δεσμευμενη αλλα μπερδεμενη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Banned

δεσμευμενη αλλα μπερδεμενη

ειμαι 18 χρονων και τα εχω με το αγορι μου 2 χρονια. ηταν το πρωτο μου αγορι και γενικα δεν εχω πολλες αλλες εμπειριες. δεν τον εχω απατησει και ειμαι σιγουρη οτι δεν με εχει απατησει επισης. το αγορι μου το αγαπαω,αλλα πριν κατι μηνες ανακαλυψα οτι νιωθω ελξη για καποιον αλλον. τελος παντων,πιεστηκα πολυ,ηθελα να γινει κατι μεταξυ μας,αλλα τελικα του εριξα ακυρο.κι αυτο θεωρησα οτι ηταν καλο,οτι ειμαι πιστη στη σχεση μου κτλ. ομως τωρα εχουν περασει αρκετοι μηνες,και ακομα τον σκεφτομαι.σκεφτομαι γενικα οτι για να θελω και αλλον ισως κατι δεν παει καλα στη σχεση μου. και οντως δεν παει,δεν βλεπομαστε συχνα γιατι δεν εχει χρονο.παρ ολα αυτα τον αγαπαω πολυ και δεν θελω ουτε να τον χασω ουτε να τον πληγωσω. θελω μια υγιη,γεματη εμπιστοσυνη και σωστη σχεση. αλλα πως να γινει αυτο οταν νιωθω αισθηματα και για καποιον αλλον? και δεν ειναι μονο αυτο.ειναι οτι δεν εχω ζησει αρκετες εμπειριες,ειμαι μονο 18.θελω να βγω και με αλλους,να φλερταρω αλλα ειμαι πολυ συναισθηματικη, νιωθω ευκολα τυψεις.το αν μαθευτει ειναι το λιγοτερο που με απασχολει. αυτο που σκεφτομαι ειναι πως θα αντιδρασω εγω, μπορει να μην κοιμαμαι καλα τα βραδια,να διαταραχτει η καθημερινοτητα μου λογω τυψεων. θα απογοητευτω απ τον εαυτο μου που απατησε ενα τετοιο αγορι (να σημειωσω πως αξιζει πραγματικα, και ειμαι πολυ τυχερη που τον βρηκα και τον εχω). ομως γινεται να εχω το τελειο αγορι,που το ξερω οτι δεν θα ξαναβρω αλλον σαν αυτον, που νιωθω οτι ειναι το αλλο μισο μου και που οταν κοιταω το μελλον,θα μαρεσε να ειμαστε ακομα μαζι, και να θελω να τα χαλασω ολα για λιγες εμπειριες? ειμαι τοσο μπερδεμενη γιατι απλα δεν θελω να κοροιδευω κανεναν. μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας,τι θα επρεπε να κανω εγω ή τι θα κανατε στη θεση μου?
    Last edited by deleted-member230916; 03-10-2015 at 12:14.

