Results 31 to 45 of 95
Thread: Στοιχειωματα και λοιπες αηδιες
-
01-10-2015, 17:43 #31
Ναι , ειναι πολυ ενδιαφερον , λεει πολλα περι μεταφυσικου , χωρις να γινεται χαζο η υπερβολικο .
- 01-10-2015, 18:13 #32
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-10-2015, 20:11 #33
Παιδια βρηκα χομπι...θα πηγαινω απο στοιχειωμενο σε στοιχειωμενο μερος και με μια καμερα στο κουτελο θα τραβαω βιντεο για να αποδυκνειω οτι δεν ειναι στοιχειωμενα.Αυτο με την πεντελη παντως ισχυει,το χω δοκιμασει κι εγω με το αμαξι κι ειναι οντως πολυ περιεργο.
01-10-2015, 20:19 #34
Προτιμω ναντιμετωπισω εναν ζωντανο , εστω επικινδυνο , εχω τον τροπο , αλλα τον πεθαμενο/πνευμα , αν ειναι εχθρικος , πως τον αντιμετωπιζεις ? και δεν μασανε απο σταυρους , οπως πιστευεται !!
01-10-2015, 20:22 #35
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-10-2015, 20:25 #36
Πως ξερω ποιο , δεν καταλαβα , Κυκνε ?
01-10-2015, 20:27 #37
01-10-2015, 20:35 #38
Α , εχω δει πολλα ντοκυμαντερ οταν ειχα nova , με περιπτωσεις στοιχειωμενων σπιτιων , και στις περισσοτερες περιπτωσεις , οι κατοικοι αναγκαστηκαν να εγκαταλειψουν το σπιτι , αφου το στοιχειο , δεν εφευγε με τιποτα . Σε μερικες περιπτωσεις ομως , οντως με αγιασμο ( οχι σταυρο ) φευγουνε , με ' ειδικο ' παπα . Συνηθως προκειται για πνευματα ανθρωπων , που ειτε εχουν φυγει με βιαιο τροπο ( οπως στο σπιτι στο χωριο του κολλητου μου ) , ειτε για πνευματα ανθρωπων που εχουν παγιδευτει στην γη . Απ οσο εχω διαβασει , ε ?
01-10-2015, 20:37 #39
01-10-2015, 21:06 #40
Τι εγινε , ε ? ειναι κολλητος μου 35 χρονια , οποτε τον πιστευω , τον ξερω καλυτερα απ τον εαυτο μου , και την γυναικα του , και την μακαριτισσα μανα του . Το σπιτι ειναι του 1880 , και παλια , ως τσιφλικαδες , ειχαν καμαρες που κοιμοντουσαν εργατες ( ελαιοπαραγωγος ) , και ενας εργατης ειχε πιασει την γυναικα του με αλλον , και την σκοτωσε . Εχω παει πολλες φορες σπιτι του , χωρις να δω κατι , απλως τον καθρεφτη που θαναφερω , τον εχειπαντα μπρουμυτα , στο κρεβατι . Σημειωτεον , οτι το σπιτι ειναι χτισμενο πανω σε αρχαια νεκροπολη ( νεκροταφειο ) ΄
.Οταν ηταν 12 ετων , χορευαν αυτος , η αδελφη του 13 ετων , και η ξαδελφη του 12 ετων , στο σαλονι , μεσημερι ( παει η θεωρια περι νυκτας ) . Υπηρχε ο καθρεφτης , κρεμασμενος φυσικα , ο οποιος αρχισε σιγα σιγα να γινεται θολος , μεχρι που εμφανιστηκε ενα προσωπο , χωρις στομα η μυτη ( που να συγκρατησει λεπτομ. ο φιλος ! ) , χωρις μαλλια , κιτρινωπο , με εντονο ομως κακο βλεμμα , που τους κοιταγε , κανει νοημα ο κολλητος στα κοριτσια , τοβλεπουν κι αυτες , και φυσικα πεταχτηκαν εντρομοι ολοι εξω . Ο φιλος , για ενα μηνα , κοιμοταν με την μανα του , και τουαλετα με την μανα του πηγαινε . Ημανα του εξομολογηθηκε , οτι τοχε δει το ιδιο στο παραθυρο της κουζινας , ανεβηκε και κατεβηκε και η γιαγια του τοχε δει . Μια φορα προσφατως , καθοταν στην καμαρη με την γυναικα του , και κατι εσταξε στον μηρο του , υπεθεσε οτι ετρεχαν καποια σαλια απ την γυναικα του , αλλα σε λιγο , σε εντελως κλειστη καμαρη , τους ερχεται ενα ειδος μπουγελο , σαν σταγονιδια , απ το πλαι , μου τοχει πει κι ιδια . Αλλη φορα , πηγαινοντας προς την κουζινα , περνας απο το τζακι , οπου εχει ενα ντιβανι , και ακουσε κατι παραμιλητα , σκεφτηκε , μην βλεποντας στο σκοταδι , οτι η γυναικα του , κοιμαται εκει , και παραμιλαει στον υπνο της , ομως οταν αναψε το φως , δεν υπηρχε κανεις στο ντιβανι !!!
Δεν ειναιουτε φαντασιοπληκτος , ουτε παραμυθας , ουτε η γυναικα του πιστευει σε αυτα ,
Μπουαααααα , αληθεια ειναι οσα εχω γραψει , δεν κανω πλακα ! εχω κοιμηθει πολλες φορες σπιτι του , ειναι στον Αχινο Καραβομυλου , ο Αχινος ειναι αρχαια πολη , Εχιναιοι λεγοταν . Εχουμε βρει κι εναν ταφο , στο πλαι του σπιτιου , μεταξυ θεμελιων - οικοπεδου , δεν καταφεραμε να τον σκαψουμε ολο , ηθελε μπουλντοζα , και αμα το παρει χαμπαρι η κοινοτης , μπορει να κηρυξουν το σπιτι διατηρητεο , και θελει να κανει μετατροπες ο φιλος .
