Results 1 to 13 of 13
Thread: Πως να το χειριστω....
-
03-10-2015, 18:10 #1
Πως να το χειριστω....
Καλησπερα σας ειχα γραψει εδω και πριν καποιους μηνες για ενα θεμα μικρης επικοινωνιας με τον φιλο μου...ειχαμε κανει συζητηση τελικα και μου εξηγησε πως σαν ανθρωπος ειναι κλειστος και μπορει να μην στελνει συνεχως κλπ ομως νιωθει πραγματα και με θελει...ολα καλα ως εδω...τον τελευταιο μηνα λογω εξεταστικης ηταν πολυ πιεσμενος και ειχε σταματησει να ειναι πιο γλυκος η να ασχολειται μαζι μου...εκανα υπομονη..οποτε συζητουσαμε μου εξηγουσε πως φταιει η πιεση και πως ειμαστε οπως παλια εμεις..φτασαμε στο σημειο να στελνω παντοτε εγω...εαν δεν εμφανιζομουν εκεινος ηταν αφαντος...δεν ρωτουσε τι κανω πβς ειμαι..γενικα μια αδιαφορια...του εκανα κουβεντα και επεμενε πως με θελει πολυ..εγω βεβαια καθημερινα ημουν χαλια ψυχολογικα...τελειωσε με τα μαθηματα του και του προτεινα να περασουμε 1-2 μερες μαζι να χαλαρωσουμε..συμφωνησε και οταν εφτασε εκεινη η μερα μου ειπε πως ισως δεν γινεται να βρεθουμε (ειχαμε να συναντηθουμε 2,5 εβδομαδες)...εγω προφανως τσαντιστηκα..του ειπα πως εκανα υπομονη αλλα δεν γινεται να προσπαθω μονη μου εχω και γω καποιεσ αναγκες απτον ανθρωπο που ειμαι μαζι..μου ειπε πως περναει φαση δεν ειναι καλα ψυχολογικα απλα...χωρις να θελει να μου εξθηγησει ομως κατι παραπανω...εγω του προτεινα να χωρισουμε και μου ειπε πως δν καταλαβαινω οτι δεν ειναι καλα...κ πως δεν θελει να χωρισουμε...εκανα παλι πισω λοιπον γιατι ειμαι ερωτευμενη και νοιαζομαι... μετα απο καποια αραιη τυπικη επικοινωνια του ειπα να καταληξουμε καπου κ απλα μου ζητησε χρονο να σκεφτει γιατι δεν ειναι πως δεν με θελει αλλα υπαρχουν κ αλλα στη μεση.... ( να διευκρινισω π0ως απο την αρχη της σχεσης γνωριζα πως στο σπιτι υπηρχαν καποια θεματα,δεν ξερω τι...και κατα καιρους δεν ηταν καλα κ γινοταν ψυχρος..και υπαρχει και οικονομικο θεμα στο οποιο εδειχνα κατανοηση παντοτε..ομως δεν θελησε ποτε να μου πει τι συμβαινει...)
Τι θα με συμβουλευατε??? Να περιμενω λιγο? Θα ηθελα ν ακουσω καποιες αποψεις γιατι εγω πχ ειμαι ανθρωπος που οταν δν ειμαι καλα θελω να δω τον φιλο μου να με παρει αγκαλια να μιλησουμε...αλλα ξερω ατομα που απλα κλεινονται...Last edited by natasa1988; 03-10-2015 at 23:41.
- 03-10-2015, 22:51 #2
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Νομιζω λειπει η συνεχεια....
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
03-10-2015, 22:58 #3
ναι δεν ξερω τι ειχε γινει..ννομιζω διορθωθηκε...
03-10-2015, 23:04 #4
Κοιτα σιγουρα θα χρειαζεται χρονο εγω προτεινω ομως να τον αναγκασεις να σ πει τα προβληματα του φυσικα νομιζω πως δεν εισαι και δεν θα εισαι σκληρη μαζι του ετσι οπως τον περιεγραψες μου κανει για ευαισθητο ατομο.....ψαξτον για να τον βοηθησεις κανε ακομα λιγη υπομονη και μετα αν δεις οτι δεν γινετει τιποτα κανε να στειλεις μεχρι να σ στειλει εκεινος αν περασει ενας μηνας χωρις μνμ βαλτο ως επιχειριμα στο χωριζουμε
03-10-2015, 23:13 #5
σε ευχαριστω για την απαντηση...απλα ολοι μου λενε τα γνωστα..σε κοροιδευει..εχει βρει αλλη μην κανεις υπομονη κλπ κ εχω πελαγωσει λιγο..λεω μηπως ειμαι χαζη??? απ την αλλη και σε φασεις που ημασταν μαζι και καλα τον εβλεπα απ το πουθενα να πεφτει πολυ και να σκεφτεται..και μου ελεγε καποια στιγμη θα σου πω...
03-10-2015, 23:30 #6
Ισως εχει πολυ πολυ σοβαρο προβλημα περιμενε λιγο ακομα αλλα να τον πιεζεις να σ πει
03-10-2015, 23:33 #7
φοβαμαι πως εγω τον ωθησα στο να σκεφτει αν θα μαστε μαζι η οχι...γιατι τον πιεσα πολυ..ισως επρεπε να μαι πιο χαλαρη...μεχρι να το παω εγω εκει το θεμα μου ελεγε πως με θελει απλα δν ειναι καλα..ισως εκανα λαθος σε αυτο..οπως και να χει τον αφηνω να δω εαν θα εμφανιστει..κ τοτε θα κανουμε μια συζητηση απο κοντα..εαν δν εμφανιστει υποθετω πως το αφησε να ληξει...
03-10-2015, 23:58 #8
Ναι αν κι δεν τον πιεσες μην νιωθεις τυψεις.....παντως κανε αυτο που λες τι ηλικιες εχετε ?
03-10-2015, 23:59 #9
εγω 28 εκεινος 24....
04-10-2015, 00:15 #10
Kαλησπερα. Εγω θα σου προτεινα να κανεις υπομονη και να μην πιεσεις την κατασταση. Πιστευω οτι οντως πιεζεται απο διαφορα θεματα και γι κεινον μπορει να μην ταυτιζεται η συχνη επικοινωνια με τα αισθηματα. Δε νομιζω οτι εχει αλλη δηλ και τετοια.
04-10-2015, 13:48 #11
κανε υπομονη..περιμενε τον λιγο.. ξερω πολυ καλα ατομα που ειναι ακριβως ετσι στον χαρακτηρα, απ οσα γραφεις δεν νομιζω να σε κοροιδευει η τιποτα αλλο. απλα χρειαζεται χρονο για να σκεφτει καποιο θεμα που τον απασχολει. απλα πες του σε ενα μηνυμα οτι τον νοιαζεσαι και θελεις να σαι διπλα του και στα ευκολα και στα δυσκολα. οτι τον αγαπας, ομως ετσι που κανει σε απομακρυνει και αν θελει πραγματικα να σε κρατησει, να το προσπαθησει και να πραξει αναλογα. μετα απ το μηνυμα αφησε τον, και περιμενε λιγο καιρο(ενα λογικο χρονικο διαστημα οπως λιγες βδομαδες).. αν δεν ανταποκριθει, παρατα τα. δεν θα αξιζει
04-10-2015, 15:47 #12
Αυτα ακριβως του ειχα πει..πως ειμαι εδω και για τα δυσκολα...κ απλα δεν με βοηθαει με το να με διωχνει..ας μου πει εστω τι να κανω..κατι...κ η απαντηση ηταν δεν ξερω...καμια φορα δςδομενου οτι τον τελευταιο καιρο ειχε ψιλοαλλαξει σκεφτομαι πως ολα αυτα ειναι και καπως δικαιολογιες γιατι ηξερε πως απο κοντα θα συζητουσαμε για καποια προβληματα μας κ ηθελε να τ αποφυγει..κ ισως ειναι βολικος ο χωρισμος με αυτον τον τροπο..δεν ξερω απλα περιμενω...
04-10-2015, 16:18 #13
εχει συνηθισει να κανουν τη πρωτη κινηση οι αλλοι η απλα ειναι στο κοσμο του.