ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    οχι θα αυτοκαταστραφουμε απο την πολλη ευφυια θα καει η φλατζα μας θα καψουμε τα κουζινετα μας μακαρι να μπορουσαμε να παμε στην εποχη του αραμπα πιο ευτυχησμενοι θα ειμασταν

Banned
    Quote Originally Posted by Astrolavos View Post
    Τα ευρήματα ως επιστημονική πράξη αποδεικνύουν μια μεγαλειότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου. Τα ευρήματα ως ευρήματα (ακόμα και ως μίκροβακτηριδια) αποδεικνύουν πως μπορεί και να μην είμαστε εμείς το κυρίαρχο είδος.
    Δεν πιστεύω στους εξωγήινους και στα μεταφυσικά αλλά το άπειρο και το άγνωστο του σύμπαντος με τρομάζει και ταυτόχρονα με κάνει να αναθεωρώ την άποψη μου για την ανθρώπινη ύπαρξη.
    Πολύ ψαγμένα και βαθυστόχαστα αντικείμενα, κουράστηκα μόνο που τα σκέφτηκα. Αφήνω το άπειρο σύμπαν και επιστρέφω στην πεζή γήινη πραγματικότητα. :)
    ειναι καλο να κανουμε που και που κανενα ρισετ στις απόψεις μας για την ανθρωπινη υπαρξη ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    σοβαρα? δεν εχω ακουσει τιποτα ...και δηλαδη γιατι τωρα και οχι πριν?
    ποσα χρονια θυμασαι να ψιλολενε οτι ετοιμαζουν διερευνητικη αποστολη επανδρωμενη για τον αρη?
    τωρα που αποφασιστηκε, βγηκαν και ερευνες για καλλιεργεια φυτων στον αρη, και τσουυυπ, εγινε η μεγαλη ανακαλυψη οτι στον αρη βρεθηκε νερο...

δεν ξερω.εγω νομιζω οτι ψαχνουν χαζους να τους στειλουν εκει και το δρομολογουν.
    οχι οτι ειναι ψεμα.
    απλα το ηξεραν πολυ καιρο.
    θυμαμαι στα μαθητικα μου χρονια ειχε βγει στην τηλεοραση ενας αστροφυσικος που ειδα χθες στην τηλεοραση.
    τοτε ελεγε οτι ειναι επιστημονικος παραλογισμος να λενε καποιοι οτι μπορει να υπαρχει νοημων ζωη στο συμπαν πλην της γης και μαλιστα το απεδεικνυε μαθματικα, οτι ειναι σε κααποια γεωμετρικη δυναμη δισεκατομυριων η α- πιθανοτητα αυτη.
    χθες τον ειδα που βγηκε μετα την ανακοινωση και ειπε πασιχαρης, οτι ειναι πολυ πιθανη η υπαρξη ζωης στον αρη (μελλοντικη η παρελθοντικη), εναν τοσο κοντινο πλανητη...
    γενικως πιστευω οτι η οποια γνωση περι διαστημικων και συμπαντικων υποκειται σε χοντρη λογοκρισια αναλογα με τα συμφεροντα των κρατουντων.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποσα χρονια θυμασαι να ψιλολενε οτι ετοιμαζουν διερευνητικη αποστολη επανδρωμενη για τον αρη?
    τωρα που αποφασιστηκε, βγηκαν και ερευνες για καλλιεργεια φυτων στον αρη, και τσουυυπ, εγινε η μεγαλη ανακαλυψη οτι στον αρη βρεθηκε νερο...

δεν ξερω.εγω νομιζω οτι ψαχνουν χαζους να τους στειλουν εκει και το δρομολογουν.
    οχι οτι ειναι ψεμα.
    απλα το ηξεραν πολυ καιρο.
    θυμαμαι στα μαθητικα μου χρονια ειχε βγει στην τηλεοραση ενας αστροφυσικος που ειδα χθες στην τηλεοραση.
    τοτε ελεγε οτι ειναι επιστημονικος παραλογισμος να λενε καποιοι οτι μπορει να υπαρχει νοημων ζωη στο συμπαν πλην της γης και μαλιστα το απεδεικνυε μαθματικα, οτι ειναι σε κααποια γεωμετρικη δυναμη δισεκατομυριων η α- πιθανοτητα αυτη.
    χθες τον ειδα που βγηκε μετα την ανακοινωση και ειπε πασιχαρης, οτι ειναι πολυ πιθανη η υπαρξη ζωης στον αρη (μελλοντικη η παρελθοντικη), εναν τοσο κοντινο πλανητη...
    γενικως πιστευω οτι η οποια γνωση περι διαστημικων και συμπαντικων υποκειται σε χοντρη λογοκρισια αναλογα με τα συμφεροντα των κρατουντων.
    σιγουρα!..παιζουν τρελα δισεκατομυρια πίσω απο την υποθεση nasa.. !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Astrolavos View Post
    Δεν πιστεύω στους εξωγήινους και στα μεταφυσικά αλλά το άπειρο και το άγνωστο του σύμπαντος με τρομάζει και ταυτόχρονα με κάνει να αναθεωρώ την άποψη μου για την ανθρώπινη ύπαρξη.
    α. :)

Μπορει να μην πιστευες στους εξωγηινους , αλλα οποιοδηποτε αεροπλοιο που εχουν δει , να απογειωνεται και να στριβει 90 μοιρες με ταχυτητα χιλιαδων χλμ/ωρα , χρειαχεται ειδικο σερβις και μπουζι , που βρισκεις μονο στον Πλουτωνα ........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπορει να μην πιστευες στους εξωγηινους , αλλα οποιοδηποτε αεροπλοιο που εχουν δει , να απογειωνεται και να στριβει 90 μοιρες με ταχυτητα χιλιαδων χλμ/ωρα , χρειαχεται ειδικο σερβις και μπουζι , που βρισκεις μονο στον Πλουτωνα ........
    χαχαχα... εγω το δικο μου ουφο το πάω σε αλλο γαλαξια, οκ ειναι λιγο μακρυα αλλα μου κανει πολυ καλες τιμες. πλακα πλακα ...οταν ειχα προβλημα να κοιμηθω εβαζα ενα βιντεακι που με αποκοιμιζε αμεσως, ειχε θεμα: οι εξωγηινοι στην αρχαιοτητα,χαχαχα οποιος εχει αυπνιες το συστηνω ανεπιφυλακτα σε 10 λεπτα ροχαλιζεις!

Senior Member
    Για να βρεις ΟΥΦΟ , γιατι να πας σε αλλο γαλαξια , η γη ειναι γεματη απο αυτα , κυκλοφορουν αναμεσα μας ........

Banned
    Για να βρεις ΟΥΦΟ , γιατι να πας σε αλλο γαλαξια , η γη ειναι γεματη απο αυτα , κυκλοφορουν αναμεσα μας ........
    χαχαχαχαχαχα... ουφοπλημμυρίσαμε και ειπα να το ψαξω σε αλλο γαλαξια μπας και βρω εκει κανεναν γηινο... κατι γινεται..;)

Banned
    Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει ουσιαστική ζωή επάνω στην γη με τα τόσα σκατα που έχουμε κάνει, τα αγχη, τις καταθλιψεις, τις αυτοκτονιες, τα χαμενα χρονια που τα σπαταλαμε σε αχρηστες μαλακιες κλπ κλπ, μόνον "ζωή" υπαρχει στην γη, δεν μας ενδιαφερει ο αρης, χεστηκαμε για τον κοκκινο πλανητη...Υποπτευομαι παντως ότι μεσα σε μερικες δεκατιες θα σταλουν οι πρωτοι ανθρωποι στον κοκκινο πλανητη για να κατοικησουν εκει, ισως και μονιμα, κανοντας και απογονους, για τον απλουστατο λογο οτι την γη την εχουμε πηδηξει ολα αυτα τα χρονια...Τοσες καταστροφες, τοσοι πολεμοι, τοση ασκοπη σπαταλη φυσικων πορων, τοσοι αφανισμοι αλλων ειδων και διαταρξη της τροφικης αλυσιδας, θα πανε λοιπον οι μαλακες ανθρωποι σε αλλον πλανητη αμα μπορεσουν να δημιουργησουν και καποια ατμοσφαιρα...Να δω μετα που θα πανε οι μαλακες οι ανθρωποι μολις γαμησουν και τον κοκκινο πλανητη...Δεν σας γουσταρει κανενας πλανητης γιατι ειστε κωλοειδος, μεινετε μακρια του πριν τον καταστρεψετε και αυτον...Ηδη εχετε γεμισει το διαστημα με τα διαστημικα σκουπιδια σας απο τα αεροσκαφη σας όταν αυτα εκτοξευονται, αν δεις την γη απ'εξω απλα δεν θα φαινεται λογω των "σκουπιδιων" που ειναι σε τροχια...Μου θελουν και μελετες στους ξενους πλανητες όταν καλα καλα δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για τον δικο τους πλανητη...

Senior Member
    Το λενε χρονια για τον Αρη και κατι μου λεει οτι εχουν ανακαλυψει πολυ περισσοτερα και δεν τα λενε.

Banned
    ναι μπορει...αλλα τωρα το ξερω και εγω !!! ;)

Senior Member
    Καταστρεψαμε την γη , τωρα βαλαμε πλωρη για τον Αρη . Σε 3.000 χρονια , θα τον εχουμε κανει μπαχαλο . Κυριολεκτικα μη κατοικισιμο .

Banned
    Καταστρεψαμε την γη , τωρα βαλαμε πλωρη για τον Αρη . Σε 3.000 χρονια , θα τον εχουμε κανει μπαχαλο . Κυριολεκτικα μη κατοικισιμο .
    χαχαχα..ειμαστε τα αλιεν των εξωγηίνων...προταγωνιστουμ� � στα θριλερ τους!!!

Senior Member
    Οι εξωγηινοι , που σιγουρα υπαρχουν , ξερεις γιατι δεν ερχομνται σεπαφη μαζι μας ? απαξιουν νασχοληθουν με μια ρατσα ηλιθιων , αμα εχουν τα μεσα και βλεπουν και κανα πρωιναδικο κους-κους , δεν θα πιστευουν οτι υπαρχει τετοια μορφη ζωης . Μπορει και να μας φοβουνται . Δεν ξερουν που να μας καταταξουν .

Page 2 of 2 FirstFirst 12