Results 16 to 25 of 25
Thread: επικοινωνια ?
-
02-10-2015, 20:21 #16
Mα οι περισσοτεροι συντριπτικά άνθρωποι που μας περιβάλουν είναι για τον πουτσο, έχουν πολύ διαφορετικά ενδιαφέροντα απο εσένα, συχνα εχουν του κοσμου τα ψυχολογικα και ας τα κρυβουν και υπαρχει γενικως ενα κλιμα καχυποψιας στις εποχες μας που η ανθρωποτητα ειναι για τον πουτσο εξαιτιας της τεχνολογικης αναπτυξης που μας εχει μετατρεψει σε ψυχρες κωλομηχανες διχως αισθηματα και διχως νοημοσυνη...Προφανως και οι νεοι θα στρεφονται στην επικοινωνια μεσω των SNN(social networking sites) μπας και βρουν πρωτα καποιο ατομο με κοινα ενδιαφεροντα, όπου εκει ειναι και πιθανοτερο να συμβει λογω μεγαλου δειγματος ατομων, στην εξω κοινωνια εχει γινει πολυ δυσκολο...Αλλα και οι περισσοτεροι νεοι ειναι και αυτοι καλωδιομενοι με τα κινητα και τα pc τους και για αυτο υπαρχει αυτη η ταση προς τις κοινωνικες ιστοσελιδες, και αυτοι σε αρκετες περιπτωσεις ειναι σκατενιοι αλλα για αλλους πολλους λογους, οχι για αυτο που αναφερεις περι θαρρους
- 03-10-2015, 17:10 #17
Συμφωνω οτι ειναι μεγαλο προσον να εισαι επικοινωνιακος . Ολες τις γνωριμιες τις εχω κανει μεσω τριτων , δεν εχω πλησιασει κοπελα στο ξεκαρφωτο ποτε , ντρεπομαι , αλλα ουτε μεχει πλησιασει κοπελα παλι στο ξεκαρφωτο . Αλλα στο φορουμ ( δεν εχω φεις ) μεχουν πλησιασει κοπελες παλαιοτερα , με ξεκαθαρες προθεσεις , και μου κανει εντυπωση αυτο . Δεν προκειται φυσικα να ονομασω ποτε καποια . Αλλες τις εχω πλησιασει εγω . Θεωρεις οτι ειναι φυσιολογικο να συνομιλεις τακτικα με κοπελα , με διαφορα ηλικιακη 30 ετων και ανω ( λεω παντα την ηλικια μου ) , και να θελει την φιλια σου ( μου ) , εννοειται βεβαια οτι δεν μπορει να θελει κατι πραπανω , ουτε κι εγω θελω φυσικα , δεν ειμαι διεστραμμενος !!!!
04-10-2015, 10:44 #18
Παιδια επιστρεφω μετα απο ΠΟΛΥ καιρο! Καλως σας βρηκα για ακομη μια φορα! Στο θεμα τωρα, ειναι και θεμα χρονου, οταν δουλευεις αρκετες ωρες, δεν ειναι και τοσο ευκολο να βγεις για να γνωρισεις κοσμο, συνηθως ειναι ευκολοτερο να γνωριστεις μεσω του ιντερνετ. Δεν κρινω αν ειναι κακο ή καλο βεβαια.
04-10-2015, 14:46 #19
Γεια σου , skropi , μετα απο οντως πολυ καιρο , θυμαμαι το προβλημα σου , τον κοινο μας φιλο ( τον ειχες συνφανταρο ) . Αυτο ειναι αληθεια , που γραφεις , αν δεν εχεις χρονο , που οι περισσοτεροι δεν εχουν , το νετ , ειναι μια λυση .
04-10-2015, 15:11 #20
συνηθως οσο περισσοτερο δε σχετιζεται καπιος μαζι σου τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να τον συναντησεις στο ιντερνετ κ να θελει να γινει κ φιλος σου.. οταν καπιος ειναι πραγματικα σχετικος το πιο πιθανο ειναι να διαβαζει πολα κ να λεει λιγα οστοσο δεν ειναι κ λιγες οι φορες που μη σχετικα ατομα σε οδηγουν σε σχετικα οπως ακριβως μετα της στροφες φτανεις στην ευθεια.
04-10-2015, 15:13 #21
Mac, εγω για να πω την αληθεια δεν το χρησιμοποιω το νετ για γνωριμιες, δεν ειναι οτι δεν θελω, απλα δεν ξερω το πως και δεν το εχω συνηθισει σε αυτον τον ρολο. Δεν προκειται βεβαια ποτε αν κατηγορησω πακοιον που το κανει. Σκεψου οτι δουλευω 9-10 ωρες την ημερα, βγαζω καλα λεφτα, αλλα χρονος; Αυτο ειναι που δεν υπαρχει.
04-10-2015, 15:30 #22
Skropi , ουτε κι εγω το χρησιμοποιω για γνωριμιες , ειμαι παλαιας γενιας νοοτροπια , παρ οτι δεν δουλευω κι εχω αφθονες ελευθερες ωρες .
04-10-2015, 15:42 #23
εγω το ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα πριν 8-9 χρονια αλλα το ειχα φιλοσοφισει απιστευτα το πως θα το κανω ειχα μια συγκεκριμενη εικονα στο μυαλο μου που ηξερα εξαρχης οτι κανει για μενα που επρεπε να συγκλινει επακριβως με αυτο που μιλαγα σε αντιθετη περιπτωση το απερριπτα με τη μια μιλησα με κοσμο κ κοσμακη κ τελικα περασαν 2 χρονια μεχρι να συμπεσει αυτο που ειχα στο μυαλο μου με αυτο που ειχα μπροστα μου..ειναι παρα πολυ δυσκολο ολο αυτο ομως κ θελει απιστευτη θεληση για να πετυχει αλλιως ειναι χασιμο χρονου στη καλυτερη περιπτωση κ παρατολμο στη χειροτερη.
04-10-2015, 16:44 #24
04-10-2015, 16:54 #25
Σωστα Ρεα, το ιδιο ειναι και εξω. Δεν αλλαζει κατι μεσω του ιντερνετ, ετσι νομιζω δηλαδη, μιας και οπως και να εχει με το ατομο που επικοινωνεις, θελοντας και μη θα βρεθεις και απο κοντα, αρα τα ιδια ισχυουν. Απλα μεσω νετ ειναι ισως πιο ευκολο να προσεγγισεις καποιον.