Results 16 to 21 of 21
Thread: Φόβος για καρκίνο...!!!
-
02-10-2015, 18:05 #16
Nαι,πίεσα τον γιατρό να μου την κάνει για να φύγει η υποψία και μου την έκανε!Είχα κάτι ασαφείς κοιλιακούς πόνους,γι'άυτό...Πάνε αυτοί,έφυγαν εντωμεταξύ!
Πάντως χωρίς φαρμακευτική αγωγή δεν θα την παλέψεις.Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά με περιστασιακό Xanax δεν γίνεται δουλειά...
Το σπίτι μου μέσα,με έχει πιάσει τώρα ένας ελαφρύς πόνος πάνω από το μάτι,σαν πονοκέφαλος,και με έχει αγχώσει.
Κοίτα να δεις που δεν με βλέπω να γλιτώνω την Mri Εγκεφάλου.Ακόμα μία...Βαρέθηκα...Έχω και αρρώστια με τον Dr House εντωμεταξύ και μου κολλάει ιδέες...Αλλά μου αρέσει η σειρά και δεν μπορώ να την κόψω!
- 03-10-2015, 00:26 #17
Οσο εχεις εσυ καρκινο αλλο τοσο ειμαιαστροναυτης.συγνωμη για το ηρωνικο της φρασης.αλλα καταλαβενεις μονη σου οτι το προβλημα ειναι εγκεφαλικο και οχι σωματικο.περαστικα.μην αφηνεις τι ζωη να φευγει .
05-10-2015, 15:49 #18
Sofaki αυριο θα επισκεφτω ΩΡΛ μετα απο συμβουλη του παθολογου.Μου ειπε να μην ανησυχω και οτι δεν εχω τιποτα,χθες τελειωσα τη θεραπεια με τα αντιφλεγμονωδη και σημερα παλι με επιασαν οι πονοι,οποτε ανησυχω!
05-10-2015, 23:33 #19
χαχα... ποσο σε νιωθω πριν καπου 7 μηνες νομιζα πως ειμαι εγκυος με αποτελεσμα να πηγαινω καθε μερα στο μικροβιολογικο για εξετασεις και να τους εχω αφησει με το στομα ανοικτο(φαντασου τι θα ελεγαν οι ανθρωποι)
τελικα μετα απο ενα μηνα το πηρα αποφαση πως δεν ειμαι(επιτελους!!!).. μετα απο ενα μηνα λογο αγχους μουδιαζα κατω στην κοιλια και στην μεση πηγα σε 2 γιατρους μου ελεγαν τιποτα δεν εχεις(εγω νομιζα πως η ακομα εγκυος ειμαι η θα μηνω αναπηρη) μετα απο ενα μηνα παρατηρο μια ελια στο μπρατσο μου μου μαλλον δεν την ειχα προσεξει αν και εκει ηταν γτ μετα την εβλεπα σε φωτογραφιες(εβγαλα ολα τα αλμπουμ φωτο στο κινητο και λεω ααα τελικα την ειχα) για ενα μηνα και τι δεν ειχα διαβασει.... και μετα για τον λογο του οτι περασα φαρυγγιτιδα και γενικα δεν ημουν καλα τοσο τον χειμωνα λεω παει hiv εχω θα πεθανω...(ειδικα τους τελευταιους μηνες που εχω καθε φορα για καθε μηνα αφθες στο στομα...σκεψου τι σκεφτηκα). Λοιπον αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια και ειναι τα πιο προσφαρα γιατι μπορω να σου πω τρελα σκηνικα... τουλαχιστον μην διαβαζεις τιποτα στο ιντερνετ πολλα ειναι και υπερβολικα... το ξερω ειναι ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις...
06-10-2015, 00:48 #20
07-10-2015, 00:51 #21
να σταματησεις να τον πειραζεις, γιατι το ιδιο εκανα κι εγω με ενα λεμφαδενα κατω απο την γλωσσα μου με αποτελεσμα να τον πριξω τον χριαστιανο (λολ) και να ποναει μετα. μεχρι που πηγα σε δημοσιο νοσοκομειο, μου ειπε η γιατρος οτι ειναι μια απλη φλεγμωνη που επιδεινωσα με το πιασε πιασε και μετα λοιπον ηρεμισα, το ξεχασε και μεσα σε 2 μερες τσουπ ουτε πονος ουτε πριξιμο.
Αυτο να κανεις κι εσυ λοιπον
οταν σκεφτομαστε παρα πολυ κατι οσον αφορα το σωμα μας, στο τελος γινεται. μυαλο ειναι αυτο. Αν ξεχαστεις θα αφανιστει.. μου εχει συμβει αρκετες φορες..
παρολα αυτα αν δεις ρε παιδι μου οτι ο πονος οντως χειροτερευει ή εμμενει μπορεις να κανεις μια επισκεψη για να ησυχασεις !And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic