Μετά τον τσακωμό... Με μπλόκαρε απο παντού - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    sms γτ δεν μπορεις να στειλεις?

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    sms γτ δεν μπορεις να στειλεις?
    Γιατι μ χει μπλοκαρει παντου.ουτε τηλ μπορω να τον παρω,ουτε μηνυμα!και σ οποια εφαρμογη στο κινητο ειχαμε επικοινωνια δεν μου τον δειχνει πια.

Senior Member
    Δηλ δοκιμασες να στειλεις σμσ κ σου βγαζει κατι?

Member
    Δηλ δοκιμασες να στειλεις σμσ κ σου βγαζει κατι?

Απο την στιγμη που με μπλοκαρε απο τα ιντερνετικα,αμεσως σκεφτηκα να παρω τηλ.και φυσικα μου εβγαζε ενα μηνυμα οτι ο χρηστης ειναι απασχολημενος.οποτε θα μπλοκαρε και τα μηνυματα

Senior Member
    τσινι εγω σου ξαναλεω αυτη η συμπεριφορα δεν αρμοζει σε αντρα 37 ετων και επισης την κινηση σου την εκανες δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος αν θες να πεσεις τοσο χαμηλα και να βαρας πορτες και κουδουνια αστον μονο του να απολαυσει μιζερια και δεν καταλαβαινω τοσα χρονια τον εφτυνες τωρα κολλησες επειδη σε εφτυσε αυτος ξεπερασε το εχει εκει εξω ενα ματσο αντρες

Senior Member
    Ok, μη του στελνεις τιποτε αλλο ουτε στο κινητο ουτε μεσω ιντερνετ. Εξω υπαρχει περιπτωση να συναντηθειτε καπου?

Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    τσινι εγω σου ξαναλεω αυτη η συμπεριφορα δεν αρμοζει σε αντρα 37 ετων και επισης την κινηση σου την εκανες δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος αν θες να πεσεις τοσο χαμηλα και να βαρας πορτες και κουδουνια αστον μονο του να απολαυσει μιζερια και δεν καταλαβαινω τοσα χρονια τον εφτυνες τωρα κολλησες επειδη σε εφτυσε αυτος ξεπερασε το εχει εκει εξω ενα ματσο αντρες

Δεν τον ειχα γνωρισει καλυτερα τοσα χρονια κ επισης ημουν σε σχεση. Τωρα ομως που τον γνωρισα καλυτερα τον ερωτευτικα.και ταιριαξαμε πολυ.

Member
    Ok, μη του στελνεις τιποτε αλλο ουτε στο κινητο ουτε μεσω ιντερνετ. Εξω υπαρχει περιπτωση να συναντηθειτε καπου?
    Εχω απο το σαββατο ν επικοινωνησω. Μονο ενα μηνυμα στο κινητο κ ενα γραμμα στην συνεχεια του αφησα. Μενουμε σ αλλες περιοχες κ δεν εχουμε πολλα κοινα στεκια.δν θα επιδιωξω ουτε να το συναντησω καπου ουτε να επικοινωνησω ξανα. Καταλαβαινεις ομως τι μ ενοχλησε....

Senior Member
    Ναι καταλαβα αλλα προσπαθησε να συγκρατηθεις οσο γινεται και θα εχεις αποτελεσμα. Ο,τι κινησεις εκανες εκανες, τελος τωρα, ψυχραιμια κ θα σου πω τι να κανεις παρακατω. Μη στειλεις τιποτε ομως.

Member
    Ναι καταλαβα αλλα προσπαθησε να συγκρατηθεις οσο γινεται και θα εχεις αποτελεσμα. Ο,τι κινησεις εκανες εκανες, τελος τωρα, ψυχραιμια κ θα σου πω τι να κανεις παρακατω. Μη στειλεις τιποτε ομως.

