Με χώρισε ξαφνικά και πονάει... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Naftopoulo View Post
    Καλησπέρα σας! Είμαι 28 ετών και πριν από λίγο η κοπέλα μου με χώρισε. Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο και πίστευα ότι χτίζαμε κάτι καλό. Παρόλα αυτά η σχέση μας είχε και κάποια κυματάκια. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που την είδα, ωστόσο δεν έκανα κίνηση γιατί έμαθα ότι είχε μακροχρόνια σχέση (by the way είναι μεγαλύτερη μου...33 ετών). Ξαφνικά, όμως, έκανε αυτή την πρώτη κίνηση. Λέγοντας μου από την αρχή ότι έχει σχέση η οποία από την μεριά της έχει τελειώσει. Πράγματι σε μία εβδομάδα χώρισε. Εγω΄από την μεριά μου δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις αλλά αυτή μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή πόσο ερωτευμένη ήταν μαζί μου.

Η σχέση κύλησε και μέρα με την μέρα την αγαπούσα περισσότερο...το ίδιο μου έλεγε (κι μου έδειχνε) κι αυτή... Ωστόσο, κάποια στιγμή τον Ιούλιο μου έγραψε στο FB ότι ήρθε ο πρώην της κλαίγοντας και παρακαλώντας να την συγχωρέσει...Αυτό, όπως μου είπε, την μπέρδεψε και μετά από δύο μέρες μου ανακοίνωσε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσει μαζί του γιατί της είπε ότι θα αλλάξει όλα τα αρνητικά του...τέλος πάντων εγώ είχα μείνει άφωνος και της είπα ότι τα συναισθήματα μου για εκείνη δεν αλλάζουν...την επόμενη μέρα, κιόλας, συνέχισε να μου γράφει για τις στιγμές που περάσαμε μαζί για ότι συνεχίζει να είναι ερωτευμένη μαζί κτλ και ότι όλο αυτό είναι επειδή δεν ήθελε να πετάξει μια μακροχρόνια σχέση και ότι με εμένα ήταν ένα ρίσκο επειδή ήμουν μικρότερος...Αυτά τα μην. συνεχίστηκαν μέχρι που μου έγραψε ότι μετάνιωσε κι ότι καταλαβε πως θα ήταν δυστυχισμένη μακριά μου... Ξαναβρεθήκαμε και μου ζήτησε να διαγράψουμε εκείνη την περίοδο (σαν να μην συνέβη ποτέ), εγώ δέχτηκα και συνεχίσαμε, πήγαμε και διακοπές μαζί και περνάγαμε πολύ καλά. Κάναμε μάλιστα και σχέδια για ταξίδια τα Χριστούγεννα κτλ.

Μέχρι που την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισε να μετακομίσει και να πάει από το σπίτι (που έμενε και με τον πρώην παλιά) στην μητέρα της για οικονομικούς λόγους. Όλο αυτό την είχε επηρεάσει συναισθηματικά, αλλά εγώ ήμουν συνέχεια δίπλα της...Την Τρίτη βγήκαμε τελευταία φορά και ήταν όλα καλά...Μετά στο τηλ. Ακουγόταν «κάπως» μίλαγε λίγο απότομα κλπ μέχρι που χθες το πρωί μου έστειλε αυτο το μην. στο FΒ «συγγνώμη αλλά από την μετακόμιση και μετά, , είμαι σε αρκετά περίεργη φάση συναισθηματικά. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι μετά από έξι χρόνια σχέσης να μείνω μόνη μου να τα βρω με τον εαυτό μου και να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα στο μυαλό και στην ψυχή μου. Δεν μπορώ να υποστηρίξω μια σχέση σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Αρκετά σε μπέρδεψα και σένα. Ελπίζω να με συγχωρέσεις…Εύχομαι όλα στην ζωή σου να σου έρθουν όπως τα θες»

Όλο αυτό πονάει πολύ...δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα...την σκέφτομαι συνέχεια και δεν αντέχω..
    ο πρωην την παρακαλουσε να "την" συγχωρεσει, η να "τον" συγχωρεσει?
    υποθετω , το δευτερο. κι αν ειναι ετσι, προφανως δεν της ειχε τελειωσει, αλλα ειχε συγκεκριμενες δυσαρεσκειες που αν εξελειπαν, θα θελε να συνεχισει.

απο τα λιγα που μας λες , νομιζω οτι η κοπελα ειναι αρκετα ασταθης και ανασφαλης και δεν μπορεις να βασιζεσαι στις αποφασεις της.
    προφανως και το καλυτερο θα ηταν να ηρεμησει και να τα ξεκαθαρισει μονη της πριν κανει οτιδηποτε αλλο, χωρις ομως να σου προκαλεσει 2 φορες τετοια αναστατωση λεγοντας αλλα την μια και αλλα την αλλη.
    επιπλεον δεν ειναι και ειλικρινης και τσαλαβουταει σε γνωριμιες και σχεσεις και κινειται κατα το δοκουν.
    αμφιβαλλω αν ηταν η ειλικρινεια αυτο που την εκανε να απομακρυνθει ξανα. μαλλον καποιο προσωπικο της βολεμα , ηταν.(βολεμα υπο την εννοια οτι ξεβολευει να πεις στον αλλον οτι προτιμας τον πρωην η τον επομενο. ειναι πιο βολικο να το παιξεις προβληματισμενος).
    πιθανον να ξαναπροσπαθει για τον αλλον η για καποιον τριτον.
    δεν μπορεις να βασιστεις σε ατομο με τετοια συμπεριφορα, ουτε να βγαλεις ακριβη συμπερασματα περα απο το οτι δουλευει τον κοσμο. για τα υπολοιπα , μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.

εχε επισης υποψιν και για αλλες περιπτωσεις, οτι οπως γνωρισες εναν ανθρωπο, οπως φερθηκε τοτε δλδ, στον πρωην του, σε φιλους, οπουδηποτε, ετσι θα φερθει και σε σενα οταν ερθει η ωραν σου. ποτε να μην χαιρεσαι οταν επωφελεισαι απο την παρεα μιας δεσμευμενης.
    οι πιθανοτητες λενε οτι θα την λουστεις κι εσυ, εν καιρω.;)
    Last edited by Remedy; 03-10-2015 at 09:31.

Banned
    ειναι δυσκολο να ληξεις κατι για το οποιο εχεις αισθηματα ακομα. ομως το μεγαλυτερο λαθος ειναι να βαζεις κομμα εκει που πρεπει να βαλεις τελεια. σκεψου,θελεις να περασεις λιγα χρονια ακομη απο τη ζωη σου με σκαμπανεβασματα,εντασεις,χ ωρισμους και επανασυνδεσεις οπως κανεις τωρα,η να βαλεις μια τελεια,να ευχαριστησεις για την εμπειρια,και να προχωρησεις για κατι επομενο, μια σχεση που σου αξιζει? το σιγουρο ειναι πως αν σε χωρισε τωρα για τον πρωην της,αν την παρακαλεσεις να τα βρειτε,και τα βρειτε,θα σε χωρισει στο μελλον για κατι αλλο. απο το μηνυμα σου φαινεται οτι δεν αξιζεις κατι τετοιο. και κανενας μας δεν το αξιζει να πληγωνεται. και θυμησου if you're brave enough to say goodbye,life will reward you with a new hello!! η συμβουλη μου ειναι παρατα τα με αυτην, μην παρακαλας αλλο και σιγα σιγα, απομυθοποιησε την. θα ηρεμησεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12