θα κανατε??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
    Senior Member

θα κανατε??

σχεση με καποιον απο εδω μεσα που θα γνωριζατε για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα και για να ακριβολογω με καποιον που θα συμπαθουσατε πολυ μεν και θα τον γουσταρατε σαν ατομο αλλα που μπορει να γνωριζατε ενα μυστικο του που σας ξενερωνε οπως φοβιες ανασφαλειες καταθλιψη κυκλοθυμια τασεις αυτοκτονιας κτλ κτλ θα εισασταν ικανοι να βαλετε ενα προβλημα που γνωριζατε οτι εχετε στην μπαντα για να του δωσετε μια ευκαιρια?

Senior Member
    Ναι θα το έκανα, αρκεί να ένιωθα ασφαλής, να είχα χρόνο για γνωριμία δηλαδή και να μη γινόταν η ασθένεια αφορμή, ώστε να με χειριστεί το άλλο πρόσωπο. :)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος του "προβλήματος". Αν επηρεάζει έντονα την καθημερινότητά του, ΟΧΙ δεν θα το προσπαθούσα. Αν το έχει υπό έλεγχο, ΝΑΙ.

Banned
    οχι αν με ξενερωνε κατι δεν θα εκανα και ουτε θα εβαζα κατι στην μπάντα... Αν θελω καποιον τον θελω και με όλα του τα θεματα, χαρις αυτα εγινε αυτος που ειναι και χαρις τα δικα μου θεματα εγινα αυτη που ειμαι...
    και σιγα δηλαδη ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε και θα ξενερωσουμε με τα θεματα των αλλων? μηπως εγω ή εσυ δεν ειμαστα στα ίδια χαλια? τοτε τι ήρθαμε να κανουμε εδω δεν αντεχω τις δηθενιες!! ...και σχεσεις μπορεις να κανεις και φιλίες αν θες, αρκει να εισαι ανοιχτόμυαλος και να ξερεις να εκτιμας. Το ξαναλέω και θα το λέω συνεχεια, εγω εδω μέσα γνωρισα και γνωρίζω ανθρωπους που θαυμαζω για την δυναμη τους και την ανθρωπια τους. και για αυτο ειμαι ακομα εδω...:) για τους υπόλοιπους δεν ασχολουμαι καν..

Senior Member
    rea δεν είναι θέμα ανοιχτού/ κλειστού μυαλού. Και μένα η πρώτη μου αντίδραση ήταν "σιγά ρε μεγάλε που θες να δώσεις ευκαιρία!! Ποιός είσαι, ο mr. Perfect?" Λες και το ψυχ πρόβλημα είναι κακό και στίγμα ("μυστικό" όπως αναφέρει ο θεματοθέτης).

Σκεπτόμενη ψυχραιμότερα όμως καταλήγω πως σε μια σχέση-δεσμό (όχι φιλία, φιλία κάνω άνετα με οποιονδήποτε γουστάρω σαν άτομο ο,τι και να χει) μια μη ελεγχόμενη σοβαρή ψυχολογική διαταραχή θα φέρει φθορά, προβλήματα και κούραση. Κακά τα ψέματα, εγώ θα προστάτευα τον εαυτό μου.

Εκτός βέβαια αν έχει προκύψει τρελός έρως οπότε όλα στάχτη και μπούρμπερη!!!

Senior Member
    ακομα και αν ηταν σχιζοφρενης και το ειχε υπο ελεγχο με φαρμακευτικη αγωγη ας πουμε?θελω να πω δεν ειναι θεμα δηθενιας αλλα και θεμα προστατευω τον εαυτο μου αλλα και φοβαμαι και την κατακραυγη του κοινωνικου μου περιγυρου αυτο που λεει h imagine πιο πανω (ελπιζω να πετυχα το φυλλο)

Φίλους δε θα είχα πρόβλημα να κάνω και για σχέση δε θα με πείραζε να το προσπαθήσω ότι και να είχε το άλλο άτομο,αν υπήρχε μεταξύ μας έλξη καθώς ούτε εγώ είμαι τέλειος

Senior Member
    Το ποιους επιλέγουμε να έχουμε γύρω μας, λέει πολλά για το πού βρισκόμαστε τη δεδομένη στιγμή.
    Αν λοιπόν επιλέγουμε ανθρώπους που έχουν ζητήματα που μας προβληματίζουν έντονα, σημαίνει ότι κάτι έχουμε να δουλέψουμε και να λύσουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό.
    Διαφορετικά, ή δεν θα τους επιλέγαμε ή δεν θα δίναμε σημασία και δεν θα μας απασχολούσε το "πρόβλημά" τους.
    Όταν είμαστε ισορροπημένοι και έχουμε γαλήνη μέσα μας, τέτοιους ανθρώπους ελκύουμε και τέτοιοι άνθρωποι μας ελκύουν.