Ποτε δεν παρακαλεσα υπερβολικα κανεναν. Παντα εκανα οτι βηματα θεωρουσα σωστα χωρις πιεσεις κ κλαμματα.ουτε τωρα θα το εκανα. Ακομα κ στο σπιτι που πηγα ηταν υπερβαση για μενα αλλα ηταν το τελευταιο βημα για να νιωσω οτι τα εκανα ολα κ εφυγα αξιοπρεπως

Senior Member
    Nταξει εγω θα σου προτεινα διαφορετικα πραγματα απο αυτα αν ειχα μπει νωριτερα, αλλα ειναι λογικες οι πραξεις σου αν σκεφτουμε τη συναισθηματικη φορτιση γτ αμα χωριζεις νιωθεις οτι χανεις τη γη κατω απ τα ποδια σου. Δεν πειραζει ομως, απο δω κ περα. Βγαινω τωρα, αλλη ωρα τα ξαναλεμε με περισσοτερες λεπτομερειες. Αν συμβει καποια εξελιξη ή εχεις καποια σκεψη γραφτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tsini89 View Post
    Μ

Ναι προφανως και δεν θελει.θα το δεχτω κ ας ποναει. Η τελικη συμπεριφορα με πειραξε.κ εγω πανω σε θυμο εχω πει κ εχω κανει κινησεις που δεν επρεπε.δεν εχω σκοπο να κανω κατι αλλο.με πιεση δεν βγαινει αποτελεσμα.κ να επικοινωνησει παλι,μετα απο αυτη την συμπεριφορα θα ναι δυσκολο να φτιαξουν τα πραγματα.απλα την ρημαδα την εξηγηση θελω γιατι αγαπηθηκαμε παρα πολυ στην ουσια κ με βασανιζει το γιατι...
    Τους πρωτους 4 μηνες ειχαμε την ιδανικοτερη σχεση. Δεν ειχε φανει καποιο σημαδι.απ την αρχη φαινεται ο ανθρωπος νομιζω. Ισως το πολυ μαζι μας κατεστρεψε
    Κ

Μου χει κανει εντυπωση και αυτο.... Απο το 2009 ελεγε στην κοινη μας φιλη για μενα,ερχοταν εκει που δουλευα.... Και τωρα που στην ουσια ειχε αυτο που ηθελε τοσα χρονια το αφησε.... Και δεν το λεω εγωιστικα. Απλα τον ερωτευτηκα μετα απο τοσα χρονια κ με αδειασε με τον χειροτερο τροπο!
    Θα σου εξηγησω γιατι. Οταν καποιος σε σβηνει αυτο δειχνει εναν εκνευρισμο, μια προσπαθεια να σου ανταποδωσει αυτο το αρνητικο συναισθημα που ενιωσε ο ιδιος, γινεται καπως ''εκδικητικα'' ας το πουμε. Αυτο ομως ειναι θετικο, γιατι σε μια τετοια κατασταση μας ενδιαφερει η παρουσια συναισθηματων εστω και αρνητικων, παρα η απουσια. Ακουγεται λιγο παραξενο αλλα σκεψου πχ να γινοταν ο,τι εγινε με τους τσακωμους κλπ που ειχατε και μετα να μην εκανε καμμια κινηση. Ειναι σαν να εχεις ενα ατομο στο φβ που ειτε τον εχεις ειτε οχι, εισαι τοσο αδιαφορη που δε σε νοιαζει. Ουτε καν μπαινεις στον κοπο να τον σβησεις, τετοια αδιαφορια, ουτε τσεκαρεις τι κανει, τιποτα. Αυτο ειναι χειροτερο. Αλλωστε στα ζευγαρια κ στους χωρισμους σβησιματα κ ξεσβησιματα γινονται συνεχεια. Ασε να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα κ θα σου πω τι θα κανεις. Ειναι κ καλο γτ φανταζομαι θα τα τσεκαριζες συνεχεια πριν.
    νομιζω οτι εξωραιζεις τα πραγματα.
    κατ αρχας, ποσο πολυ μπορει να αγαπηθηκατε και ποσο τελεια μπορει να ηταν η κατασταση τους πρωτους 4 μηνες, οταν μας λες οτι τους πρωτους 3 μηνες δεν μπορουσατε καν να πλήσιαστειτε ερωτικα και το κανατε με υπομονη και προσπαθεια, και οτι τους τελευταιους 2 μηνες εισασταν συνεχεια με καυγαδες, μικροχωρισμους και γκρινιες? ποσο "καλο" και αγαπημενο διαστημα μενει? ενας μηνας???
    σορι, αλλα δεν μου φαινεται ιδιαιτερα ταιριαστη σχεση για να επιμεινει κανεις.

