Γεια σας ξανα! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 77
    Senior Member
    Quote Originally Posted by fenia99 View Post
    Καλησπερα!Συγγνωμη αν τον τελευταιο καιρο κανω συνεχως θεματα,αλλα απο τοτε που πηγα λυκειο,εχω πιασει τον ευατο μου να σκεφτεται πολυ παραπανω απο οσο πρεπει και δεν ξερω αν πρεπει να με χαροποιει αυτο, ή να με κανει να στεναχωριεμαι..Οι σκεψεις μου κυριως ειναι για το μελλον..εννοω οτι νοιαζομαι τοσο πολυ για το τι θα γινει στο μελλον που μερικες φορες αφηνω το παρον πισω μου και αποπροσανατολιζομαι..Το θεμα ειναι οτι αυτες οι σκεψεις νοιωθω οτι με εγκλωβιζουν,με κανουν να κλεινομαι πιο πολυ στον ευατο μου..Σκεφτομαι τοσα πολλα..Σκεφτομαι για το αν ποτε θα βρω καποιον ανθρωπο να με νοιαζεται πραγματικα(γιατι οι "φιλες" μου,απο προηγουμενα μου ποστ καταλαβατε τι ειναι),σκεφτομαι αν θα περασω εκει που θελω,και αν περασω εκει αν θα βρω καποιον φιλο ή φιλη(ειμαι πολυ κλειστη,δεν κανω ευκολα φιλους)..σκεφτομαι μηπως χασω ανθρωπους που αγαπω..και συνεχιζεται,συνεχιζεται,συ νεχιζεται...καθε μερα,απο την στιγμη που σηκωνομαι μεχρι και την ωρα που παω για υπνο,πρωτη και τελευταια σκεψη ειναι το μελλον μου..καθε φορα που το σκεφτομαι ομως,κατι μεσα μου νοιωθω να σπαει,κατι νοιωθω σαν ενοχληση..το τελευταιο τριμηνο κοιμαμαι πολυ(10-12 ωρες) για να μην νοιωθω ολα αυτα..!ειναι τοσο ασχημο..ζω και νοιωθω ασχημα..!μοναδικη μου παρηγορια ο υπνος..λενε οτι η σωματικη υγεια οτι ειναι πιο σημαντικη απο την ψυχικη,ηρθε η ωρα να καταλαβουν οτι κανουν λαθος!το να εισαι ψυχικη χαλια ειναι πολυ χειροτερο απο το να εισαι αρρωστος..καλη σας μερακαι συγγνωμη ξανα για την πληθωρα των θεματων,ολα μου φταινει τελευταια
    λες οτι σκεφτεσαι το μελλον κι οτι η ψυχικη υγεια ειναι η σημαντικοτερη.
    σκεψου να ξυπνουσες αυριο και να σου ανακοινωναν οτι πασχεις απο μια σοβαρη ασθενεια π,χ καρκινο.
    τα παντα θα αλλαζαν.
    θελω να πω πως τα παντα ειναι αναστρεψιμα και απο τα παντα μπορεις να αναστηθεις αρκει να εχεις την υγεια σου.
    μην καθεσαι και σκας για πραγματα, που δεν μπορουν να σου στερησουν την ζωη (αυτο μας το ελεγε μια καθηγητρια που ειχε σκληρυνση κατα πλακας οταν ειμασταν τριτη λυκειου). Αυτα μπορουν να διορθωθουν.
    εξαλλου οι σκεψεις δεν αλλαζουν το μελλον. προσπαθουμε για το καλυτερο και απο εκει και περα αντιμετωπιζουμε ο,τι τυχει. δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα αλλο. αν εχεις δωσει υπερβολικη σημασια σε πραγματα, που ως λογικο δεν μπορεις να ελεγξεις απολυτα, καλυτερα να αλλαξεις οπτικη γωνια.
    η ζωη ειναι μια και μοναδικη καλο θα ειναι να την γεμισουμε οσο μπορουμε με χαρες

ειναι καλο να θετεις στοχους και να προσπαθεις, αλλα να μην χανεις το νοημα ολης της προσπαθειας της διαδρομης.

αν αλλαξεις οπτικη, θα αλλαξει και ο κοσμος σου :)
    ειναι θεμα αντιληψης!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    66psy και η υγεια ειναι πολυ σημαντικη,αλλα και η ψυχικη ειναι εξισου το ιδιο..αυτο που εννοουσα ηταν οτι πολλοι ανθρωποι υποβαθμιζουν την εννοια "ψυχικη υγεια" ενω ειναι ιση με την σωματικη,κατα την γνωμη μου...μακαρι να μπορουσα να την γεμισω με χαρες,αλλα σε αυτην την ηλικια που βρισκομαι,οσο και να προσπαθω να ειμαι χαρουμενη παντα κατι θα μου χαλασει την διαθεση ειτε οι σκεψεις που προανεφερα ειτε καποιο παιδι απο το σχολειο(εχουμε πολλους "μαγκες" στο σχολειο τι να κανουμε :p ) κτλ...Ελπιζω να μπορεσω να αλλαξω οπτικη αν καιδεν το θεωρω τοσο ευκολο μιας και ειμαι κολλημενη στις σκεψεις μου και δεν ξεφευγω..

Senior Member
    fenia99 πως εισαι σημερα??? :D :D :D :D
    γιατι οι στιγμες περνανε πανε και πισω δε γυρνανε σα του ρολογιου τους δεικτες που πισω δε γυρνανε

Senior Member
    Phatox καλα ειμαι,απο εκεινη την ημερα που το εγραψα αρκετα καλυτερα :p εσυ καλα? :p

Senior Member
    ωραια, χαιρομαι!!!
    γιατι οι στιγμες περνανε πανε και πισω δε γυρνανε σα του ρολογιου τους δεικτες που πισω δε γυρνανε

Senior Member
    κι εγω,κι εγω!!!!!!!!!!!!!!