Senior Member
    ωραια σκεψη.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Toν καθένα νομίζω ελκύει ένα άτομο που εκπέμπει αυτοπεποίθηση,σταθερότητα και ενέργεια.Με πολλές ψυχιατρικές παθήσεις κάποια από αυτά τα στοιχεία χάνονται και έτσι νομίζω χάνουμε και κάποια ατού.
    Εμένα προσωπικά περισσότερο με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του άλλου.Υπάρχουν πολλοί ''φυσιολογικοί'' που συμπεριφέρονται πολύ χειρότερα από έναν ψυχωσικό.Και εγώ ψυχωσικός είμαι και το βλέπω καθημερινά αυτό.Αν ο άλλος έχει κάποιο πρόβλημα και το διαχειρίζεται σωστά δεν θα είχα πρόβλημα.Αν όμως κάνει του κεφαλιού του και είναι γενικά εγωιστής και δεν παίρνει από λόγια τότε δύσκολα θα έκανα κάτι.
    Νομίζω βασικό για να κάνεις σχέση είναι να τα έχεις καλά πρώτα εσύ με τον εαυτό σου για να μη αντανακλώνται οι αδυναμίες σου στο πρόσωπο του άλλου και δημιουργούν σύγκρουση.Εγώ αυτή τη στιγμή επιλέγω να μη επιδιώκω να κάνω σχέση γιατί πολύ απλά δεν τα έχω καλά με τον εαυτό μου,η αυτοπεποίθηση είναι χαμηλή κτλ.Θα ήθελα να χτίσω και μετά να δρέψω τους καρπούς της προσπάθειας μου.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    ακομα και αν ηταν σχιζοφρενης και το ειχε υπο ελεγχο με φαρμακευτικη αγωγη ας πουμε?θελω να πω δεν ειναι θεμα δηθενιας αλλα και θεμα προστατευω τον εαυτο μου αλλα και φοβαμαι και την κατακραυγη του κοινωνικου μου περιγυρου αυτο που λεει h imagine πιο πανω (ελπιζω να πετυχα το φυλλο)
    αν αυτος ο ανθρωπος ήξερε να αγαπά και να αφοσιώνεται σε αυτό που συμβαινει, δεν θα με ενδιέφερε ο κοινωνικος περιγυρος...δεν ειδα κανεναν κοινωνικο περιγυρω να ενδιαφέρεται ποτε πραγματικα για την μοναξια μου... και αποσο γνωριζω πολυ ανθρωποι με σχιζοφρένεια εχουν κανει οικογενεια...

Senior Member
    Ανετοτατα θα εκανα σχεση , αρκει η αλλη ναχει λαιτ προβληματα , καπως σαν και τα δικα μου . Τα σοβαρα προβληματα , δεν ξερω πως να τα διαχειριστω .

Εγω , αναφερομαι στο φορουμ , αποκλειστικα , δεν εχω φεις .
    Last edited by Macgyver; 01-10-2015 at 21:09.

Senior Member
    εννοεις οτι θα τον γνωριζαμε εδω και πολυ καιρο, ιντερνετικα, η οτι εγινε ιντερνετικα η γνωριμια και τον γνωριζουμε εδω και πολυ καιρο, απο κοντα?

Senior Member
    ιντερνετικα για καιρο οχι πολυ καιρο απο κοντα

Junior Member
    αν μπορεις να αντεξεις τα σκαμπανεβασματα στη διαθεση του συντροφου σου καθω ς και οτι μπορει παρ ολες τις προσπαθειες σου και τα συναισθηματα που εχεις να χειροτερευσει η υγεια του αντι να καλυτερευσει οπως ελπιζες και προσευχοσουν γι αυτο ....καντο...να ξερεις ομως σε καθε περιπτωση πως μια τετοια σχεση .ειναι εκ των πραγματων δυσκολοτερη απο μια ""κανονικη"" ...εχεις να παλεψεις με δαιμονες και θηρια δικα σου και του αλλου.... ολα ειναι πιθανα σ αυτη τη ζωη. ισως να συμβει σε σενα το θαυμα και να πανε ολα καλα

Page 1 of 3 123 LastLast