Senior Member
    ολοι κ ολες εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο κοπελα μου.οσες εμπειριες κ αν ειχες στο παρελθον,οσο συνειδητοποιημενη κ αν μπεις σε σχεση παντα θα βρεθει καποια στιγμη ενας συμμαθητης,συναδελφος,φιλο ς που θα σου τραβηξει τη προσοχη.αυτο σε συνδυασμο με μια φυσιολογικη φθορα που εχει η μονιμη σχεση σου σε κανουν να κλινεις περισσοτερο ερωτικα προς τον νεο,τον αφθαρτο παρα προς τον παλιο καλο σταθερο σου συντροφο.οποιος σου πει κατσε στα αυγα σου επειδη το αγορι σου οπως λες ειναι υπεροχος λεει χαζομαρες.οποιος παλι σου πει κανε κατι με τον αλλον γιατι ειναι κλαυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα να μετανιωνεις μονιμα για κατι που δεν εκανες επισης λεει χαζομαρες.ο καθενας κρινει κ συμβουλευει βασει των δικων του εμπειριων.γνωρισα κ ζευγαρια που ειναι μαζι απο το λυκειο,δεν εχουν παει με αλλο ατομο κ πλεον εχουν υπεροχο γαμο κ μεγαλωνουν τα παιδια τους.γνωρισα ακομη ζευγαρια που ηταν μαζι απο μικροι,παντρευτηκαν απο ερωτα,δεν εζησαν ομως ποτε οσα ηθελαν οταν επρεπε κ τωρα εχουν βαλει ο ενας στον αλλον περισσοτερα κερατα απο οσα εχει ο ταρανδος.....εγω νομιζω πως πρεπει να ζυγισεις τα υπερ κ τα κατα κ να αποφασισεις μονη.τι προτιμας πιο πολυ?εμπειριες η αυτο το αγορι?δυστυχως κ τα δυο δε μπορει να τα εχεις.(δε συζηταω καν τη πιθανοτητα κρυφων εμπειριων κ αν το σκεφτεσαι ντροπη σου)κατεληξε καπου κ μεινε σταθερη σε αυτη την αποφαση.μην αμφιταλαντευεσαι αδικα.ουτε αυτο το αγορι ειναι σιγουρα το αλλο σου μισο,ουτε οι εμπειριες αξιζουν τοσο οσο νομιζεις τωρα που εισαι μικρη ακομη.το θεμα ειναι τι σε κανει εσενα χαρουμενη.αν ειναι το ευκαιριακο σεξ βγες εξω κ κανε οσα θες.δικο σου το κορμι κ κανεις δε μπορει να σε κατακρινει για το πως το χρησιμοποιεις.αν αυτο που σε κανει χαρουμενη ειναι η σχεση που εχεις δωσε ολη σου την ενεργεια σε αυτην.πειρασμοι παντα θα υπαρχουν κ ειναι αυτο που ειναι.απλα πειρασμοι.το να σε γοητευουν δε σημαινει πως ντε κ καλα κατι τρεχει με σενα η τη σχεση σου.παντα θα βρισκεται στο δρομο σου ενα αγορι πιο ομορφο,πιο εξυπνο,πιο γοητευτικο απο τον δικο σου.το θεμα ειναι αν θα σε κανει χαρουμενη να ενδωσεις στον πειρασμο η οχι?

Banned
    σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. πολυ ωριμη και με βοηθησε.

Senior Member
    δε μπορει να το λες αυτο κιολας γιατι τοτε αμφιβαλλω εγω για τη δικη σου ωριμοτητα...η απαντηση μου πρεπει να σε βαλει σε προβληματισμο ωρων η κ ημερων.οχι λιγων λεπτων.θα χαιρομουν πολυ να μου ελεγες πως σκεφτηκες αυτα που σου ειπα καποια βραδια κ τελικα κατεληξες καπου κ νιωθεις ευτυχισμενη οτι κ αν ειναι αυτο που επελεξες.μη βιαστεις να βρεις λυση στο προβλημα σου.σπαταλησε φαια ουσια κ οταν ερθει η ωρα θα ξερεις ποιο ειναι το σωστο χωρις να εχεις καμια αμφιβολια.

Banned
    δεν βρηκα λυση. απλα με βοηθησε να ξεκαθαρισω τα πραγματα. με απασχολει μηνες αυτο το θεμα και αυτος ειναι κι ο λογος που το γραφω κι εδω. επειδη στην προκειμενη περιπτωση η γνωμη των αλλων ισως ειναι πιο ανεπηρεαστη απο τη δικη μου,επειδη βλεπουν το θεμα μου απο εξωτερικη οπτικη και συνεπως πιο καθαρα. ειμαι αρκετα αναποφασιστη ωστε να βρω μια λυση εδω και τωρα, αφου σου ειπα οτι μηνες το σκεφτομαι, γι αυτο και ζητησα γνωμες και συμβουλες. η απαντηση βοηθησε να καθαρισει λιγο το τοπιο, και συγκεκριμενα υπερ της σχεσης μου.