Member
    Καλησπερα!Συγγνωμη αν τον τελευταιο καιρο κανω συνεχως θεματα,αλλα απο τοτε που πηγα λυκειο,εχω πιασει τον ευατο μου να σκεφτεται πολυ παραπανω απο οσο πρεπει και δεν ξερω αν πρεπει να με χαροποιει αυτο, ή να με κανει να στεναχωριεμαι..Οι σκεψεις μου κυριως ειναι για το μελλον..εννοω οτι νοιαζομαι τοσο πολυ για το τι θα γινει στο μελλον που μερικες φορες αφηνω το παρον πισω μου και αποπροσανατολιζομαι..Το θεμα ειναι οτι αυτες οι σκεψεις νοιωθω οτι με εγκλωβιζουν,με κανουν να κλεινομαι πιο πολυ στον ευατο μου..Σκεφτομαι τοσα πολλα..Σκεφτομαι για το αν ποτε θα βρω καποιον ανθρωπο να με νοιαζεται πραγματικα(γιατι οι "φιλες" μου,απο προηγουμενα μου ποστ καταλαβατε τι ειναι),σκεφτομαι αν θα περασω εκει που θελω,και αν περασω εκει αν θα βρω καποιον φιλο ή φιλη(ειμαι πολυ κλειστη,δεν κανω ευκολα φιλους)..σκεφτομαι μηπως χασω ανθρωπους που αγαπω..και συνεχιζεται,συνεχιζεται,συ νεχιζεται...καθε μερα,απο την στιγμη που σηκωνομαι μεχρι και την ωρα που παω για υπνο,πρωτη και τελευταια σκεψη ειναι το μελλον μου..καθε φορα που το σκεφτομαι ομως,κατι μεσα μου νοιωθω να σπαει,κατι νοιωθω σαν ενοχληση..το τελευταιο τριμηνο κοιμαμαι πολυ(10-12 ωρες) για να μην νοιωθω ολα αυτα..!ειναι τοσο ασχημο..ζω και νοιωθω ασχημα..!μοναδικη μου παρηγορια ο υπνος..λενε οτι η σωματικη υγεια οτι ειναι πιο σημαντικη απο την ψυχικη,ηρθε η ωρα να καταλαβουν οτι κανουν λαθος!το να εισαι ψυχικη χαλια ειναι πολυ χειροτερο απο το να εισαι αρρωστος..καλη σας μερακαι συγγνωμη ξανα για την πληθωρα των θεματων,ολα μου φταινει τελευταια
    Χαχααχααχ κοπελια αμα σ πω εχω κ εγω το ιδιο πραγμα ... Με το που τελιωσα πανελληνιες σκευτομαι συνεχεια και ανησυχω συνεχεια χωρις λογο ... Δν νιωθω ανετα κοιμαμαι παντα μεχρι τις 2 το μεσημερι ... Εχω υγρα ματια και δν μπορω ν συγκεντρωθω οταν μιλαω μ αλλους γτ οι ανυσυχιες εχουν γινει εμμονη ειναι αρκετα κουραστικο .. Σαν να σ ρουφαει την ενεργεια απο τ μυαλο ..

Member
    Δν εχεις τπτ μια χαρα εισαι ... Κ εγω το ιδιο θεμα εχω .. Να σ ρωτησω .. Το μελλον σ το σκευτεσαι συχνα κ ανυσυχεις γ αυτο ?

Senior Member
    αμα σκεφτεσαι το μελλον συνεχεια σημαινει οτι αγχωνεσαι και δεν το καταλαβαινεισ γι αυτο κοιμασαι τοσο πολυ κουραζεσαι απο το αγχοσ και τισ σκεψεισ μην ανυσηχεισ δεν ειναι τιποτα ολοι το χουμε αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    sotirishantzi το μελλον μου το σκεφτομαι συνεχως και το αγχος με τον καιρο ολο και πολλαπλασιαζοταν..για αυτο και ειπα στους γονεις μου να παω ψυχολογο και μου βρηκε αγχωδη διαταραχη..δεν ειχα σκοπο να το πω αλλα τωρα το ειπα..υγεια να χουμε

Senior Member
    elis ναι οι σκεψεις και το αγχος ειναι φυσιολογικα αλλα μετα απο ενα σημειο αρχιζουν και κουραζουν και επισης δυσκολευουν...εγω δεν αντεχα αλλο και πηγα σε ψυχολογο..

Member
    fenia99 ο ψυχολόγος σε βοήθησε στο να αλλάξεις τρόπο σκέψης; Σου έμαθε πως να τις διαχειρίζεσαι; Οι σκέψεις οχι απλα σε κουράζουν, αλλα σε τρελαίνουν!

Senior Member
    olpr προσπαθει να με μαθει να τις διαχειριζομαι αυτες τις σκεψεις,βεβαια οπως ειπε και ο ιδιος δεν ειναι και η πιο απλη υποθεση αλλα δεν χρειαζεται να στεναχωριεμαι ή κατι τετοιο..

Member
    Ναι αυτο λέω, απο τότε που ξεκίνησες να επισκέπτεσαι ψυχολόγο έχεις αρχίσει να έχεις εναν αλλο τρόπο προσέγγισης αυτών των σκέψεων; Έχεις δει διαφορά;

Senior Member
    Olpr σε σχεση με πριν,δηλαδη πρωτου ξεκινησω τις συνεδριες,ναι πιστευω οτι εχω βελτιωθει...μην περιμενετε και καμια τεραστια βελτιωση παντως...πρεπει να προσπαθησω

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast