Αλκοολικός πατέρας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Senior Member
    Γατε σε νιωθω,εμενα ο πατερας μου ηταν τζογαδορος και κοντεψε να παιξει κι εμας στο τελος...Αυτα τα παθη δυστυχως δυσκολα κοβονται κι συνηθως ειναι στον ανθρωπο το τι εξελιξη θα χει.

Senior Member
    Αιφνης αισθανομαι οτι εχω υπεροχους γονεις .

Senior Member
    Εδώ υπάρχει μπέρδεμα. Δηλαδή απομονωμένος ήμουν αλλά έχω μια ασφάλεια, πως αν θέλω παρέα θα κάτσω να ακούω έστω και κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Για να μην είμαι άδικος, η μάνα μου έχει γίνει αρκετά υποχωρητική τις τελευταίες μέρες και κάνει προσπάθειες να με προσεγγίσει. Της επισημαίνω όμως πλέον, που ενοχλούμαι πιο ανοιχτά. Από την άλλη, αυτό δεν θα αναιρέσει την απόφαση μου στο να φύγω. Την μάνα μου δεν μπορώ να την αδικήσω, διότι κράτησε το σπίτι μόνη της, και έχει διαμορφώσει αυτόν τον σκληρό, κριτικό χαρακτήρα. Χαίρομαι που δείχνει διάθεση να υπάρξει μια καλύτερη επικοινωνία και πλέον δεν επιμένει σε αυτό που λέει.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αιφνης αισθανομαι οτι εχω υπεροχους γονεις .
    Με στεναχώρησε αυτό που έγραψες mac, διότι τη μάνα μου, παρά τα ελαττώματα της, την θεωρώ καλό γονιό. Αν ήταν καμιά άλλη, θα είχε πάρει τα βουνά με τον πατέρα μου... Απλά δεν μπορώ να την κατηγορήσω, κι ας μου φέρεται καταστροφικά πολλές φορές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν θα ήθελα να συμπεριλαμβάνεται η μάνα μου στο παραπάνω που αναφέρεις... :(
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Με στεναχώρησε αυτό που έγραψες mac, διότι τη μάνα μου, παρά τα ελαττώματα της, την θεωρώ καλό γονιό. Αν ήταν καμιά άλλη, θα είχε πάρει τα βουνά με τον πατέρα μου... Απλά δεν μπορώ να την κατηγορήσω, κι ας μου φέρεται καταστροφικά πολλές φορές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν θα ήθελα να συμπεριλαμβάνεται η μάνα μου στο παραπάνω που αναφέρεις... :(

Γατε , με συγχωρεις , εισαι πολυ ενταξει παιδι , και λυπαμαι ειλικρινως που σε στεναχωρησα , αναφερομουν στον πατερα σου ( παλι αστοχο εκ μερους μου ) και στον πατερα του Αγγελου ( ξανα αστοχο εκ μερους μου ) , γιατι τσακωνομαι με γονεις , ολο ελατωμματα τους καταλογιζω , και μου βγηκε αυθορμητα , με την σκεψη οτι υπαρχουν και χειροτερα . Ελπιζω να καταλαβαινεις , δεν ειχα προθεση να ειρωνευτω , ουτε να καταδικασω . Αγγελος .

Senior Member
    Καταλαβαίνω. Σχεδόν ομοιοπαθής δηλαδή. :p Σε ευχαριστώ που μου το ανέλυσες και το κατάλαβα. Μπόρεσα να το επεξεργαστώ καλύτερα και να το διαχειριστώ. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Καταλαβαίνω. Σχεδόν ομοιοπαθής δηλαδή. :p Σε ευχαριστώ που μου το ανέλυσες και το κατάλαβα. Μπόρεσα να το επεξεργαστώ καλύτερα και να το διαχειριστώ. :)

Μουφυγε ενα βαρος , εισαι απο τα παιδια που εκτιμω , και δεν θαθελα ποτε να στεναχωρησω .

Αμα αρχισω και εκθετω την συμπεριφορα του πατερα μου προς εμε , μπορει να εισαι και σε καλυτερη μοιρα απο μενα .
    Απλως ειναι 90 , και δεν θα ζησει για πολλα χρονια ακομα , και θα μπορεσω να ξανανοιξω τα φτερα μου , οπως εκανα νεωτερος , που συνεχως δημιουργουσα και δημιουργουσα και δημιουργουσα , τωρα μεχει μπλοκαρει απο παντου . . Η μανα μου , απλως ειναι θυμα του , οποτε απλως την συμπονω .
    Last edited by Macgyver; 07-10-2015 at 13:17.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234