Banned
    εγω οταν ηρθα σε αυτο το σημειο, να εχω σχεση με καποιον και να φαντασιωνομαι καποιον αλλον απλα χωρισα. Ημουν 3 χρόνια με το παιδι ..πολυ καλο παιδι, δεν εχω δικαιωμα να κοροιδευω κανεναν .. και εκεινος αν ηταν στην θεση μου το ιδιο θα ηθελα να κάνει..οκ και εγω το πάλευα για εναν χρόνο, μεχρι που καποια στιγμη καταλαβα οτι εκανα ερωτα με τον δικο μου αλλα αλλον φανταζόμουν...οποτε εκανα το σωστο, για μενα φυσικα, που ηταν να χωρίσω και να αφησω αυτον τον ανθρωπο να αγαπήσει και να αγαπηθει απο καποια που να του αξιζει... οσο για μενα, δεν το μετανιωσα ποτε.

Banned
    τον αγαπουσες ακομα οταν τον χωρισες? αν ναι πιστευω θα ηταν δυσκολο. και για εμενα ειναι πολυ δυσκολο να με σκεφτω χωρις αυτον.

Banned
    Quote Originally Posted by ak123 View Post
    τον αγαπουσες ακομα οταν τον χωρισες? αν ναι πιστευω θα ηταν δυσκολο. και για εμενα ειναι πολυ δυσκολο να με σκεφτω χωρις αυτον.
    ναι τον αγαπουσα αλλα δεν περνουσα πλέον καλα,πιστευα και πιστευω πως απο την στιγμη που μπαινει το 3ο προσωπο, εστω και σαν σκεψη, υπάρχει τρυπα στη σχεση..ετσι το εβλεπα...ναι δυσκολευτηκα, μου πήρε ενα χρονο να προσπαθω, αλλα οταν χωρισα δεν ηταν πλεον δυσκολο, μαλλον ανακουφιστικο..ειχα πιεσει πολυ ασχημα τον εαυτο μου

Senior Member
    Με το αλλο παιδι βγαινεις? πατε βολτες, μιλατε κλπ ή απλα ετσι φασωθηκατε καποιες φορες?

Banned
    τον ειχα γνωρισει πριν κατι μηνες και στην αρχη καναμε παρεα, μου την επεσε σιγα σιγα και ενω ηταν πολυ γλυκος,του εριξα ακυρο για να μην κοροιδευω το αγορι μου,παρολο που ηθελα πολυ να γινει κατι,και ακομα θελω

Senior Member
    Πρωτον αν στην επεσε και ηξερε πως εχεις αγορι τοτε δεν αξιζει να κανεις κατι μαζι του και δευτερον,απλα χωρισε...

Senior Member
    ....πιεστηκα πολυ,ηθελα να γινει κατι μεταξυ μας,αλλα τελικα του εριξα ακυρο και υπεκυψα στον πειρασμο.κι αυτο θεωρησα οτι ηταν καλο,οτι ειμαι πιστη στη σχεση μου κτλ.....
    εχω μπερδευτει.
    πως γινεται να εμεινες πιστη στην σχεση σου αφου υπεκυψες στον πειρασμο?

Banned
    aggelos11 ειναι πολυ δυσκολο να χωρισω,εχουμε περασει πολλα μαζι και ειναι αλλα τοσα που θελω να περασουμε

Senior Member
    ειναι πολυ δυσκολο να χωρισω,εχουμε περασει πολλα μαζι και ειναι αλλα τοσα που θελω να περασουμε
    τα θελεις ολα, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις χωρις την συμφωνια οσων εμπλεκονται, λεγοντας ψεματα. και μονη σου λες οτι δεν εισαι η γυναικα που θα θελησει να εξαπατησει.
    αν δεν μπορεις να αποφασισεις, θα αποφασισει η ζωη για σενα και ισως δεν σε συμφερει αυτη η ουρανοκατεβατη 'αποφαση".
    εκμεταλλευσου τον χρονο που αποφασιζεις εσυ. δηλαδη, τωρα.

Banned
    remedy τα χω με τον κ. μου την επεσε ενα αλλο παιδι ο γ. και εγω εριξα ακυρο στον γ για να ειμαι πιστη στον κ.. ελπιζω να σε ξεμπερδεψα

Page 1 of 3 123 LastLast