Εχει κανει αγιασμο , αλλα τιποτα .
01-10-2015, 21:14 #41
Πω πω...τρομαχτικό όντως...
01-10-2015, 21:30 #42
Μα κι εγω , ενω δεν φοβαμαι καθολου αυτα τα πραματα , μα καθολου - καθολου , δεν εχω μεινει παραπανω απο δυο βραδια στη σειρα σπιτι του , εχει μια ' κακη ' αυρα αυτο το σπιτι , δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως .
01-10-2015, 21:50 #43
Mac είσαι πολύ φοβιτσιαρης, τι ειναι αυτα τα πραγματα??
Δεν νοειται με βαση την ανθρωπινη λογικη να φοβαται καποιος να κοιμηθει σε ενα σπιτι επειδη το εχουν στοιχειωσει δηθεν φαντασματα!!
Πάντως αν μια στο εκατομμυριο λες αληθεια...γιατι δεν παιρνεται καμια καμερα να το κανετε γνωστο αυτο το φαινομενο?? Ολο και καποιοι μαλακες θα θελησουν να ερθουν στο σπιτι για να δουν και μονοι τους το "φαντασμα"...με το αζημιωτο φυσικα!! Θα βγαλετε λεφτα με ουρα, ακου που σου λεω
01-10-2015, 21:57 #44
Γεια σου Περαστικε ! ειμαι το αντιθετο του φοβιτσιαρης , δεν θα πω για ποιον λογο , αλλα καποτε εσκαψα μεσανυχτα σε νεκροταφειο , στο Μαρκοπουλο Αττικης , μονος , φρεσκο ταφο , αγνωστου , μεχρι να 40σει που λενε , μεχρι κατω , ε , δεν το κανουν πολλοι αυτο !! ηταν πριν πολλα χρονια , ημουν πολυ νεωτερος .
!
Δεν εχω δει ποτε και τιποτα σε αυτο το σπιτι , το γραφω , αλλα εχει μια ' βαρια ' αυρα , κατι περιεργο , δυσαρεστο , μακαρι ναβλεπα κατι , ετσι , το βρισκω συναρπαστικο , βεβαια αυτο το λεω τωρα , δεν ξερω αμα δω πως θαντιδρασω , αλλα αμα δω φαντασμα , φιλικο , τυπου Κασπερ πχ , θα το πλακωσω στις ερωτησεις για την αλλη πλευρα , αληθεια .
01-10-2015, 22:14 #45
Έσκαψες σε νεκροταφείο??:p
Τα σπας! Αν λες αλήθεια, τότε παιρνω αμέσως πίσω αυτό που είπα προηγουμενως μακ!!
Αυτό το σπιτι σίγουρα έχει ενδιαφερον αν στεκουν αυτα που λες! Δεν ξερω, εχω συνηθισει να απορριπτω αυτες τις ιδεες περι φαντασματων, στοιχειων κλπ/...Απο την άλλην πιστευω ακραδαντα ότι η "πραγματικότητα" που αντιλαμβανομαστε μέσω των αισθησεων μας σίγουρα δεν αγγίζει ούτε το ενα χιλιοστό του χιλιοστού του πραγματικού κόσμου που μας περιβάλει!! Παλιότερα απέρριπτα αυτές τις "παλαβες" ιδεες χωρις δευτερη σκεψη χαρακτηριζοντας τες ηλιθιες, τώρα ναι μεν πάλι δεν πολυασχολουμαι αλλά κραταω μια μικρη χαραμαδα στο μυαλο μου γιατί ποτε δεν ξερεις...
Σας βλεπω σε διαφορα θεματα(άλλα μελη) να μιλατε συνεχεια για την σπηλια του νταβελη! Τι το ιδιατερο ρε παιδια έχει αυτή η σπηλιά του νταβέλη?? Έχω δει διαφορα ερασιτεχνικα βιντεακια που δειχνουν ακριβως το πως ειναι η σπηλια απο μεσα και πραγματικα δεν μου φανηκε τιποτα το σπουδαιο...Μερικα χαραγμενα σύμβολα και καλά απο σατανιστες(κάτι πενταλφες και κάτι 666 που τα γραφω και εγω πανω στο θρανιο μου), μερικές παρατημένες σύριγγες απο πρεζόνια υπηρχαν μεσα της και κατα τα αλλα απιστευτη βαρεμαρα...Και ο μύθος που ακουγεται ότι και καλά μεσα στην σπηλια του νταβελη υπαρχει ασυνηθιστα υψηλή ραδιενεργεια(που είναι και καλα αποτελεσμα των μεταφυσικων δραστηριοτητων)...εεε μουφα είναι! Με ανιχνευτες γκαιγκερ διαπιστωθηκε ότι η ραδιενεργεια μεσα στην σπηλια είναι σχεδόν μηδαμινή, απειροελαχιστη, εντελως ασημαντη...Οπότε ο μοναδικός λόγος για τον οποιον ΔΕΝ θα πηγαινα στην σπηλια(και μαλιστα νυχτα)θα ήταν μην τυχον μου την πέσει κανενας, κυκλοφορουν και πρεζονια σατανακια εκει περα, αν δεν υπηρχε αυτος ο κινδυνος θα κοιμομουν κιολας εκει περα...