οσο για το οτι βρηκε αυτο που ηθελε και το αφησε, ηθελε κατι που εβλεπε απο μακρια. την εικονα μονο ηξερε, οχι το περιεχομενο. μπορει οταν το γνωρισε καλα να αλλαξε γνωμη. δεν εχει σημασια αν ηταν αυτος ο περιεργος, απο την δικη του σκοπια, σημασια εχει πως σε βλεπει , εκεινος.

τελος, θα διαφωνησω καθετα στο οτι το να σε διωχνει και να σε μπλοκαρει καποιος ειναι δειγμα ενδιαφεροντος... ελεος... μπορει μια χαρα να σε μπλοκαρει με θυμο για την συμπεριφορα σου, αλλα να μην εχει κανενα ενδιαφερον για σενα, να σε θελει απλα εξω απο την ζωη του.

αυτο, απο τα πεισματα και τις μικροπαρεξηγησεις, διαφερει στο οτι σε ξανακαλει σε συντομο διαστημα οταν σε θελει, οχι μετα απο εβδομαδες και μηνες και χρονια.
    χαλαρωσε λοιπον κι αν ειναι απλα ενας μικροθυμος που θα του περασει, θα επανελθει συντομα.
    αν περασει καιρος, ξεχνα τον. απλα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΦΕΣ.
    Last edited by Remedy; 29-09-2015 at 17:05.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω οτι εξωραιζεις τα πραγματα.
    κατ αρχας, ποσο πολυ μπορει να αγαπηθηκατε και ποσο τελεια μπορει να ηταν η κατασταση τους πρωτους 4 μηνες, οταν μας λες οτι τους πρωτους 3 μηνες δεν μπορουσατε καν να πλήσιαστειτε ερωτικα και το κανατε με υπομονη και προσπαθεια, και οτι τους τελευταιους 2 μηνες εισασταν συνεχεια με καυγαδες, μικροχωρισμους και γκρινιες? ποσο "καλο" και αγαπημενο διαστημα μενει? ενας μηνας???
    σορι, αλλα δεν μου φαινεται ιδιαιτερα ταιριαστη σχεση για να επιμεινει κανεις.

οσο για το οτι βρηκε αυτο που ηθελε και το αφησε, ηθελε κατι που εβλεπε απο μακρια. την εικονα μονο ηξερε, οχι το περιεχομενο. μπορει οταν το γνωρισε καλα να αλλαξε γνωμη. δεν εχει σημασια αν ηταν αυτος ο περιεργος, απο την δικη του σκοπια, σημασια εχει πως σε βλεπει , εκεινος.

τελος, θα διαφωνησω καθετα στο οτι το να σε διωχνει και να σε μπλοκαρει καποιος ειναι δειγμα ενδιαφεροντος... ελεος... μπορει μια χαρα να σε μπλοκαρει με θυμο για την συμπεριφορα σου, αλλα να μην εχει κανενα ανδιαφερον για σενα, να σε θελει απλα εξω απο την ζωη του.

αυτο απο τα πεισματα και τις μικροπαρεξηγησεις, διαφερει στο οτι σε ξανακαλει σε συντομο διαστημα, οχι μετα απο εβδομαδες και μηνες και χρονια.
    χαλαρωσε λοιπον κι αν ειναι απλα ενας μικροθυμος που θα του περασει, θα επανελθει συντομα.
    αν περασει καιρος, ξεχνα τον, απλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΦΕΣ.
    Ολες οι γυναικες εχουμε την ταση να υπεραναλυουμε τις καταστασεις αναζητωντας μια εξηγηση. Δεν θα διαφωνησω σ οσα ειπες παραπανω.. Πηρα γνωμες κ θα το αφησω στην τυχη του το θεμα...

Senior Member
    Γεια σου τσινι, τι νεα εχεις? πως εισαι?

Member
    Γεια σου τσινι, τι νεα εχεις? πως εισαι?
    Καλησπερα! Δεν εχω κατι νεοτερο...κατα τ αλλα μια χαρα!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast