεις στην ησυχία της.
    Το ό,τι αποφάσισε να φύγει, δεν το κάνει απαραίτητα πιο εύκολο γι' αυτήν.
    Αν όπως φαίνεται είναι αποφασισμένη πάντως, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
    Και σίγουρα οι διακοπές ήταν η αφορμή, το ποτήρι που ξεχείλησε. Τις αιτίες μας τις περιέγραψες ήδη ξεκάθαρα.

Junior Member
    Το να αλλαξει καποιος τις προτεραιοτητες του και να κατανοησει ακριβως τι θελει στη ζωη του,θελει μαχη εσωτερικη.
    Εγωισμο οχι δεν βγαζω,ειμαι 100% σιγουρος.Με ποναει το γεγονος οτι τωρα που θελω να αφιερωθω δε μπορω.Αλλα ετσι γινεται,δε θα με περιμενε αιωνιως.Προφανως και θα την αφησω,να κανει το καλυτερο για τον εαυτο της.
    Το να αποδεχθω την αποτυχια μου δεν με πειραζει,ουτε θα ζω στην ζωη του αλλου παρασιτικα,με το ετσι θελω.
    Ισα ισα οταν μου λενε οτι δε μπορω κατι,αυτο με πουσαρει και με τονωνει ακομη παραπανω...Αλλα οχι εγωισμο δε βγαζω..

Senior Member
    που εχει παει κι εχει φυγει απο το σπιτι της?
    ξερεις, καμια φορα οταν ειμαστε τοσο δυσαρεστημενοι απο μια σχεση, οσο ηταν η φιλη σου απο την δικη σας, η απομακρυνση μπορει και να συμπιπτει με μια νεα γνωριμια.
    αυτο δεν σημαινει οτι ο κυριος λογος ηταν αυτο.
    μηπως συνεπεσε?
    καταλαβαινω την κινηση της, αλλα μου φαινεται περιργο να μην θελει ν ακουσει κουβεντα και να σε εχει μπλοκαρει παντου.
    την απογοητευσες δεν εγινε κατι βιαιο.
    εγω αν δεν ειχα κατι νεο, θα σε ακουγα σιγουρα. ασχετως αν εφευγα παλι.

Junior Member
    Ξερω που ειναι.το χωριο της ειναι και ησυχαστηριο της.Εχω μιλησει με κολλητη της,και δε θελει κανεναν αλλα να ηρεμησει και θα δει.
    Οσον αφορα τα μπλοκ παντου,θεωρει οτι ειναι ευαλωτη προς εμενα κ δε θελει να με ακουει.
    Οκ επιλογες ειναι αυτες,μακαρι να βρει τον δρομο της..Τωρα ελπιδες χλωμο με βλεπω

Senior Member
    Ξερω που ειναι.το χωριο της ειναι και ησυχαστηριο της.Εχω μιλησει με κολλητη της,και δε θελει κανεναν αλλα να ηρεμησει και θα δει.
    Οσον αφορα τα μπλοκ παντου,θεωρει οτι ειναι ευαλωτη προς εμενα κ δε θελει να με ακουει.
    Οκ επιλογες ειναι αυτες,μακαρι να βρει τον δρομο της..Τωρα ελπιδες χλωμο με βλεπω
    ε ωραια, λοιπον. αστην να ηρεμησει και να δει.
    δεν εχει νοημα να πιεζεις καποιον που θελει να μεινει μονος. (ουτε καποιον που θελει να μεινει με αλλον, εδω που τα λεμε:rolleyes:)
    την παρουσια σου και την προθεση σου , τα δηλωσες. δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

εσυ, τι ειναι αυτο που θελεις να της πεις και που αν το ακουσει πιστευεις οτι ισως γυρισει?
    οτι την θελεις στην ζωη σου, η οτι θα γινει εντελως διαφορετικη η σχεση σας κι οτι την ενοχλουσε θα αλλαξει τελειως και δια παντος, απο μερους σου?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast